homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54-63

#1179 2011-09-28 17:03:49

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54

ioana si bebe puss puss lol nu prea

#1180 2011-09-28 17:29:09

sensiblur
New member
Inregistrat: 2011-09-13

seara faina tuturor va pupa pe toate fara nominalizare  puss  puss  puss  puss  wave

#1181 2011-09-28 17:31:05

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

pa sensi, seara buna  puss

#1182 2011-09-28 17:35:51

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna din nou pusspuss. ma scuzati ca am disparut asa, s-a blocat stickul de net si n-am mai avut timp sa dau restart si sa anunt ca plec, sotul deja venise dupa mine. am stat si la el la birou putin, dar cand aproape recuperasem a trebuit sa inchid tot ca sa vin acasa si n-am mai postat. acum merg sa recuperez puss

anca puss multumesc. la singura eco pe care am facut-o cand se putea vedea sexul doctora mi-a zis ca e posibil fetitza, dar nu statea in cea mai buna pozitie ca sa se vada bine. asa ca astept ecografia morfofetala de 21 saptamani si sper sa aflu atunci cu certitudine ce e
legat de anexita, eu stiu ca la eco se vede sacul douglas si cantitatea de lichid din sac arata daca esti racita sau nu

green pusspuss sa-ti vina uratii dupa ce termini tratamentul cu ovule

nera si bebe pusspuss astept vesti despre mama pusspuss  goodluck

sonia puss sper ca ti-a detectat problema masinii de spalat si s-a rezolvat, asta daca a mai venit domnul. o zi buna la scoala

mada puss  birthday colegei tale. eu diseara fac paste carbonara. si budinca de ciocolata amaruie, aseara am facut copanele la cuptor in vin alb si legume din amestec chinezesc, sunt in pana de idei
sper ca te-a lasat durerea de ovare. o seara frumoasa! puss

mayya puss ai grija daca ai racit, sa treaca durerea si sa te faci bine repede. eu am inceput deja sa port ciorapi luni den mai mare  spranceana
ce aiurea ca esti singura la munca pana la 6, sa treaca repede zilele astea si sa vina liberele tale
rotfl tare faza cu placinta si cu pixul. si multumesc de aprecieri pusspuss

sensiblur puss felicitari ca vi s-a aprobat creditul pt prima casa, super ca veti avea casuta voastra. sa stii ca viata intreaga in sine e un stres, depinde de fiecare din noi cat ne lasam afectati si cat reusim sa ne detasam cat de cat de anumite lucruri. o seara frumoasa!

ioana puss am fost gand la gand cu viata ca e un stres, dupa ce i-am scris lui sensi am citit ca i-ai zis acelasi lucru chicot

any puss dupa-amiaza placuta wave

transalpina se inchide in vremea rece la fel ca transfagarasanul? am vrea si noi sa mergem cat mai e vremea buna, ca m-ati facut curioasa

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1183 2011-09-28 17:45:49

mayya06
Insomniac member

fete dragi ies si eu
va pup puss puss

Publicitate

loading...

#1184 2011-09-28 17:46:20

Onutza23
Insomniac member

mayya pusspuss sa te faci bine. o seara frumoasa wave

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1185 2011-09-28 17:59:45

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

wave pupici puss puss

am ajuns acasa... mama a trecut cu bine de interventie... acu asteptam rezultatul analizelor ca au trimis proba la bucuresti rugaciune

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1186 2011-09-28 18:00:32

Ioana He
Insomniac member

seara buna mayya  puss
Onutza, era o vorba "gand la gand cu bucurie"  puss
Nerama  applause pt mamica ta si doamne ajuta la rezultat.  Tu cum te simti ?
Fetelor si mie imi tot face netul farse, daca dispar subit sa ma scuzati dar nu e vina mea  kram asa ca va urez de pe acum o seara frumoasa  puss

Ultima oara a fost editat de Ioana He (2011-09-28 18:01:35)

#1187 2011-09-28 18:06:24

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

ioana puss multumesc, eu sunt bine smile

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1188 2011-09-28 18:47:51

Ioana He
Insomniac member

fetelor va pupic si va urez o seara frumu, vad ca netul si-a revenit. fug si eu acasa sa mananc niste cartofiori prajiti  drool  drool  drool

#1189 2011-09-28 19:01:09

Onutza23
Insomniac member

ioana o seara frumoasa si pofta mare la cartofi prajiti puss

nera si bebe pusspuss ma bucur ca mama ta a trecut cu bine de biopsie rugaciune sa vina bune rezultatele. in cat timp ajung?

