|
Nu esti logat.
Viermi de la pisica la om#1 2011-10-01 13:34:45viermi de la pisica la omBuna fetelor. Am salvat o pisicuta de pe strada acum 2 saptamani. Acum o saptamana era pe langa mine, eu umblam prin niste hartii si dau sa ma scarpin pe mana. Aveam un viermisor mic, dar nu ca acela de fructe.. Ca sa mearga, se "umfla" intr-o parte si se subtia in cealalta... M-am uitat la pisic, nu avea nimic. M-am gandit ca o fi de la hartii, ca n-am mai umblat de mult pe acolo si cine stie. Ultima oara a fost editat de deealexx (2011-10-01 13:35:53) Offline #2 2011-10-01 16:21:02
Re: viermi de la pisica la omeu sunt foarte miloas si acum vreo cativa ani am avut grija de catelusa mea care a facut septicemie si din cauza caldurii de afara si a blanii (era ciobanesc mioritic) a facut niste viermisori si eu o curatam si de cateva ori pe zi si am mai avut un catel luat de pe strada care tot asa era plin de virmisori la fund si l-am tratat si pe el si nu am luat nicio boala. Eu zic sa nu te panichezi. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #3 2011-10-01 22:58:56Re: viermi de la pisica la omeh..eu nu ma panichez da` mama asta exagereaza si ma mai iau dupa ea Am facut curatenie in toata casa astazi, am aspirat si unde a dormit aseara ca erau multi viermi uscati.. cred ca suntem ok.. imi pare rau dupa el :-< ca as fi vrut sa-l tratez si apoi sa-l dau, insa s-a speriat mama sa vada ca tot face si ..:-< Offline #4 2011-10-02 15:34:04
Re: viermi de la pisica la omva rog frumos sa mi spuneti ce fel de viermi sunt aia,la fel face,unde doarme raman morti..are de mult al meu si stau cu el in casa! si in ultimul timp cam am crampe la stomac! Offline #5 2011-10-02 22:50:37
Re: viermi de la pisica la omnu stiu daca se transmit de la animal la om ( probabil ca da) dar cred ca cel mai bine este sa mergeti sa faceti un examen coproparazitologic ( de 3 ori la interval de 7 zile). Offline Publicitateloading...
#6 2011-10-03 09:03:59
Re: viermi de la pisica la omproblema e ca am si slabit 7 kg in ultimul an! este normal? Offline #7 2011-10-03 09:07:54
Re: viermi de la pisica la omda' pisica aia nu are deparazitare interna facuta? in momentul in care ati observat primul vierme, trebuia sa mergeti sa ii dea pastila de viermi; de la viermi slabesti brusc, nu cum zici tu; si eu am avut un pisicel cu viermi (albi si mici) si n-am luat nimic de la el; primul pas e sa mergeti cu biata matza la veterinar (costa intre 5 si 10 lei pastila respectiva), iar apoi daca suspectezi ca ai si tu viermi (s-ar vedea in fecale) fa cum a zis garga. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2011-10-03 09:33:47Re: viermi de la pisica la om
subscriu,pisicuta trebuia dusa din start la deparazitare interna,lucru care se repeta tot la 3 luni 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline #9 2011-10-03 22:08:20
Re: viermi de la pisica la omnu vreau sa te ingrijorez, dar...viermii cilindrici se pot lua de la pisica sau caine la om. cel mai bine faci un examen coproparazitologic, repetat de 3 ori...iti va explica medicul. viermii cilindrici pot exista in organismul uman si fara simptome : dureri de stomac sau varsaturi. niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #10 2011-10-04 15:11:51Re: viermi de la pisica la om
scuze, acu am vazut mesajul tau. erau micuti. nu limbrici ca aia stiu cum arata. erau mici ca cei de mar, doar ca nu asa grasi. subtiri si mergeau ciudat in sensul ca se umfla intr-un capat pt a se deplasa... Ultima oara a fost editat de deealexx (2011-10-04 15:16:01) Offline #11 2011-10-04 16:11:21
Re: viermi de la pisica la omAveti grija cu pisicile astea ca sunt purtatoare de un parazitul numit toxoplasmoza. La femei toxoplasmoza da infertilitate, pot face copii cu malformatii. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #12 2011-10-04 16:34:51
Re: viermi de la pisica la om
toxoplasmoza nu da infertilitate. si este periculoasa pentru copil doar daca infestarea se produce in primul trimestru de sarcina, nu inainte. Offline #13 2011-10-04 20:03:18
Re: viermi de la pisica la oma fost dusa pisica la deparazitat...acum nu mai are,dar totusi este ciudat cum am slabit.. Offline #14 2011-10-04 20:07:06
Re: viermi de la pisica la omda... cats are evil, ptiu ptiu daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #15 2011-10-04 20:09:05
Re: viermi de la pisica la om
#16 2011-10-04 20:11:35
Re: viermi de la pisica la ompt ca daca ai o alimentatie si in general un stil de viata cat de cat sanatos (in limitele unei vieti incarcate), inseamna ca ceva nu functioneaza bine la nivel de asimilare a nutrientilor si de eliberare a energiei, nu stiu eu termeni din astia "tehnici", moksha ar explica mai bine; ideea e ca ori nutrientii nu sunt asimilati ca lumea, ori toxinele nu-s eliminate si-si fac de cap. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #18 2011-10-04 20:17:13
Re: viermi de la pisica la omBUNA TUTUROR !! Va rog sa-ma scuza-ti, dak insist asa mult doresc si eu un raspuns la problema mea, si fiind noua pe sait cred ca nu am lasat mes-ul unde trebuie!! am scris la PAPANICOLAU- IASI de dracoaica [asa scrie acolo]...dak cineva doreste sa-mi raspunda asi fi tare recunoscatoare, MULTUMESC MULT MJJ Offline #19 2011-10-04 20:19:31
Re: viermi de la pisica la omba l-ai lasat unde trebuie, cand cineva va sti raspunsul la intrebarile tale, ti se va raspunde. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|