Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54-64
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-54
smart naste luni? ce tareeee stiti ca ea tb sa-mi predea stafeta si naste luni cand sper eu sa fac embrionotransfer !
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- mayya06
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-01-28
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
Hello! pupici la fetele mele dragi
ieri n-am mai intrat...n-am avut timp, am fost tot intr-o alergatura
Angel, Neruc, Almi, Mada, Maya, onutza, green, Any, Sonia, anca, elena, Timean, sensiblur, dirida, Geo, va multumesc pentru sustinere, imi sunteti foarte dragi
am fost cam ametita...am stat mai mult in pat si am tars si un pui de somn ...la noapte sigur numar oi
Angel, va pupa Mo sanatate mandrei
Any, pup vai ...faine carucioare doar ce am aflat ca exista ketchup Mikado
Maya imi pare rau pt urati
elena, multumesc ...am facut si eu acupunctura odata cu S
poke, multumesc!
Nerucut multumesc pentru mesaj ...acum l-am citit
Dirida te pup si tin pumnii pt maine o sa fie bine ...ai sa vezi, ca se vor gasi si gigei buni care sa-si faca treaba
hey Geo mi-a fost dor de tine esti ok? poate intri mai des
asa...acum sa va pove cum a fost: am ajuns eu ca o floricica la 10 la ML...toate bune si frumoase, mi se da halat de unica folosinta&galosi de folie si urc in spital, la etajul doi unde se fac interventiile.... ma duc intr-o rezerva cu doua paturi si incep sa ma pregatesc...aici, totul luna pe pat ma astepta o camasa XXXl, de mi se vedeau toate cele , papuci de unica folosinta ...veni asitenta, foarte draguta si amabila, imi verifica tensiune, temepartura ...toate ok si imi pregateste un cockteil si imi pune perfuzie ...ustura ca naiba...dar mi-am zis ca sigur este de la ce contine...deja se facu 11:20, mai stau eu un pic si cand ma uit ...in jurul branulei era ditamai umflatura s-a spart vena...am sunat, au venit si.... venele mele erau de negasit in fine , reusesc sa schimbe locul barnulei si stau cumintica asteptand ...deja nu mai aveam rabdare si unde mai pui ca muream si de foame...mancasem doar un iaurt ...in fine, vine asistenta ma ia si ma duce in sala unde se face interventia...nu este peace of cake aceasta inetrventie, totul a fost suportabil, mai usoara decat HSG-ul...durere ca la menstra, iar grizonatul ma intreba din doua in doua minute daca ma doare ca sa-mi puna alta perfuzie ...dar nu a fost cazul. concluzia puteam sa fac nenumarate inseminari sau sa incerc natural, nu se prindea ...am avut o sinechie si 3 polipi si mucoasa un pic inflamata nu stiu de lace este...ca toate analizele au fost perfecte, pe care le-a rezolvat ...acum tb sa iau antibiotic 14 zile si tratament pt refacerea enedometrului mai ales in zona cu sinechia...iar la CM-ul urmator, in prima zi sun iar pt , programare histero de control ...si atunci imi da schema fiv. mi-a placut ca nu se grabeste, vrea ca totul sa fie perfect, si apoi demaram ...deci probabil undeva in noiembrie
scuze ca m-am intins atat mai ales ca nu am talent de povestitor
Ultima oara a fost editat de mikado (2011-09-28 21:12:29)
.
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Buna fetelor ! Nu am intrat azi toata ziua ca am fost plecata...intai la Oftalmolog ( am aflat ca -0,5 dioptrii la fiecare ochi , nu e mult dar am sesizat in ultumul timp ca vad mai in ceata la distanta) si tre sa-mi cumpar ochelari...alti bani aruncati ...apoi am fost la mama unde sotul i-a dactilografiat proiectele didactice, la dictare
Poate imi recomandati niste teste de ovulatie mai putin costisitoare pentru luna urmatoare ( poate un site de pe care sa comand) Ca am gasit pe Ebay dar trebuie preplatite si nu am card...
Any, felicitari pentru out ! Sa-l intalneasca pe domnul spermy si sa se lipeasca de mami . Sotul nu a terminat smotruiala ieri, a zis ca termina azi dar am fost prea ocupati, asa ca mutam pe maine.. ce-i aia SEU?
