homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mancarimi in zona genitala

#1 2011-09-08 11:19:03

alex_deea
New member
Inregistrat: 2011-09-08

mancarimi in zona genitala

Buna.
Ma confrunt si eu cu o problema de cateva zile si chiar nu stiu ce sa fac de aceea am apelat la forumul acesta in speranta ca cineva ma poate ajuta si pe mine. Sa va zic problema mea, de duminica seara m-au apukat mancarimi in zona vaginului (exterior si putin interior) nu foarte persistente, dar acestea au continuat in fiecare zi si mai ales ma mananca si ma arde dupa ce merg la toaleta si ma sterg cu hartie igenica. De ieri am observat si niste secretii albicioase si asa branzite pe hartia igenica, dar mentionez ca nu au nici un miros. Nu am avut nici o problema de acest fel niciodata si nu stiu ce sa fac, m-am duce la un control la doctor dar trebuie sa imi fac programare si cred ca voi ajunge nu saptamana viitoare (stau si prost cu banii sad ), pana atunci ce tratament as putea lua?!? ..am citit tot asa pe internet de crema Gynofort pentru candida (presupun ca asa ceva sa am si  eu) , ce stiti de aceasta crema se poate cumpara de la farmacie fara reteta?
Sa va mai zic de la ce cred ca mi-au aparut aceste mancarimi si infectie, sambata trecuta am facut sex cu prietenul meu in cada si cred ca mi-a intrat apa in vagin, mentionez ca apa aceea este plina de clor si nu se poate bea, caci alta explicatie de la ce sa imi apara chiar nu am, prietenul meu nu semnaleaza nici un fel de disconfort, deci nu l-am infectat si pe el.
Chiar va rog frumos sa ma ajutati ca nu stiu ce sa fac..oferiti-mi va rog un sfat, un tratament, orice ...
Va multumesc frumos!

#2 2011-09-08 11:21:26

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: mancarimi in zona genitala

nu baga nimic in vagin pana nu te lamuresti ce ai, pt ca s-ar putea agrava si sa dai in alte belele; orice crema ti-ai lua, aplic-o doar la exterior ca sa scapi de mancarime pana ajungi la doctor.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-09-08 11:25:43

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

mergi la medic, deea.

#4 2011-09-08 12:06:13

alex_deea
New member

yoyolina a scris:

nu baga nimic in vagin pana nu te lamuresti ce ai, pt ca s-ar putea agrava si sa dai in alte belele; orice crema ti-ai lua, aplic-o doar la exterior ca sa scapi de mancarime pana ajungi la doctor.

Da ce crema sa imi cumpar ca sa folosesc la exterior pentru a scapa de mancarime?  dar nu sti daca Gynofort se da si fara reteta?
Multumesc frumos pentru sfat.

#5 2011-09-08 12:08:54

yoyolina
Moderator

nu stiu nustiu eu cand am avut probleme jos mi-am luat medicamentele cu reteta.

Publicitate

loading...

#6 2011-09-08 13:45:01

Ioana.S5
New member
Inregistrat: 2011-03-10

Scuze:">.. eu de aproape 2 saptamani am ceva mancarimi chiar la vulva,la intrare in vagin.. am avut perineul imflamat. Da am secretii ..e posibil sa fie o candida?-precizez ca am mai avut ,si a fost tratata- Am inceput sa dau cu ceva creme si sa iau niste antimicotice.
..doctorita e in concediu pana saptaman viitoare..si chiar sunt nerabdatoare sa aflu..ce-ar putea sa fie. Partenerul e unul stabil. Oare ce sa fie acolo?  Sa nu uit sa zic ca am si sanii intariti bocna..are de-a face cu lipsa contactului sexual?
Multumesc anticipat.

“Writing is like prostitution. First you do it for love, and then for a few close friends, and then for money.” Moliere

#7 2011-09-08 17:39:49

alex_deea
New member

Da ce creme folosesti? dar antimicotice de care iei? Ca m-as duce la farmacie sa imi iau da nu stiu ce anume sa cer sad ..azi nu am mai simtit mancarime dar tot am secretii mai branzite..
multumesc frumos!

#8 2011-09-08 19:26:05

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

offtopic
Ha ha.Ce griji fa faceti cu farmacia.Cand te duci la farmacie nu trebuie neaparat sa stii ce nume au pastilele, dar in schimb trebuie sa stii pentru ce iti trebuie.
Aproape niciodata nu stiu ce sa cer si tot timpul zic: "Sarut-mana, vreau si eu o pastila care sa fie buna pentru asta.Vreau sa fie mai buna.".Pentru asta sunt farmacistele.Sa le intrebi...si sunt foarte dragute.(Sa nu va asteptati sa se uite stramb la voi sau mai nu stiu cum)

Ultima oara a fost editat de dudu.f (2011-09-08 19:28:32)

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#9 2011-09-08 23:02:14

Ioana.S5
New member

Exact..eu iau nistatina si clotrimazol..canestenul mai este bun, plus mai am o crema buna din plante..plantintim.. momentan astea le folosesc pana merg la medic, am mai folosit cervucid ovule. Si bine spune dudu.f poti sa intrebi, doamnele farmaciste sunt dragute si nu se uita urat. Dar ai grija sa nu dai de farmaciste -cosmeticiene- mergi la ceva farmaciste mai invarsta..stiu ele ce stiu. Aaaaaaa si incearca bai..cu musetel si bicarbonat alimentar intr-un lighean. fac bine , si e mai sanatos .. si fara protej slipuri..m-am ars cu ele..trebuie sa las si ob-urile..
Oricum fa cumva ,ia-ti o trimiitere de la medicul de familie daca nu poti sa ajungi la un cabinet particular si fa-ti o analiza un consult.. E mai bine! smile Sanatate. Sa ne tii la curent..si eu sunt mai ok smile

