homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16-145

#2737 2011-11-23 11:32:02

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16

poke si bebe pusspuss sper sa se rezolve problemele catelushelor, nu mai fi supi si din cauza asta
uite pun pozele ca sa te mai inveselesti:  *** ***
cu biberoanele ai dreptate, mai am timp sa ma hotarasc la ele

raven si bebe pusspuss ati ajuns acasa, ma bucur, asta inseamna ca te-ai recuperat complet applause

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-11-23 11:59:30)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2738 2011-11-23 11:41:50

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

ioana puss multumesc.ma simt binisor,iar bebelul este foarte bine,i-au facut ieri ultimul eco hjarta

onutza puss ne-am recuperat pe cat s-a putut,mai bine de atat nu o sa fie pana dupa nastere,dar asta este,nu conteaza smile foarte frumoase lucrusoarele applause

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#2739 2011-11-23 11:45:32

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ii, ce frumoase sunt hjarta
raven, bine ati ajuns acasa!
v-ati luat body albastru big_smile imi place costumasul ala in 2 culori, avem si noi unu', tot asa plusat, roz cu gri hjarta
am fost alalteri la cumparaturi si vroiam sa cumpar o paturica...vanzatoarea: fetita sau baiat? eu: baiat...pai avem asa, albastru si la astea doar galben...nu prea merge
eu nustiu dati-mi galbena lol
aceeasi poveste si la barbetele, si la caciulita (pe care am luat-o albastra, dar asta pt ca nu erau modelul ala decat roz si albastru...si mi-au placut mie) si la sosete si la....tot lol
chiar nu inteleg moda asta...sa imbraci fata doar in roz si baiatul doar in bleu nustiu eu am cumparat lucrusoare toate culorile, mai putin roz big_smile ca parca nu imi vine. dar prevad ca o sa primim wink

zilele astea m-au surprins cateva persoane din 'gasca' noastra largita. adica nu prea apropiati, oameni cu care ne-am vazut o data la o jumatate de an pe la vreo zi de nastere, prieteni de-ai prietenilor nostri. unii m-au intrebat daca ne trebuie sterilizator, incalzitor, altii daca avem scoica auto, toti au insistat sa ii intrebam inainte de a cumpara ceva ca ne dau ei cu drag... nu ma asteptam,zau

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2740 2011-11-23 11:57:42

Onutza23
Insomniac member

raven multumesc. ma bucur ca esti bine acum

poke si eu vreau sa-i cumpar hainute de toate culorile, toate imi sunt dragi si albastrul e culoarea mea preferata big_smile
costumasul ala in 2 culori am vazut la o prietena pe bebe, era rosu cu portocaliu. arata ca un arlechin, mi-a fost atat de drag de el ca ieri cum l-am vazut, cum l-am cumparat chicot
tot prietena asta mi-a zis ca imi da scoica ei, asa ca la carucior ma gandesc sa achizitionez unul 2 in 1, carut cu landou si scaun de masina sa cumpar mai incolo pe cand mai creste bebe
f frumos din partea cunostintelor ca s-au oferit sa-ti dea lucruri de care ai nevoie, mai rar asa oameni, dat fiind ca nu sunteti prieteni atat de apropiati

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2741 2011-11-23 11:58:32

Ravensoul
Sr. member

poke puss multumim.noi am evitat cand am cumparat ceva pt bebe nebunia asta cu albastru si roz nustiu am mai luat si eu salopete si bodyuri albastre,dar pt simplu fapt ca mi-au placut desenele chicot in rest avem hainute de toate culorile,inclusiv roz (primite de pe la prieteni).singurul lucru pe care l-am luat albastru a fost cosuletul ca nu aveam de ales decat intre bleu si roz (il luam albastru indiferent de sexul bibiloiului rotfl2 )

Publicitate

loading...

