|
Nu esti logat.
Insarcinata sau nu???#1 2011-09-13 13:52:31
insarcinata sau nu???Buna,sunt Nadia si as dori sa aflu parerile voastre ...imi doresc foarte mult un copil,de vreo sase ani tot incercam dar,nimic....pana luna aceasta cand nu mi-a venit ciclul.Mi-am facut sperante mari cand a trecut o saptamana de cand trebuia sa-mi vina dar mi-am spus ca mai pot astepta cateva zile pana sa fac un test sau sa ma duc la un medic.Azi spre disperarea mea mi-a venit ciclul...nici nu stiu sa va explic cum ma simt...sunt distrusa...Spune-ti-mi daca sunteti dragute ,voi ce credeti?...va pup. Ultima oara a fost editat de Nadia Adriana (2011-09-13 13:59:04) Offline #2 2011-09-13 13:56:06
Re: insarcinata sau nu???si in 6 ani nu ati facut nici tu nici sotul nicio analiza?? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-09-13 14:00:26
Re: insarcinata sau nu???ba da, am facut si mi-au spus medicii ca totul e ok...toate analizele au iesit bune... Offline #4 2011-09-13 14:01:36
Re: insarcinata sau nu???chiar si spermograma? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-09-13 14:11:48
Re: insarcinata sau nu???am facut analize in mai multe locuri,tocmai pentru faptul ca mi se spunea acelasi lucru...ca sunt in regula ...de fiecare date mi s-a spus sa am rabdare ca mai am inca timp...ei, eu nu mai sunt chiar asa tanara ca sa mai am timp...si cu ce mi s-a intamplat acum m-am demoralizat de tot...nu stiu ce sa mai cred...oricum o sa consult un medic dar am vrut sa aflu cateva pareri...eu acum sunt plecata din tara si am cautat pe internet ceva ca sa ma informez si v-am gasit pe voi.Mai aveam un site ,dar acolo nu se vorbeste serios doar se rade si se vorbeste aiurea de cel care intreaba ceva...oricum sper ca nu am deranjat...multumesc mult Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-13 14:13:02
Re: insarcinata sau nu???ce sa deranjezi? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2011-09-13 14:54:28
Re: insarcinata sau nu???multumesc.. Offline #8 2011-09-14 15:07:28
Re: insarcinata sau nu???Buna fetelor.Am o nelamurire.Am intrat mai de mult pe forum si v-am intrebat la cat timp trebuie sa fac test de sarcina.Mi-ati spus atunci ca...la 3 saptamani de la conceptie. Sa va spun cum sta treaba. Ne dorim foarte mult un copi..si am incercat ..ultima menstra am avut-o pe 15 august ...pe 26 august si pe 28 august am avut contact neprotejat ..tin sa mentionez ca am un ciclu regulat de 28 de zile.Teoretic trebuia sa-mi vina pe 11 septembrie.Mi-a intarziat 3 zile si mi-a venit astazi..adica pe 14 septembrie.Problema este ca ..in perioada asta..am avut cateva simptome si anume : dureri de sani de..nu mai suport sutienul si nu am avut in viata mea asemenea dureri...mi s-au intarit...au inceput sa creasca in volum si toate lucrurile astea de 2 sapt ( ma dureau si inainte sa-mi vina dar in saptamana ...cand imi venea..nu 2 saptamani inainte sa-mi vina) , pofte am avut la greu...si la ore...cum ar fi la 1:30 noaptea si la 7 dimineata..eu care mai tarziu de 10 hai cel mult 10:30 nu mananc..si dimineata numai vorbesc....ca dupa ora 9 mananc,urinari dese , ameteli din cand in cand...dureri de cap in ultimul timp ( ieri si azi)..Am facut teste de sarcina..chiar daca stiam ca nu se vede..am zis ca e in functie de organism si poate iese.Mi-a iesit la un test barza a doua linie ffffff putin roz...Voi ce spuneti?Daca ma duc la doctor e cam devreme..sa-si dea cu parerea.. Sunt putin dezamagita...dar..o sa mai incercam..dar nelamurirea mea este daca mi-a venit menstra ...de ce ma dor sanii in continuare ca si pana acum..au ramas la fel de tari, chiar si-au modificat putin culoarea..in ultima perioada. Poate ca celelalte lucruri ..sa spunem ca sunt prin autosugestie..dar cum puteam sa-mi sugerez sa mi se intareasca sanii.Si nu am sesizat numai eu..si sotul meu..mama mea.Nu stiu...ce sa zic.Ajutati-ma...va rog! Offline #9 2011-09-14 15:10:54
Re: insarcinata sau nu???testele barza sunt renumite pt rezultatele fals-pozitive; se poate sa fi suferit un avort menstrual, multe femei patesc chestia asta... daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2011-09-14 15:31:19
Re: insarcinata sau nu???aha..menstra e mai putina cantitativ.calitativ..sincera sa fiu nu-mi pot da seama...abia acum..sunt curioasa cat ma va tine..de obicei ma tinea 7 zile.ok.ms mult.o zi buna! Offline #11 2011-09-14 15:34:52
Re: insarcinata sau nu???mai fa un test de alta firma, pt ca in caz ca e sarcina si sangerezi, ai nevoie de pastile pt sustinere. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2011-09-16 22:09:39
Re: insarcinata sau nu???Buna fetelor am si eu o nelamurire ultima menstruatie am avut-o pe 10 august si pe 24 am avut contact!ovulatia o am la 28 de zile si menstruatia trebuia sa imi vina pe 8 luna asta dar intarzie sa apara!am facut 2 teste dar aman2 au iesit cu a 2 a liniuta mai pala!sa fiu sau nu insarcinata ? Offline #14 2011-09-17 06:15:13
Re: insarcinata sau nu???ovulatia nu o ai la 28 de zile, ci ciclul menstrual www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #15 2011-09-19 09:17:47
Re: insarcinata sau nu???buna, am o intrebare, luna trecuta mi-a venit pe 20 aug, in 8 sept am avut un contact, cu ejaculare afara (deci nu protejat 100%), si trebuia sa imi vina cam de 2 zile, posibil sa fi ramas? in ultimele luni cel mai scurt ciclu a fost de 23 zile si cel mai lung de 28, mi-am calculat per fertila si a iesit intre zile 5 si 17, deci in 8 sept (ziua 20) eram in afara perioadei problema. sa fie stressul de vina sau? ms Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #16 2011-09-19 10:36:44
Re: insarcinata sau nu???daca erai in perioada fertila, inseamna ca riscul de sarcina e cu mult diminuat, mai ales ca nu a fost cu ejaculare in interior. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #17 2011-09-19 10:56:53
Re: insarcinata sau nu???NU eram in per fertila, cel putin asa reiese dupa calculele mele. ms de raspuns hai_faiv mai am de asteptat Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #18 2011-09-19 11:02:52
Re: insarcinata sau nu???ramonique....cu siguranta hai_faiv s-a referit la perioada nefertila dar a tastat gresit.. Offline #19 2011-09-19 11:19:12
Re: insarcinata sau nu???da,da am tastat gresit.. eram pe telefon si nu apucasem sa recitesc mesajul. era vorba de perioada nefertila When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|