homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54-64

#1198 2011-09-28 20:32:05

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54

smart naste luni?
ce tareeee
stiti ca ea tb sa-mi predea stafeta si naste luni cand sper eu sa fac embrionotransfer !

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1199 2011-09-28 20:34:16

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

georgy puss puss odihna placuta puss puss puss

eu m-am apucat sa fac cateva clatite . desi abia stau in picioare pofta e mai mare decat orice ..

dirida puss asa am citit la prenatal chicot deci e clar majoreta luni preiei stafeta ,ce coincidenta . e clar un semn ca totul va fi bine  dance  dance  dance

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-09-28 20:41:19)

#1200 2011-09-28 21:01:57

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Hello! pupici la fetele mele dragi  puss  par

ieri n-am mai intrat...n-am avut timp, am fost tot intr-o alergatura  disperat

Angel, Neruc, Almi, Mada, Maya, onutza, green, Any, Sonia, anca, elena, Timean,  sensiblur, dirida, Geo, va multumesc pentru sustinere, imi sunteti foarte dragi kram  teiubesc 

am fost cam ametita...am stat mai mult in pat si am tars si un pui de somn ...la noapte sigur numar oi lol

Angel, va pupa Mo puss  sanatate mandrei

Any, pup  puss  vai  rotfl2 ...faine carucioare  hjarta      doar ce am aflat ca exista ketchup Mikado rotfl2

Maya  puss  puss  puss  imi pare rau pt urati sad

elena, multumesc ...am facut si eu acupunctura odata cu S wink

poke, multumesc!

Nerucut kram  multumesc pentru mesaj ...acum l-am citit rodnar

Dirida te pup si tin pumnii pt maine rugaciune  o sa fie bine ...ai sa vezi, ca se vor gasi si gigei buni care sa-si faca treaba puss

hey Geo  kram  par  mi-a fost dor de tine rodnar  esti ok? poate intri mai des  puss

asa...acum sa va pove cum a fost:
am ajuns eu ca o floricica la 10 la ML...toate bune si frumoase, mi se da halat de unica folosinta&galosi de folie si  urc in spital, la etajul doi unde se fac interventiile.... ma duc intr-o rezerva cu doua paturi si incep sa ma pregatesc...aici, totul luna  tummenupp pe pat ma astepta o camasa XXXl, de mi se vedeau toate cele  rotfl2 , papuci de unica folosinta ...veni asitenta, foarte draguta si amabila, imi verifica tensiune, temepartura ...toate ok si imi pregateste un cockteil si imi pune perfuzie ...ustura ca naiba...dar mi-am zis ca sigur este de la ce contine...deja se facu 11:20, mai stau eu un pic si cand ma uit ...in jurul branulei era ditamai umflatura bang  s-a spart vena...am sunat, au venit si.... venele mele erau de negasit  chicot in fine , reusesc sa schimbe locul barnulei si stau cumintica asteptand  ...deja nu mai aveam rabdare si unde mai pui ca muream si de foame...mancasem doar un iaurt ...in fine, vine asistenta ma ia si ma duce in sala unde se face interventia...nu este peace of cake aceasta inetrventie, totul a fost suportabil, mai usoara decat HSG-ul...durere ca la menstra, iar grizonatul ma intreba din doua in doua minute daca ma doare ca sa-mi puna alta perfuzie ...dar nu a fost cazul. concluzia puteam sa fac nenumarate inseminari sau sa incerc natural, nu se prindea ...am avut o sinechie si 3 polipi si mucoasa un pic inflamata  nustiu  nu stiu de lace este...ca toate analizele au fost perfecte, pe care le-a rezolvat ...acum tb sa iau antibiotic 14 zile si tratament pt refacerea enedometrului mai ales in zona cu sinechia...iar la CM-ul urmator, in prima zi sun iar pt , programare histero de control ...si atunci imi da schema fiv. mi-a placut ca nu se grabeste, vrea ca totul sa fie perfect, si apoi demaram ...deci probabil undeva in noiembrie  smile

scuze ca m-am intins atat buga  mai ales ca nu am talent de povestitor chicot

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-09-28 21:12:29)

.