#2742 2011-11-23 12:00:39

Onutza23
Insomniac member

noi o sa primim patututl de la nasi si e albastru, ca ei au 2 baietei smile

#2743 2011-11-23 12:15:48

pokemon
Diamond member

ce imi place ca nu sunt singura care refuza sa isi imbrace copilul doar intr-o culoare dance
onu, normal ca scauneleul il cumperi cand creste bebi, nu are rost sa iti ocupi spatiul acum cu el, ca oricum pana nu sta bine in funduc nu prea poti sa il pui in scaun normal...tot in scoica va circula cand veti merge cu masina smile
noi, de ex, avem combinezonul de iarna, marimea cea mai mica cu care il voi scoate din spital roz lol mai avem unul alb si unul mov, dar astea sunt mai mari chicot asa ca prima iesire a lui bebe va fi 'deghizat' in fetita lol

ma tot gandesc la savannah...ce o fi facut nustiu
si sunt sad ca bebic al meu nu vrea sa se intoarca sad

#2744 2011-11-23 12:26:01

Onutza23
Insomniac member

da, savannah nu a mai dat nici un semn. si nici nr de al ei nu stiu daca are vreuna din noi. sper ca e totul bine cu ea si bebe
pe bebe il simti tu cum e si inca nu s-a intors?
si legat de scaun, eu vroiam carut 3 in 1, dar am zis ca daca tot e sa primim imprumut scoica, sa dau mai putin pe carut si sa iau scaun mai mare mai incolo. acum normal ca bebe nu avea cum sa stea in scaun, doar in scoica. m-am exprimat eu aiurea, ca n-am scris si faza cu carutul 3 in 1

#2745 2011-11-23 12:27:28

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Am revenit, ce vorbarete sunteti chicot

Poke puss de unde sti ca nu s-a intors bebe? ai facut iar eco ?
si mie imi plac toate culorile, am si caciulite cu alb si albastru, si body verzi si albastre si maro rotfl chiar toate culorile

Raven puss bine ai revenit acasa, ai grija de tine si de bebe si fara peripetii pana la 40+ da ?

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2746 2011-11-23 12:36:45

pokemon
Diamond member

onu, puss mai scutesti cateva milioane din care ii poti lua la bebelina altceva big_smile
angel, puss
nu am mai facut eco de 5 saptamani lol dar stiu ca nu s-a intors pt ca atunci cand se intinde e cu capul in stanga buricului, fundul il scoate in dreapta si cu talpitele ma loveste inspre dreapta spate...
uneori mai da cu talpile in partea de jos a coastelor, dar clar sta tot in pozitia lui conscarata smile

#2747 2011-11-23 12:40:04

angel_sweety
Platinum member

Poke dar tu sti ca dabia de la 32 + in sus incepe sa se aseze bebe cate putin
asa ca nu vad de ce esti suparata, lasa panica ca o sa fie bine

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#2748 2011-11-23 12:44:28

pokemon
Diamond member

angel, mie mi-a spus si doc meu si o verisoara care lucreaza la smurd ca PANA la 32 de sapt trebuie sa fie intors pt ca apoi nu prea mai are loc sa efectueze manevrele, mai ales daca nu ai lichid mult (cum e si cazul meu)
mi-am propus sa stau in 4 labe cat mai mult, cica asta i-ar face loc sa se intoarca....
in rest, am citit ca atunci cand se pronesc contractiile el s-ar intoarce, dar cine va sta pana in ultima clipa sa vada daca se asaza el cum trebuie sau nu? si atunci sigur ma baga la taiere si io nu vreaaaau sad
si am mai si citit acum ca 10 % din cazurile bebelusilor care nu se intorc pot avea diverse probleme grater si ca fatul in prezentatie transversa, adica asa cum e al meu, de-a latul burticii are cele mai mici sanse sa se intoarca cesafac

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-11-23 12:48:42)

#2749 2011-11-23 12:46:43

angel_sweety
Platinum member

poke uite ca aici nu e asa , astia prefera sa stea pana in ultimul moment decat sa te taie degeaba
oricum faza cu "mi-am propus sa stau in 4 labe cat mai mult," cred ca ii convine de munine sotului tau rotfl rotfl rotfl

#2750 2011-11-23 12:49:33

Onutza23
Insomniac member

poke e bine ca poti sta in 4 labe. pt mine e f incolmod cand imi atarna burta. noi nici la sex n-am putut folosi aceasta pozitie, decat o data cand am sangerat. o prietena mi-a zis ca pana la 36+ se aseaza bebe in pozitia de nastere. si eu in carnetul meu la fel am citit. nu te gandi la taiere ca mai ai de asteptat pana sa ai griji din astea