Onu, am insomnii ca ma trezesc tarziu. Doctorul a zis ca putem avea contacte in timp ce iau ovule dar sa folosim prezervativ. Si pe prospect scrie la fel. ... am auzit eu bine? BEBELINA? felicitari pentru fetita
Mada imi pare rau de negativ, succes la laparoscopie
Sonia, dupa ce ti-a zis doctorul erai atat de optimista, nu fi tristuta acum.... ... Acum insa ai mai multe sanse sa ramai insarcinata, ca ai facut histero, si iti doresc sa ti se intample o minune Fii puternica !!
Green, am inteles. Eu aveam inainte de a lua pilule si cicluri de 50 de z, acum a venit la 30, am si ramas uimita.
Anca, iti inteleg perfect situatia..pt ca e la fel, tot pe stanga raceala, tot acolo ovulez tot neincredere in doctori. Parerea mea e ca nu trebuie neaparat sa te doara cand te atinge cu ecograful, pe mine NU ma doare in modul acesta si totusi ma doare foarte tare daca apasa....doar nu m-o durea degeaba.....mai ales ca vad diferenta, in dreapta nesimtind durere..
Maya, imi pare rau de urati Sunt mai bine, ieri nu am tusit deloc, azi am tusit o singura data
Sensi, imi pare rau ca treci prin atata stres. Insa e bine ca v-au aprobat dosarul la prima casa succes la amenajari!
Geo Trebuia sa fii tare obosita ca sa adormi in cada
Diri, sa dea Dumnezeu sa se fecundeze outele pup sa treaca durerea de burtica
Angel a nascut?
Mika si ce efecte a avut acupunctura asupra voastra?Eu nu am incercat niciodata.. Felicitari pentru ca amers bine interventia de azi si iti urez MARE succes in continuare in noiembrie-decembrie sa aratam amandoua testul acela ||
- dirida
- Insomniac member
hei mika, ma bucur ca ai trecut cu bine peste histero. imi pare rau pentru sinechie si polipi. Ce e sinechia?
si mie mi-a dat o camasa xxl , nu chiar xxxl , careia i-am rupt un nasture de jos si mai mai ca mi se vedea putulica .
si mie mi-a gasit greu venele si m-a intepat de 3 ori pana sa reuseasca sa prinda ceva.
Domane ajuta ca sa fie bien la histero de control si in noiemb sa reuseasac FIV-ul. Tie cine tb sa-ti predea stafeta, nu mai tin minte lista...of tb sa o pun pe prima pagina
ceee? angel a nascut?
- mayya06
- Insomniac member
- sonia30
- Moderator
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
hello beauties!
vedem noi ce-o fi vineri -da, mă uit la sandy bell și apoi vreau să mă uit și la candy candy - măi să știi că azi m-am simțit mai bine.. am fost la practică și sunt super-?nc?ntată că trece timpul repede - nu am de ce să mă supăr că mi-ai folosit replica
timean86 a scris:Almi, sa treaca raceala repede si mersi de raspuns.
cu plăcere
Onutza23 a scris:almi ma bucur ca te simti mai bine. pacat ca azi tre sa iesi din casa pt practica, era indicat sa stai la caldurica si azi ca sa nu te intoarca
asta e.. nu am ce face.. la școală nu am mers luni și marți pentru că aveam de condus și mă durea capul destul de tare.. dar practica o fac peste drum de mine deci nu-i mare lucru.. plus de asta deocamdată ?nvăț/fur de la celelalte fete și scriu diverse chestii care mi se pare mie că trebuie să le rețin, deci mare lucru nu am de făcut.. a, și mai așez medicamentele pe rafturi, văd ce lipsește și completez stocul din față cu medicamentul respectiv (pe care-l găsesc ?n depozit) - ori sunt eu cu capul, ori am probleme cu capul (e același lucru, dar ?nclin spre prima variantă ) ai o bebelină mică ?n burtică? s-a arătat? felicitări! să stea acolo p?nă la s40+
angel_sweety a scris:Almi cum te mai simti ? spor la practica azi
acum mă simt mai bine.. nasul ?nfundat, g?tul nu mai doare sunt ok
nu r?de de mine mulțumesc la fel și ție - uite cum mă superi tu pe mine iar parcă era vb că ?ncepem să fim optimiste
mădă eu zic că e prea devreme pentru test.. părerea mea e că ai ovulat ?n ziua 17 (pentru că ai avut și spotting și secreție watery) deci azi e ziua 10 DPO so.. mult prea devreme să nu vină ur?ții și să fie bebelino ?n burticino (și ascultă-ți sfatul care i l-ai dat soniei )
anca90 a scris:almi, cum e sa revezi sandy bell dupa atata timp? si pe mine m-ar tenta, dar nu stiu daca mi-ar mai placea acum, la varsta asta...