#1190 2011-09-28 19:14:29

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Buna puss Va imbratisez cu drag pe toate big_smile . offtopic Sunt bine dar extrem, extrem de obosita.Sunt zile/ seri in care ma culc la ora 20.30 chicot si dorm pana dimineata la ora 6.Imi doresc sa reusesc sa citesc tot din urma sa vad ce noutati sunt.
  Stau putin cu voi si in acelasi timp fac si mancare...abia astept sa ma asez in pat. chicot
   Voi sunteti bine? Ceva noutati , sunt?

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1191 2011-09-28 19:39:24

mayya06
Insomniac member

am revenit puss puss puss puss

onutza si bebe puss puss multumesc .eu am gandesc serios sa imi iau o pereche de ghete si sa le port numai la munca ca in ritmul asta ma nenorocesc. spor la bucatarit drool ce bunatati faci

neruca si bebe puss puss si rugaciune ca rezultatele sa fie bune

ioana si bebe puss puss o seara frumoasa

georgy puss puss puss puss puss puss puss puss ce dor mi-e de tine! uff ce program incarcat ai. cum merge practica? iti place?
spor la bucatarit! vezi sa nu arzi vreo oala chicot

noutati : dirida a facut azi punctie , mika tot azi a facut histeroscopie , almi are un feeling ca e graviduta si asteptam ziua de vineri poate ne face o surpriza , pe mine m-au invadat uratii , sonia iar e in butoi si merita bataita, angelus are o bebelina zburdalnica ce nu o lasa sa doarma, in rest toate bune si nici o burtica ..INCA . asteptam recolta de octombrie chicot

#1192 2011-09-28 19:50:58

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fete wave

am venit de la scoala.mancam iar pizza cu vinuc.al meu lua si praji,da doar gust,ca e seara si m-am ingrasat

maya puss luna viitoare o sa fie bine.sper par

onu,mersi puss nu veni,logic.imi bag picioarele!nu stiu ce facem...

any,multumesc puss

sensiblu,si noi facem ce trebuie de 16 luni si degeaba...poate nu vrea Dumnezeu acum...

maya,tare rezumatu lol

geo scump puss esti bine,da?

mikuleeeeee trombon ce faci? par

mada par

va pup pe toate puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1193 2011-09-28 20:06:19

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna fetelor,

Acum am ajuns acasa.
Noi suntem binisor, ma cam jeneaza burtica cam ca la ciclu, dr a zis sa iau in antiinflamator daca durerea e mai mare.
Avem 13 ovocite, spemra sotului a fost dezastru, sub 1 mil sad. Dar dr a zis ca gasesc eu cativa vanjosi ca sa insemineze ovocicitele.
Maine ne suna sa vedem cate s-au fecundat, dr a zis ca e zi critica maine, Doamne ajuta sa fie bine!
Despre personal, dr, n-am ce comenta, foarte amabili toti, mi-a placut cum am fost tratata. Dupa ce mi-am mai revenit, a venit dr si a povestit cu mine. Toata stima, mi-a palcut cum s-au purtat.

Dr a zis ca ne vedem sambata sau luni, in functie de cum se dezvolta aia mici, Doamne ajuta sa fie luni!
Altceva nu stiu ce sa va mai zic...va pup pe toate si multumesc din suflet pentru sustinere!

