homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16-143

#2699 2011-11-22 15:43:34

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16

muco, acum nu...dar parca asa in general...toata lumea-i nemultumita, toata lumea vrea cate ceva... toata lumea face mofturi....

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-11-22 15:51:02)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2700 2011-11-22 15:50:11

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

poke te inteleg, stiu cat e de stresant, dar tu nu mai pune la suflet
cred ca si hormonii te influenteaza mult acum cesafac
ar trebui sa inteleaga fiecare ca acuma e o perioada mai speciala pt tine si ar trebui sa te menajeze, nu sa te supere!
incearca sa te detasezi, eventual fa o intalnire cu toti membrii familiei si zi-le ce ai pe suflet.eu cred ca ei acuma nu constientizeaza ce zic si ca fac rau prin astfel de gesturi si vorbe
hai capul sus puss

eu ma pregatesc sa plec acasa happy
va citesc mai tarziu wave

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2701 2011-11-22 15:55:20

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

muco puss te asteptam sa intri!
si eu sper sa fie de vina si hormonii si sa nu fie totul asa de negru cum vad eu pt ca ar fi nasol.... cesafac sper sa se limpezeasca apele cand ne vom linisti si noi....

ah, tot vroiam sa va spun, dupa ce v-am batut la cap cu biberoanele de la nuk smile pt ca mi s-au parut scumpute, am ales sa cumpar sticlutele de la o firma no name, dar de sticla (ca doar sticla e tot sticla, indiferent ca e nuk sau X ) si am dat pe ele 15 lei. separat am cumparat tetine nuk cu 8-9 lei, parca...
parerea mea e ca am facut afacere buna. am biberoane de sticla, tetine de la nuk cu sistem anti-colici, dar si inca un rand de tetine (daca nu i-or placea astea, sau cine stie, ca am citit ca se poate intampla) cu vreo 10 lei mai putin decat erau daca le cumparam toate de la nuk.
nu e mult, dar la 4 biberoane, scutesti 40 de lei, ceea ce e muuuult smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2702 2011-11-22 19:07:01

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Poke,  puss , incearca sa iti ocupi timpul, atat cat poti, cu activitati care-ti plac sau care iti aduc implinire. Cred ca de la sarcina ai starile astea si cred ca e greu si pt cei din jur sa se schimbe si sa constientizeze asta, obisnuiti fiind cu tine intr-un fel. Pana la urma trebuie sa te menajezi tu singurica si sotul tau bineinteles. Acum te-a prins si cu nebunia asta cu casa si asta probabil accentueaza, dar sigur nu e totul negru, nici nu are cum sa fie totul negru cand tu ai un bebelin care iti va aduce implinire si sambetul pe buze doar privindu-l. Nu mai e mult si ai sa-l strangi la piept si asta va insemna mai mult decat orice pe lumea asta  kram  puss

Mamici si burtici va urez o seara placuta  puss

#2703 2011-11-22 19:53:50

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

dea si bebe pusspuss eu nu am calendar din ala de care spui tu, dar oricum nu te ghida asa mult dupa el. depinde de multe chestii sa simti miscarile. eu pana la 17 sapt nu l-am simtit deloc, si atunci daca nu as fi stat pe scaun, sa fiu linistita nu cred ca l-as fi simtit. vei sti cand misca, si eu ma intrebam mereu cum voi sti sa identific, dar nu ai cu ce sa confunzi. eu miscarile la inceput le-am asociat mereu cu niste baloane de sapun care se sparg, asa simteam eu. poke a simtit la 14 sapt, eu la 17, tu ai 18 si nimic, deci nu e o regula si nici o probabilitate pe care sa ti-o arate vreo data ceva. iti doresc sa-l simti pe bebe miscand cat mai repede si nu te agita ca e totul in regula

any si bebe pusspuss draguta mea, dar tu chiar nu ai alta grija decat carnetul ala de gravida pe care nu vrea doctora sa ti-l dea? crede-ma ca asta conteaza cel mai putin, important e sa ai o agenda ceva in care sa noteze doctorul absolut totul legat de sarcina, sa nu te plimbi dupa tine cu analize, foi, fituici si alte cele. eu mi-am facut o agenda personalizata, nici nu stiam ca iti da doctorul un carnet de gravida. ce mi-a dat mie doctora e o mapa mica de la elevit in care e descrisa sarcina pe luni, cu schimbari majore, si in care pot completa de la ce data la ce data a luna x, cate kg am in fiecare sapt, intrebari pt doctor... doctora mea vroia sa-mi mai dea unul, daca stiam il luam pt tine
o seara frumoasa!