e super ?mi aduc aminte fiecare episod.. stăteam cu bunica mea ?n fața televizorului și ne uitam retrăiesc stările din copilărie
green_fairy a scris:almi sandy bell. nu spera, fii sigura ca eu tin pumnii
iubita mea, trebuie să recunosc că ciclul ăsta mă simt destul de ciudat.. asta ?n ciuda faptului că am prestat c?nd am avut chef, fără monitorizări, fără nimic.. și av?nd ?n vedere problemele cu care ne confruntăm (eu și C) doar ?mi aduc aminte și revin cu picioarele pe păm?nt și totuși.. mă simt ciudat.. am probat rochia de zi pentru nuntă și simt că nu-mi mai intră s?nii ?n cupe plus că am luat proporții de-odată iar starea emoțională este una aparte.. pun toate astea pe seama stresului cu nunta, cu practica și a hormonilor care-i bag ?n mine lună de lună..
da bre sandy bell aaaa și ?n afară de sandy bell și candy candy mai vreau să văd și nils holgersson c?t despre megasurpriză.. cred că ar fi un șoc pentru mine dacă aș face ciclul ăsta un test și ar ieși + ... adică (?gen?) aș fi ?n stare de șoc multă vreme și nu știu cum aș reacționa
nerucu să fie totul ok și mami tău să fie bine
diri mă bucur că ești bine și mă rog pentru tine să fie totul bine de m?ine ?ncolo și p?nă luni să se dezvolte frumos minim 10 embrionași
geo nu mai știu ce presimt..
mika m-ai amuzat cu povestioara, abia aștept povestea nașterii mă bucur că s-a rezolvat cu polipii și sinechia.. și acum că ai scăpat de ele, nu ai putea ?ncerca natural?
pup pe toată lumea
unde a născut angel bre? ce-aveți??
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- elena.plahatca
- Addicted member
A zis ceva Geo de Angel, poate am inteles eu gresit. As cita-o dar nu am voie
- mayya06
- Insomniac member
- sonia30
- Moderator
- elena.plahatca
- Addicted member
Bine ca a fost doar o neintelegere, Bebelina lui Angel va sta pana la termen in burtica !!
- mayya06
- Insomniac member
- sonia30
- Moderator
almisor,vezi ca-ti dadui un mail
- dirida
- Insomniac member
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
Soniuc, sunt bine ...ma mai odare vag burtica. multu
Diri, nu mai stiu cine tb sa-mi predea stafeta bine ca s-a rezolvat ...oricum pana acum toti dr. la care am fost au zis ca totul este ok ....doar dr. white la ultima eco, parca a vazut ceva motiv pt care mi-a recomandat histero ...pt asta ii dau o mare bila alba sinechia este o alipire a peretilor uterini...deci bb nu se poate implanta ...bine ca le-a rezolvat , acum astept histero de control .
eu nu aveam probleme cu venele
la mine camasa nu avea nasturi...avea scai , dar nu prindeau bine...ce mai , eram cu dodoasca pe afara
elena multumesc! eu am facut pt. spasmul facial si pentru bb... iar S pt durerile de spate...la noi s-au vazut imbunatatiri, iar cea cu care am facut este chinezoaica de la mama ei .scopul tratamentului prin acupunctura este echilibrarea functionarii organismului, se urmareste eliminarea urmarilor factorilor ce produc boala, cresterea rezistentei proprii a organismului la imbolnavire, refacerea energiei afectate a diferitelor organe...ehe, e mult de discutat
Maya mulltu eu am avut emotii ieri ...azi am fopst ca o floricica
am uitat sa va spun...in aceeasi rezerva cu mine era una de 20 de ani pt avort la 12 saptamani
Almisor si ti astept cu o veste dungata nici n-am intrebat ...dar am o varsta si nu mai am timp sa astept pt natural ...fac FIV ma bucur ca-ti place la farmacie
ce aveti mai...cum sa nasca Angel?
Ultima oara a fost editat de mikado (2011-09-28 21:44:45)
.
- mayya06
- Insomniac member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|