#2751 2011-11-23 12:50:51

pokemon
Diamond member

angel, i-ar conveni lui, da' o sa practic asta singurica lol
am citit acus si pe net, toti scriu ca pana la 32 de sapt tre' sa fie intors....
vineri ma duc la doc si cred ca o sa ii cer lista cu cele necesare pt cezariana si pt naturala grater macar sa fiu  pregatita sad

#2752 2011-11-23 12:59:35

Onutza23
Insomniac member

e bine sa fii pregatita pt orice. dar nu te supara de pe acum din cauza asta
si eu sper din suflet sa se intoarca pana sa nasc, am mai spus-o si ma repet, mi-e teama de mor de nasterea naturala, dar chiar si asa n-as face cezariana decat in conditii de urgenta. toata lumea ma intreaba sau mai bine spus aproape afirma ca voi face cezariana pt ca sunt mica, dar si mama a fost la fel de mica si m-a nascut natural. plus ca nu am talie de viespe ca sa spun ca sunt mica la bazin si nu are bebe loc sa se intoarca

#2753 2011-11-23 13:07:01

pokemon
Diamond member

onu, suparata nu-s...acuma, natural, cezariana, cum o fi, trebuie sa il scot de acolo smile si in nici un caz nu vreau sa risc vreo secunda sa apara probleme la nastere. asa ca daca doc imi zice ca nu risca naturala, nici nu insist...
mie nu imi e teama de cazariana din cauza taieturii, eu vroiam nastere naturala din motive de....hormoni, stari, pregatirea pt venirea pe lume a bebeului fata de momentul cand este smuls din pantec fara sa fie pregatit (in cazul ceza)...
oricum, nici nu stiu daca sa imi mai fac sperante ca se intoarce...el e in pozitia asta de la 16 saptamani nustiu daca nu s-a sucit deloc atunci cand era mic, acum cand s-a lungit, etc....imi e si mai greu sa cred ca o va face.....

#2754 2011-11-23 13:11:12

Onutza23
Insomniac member

poke asa e, cel mai bine faci cum iti va spune doctorul. nici eu n-as risca pt nimic in lume viata copilului meu numai pt ca vreau eu sa nasc natural sau cu cezariana. tot din motive de sanatate as naste si eu natural, pt corpul meu, si cum ai zis, tu pregatirea lui bebe pt lumea asta

#2755 2011-11-23 13:30:29

Ravensoul
Sr. member

poke,sincer mi se pare absurd imbracatul copilului intr-o singura culoare,as innebuni de la atata albastru chicot sa speram ca se intoarce fara probleme kram inca nu e tarziu (chiar daca unii spun ca trebuie sa se intoarca pana la 32 sapt) despre pregatitul pt orice eventualitate,asta asa e,tu poate mergi pt nastere normala,dar pot aparea probleme pe parcurs,chiar daca bebe e pozitionat perfect si te duce la cezariana (un ex care l-am vazut in spital,dilatatie 0 dupa 2 injectii,iar fata era programata la nastere normala)

o fi nascut savannah?sa speram ca vine cu vesti cat mai repede goodluck

onu n-are rost sa te complici daca primti scoica,mai scutesti niste banuti si-i cumperi bebelinei altceva.noi am avut noroc cu scoica,am primit una cadou si e nou nouta (au folosit-o o singura data) tongue onu,sa nu-ti fie teama de nasterea naturala,nu e chiar asa rau smile salonul in care am stat era fix langa salile de nastere,deci am avut radio-nasterea live 24/24 smile eu m-am convins (mai ales ca mai trageam si eu cu ochiul cand mi lasau usa intredeschisa tongue )

angelus puss multumesc.asa speram ca nu mai avem parte de peripetii.aseara am facut ultimul eco si control:colul e ok,bebele si mai ok (se distreaza,se joaca cu picioarele si ii place sa stea cu limba pe afara si sa caste tongue ) si avem 1075 de grame.circulara de cordon o mai are,dar doc zice ca nu e problema,mai are timp sa o desfaca si sa se intoarca si cu capul in jos

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.