homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mancarimi in zona genitala-2

#20 2011-10-09 11:45:00

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: mancarimi in zona genitala

Ca sa nu deschid alt topic m-am decis sa postez aici. De vreo 3 zile am observat o dereglare a florei vaginale si as vrea sa-mi spuna si mie cineva care este tratamentul cu iaurt, cum si cat timp se administreaza. Multumesc.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#21 2011-10-11 10:16:32

danielutza
Full member
De la: maramu'
Inregistrat: 2006-09-25

buna fetelor.
scriu aici sa nu mai deschid un topic....mi-a venit menstruatia in 23.09...in 28.09 fiind spre sfarsit am avut contact sexual(neprotejat...dar s-a treminat afara) cu sotul, urmatoarea seara am simtit disconfort jos...nu am bagat de seama...decat urmatorea seara cand nu m-ai puteam de mancarimi si am observat o secretie alba branzoasa...marti in 04.10. am fost la ginecolog, mi-a dat tratament cu 6 ovule canesten (+crema pt amandoi) si gynofort(pe care l-am folosit aseara)...pe reteta nu srie ce am...dr mi-a spus ca e o ciuperca...problema e ca sotul se plange de cateva zile ca  are limba iritata, este alba si cu bubite rosii...ce ii recomandati?...sa iau si eu, desi nu am nici un simtom?
nu inteleg cum a aparut acesta ciuperca...anticonceptionale nu mai iau, antibiotice nu iau niciodata pt ce stiu urmarile lor....
va multumesc!

#22 2011-10-11 10:23:50

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

probabil e candida, dar eu te sfatuiesc sa faci si o analiza de secretie in urma careia vei afla exact ce ai si sa nu mai iei tratamente prescrise de un doctor care pune diagnostice pe baza de intuitie.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#23 2011-10-11 10:30:58

danielutza
Full member

mersi pentru raspuns...eu am mers la el(este un dr. foarte bun)..si i-am zis ca vreau un papanicolau si ca am o secretie foarte urata...si daca considera ca trebuie si eu examen de secretie pe langa, sa imi faca...dar el si-a dat seama ce este si mi-a dat tratament...eu am cerut papanicolau in ideea ca l-am mai facut si mi-au dat rezultatul in cateva ore (desi niciodata nu am fost sigura cat de ok au fost facute)...si am zis ca se va vedea acolo ce fel de ciuperca este.

legat de limba sotului ce zici?

#24 2011-10-11 10:34:45

yoyolina
Moderator

si aia pare a fi candida; ziceam sa faci analiza pt ca nu stii ce tulpina de candida ai, si la ce medicamente e sensibila smile plus ca pe langa candida mai poate fi si altceva.

pt el nu stiu ce tratament ar fi indicat, eu nu m-am confruntat cu candida bucala sau cum i-o fi zicand; in orice caz, pana terminati tratamentul, evitati raporturile sexuale fara prezervativ, la fel si pe cele orale (iar in timpul asta sa se intereseze si sotul ce sa faca).

Publicitate

loading...

#25 2011-10-11 10:39:52

danielutza
Full member

ok ...mersi.
offtopic si eu sunt din bm ..la costin bogdan am fost...la euromedica

#26 2011-10-15 20:52:49

draiana
Full member
Inregistrat: 2008-06-10

as avea si eu o problema...de ceva vreme am inceput sa am niste mancarimi in zona genitala atat in interior cat si in exterior...anul trecut am mai patit asa si am fost la doctor si mi-a zis ca am candida si am facut tratament cu gynozol si inca un medicament pe care nu mi-l amintescsi pe care l-am luat la doua zile una de trei ori...de asemenea mi-a dat crema Clotrimazol pe care am dat-o prietenului meu...Intrebarea mea este daca pot sa folosesc crema aia pt mancarimi pana ajung la medic din nou...daca da cum exact se foloseste ca pe prospect am vazut ca scrie ca sa nu se aplice pe mucoase...multumesc

#27 2011-10-16 09:37:50

yoyolina
Moderator

poti folosi crema doar la exterior, pt a calma mancarimile; sa n-o introduci in vagin smile
sa faci o analiza de secretie, nu doar un consult ginecologic.

#28 2011-10-30 22:31:28

aphrodite
Full member
De la: a better world
Inregistrat: 2008-12-28

Hei:) fetelor am si eu o problema! De cateva zile am o secretieee super mega naspaa! verzuie si cu senzatii de usturime! in schimb, nu miroase, nu am mancarimi! Am luat acu cateva saptamani pimafucin ovule si crema, dar nimic .. de 3 zile, splaturi cu iauuurt, putin s-a ameliorat, dar putin! Si e in cantitati destul de mari. Am de gand sa imi caut si un ginecolog maine neaparat (tocmai m-am mutat in alt oras la facultate si inca nu sunt la curent cu toate). Intrebare: ce sa mai fac, o zi/doua.. si daca prietenul meu (cu care fac sex neprotejat) ar trebui sa ia si el ceva sau sa se dea cu ceva desi nu il deranjeaza absolut nimic. Merci! Va pup

elle joue avec ton coeur hjarta

#29 2011-10-31 11:22:12

yoyolina
Moderator

trebuie sa faci o analiza de secretie + antifungigrama/antibiograma, in functie de rezultatele careia ti se va da tratament si ti si prietenului; barbatii iau de multe ori infectii de la noi, dar sunt asimptomatici; pe durata tratamentului sa evitati contactele sexuale, iar dupa aia, ar fi bine sa repeti analizele smile daca ies ok, aveti verde.

pana ajungi la analize, nu mai baga nimic in vagin.

#30 2011-11-10 16:16:25

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

fetelor cat timp trebuie sa treaca intre ultimul contact si vizita la ginecolog? am programare vineri si astazi dimineata am avut contact... nu mi-a trecut prin cap, nu mai stiu cate ore/zile trebuie sa fie intre cesafac

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-10 16:16:39)

#31 2011-11-10 16:26:32

yoyolina
Moderator

frankie, daca n-a ejaculat in tine eu as zice ca-s destule 24 de ore; altfel, 48.
oricum, depinde si de lab smile eu am nimerit si unde scria de 24, si de 48...

#32 2011-11-10 21:27:19

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

multumesc frumos. da, la fel si eu citisem cu 24 sau 48 de nu mai stiam cat trebuie de fapt. pai n-a ejaculat deloc, initial, si dupa am revenit amandoi cu oral, asa ca de sperma inauntru nu s-a pus problema. n-as vrea sa aman consulatia ca dupa imi vine menstruatia si iar trebuie sa astept.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.