#1201 2011-09-28 21:17:02

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

maya puss da,luna viitoare,e luna norocoasa! puss

geo  par  stiu ca totul vine din suflet.tu poti sa imi zici orice,ca nu ma supar par puss  o zi usoara maine!cum sa nasca,ma,angelus? rotfl si cum sa adormi in cada? rotfl mor de tine teiubesc

mikule par ma rog pt tine,sa fie totu bine si sa vina bebe repede si sa faci fiv cat mai repede! rugaciune  puss esti bine?

diri,succes!sper sa fie bine! goodluck

aaa,maya,nu il mai asteptam pe meseriasu lu peste.om vedea ce face.poate ii da de cap tata cu al meu

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-09-28 21:18:53)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1202 2011-09-28 21:20:29

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna fetelor !
Nu am intrat azi toata ziua ca am fost plecata...intai la Oftalmolog ( am aflat ca -0,5 dioptrii la fiecare ochi , nu e mult dar am sesizat in ultumul timp ca vad mai in ceata la distanta) si tre sa-mi cumpar ochelari...alti bani aruncati sad  ...apoi am fost la mama unde sotul i-a dactilografiat proiectele didactice, la dictare  rotfl

Poate imi recomandati niste teste de ovulatie mai putin costisitoare pentru luna urmatoare ( poate un site de pe care sa comand) big_smile Ca am gasit pe Ebay dar trebuie preplatite si nu am card...

Any, felicitari pentru out !  goodluck Sa-l intalneasca pe domnul spermy spermatozoid  si sa se lipeasca de mami  gravida . Sotul nu a terminat smotruiala ieri, a zis ca termina azi dar am fost prea ocupati, asa ca mutam pe maine..       offtopic ce-i aia SEU?

Onu, am insomnii ca ma trezesc tarziu. Doctorul a zis ca putem avea contacte in timp ce iau ovule dar sa folosim prezervativ. Si pe prospect scrie la fel.   ... am auzit eu bine? BEBELINA? felicitari pentru fetita  hjarta  hjarta  hjarta

Mada imi pare rau de negativ, succes la laparoscopie  goodluck

Sonia, dupa ce ti-a zis doctorul erai atat de optimista, nu fi tristuta acum.... supa  ... Acum insa ai mai multe sanse sa ramai insarcinata, ca ai facut histero, si iti doresc sa ti se intample o minune  rugaciune    Fii puternica !!  rock

Green, am inteles. Eu aveam inainte de a lua pilule si cicluri de 50 de z, acum a venit la 30, am si ramas uimita.

Anca, iti inteleg perfect situatia..pt ca e la fel, tot pe stanga raceala, tot acolo ovulez  punish tot neincredere in doctori.    Parerea mea e ca nu trebuie neaparat sa te doara cand te atinge cu ecograful, pe mine NU ma doare in modul acesta si totusi ma doare foarte tare daca apasa....doar nu m-o durea degeaba.....mai ales ca vad diferenta, in dreapta nesimtind durere..

Maya, imi pare rau de urati sad Sunt mai bine, ieri nu am tusit deloc, azi am tusit o singura data  rotfl

Sensi, imi pare rau ca treci prin atata stres. Insa e bine ca v-au aprobat dosarul la prima casa  goodluck succes la amenajari!

Geo puss Trebuia sa fii tare obosita ca sa adormi in cada  chicot

Diri, sa dea Dumnezeu sa se fecundeze outele  rugaciune   pup sa treaca durerea de burtica  puss

Angel a nascut?  wow

Mika puss si ce efecte a avut acupunctura asupra voastra?Eu nu am incercat niciodata..     Felicitari pentru ca amers bine interventia de azi si iti urez MARE succes in continuare  majoreta in noiembrie-decembrie sa aratam amandoua testul acela ||

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Publicitate

loading...