“Writing is like prostitution. First you do it for love, and then for a few close friends, and then for money.” Moliere

#10 2011-09-09 06:46:23

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Ioana.S5 noi aici nu recomandam medicamente pentru ca ce este bun pentru tine poate sa nu fie la fel de bun si pentru ea si sa le ia degeaba. o vizita la dr pt o analiza de secretie si o antifungigrama ar lamuri-o si ar stii exact la ce e sensibila si ar trata imediat. asa poate sa o taragane mult cu medicamente, antimicotice si creme si pana la urma tot la dr ar ajunge ca nu mai trece...

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#11 2011-09-09 07:57:39

dudu.f
Sr. member

@Ioana.S5
Toate farmacistele sunt dragute.Cel putin numai peste asta am dat eu.Si daca te duci si ceri vreau X ele tot stiu ce afectiune ai.Am fost o data cu o reteta de la medic.Medicul pe reteta prescrie numai substanta activa si nu medicamentul cu denumire comerciala in sine si s-a uitat pe reteta si mi-a zis.."tu ai...'.Deci ele stiu.Nu aveti nici o jena fata de farmacisti si medici.In ei trebuie sa aveti incredere. smile
Plus ca farmacistele pentru asta au facut scoala aia ca sa stie ce fac medicamentele..Nu sunt persoane care de la vanzarea de zarzavat in piata au ajuns la vanzare de medicamente.
Cat despre recomandarea de catre alte persoane a medicamentelor..sunt cam impotriva acestui lucru.Plus ca pe orice reteta si in reclamele de la televizor scrie ceva de genul "Nu luati pastile la recomandari.Intrebati medicul sau farmacistul"...asta spune tot.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#12 2011-09-09 12:12:00

Ioana.S5
New member

Eu am spus. smile  Fiecare alege sa faca ceea ce doreste:) nu e normal si sanatos sa se ia medicamente dupa ureche smile Asta clar ..rau n-are ce sa-i faca..oricum am specificat, medic:)

#13 2011-09-09 21:23:32

alex_deea
New member

Multumesc frumos pt toate sfaturile, am sa va tin la curent...sper sa o rezolv cat de repede posibil, multumesc inca o data si sanatate multa tuturor.

#14 2011-09-20 11:07:28

alex_deea
New member

Salutare.
Vin cu vesti f.bune mi-a trecut..am dat o fuga la farmacie unde am intrebat-o p farmacista de un tratament pt infectii vaginale, cu mancarimi si mi-a recomandat gynozol capsule vaginale, crema clotrimazol si gel intim activ Dolomia (fermenti lactici biolizati si extract de nalba si dupa 3 zile nu am mai avut nimic multumesc lui dumnezeu.
Va doresc multa sanatate tuturor.
Felicitari celor care au facut acest site.

#15 2011-09-20 13:26:26

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

nu am sa inteleg de ce oamenii prefera sa mearga la farmaciste (Am tot respectul pentru farmaciste, sa nu se inteleaga gresit), in loc sa mearga la medic, dar poate am eu o problema.
ma bucur ca ti-a trecut, dar ar fi fost bine sa mergi la medic. clotrimazolul nu e crema hidratanta de maini, are principiu activ care poate sa iti faca rau daca e luat dupa ureche. la fel ovulele.
dar tu stii ce faci cu corpul tau.
sanatate.

#16 2011-09-20 15:27:05

dudu.f
Sr. member

Pentru mici probleme ma duc la farmacie pentru ca e mai aproape, mai comod si nu stau la coada.Cand problemele sunt mai mari il sun pe medic care sta 2 etaje mai jos, ii spun cr am si el stabileste daca trebuie sa merg la cabinet sau nu.
...in cazul meu ori sunt prea lenes ori prea ocupat

#17 2011-09-20 15:40:03

yoyolina
Moderator

una e sa te duci la farmacie ca te doare ceva, ca te-ai julit/ars sau mai stiu eu ce, si alta e sa mergi cand ai probleme jos... pt ca ele pot avea mai multe cauze, uneori chiar combinate, si atunci se impun analize.

#18 2011-10-08 21:31:17

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

nici eu nu va inteleg. dupa aceea este forumul plin de 'am candida de 10.000 de ani si nu-mi trece!' daca o tratati asa... nici nu ma mir. stiu ca exista si candida recidivantis, dar nu e asa de des intalnita. deci nici macar nu poti stii daca ai candidoza sau nu... sau daca ti-a trecut sau doar ai imblanzit-o lol mai infectati si partenerii. a propos, trebuie si ei tratati ca sa nu o luati din nou. plus ca or fii farmacistele alea de treaba, dar antimicoticele nu ar trebui sa se dea ca bomboane pentru copii, ci se dau numai cu reteta, in teorie, ca si antibioticele.
intrebarea mea este: ceva local de exemplu clotrimazolul se poate administra inainte de a merge la consultatie pentru confortul pacientei sau poate influenta rezultatele analizei secretiei? multumesc:)

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-08 21:32:32)

#19 2011-10-09 09:52:41

yoyolina
Moderator

se pot administra creme care sa reduca mancarimea/usturimea, cu conditia ca ele sa nu ajunga in vagin, si pt orice eventualitate, e bine sa nu ajunga nimic prin zona cu 24 de ore inainte de recoltare (si in vagin cu 48 de ore)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.