|
Nu esti logat.
Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfat-2#20 2011-10-14 20:49:06
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatPana se linistese colonul si ti se restabileste echilibrul tranzitului, lasa dulciurile, vine si timpul lor. Ultima oara a fost editat de codrutza (2011-10-14 20:52:47) Offline #21 2011-10-14 21:01:54
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatnu am primit,mi-a spus ca nu e plin colecistul,ca nu are nimic in el,dar e septat.Cum e cu enzimele,se iau doar la sfatul medicului sauu pot sa le iau sa si eu ? Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti... Offline #22 2011-10-14 21:10:08
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatSunt suplimente alimentare, nu se elibereaza musai pe reteta, dar e bine sa consulti medicul inainte. Redigestul este un astfel de supliment, care pe mine m-a ajutat, e mai natural, rau nu cred ca-ti face, dar macar intreaba-ti medicul de familie. Offline #23 2011-10-14 21:13:16
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatam luat redigest,o sa il intreb si pe dl doctor,sa vad ce spune.Mie mi-a dat medicul tratament acum cu mesalazina(salofalk),tie ti s-a dat asa ceva?si mi-a mai dat LANZUL,zir fos(e un simbiotic),colospasmin si triferment pe care nu il iau pt ca nu scrie nimic de intestin iritabil/ Ultima oara a fost editat de madasimplu (2011-10-14 21:20:03) Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti... Offline #24 2011-10-14 21:32:43
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatzir fos este similar bioticsului pe care l-am luat si eu, trifermentul este cu enzime pentru digestie, cred ca era indicat sa le iei, celelalte doua medicamente de care nu am mai auzit sunt pt problema cu stomacul, inteleg ca e vb si despre Helycobacter Pylori? Pote de aceea treneaza problema colonului. Offline Publicitateloading...
#25 2011-10-14 21:37:39
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatnu am Helycobacter,mi-0am facut analizele,dar a spus ca Lanzulul imi protejeaza mucoasa gastrica,Helycobacterul se trateaza cu antibiotice.Repet intrebarea,scuze daca sunt insistenta,ANTICONCEPTIONALELE pot agrava probleme cu fierea si cu stomacul? Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti... Offline #26 2011-10-14 21:43:35
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatAC pot afecta ficatul din cate stiu eu, fierea doare din cauza ficatului marit. Dar inteleg ca ti-ai facut eco si ficatul e in regula.deci nu e acolo problema, ci tot la colon. Ultima oara a fost editat de codrutza (2011-10-14 21:44:16) Offline #27 2011-10-14 21:49:45
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatDa,ficatul e normal,tu ai stari de greata cumva,vreodata de la afectiunea asta?Eu nu inteleg ceva,de ce dintr=o data am inceput cu problemele astea puternice de stomac,colon si ce o mai fii,desi eu tin regim de 3 ani(mananc doar orez,piure,cartofi natur,supe de legume,supa de pui,curcan,paste fierte fara sos,doar cu carne de pui,branza,cascaval,dulciuri din comert,gen briose,ciocolata,napolitane,biscuiti).Eu sunt o persoana mai emotiva si ma stresez repede,dar asta e dintotdeauna dar mai mult de 3 ani,nu de 1 luna,2 de cand am asta.. Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti... Offline #28 2011-10-14 21:59:23
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatDa, am si stari de greata, eructatii, o moleseala, somnoenta la inceputul crizei, seamana f. bine cu o criza de fiere, doar ca nu vars. Eu am 36 de ani, emotiva, timida si stresata am fost mereu, dar problemele cu colonul au aparut pe la 34 de ani, probabil ca atunci a simtit colonul semnalul de la creier, eu stiu ce sa zic?????????? Pana la problemele colonului, pe sistem neurovegetativ, aveam probleme cu palpitatii, sufocari, crize de spasmofilie, tensiune marita s.a. Deci psihicul determina totul!!!!!!!!!!Parerea mea este ca acele crize ale colonului, asa cum le-ai descris tu nu au legatura cu ce mananci, ci cu spasmele colonului, determinate de starea ta psihica. Ultima oara a fost editat de codrutza (2011-10-14 22:04:26) Offline #29 2011-10-14 22:06:16