#1203 2011-09-28 21:20:33

dirida
Insomniac member

hei mika, ma bucur ca ai trecut cu bine peste histero. imi pare rau pentru sinechie si polipi. Ce e sinechia?

si mie mi-a dat o camasa xxl , nu chiar xxxl , careia i-am rupt un nasture de jos si mai mai ca mi se vedea putulica rotfl.

si mie mi-a gasit greu venele si m-a intepat de 3 ori pana sa reuseasca sa prinda ceva.

Domane ajuta ca sa fie bien la histero de control si in noiemb sa reuseasac FIV-ul.
Tie cine tb sa-ti predea stafeta, nu mai tin minte lista...of tb sa o pun pe prima pagina  lol

ceee? angel a nascut?

#1204 2011-09-28 21:22:40

mayya06
Insomniac member

mikulina puss puss puss ce curajoasa ai fost! bine ca nu a fost greu si cel mai important e ca ai descoperit problemutele si le-ai rezolvat. rugaciune ca la urmatorea histeroscopie totul sa fie curat si sa incepi pregatirile pt FIV. imi place de doctorul tau si sunt sigura ca vei reusi cu anutorul lui sa devii mamica.recuperare rapida puss puss puss

soniuca puss puss la faza cu nasterea lui angelus am contribuit eu chicot m-am exprimat gresit si a inteles georgy altceva
angelus buga mii de scuze dar azi nu prea sunt cu toate acasa..vorba aia vroiam sa mananc cu pixu lol

#1205 2011-09-28 21:24:03

sonia30
Moderator

elena puss imi revin eu.nu renunt,orice-ar fi.poate cand/daca mor.minut sunt teste de ov bune si nu f scumpe

maya rotfl io mor de geo cum zice ea rotfl e unica! hjarta

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-09-28 21:25:11)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1206 2011-09-28 21:24:39

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello beauties! puss puss puss

mucoasa a scris:

almi puss  spor la practica azi big_smile sandy bell tummenupp  de cand n-am mai vazut grater  rugaciune pt vineri kram
cum te simti? ma bucur ca nu te-ai suparat ca ti-am folosit replica, dar imi place tare mult retas
mersi de incurajare, acuma ca am vazut primul test pozitiv sunt cam asa bis  chicot

puss vedem noi ce-o fi vineri forgetit
-da, mă uit la sandy bell și apoi vreau să mă uit și la candy candy happydance
- măi să știi că azi m-am simțit mai bine.. am fost la practică și sunt super-?nc?ntată că trece timpul repede big_smile
- nu am de ce să mă supăr că mi-ai folosit replica lol

timean86 a scris:

Almi, sa treaca raceala repede punish si mersi de raspuns.

puss cu plăcere

Onutza23 a scris:

almi puss ma bucur ca te simti mai bine. pacat ca azi tre sa iesi din casa pt practica, era indicat sa stai la caldurica si azi ca sa nu te intoarca

puss asta e.. nu am ce face.. la școală nu am mers luni și marți pentru că aveam de condus și mă durea capul destul de tare.. dar practica o fac peste drum de mine deci nu-i mare lucru.. plus de asta deocamdată ?nvăț/fur de la celelalte fete și scriu diverse chestii care mi se pare mie că trebuie să le rețin, deci mare lucru nu am de făcut.. a, și mai așez medicamentele pe rafturi, văd ce lipsește și completez stocul din față cu medicamentul respectiv (pe care-l găsesc ?n depozit)
- ori sunt eu cu capul, ori am probleme cu capul (e același lucru, dar ?nclin spre prima variantă lol ) ai o bebelină mică ?n burtică? s-a arătat? felicitări! kram să stea acolo p?nă la s40+

angel_sweety a scris:

Almi puss cum te mai simti ?
spor la practica azi

puss acum mă simt mai bine.. nasul ?nfundat, g?tul nu mai doare sunt ok big_smile

sonia30 a scris:

almisor puss ce criminala esti! rotfl sandy bell rotfl sa fie sanatos si tatal tau si la multi ani de pe-acum! puss

puss nu r?de de mine butter
mulțumesc la fel și ție puss
- uite cum mă superi tu pe mine iar sad parcă era vb că ?ncepem să fim optimiste  spranceana

mădă puss eu zic că e prea devreme pentru test.. părerea mea e că ai ovulat ?n ziua 17 (pentru că ai avut și spotting și secreție watery) deci azi e ziua 10 DPO so.. mult prea devreme retas
goodluck să nu vină ur?ții și să fie bebelino ?n burticino big_smile (și ascultă-ți sfatul care i l-ai dat soniei tongue )

anca90 a scris:

almi, cum e sa revezi sandy bell dupa atata timp? si pe mine m-ar tenta, dar nu stiu daca mi-ar mai placea acum, la varsta asta... smile

puss e super lol ?mi aduc aminte fiecare episod.. stăteam cu bunica mea ?n fața televizorului și ne uitam hjarta retrăiesc stările din copilărie chicot

green_fairy a scris:

almi hjarta sandy bell. nu spera, fii sigura ca eu tin pumnii

puss iubita mea, trebuie să recunosc că ciclul ăsta mă simt destul de ciudat.. asta ?n ciuda faptului că am prestat c?nd am avut chef, fără monitorizări, fără nimic.. și av?nd ?n vedere problemele cu care ne confruntăm (eu și C) doar ?mi aduc aminte și revin cu picioarele pe păm?nt chicot și totuși.. mă simt ciudat.. am probat rochia de zi pentru nuntă și simt că nu-mi mai intră s?nii ?n cupe yikes plus că am luat proporții de-odată disperat iar starea emoțională este una aparte.. pun toate astea pe seama stresului cu nunta, cu practica și a hormonilor care-i bag ?n mine lună de lună..

mayya06 a scris:

almisor puss puss sandy bell ..ce misto ! cat despre ce ai scris hjarta sper ca vineri sa ne faci o megasurpriza goodluck goodluck

puss da bre sandy bell rodnar aaaa și ?n afară de sandy bell și candy candy mai vreau să văd și nils holgersson lol
c?t despre megasurpriză.. cred că ar fi un șoc pentru mine dacă aș face ciclul ăsta un test și ar ieși + ... adică (?gen?) aș fi ?n stare de șoc multă vreme și nu știu cum aș reacționa lol

nerucu puss goodluck să fie totul ok și mami tău să fie bine kram

diri puss mă bucur că ești bine și mă rog pentru tine rugaciune să fie totul bine de m?ine ?ncolo și p?nă luni să se dezvolte frumos minim 10 embrionași kram

geo puss nu mai știu ce presimt.. lol

mika puss lol m-ai amuzat cu povestioara, abia aștept povestea nașterii rotfl mă bucur că s-a rezolvat cu polipii și sinechia.. și acum că ai scăpat de ele, nu ai putea ?ncerca natural? hmm

pup pe toată lumea puss puss puss

unde a născut angel bre? ce-aveți?? wow

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1207 2011-09-28 21:26:40

elena.plahatca
Addicted member

A zis ceva Geo de Angel, poate am inteles eu gresit. As cita-o dar nu am voie rotfl

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1208 2011-09-28 21:27:33

mayya06
Insomniac member

vaaaaai georgy ce-am facut!
ne impusca angel rotfl  rotfl

fete dragi stati linistite nu a nascut angel ! a fost o eroare de comunicare intre mine si georgy rotfl rotfl

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-09-28 21:27:53)