poke si bebe pusspuss imi pare rau ca nu e bine fetitza ta. sper sa isi revina. asa cum sper sa treaca si perioada asta mai stresanta din viata ta, sa se termine cu constructiile, discutiile si sa te linistesti
multumim ca impartasesti cu noi legat de biberoane, tetine... mie imi face f bine, ca sunt indecisa. probabil voi merge si eu pe nuk, dar la biberoane sunt in ceata. as opta tot pt sticla dar ma tem ca astea sunt grele si se loveste bebe cu ele. sau cand o mai creste putin mai arunca cu el, il scapa jos si se sparge

amalia si bebe pusspuss ma bucur ca esti mai bine azi

ioana si bebe pusspuss o seara frumoasa

printesa mea s-a innoit iar azi cu ceva, va arat ca-mi sunt f dragi

si uitam sa povestesc: am fost la nepotica mea mai devreme ca azi a implinit 4 ani. si m-a intrebat "ce faci? fetitza". zic "dar de unde stii?" , "mi-a zis mamaia". si o intreaba sotul "tu dar ce o sa-i faci cand o aduc la tine?" , "ma joc cu ea, o mangai, si daca plange o pun in patut sa doarma". mor dupa ea, ce scoate pe gurita. mereu a zis sa-i fac fetitza, ca e bebe al ei, ca sa se joace cu ea, sa o plimbe cu carutul. nu mai spun ca mi-a mangaiat si pupat burta de nu ma mai lasa, si a remarcat si ea ca a crescut bebe de cand nu ne-am mai vazut chicot

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-11-23 10:49:50)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#2704 2011-11-23 08:39:13

mucoasa
Insomniac member

neatza puss
onutza puss da stiu dumbom dar ma oftica ca asa frumos scrie in caietul acela ce ai voie si ce nu
ce hainute micute si frumoase hjarta  hjarta

eu nu ma simt prea bine azi, mi-e rau si nu am chef de nimic
am vomitat ceva lichid verde cesafac (scuzati detaliile) sper ca nu e nimic grav supa

5 iunie 2012

#2705 2011-11-23 08:54:11

Ioana He
Insomniac member

Buna dimineata burtici si mamici va dau  puss
Onutza foarte frumoase hainutele  applause  sa le poarte sanatoasa bebelina
Any  kram . Imi pare rau de starea ta.  kram In afara de greata mai ai ceva?

#2706 2011-11-23 08:57:18

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata burtici mari si mici puss

Onutza ce frumoase sunt, sa le poarte sanatoasa

Any puss nu e grav, e de la fiere , dar e al naibi de naspa  acklad

Ioana puss neata, azi la pranz fac piureul tau

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2707 2011-11-23 09:01:25

mucoasa
Insomniac member

ioana neatza puss , in afara de starea de greata nu am nimic altceva
angelus neatza puss asa ma gandeam si eu ca nu mancasem nimic

5 iunie 2012

#2708 2011-11-23 09:07:04

Onutza23
Insomniac member

neata mamici si burtici pusspuss

any si bebe pusspuss daca vrei ii cer doctoritei un caiet si pt tine. uite asa arata:
legat de lichidul verde pe care l-ai vomat, e de la fiere, e venin. nu ai si gust f amar in gura? am patit si eu, dar nu e rau, nu te speria, mai bine ca l-ai eliminat pt ca o sa te simti mai bine. incearca sa mananci uscat si sa ai mereu ceva in stomac

ioana si bebe pusspuss neata si multumesc. si eu fac piure-ul tau, dar diseara la cina tongue

angel si bebe pusspuss saru mana. voi ce faceti?