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatSi eu am avut crize de spasmofilie,le tratam cu calciu fiola si extraveral,am tensiunea mica eu,10 cu 7 sau 11 cu 7,palpitatii am si acum eu,desi nu inteleg de ce,eu avand tensiune mica.Eu ma stresez f mult si cam din orice,acum iau si eurovita anti stres de o saptamana,sper sa ma mai ajute.In fiecare zi aproape ma cert cu ai mei din diverse motive,tatal meu este si el irascibil ca si mine..asta probabil agraveaza ce am..ma si consum foarte mult.Off,e aiurea,sper sa fiu si eu mai tare si sa trec peste toate.Multumesc pentru sfat si ajutor Ultima oara a fost editat de madasimplu (2011-10-14 22:08:19) Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti... Offline #30 2011-10-14 22:14:16
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatSprijinul familiei e foarte important. In cazul meu nu a mai fost nevoie sa ajung la psiholog, m-au inteles si m-au sprijinit toti ai mei, medicul de familie, m-au ajutat sa-mi dau seama unde este problema, care sunt prioritatile mele in viata, am lasat de-o parte prostiile si gandurile negre si... am reusit!!!!!!Sunt mandra de asta! Offline #31 2011-10-14 22:19:03
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatIncerc sa ma regasesc,dar nu prea am ajutor din cate ti-am zis..ai mei spun ca sa uit sa trec peste,dar nu pot asa fara ajutor,medicul de familie mi-a spus sa nu mai fiu asa,dar e usor de zis,greu de facut fara un ajutor....Iubitul meu(stau cu el si cu parintii mei in casa) e singurul mai intelegator dar nu stie cum sa ma ajute,el crescand intr-o familie dezorganizata nu stie ce inseamna sprijinul si cum sa ma ajute moral..prieteni nu am nici unul cu afectiunea asta ca sa ma ajute..e greu...sunt singura in asta si probabil ii si enervez pe ceilalti fiind asa bolnavicioasa,vad asta uneori,de fapt,mi s-a si spus..dar nu e vina mea ca sunt asa.. Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti... Offline #32 2011-10-14 22:22:10
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatStii ceva????????? Ia-ti o vacanta de cateva zile daca poti, bucura-te cateva zile numai tu cu iubitul tau, lasa incolo problemele cotidiene!!!!!!!!!! Offline #33 2011-10-14 22:27:39
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatnu am cum,el s-a angajat curand si nu are liber acum,poate peste o luna,doua..sa isi poata lua cateva zile libere:( Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti... Offline #34 2011-10-14 22:37:21
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfat
din ce ai scris parerea mea este ca nu iti e bolnav trupul, ci sufletul. Esti credincioasa? Ultima oara a fost editat de codrutza (2011-10-14 22:38:04) Offline #35 2011-10-15 10:49:23
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatDa,sunt credincioasa,imi fac rugaciunile in fiecare seara,dar nu merg la slujbe sau ceva de genul...doar ca in fiecare duminica aprind lumanari... Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti... Offline #36 2011-10-15 12:11:01
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatmada, eu te sfatuiesc sa mergi si la un psiholog sau daca ai o problema cu asta incearca macar niste calmante pe baza de plante sau homeopate (calmogen, sedatif pc... orice e pe baza de valeriana, tei...) Offline #37 2011-10-15 13:27:46
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatProbabil daca nu imi revin o sa incerc si cu psiholog pentru ca nu as vrea sa intru in depresie,desi simt ca asta mi se intampla,am ajuns sa plang din orice.Iau eurovita antistress,e pe baza de valeriana,sunatoare,il iau de 2 saptamani aproape,inca nu vad nici o schimbare,nu stiu dupa cat timp ar trebui sa se vada schimbarea..Cel mai mult ma sperie faptul ca nu ma pot angaja din cauza problemei pe care o am,imi e teama sa ies din casa in perioadele cu crize,cand merg la WC din 5 in 5 minute... Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti... Offline #38 2011-10-15 13:43:45
Re: Intestin(colon) iritabil!Va rog un sfatia Persen, Calmogen, Sedatif Pc... unul din astea, ceva mmai concentrat, ce iei tu sunt mai mult vitamine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|