#1209 2011-09-28 21:28:09

sonia30
Moderator

almisor puss si tu esti criminala rotfl  goodluck poate o sa fii in stare de soc wink

maya rotfl io cred ca geo a facut baza,cum face ea rotfl nu-i asa GEO? rotfl

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-09-28 21:28:58)

#1210 2011-09-28 21:29:59

elena.plahatca
Addicted member

Bine ca a fost doar o neintelegere, Bebelina lui Angel va sta pana la termen in burtica !!  rock

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1211 2011-09-28 21:31:28

mayya06
Insomniac member

rotfl rotfl  ma simt vinovata rodnar

angelus ma ofer voluntara deja pt bataita rotfl rotfl

almisor puss puss rugaciune eu iti doresc o stare de soc de 9 luni chicot

iar am scris prostii lol

corectez  angel stau sa ma bati rotfl asta am vrut sa spun rotfl

elena puss normal ca bebelina lui angel sta cumincioara la caldurica pana la 40 +

angel  cred ca sughita si nu stie de ce chicot

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-09-28 21:33:32)

#1212 2011-09-28 21:31:49

sonia30
Moderator

almisor,vezi ca-ti dadui un mail big_smile

#1213 2011-09-28 21:32:18

dirida
Insomniac member

aaa m-am linistit lol
geo cum intra, cum face o boroboata (ma rog, de data asta impreuna cu maya) lol

almi, multumesc.
ia zi,ca n-am citit din urma, ce tot banui tu acolo? big_smile

ma bucur ca iti place la farmacie, mult success in continuare!

onu? ai fitita? sa-ti traisca iubita si sa fie sanatoasa! Ti-am zis ca ai fitita, ti-am zis da?

#1214 2011-09-28 21:37:16

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

mayya lol eu cred că ție ți-e frică de mătușa angelino că vine și-ți dă box rotfl2
puss Doamne ajută  popa

diri forgetit nimic special.. am niște stări mai ciudate ciclul ăsta, at?ta tot tongue

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1215 2011-09-28 21:39:33

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Soniuc, sunt bine puss ...ma mai odare vag burtica. multu par

Diri, nu mai stiu cine tb sa-mi predea stafeta  dumbom chicot   bine ca s-a rezolvat ...oricum pana acum toti dr. la care am fost au zis ca totul este ok ....doar dr. white la ultima eco, parca a vazut ceva motiv pt care mi-a recomandat histero ...pt asta ii dau o mare bila alba  tummenupp sinechia este o alipire a peretilor uterini...deci bb nu se poate implanta ...bine ca le-a rezolvat , acum astept histero de control .

eu nu aveam probleme cu venele  cesafac

la mine camasa nu avea nasturi...avea scai , dar nu prindeau bine...ce mai , eram cu dodoasca pe afara rotfl2

elena  puss  multumesc! eu am facut pt. spasmul facial si pentru bb... iar S pt durerile de spate...la noi s-au vazut imbunatatiri, iar cea cu care am facut este chinezoaica de la mama ei  chicot .scopul tratamentului prin acupunctura este echilibrarea functionarii organismului, se urmareste eliminarea urmarilor factorilor ce produc boala, cresterea rezistentei proprii a organismului la imbolnavire, refacerea energiei afectate a diferitelor organe...ehe, e mult de discutat  wink

Maya kram  puss  mulltu  par eu am avut emotii ieri ...azi am fopst ca o floricica rotfl2

am uitat sa va spun...in aceeasi rezerva cu mine era una de 20 de ani pt avort la 12 saptamani yikes

Almisor puss  par  si ti astept cu o veste dungata wink  nici n-am intrebat ...dar am o varsta si nu mai am timp sa astept pt natural ...fac FIV smile
ma bucur ca-ti place la farmacie smile  applause

ce aveti mai...cum sa nasca Angel?  lol

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-09-28 21:44:45)

.

#1216 2011-09-28 21:42:12

mayya06
Insomniac member

almi chicot ma cam tem lol

mika puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.