N-am reusit sa rcuperez, incerc maine, acu sunt si obosita si ma cam doare buritica.

miku ce face?
va pup

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1194 2011-09-28 20:10:00

bunea georgeta
Platinum member
Site

mayya puss   , multumesc mult de tot  puss , de noutatile pe care mi le-ai dat...Luna octombrie sa fie plina numai de gravidute rugaciune Tie iti doresc din suflet , ca luna viitoare sa ne arati un testulet  wink  puss ..Ufff big_smile , nu am cum sa uit de oala  chicot , stau numai cu ochii pe aragaz..si eu va simt lipsa si imi propun in fiecare zi , ca seara sa intru sa va salut...dar nu reusesc...Aseara am'' reusit performanta ''sa adorm in cada lol noroc ca a venit C acasa si m-a trezit  ...Practica...hmmm...nu stiu ce sa spun ...nici nu imi place dar nici nu imi displace...Anul acesta am avut un an greu...am avut  numai probleme , cred ca aceasta '' practica'' pe care eu o fac , mi-a dat incredere in mine .

Almi puss  puss , sa fie asa cum presimti tu goodluck  goodluck  rugaciune

Mika puss , sper ca esti bine.Te pup pe ambii obrajori puss

Sonis, incearca si fi in continuare optimista puss .Ai facut hsg, atunci cand iti pierzi orice speranta , minunea se poate intampla.Tu ai trompele bune, vei deveni mamica cat de curad.Sunt vorbe spuse din suflet.Sufleteste sunt langa tine. puss Este usor de dat sfaturi dar stii destul de bine ca si eu ma lupt de ani de zile sa am copilul meu.

angelus, sper ca te simti bine dupa nastere.Eu ii spun fetitei tale, bine a venit pe lume birthday ...sa creasca sanatoasa si sa va bucurati alaturi de ea  de momentele fericite din viata voastra puss

Diri puss  rugaciune sa ai embrioni de nota 10 rugaciune  :rugaciune:Eu no-spa am luat dupa punctie.Incearca si tu .

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-09-28 20:12:53)

#1195 2011-09-28 20:13:02

mayya06
Insomniac member

soniuca puss puss ce bunatati aveti la cina . pofta mare. luna viitoare VA FI bine! ce aiurea cu meseriasul , poate vine maine.

dirida puss puss majoreta majoreta o sa fie bine ! doc o sa gaseasca cei mai tari gigei si luni va fi ziua cea mare!!! tinem pumnii stransi si speram sa se dezvolte bine goodluck goodluck

georgy puss puss multumesc din suflet. angelus nu a nascut inca chicot m-am exprimat eu poate gresit . ziceam ca face tumbe in burtica si de aceea nu doarme angelus.
in schimb smart va naste luni majoreta
ma bucur ca ceea ce faci acum te ajuta , si sper sa fii bine in continuare puss

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-09-28 20:16:19)

#1196 2011-09-28 20:16:46

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

maya, geo, multumesc din suflet
geo, n-am apucat sa ajugem la farmcie, si acum e inchis si n-am nimic cumparat. Dar rezist, m-a mai lasat, doar la miscari bruste ma doare. Stau cumintica in pat si o sa-mi treaca.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1197 2011-09-28 20:22:13

bunea georgeta
Platinum member
Site

mayya puss , sau poate am citit eu gresit despre angelus wink ..si eu sper sa fie bine wink

angelus, sunt prima care te-a felicitat inainte de a-ti cunoaste fetita ...am retinut, inca nu ai nascut puss nastere usoara puss   

smart, nastere usoara puss  majoreta  majoreta  majoreta

Diri , eu am avut dureri mari... offff sper sa-ti treaca  puss Cand mai intru pe forum zilele acestea, sper sa citesc ca esti bine si ca ai facut embriotransferul cu embrioni dolofani rugaciune

offtopic Eu ies. Am terminat de facut mancarea de mazare..maine sper sa fac ciorba.Merg sa fac o baie si apoi in pat.
  Va doresc o seara frumoasa. wave  puss

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-09-28 20:27:35)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.