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-11-23 10:48:41)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2709 2011-11-23 09:08:34

angel_sweety
Platinum member

onutza puss neata ce misto e caietul chiar ca e o amintire frumoasa
fa-i si lu Any rost altfel o sa o vedem pe aici plangand mereu lol

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#2710 2011-11-23 09:11:51

Onutza23
Insomniac member

angel da, poti scrie in el si are si explicatii pt fiecare luna
o sa-i cer doctoritei unul cand merg sa i-l dau lui any wink
citeam acum in el ca la 7 luni copilul are un kg si cam 40 cm lungime. ce mare e, nu ma asteptam. si ca atunci cand e treaz isi descopera singur partile corpului, se joaca, isi suge degetul, sughite hjarta

#2711 2011-11-23 09:14:28

Ioana He
Insomniac member

Fetelor sunt curioasa daca o sa va placa piureul.
Onutza, chiar ca e interesant caietul ala. Eu nu am caiet ca nici nu am mers la medicu de familie  nustiu  si nici nu am in plan  big_smile iar ginecologul nu a pomenit.
Any, vad ca au spus fetele de la ce era, eu habar nu aveam, sper sa te simti mai bine  puss

#2712 2011-11-23 09:15:14

angel_sweety
Platinum member

vai m-ai topit hjarta
asta cu jucatul o simt eu pe pielea mea, ca mi-a transformat organele in parc de distractii rotfl
si eu sunt curioasa cand oi naste cat e de lunga, de multe ori am senzatia ca nu mai are loc
suntem bine, multam de intrebare, am terminat treaba si stau la o cafea , porma ar trebui sa duc niste acte la primarie disperat

#2713 2011-11-23 09:19:02

Ioana He
Insomniac member

Onutza, am citit ca de la 14 saptamani isi suge degetul si incepe sa faca pipi si sa si bea. Deci al meu e declarat membru misa incepand de ieri  lol

#2714 2011-11-23 09:24:45

Onutza23
Insomniac member

ioana mie doctora gineco mi l-a dat sa citesc in el, ca eu am o agenda in care imi scrie ea absolut tot. eu nici nu stiam ca exista, mi l-a dat ea suvenir chicot
eu stiam ca mai tarziu se dezvolta aparatul urinar. acum citesc aici ca isi intoarce capul, isi incrteste fruntea, ridica sprancenele, deschide guritza. bea lichid amniotic si incepe sa faca miscari de respiratie. li se dezvolta organele genitale iar testiculele si ovarele deja contin sperma si ovule folosite la reproducere. are 15 cm si cam 150 grame hjarta. pleoapele ii acopera ochii si raman asa pana in luna a 7-a, ii cresc unghiutze hjarta

angel si eu sunt curioasa ce puisor o sa nasc, ca eu sunt mica si burta e mare deja si abia astept sa vad cat de maricica o sa fie ea. sper sa semene cu taica'su mai inalta, nu pitica precum ma'sa chicot
o zi usoara iti doresc si sa ai grija de tine

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-11-23 09:30:31)

#2715 2011-11-23 09:25:34

mucoasa
Insomniac member

onutza puss esti  o scumpa ca intotdeauna puss  puss daca nu e mare deranj si poti sa-i ceri, atunci accept cu mare drag big_smile
ce frumos ai povestit hjarta  rodnar al meu cred ca are doar 2 cm rodnar
angelus chicot  rodnar
ioana multzam, deci ai un membru misa rotfl

5 iunie 2012

#2716 2011-11-23 09:29:26

alintush1828
Full member
Inregistrat: 2011-02-15

Neata dragalaselor  par

Any - imi pare rau de starea ta, sper sa treaca si s ate simti bine. Eu diminetile parca ma simt relativ binisor, in scgimb serile e cosmar, nu ajung la stare de voma, dar ma simt oribil si mereu cu senzatia ca iata-iata acus vomit, si stau mai pe linga baie mai mereu in caz d ema apuca ceva smile Ma imbarbatez si eu ca asa tre sa fie si merg mai departe. Eu, pentru prima oara in sarcina ma simt constipata, o sa pap azi muuult iaurt smile Sa te faci bine, sa treaca cit mai repede senzatiile astea aiurea  puss
Onu - ce hainute frumoase  hjarta  vreau si eu  big_smile
Angel - tu ma faci mereu sa rid - organeel tale sunt parc de distractii zici da? chicot
Ioana  kram  puss

Grafic Temperaturi FertilityFriend

Din 16.06.2012 - mamica de Loredana hjarta

#2717 2011-11-23 09:29:53

Ioana He
Insomniac member

Any, da  chicot
Alintush  puss

Ultima oara a fost editat de Ioana He (2011-11-23 09:30:51)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.