|
Nu esti logat.
Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfat-4#58 2012-09-17 01:14:58
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatpt problema asta am vazut la tv tratament naturist cu zeolit. Offline #59 2012-09-18 21:14:30
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatBuna, acum am vazut postarile, eu sunt mada simplu, numai ca am schimbat user name-ul. In ceea ce priveste SCI inca il mai am, este accentuat in perioada dinaintea menstruatiei cu cateva zile, in timul acesteia si dupa,la fel, cateva zile, si de asemenea in perioadele stresante. Am mers si la psiholog, m-a ajutat cat de cat, exercitii de relaxare, m-a ajutat sa vad altfel anumite lucruri.. Cu greutatea tot la fel stau, ma ingras un kg cand ma simt bine si pot manca mai binisor dar slabesc la menstruatie sau cand am perioade de stres, eu sutn oricum o fire f emotiva si de aceea. Eu mai iau sedativ pc pentru calmare, mezym in timpul mesei si colospasmin sau spasmomen pentru durere. DENU93, ce simptome ai mai exact? Offline #60 2015-05-12 14:37:13
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatBună ziua! Offline #61 2016-12-07 14:32:08
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatBuna, ma numesc Anne si sunt studenta in anul 6 - medicina generala si fac un studiu legat de Calitatea vietii la pacientul cu Sindrom de intestin iritabil, ce se bazeaza pe un chestionar ce constă în 32 de întrebări, necesitând în medie 10 minute pentru completare - daca doriti sa il completati, va sunt de-a pururea recunoscatoare. Multumesc! Offline #62 2016-12-10 13:11:53
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatCred ca in curand am sa trec sa comentez pe la fiecare subiect cu vreo afectiune ca bifez cate ceva in fiecare. Si eu m-am ales cu un colon iritabil dupa o enterocolita urata. Absolut niciun medicament nu ajuta. Alimentatia reprezinta tot tratamentul. Cat mananc ceea ce trebuie, nu-s probleme. Cum scap in ce nu am voie (sucuri, fructe acide, lactate) , cum apar problemele. when the pomp lights up,you shoot. Offline Publicitateloading...
#63 2016-12-10 13:31:18
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatColon sanatos de la fares ar putea sa te ajute.daca in principal ai scaune moi Offline #64 2016-12-10 15:35:22
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfathttp://fares.ro/produs/colon-sntos-d66-cps/ when the pomp lights up,you shoot. Offline #65 2016-12-10 21:27:52
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatMai bine nu risti, Alexa. Nu stiu daca s-au facut studii referitor la cantitatea de sunatoare care interactioneaza. Offline #66 2016-12-10 21:34:47
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatNu stiam ca iei ac Offline #67 2016-12-11 10:33:30
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatDa, nu pot sa iau. Trebuie sa gasesc un inlocuitor fara sunatoare when the pomp lights up,you shoot. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|