homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16-27

#495 2011-10-18 18:47:30

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16

Garga crezi? uau  happy  happy  happy  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  abia astept sa ma ia dureri, contractii sa plecam la spital  happydance  happydance  happydance  kram  kram si pt Stafanut.

Ioana merci frumos  kram

Merg sa fac baita nu mai aman ca poate vine bebe.  happydance  happydance  happydance

Sper sa nu fie alarma falsa ca sunt prea fericita, dar si daca e nu-i nimic, avem aproape 40+ deci tot vine puiuta.  happydance

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-10-18 18:49:34)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#496 2011-10-18 18:59:27

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Burtici si mamici va urez o seara frumoasa si somn usor  kram
Ana,  goodluck  puss  puss

#497 2011-10-18 19:04:09

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ioana, pupici!
ana, stai mai mult in baita si poate o fortezi pe beita sa vina smile asta daca stii ca iti vine doc noaptea la nastere smile succes si sa fie totul perfect daca e sa fie acum!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#498 2011-10-18 19:53:32

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Ana baita placuta si bafta poate vine bebelina

Ioana puss o seara frumoasa

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#499 2011-10-18 20:28:20

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

alina elena bine ai revenit la burtici si sa ai o sarcina usoara in continuare!  goodluck  goodluck

rruxxy puss multumesc, si doctora mea a zis la fel despre a 3-a morfofetala chicot

ana si bebe pusspuss multa rabdare pana se decide puiutza sa vina pe lume. sa ai nastere usoara daca ai contractii si sa ne dai vestea cat mai repede  goodluck  goodluck  goodluck

smart mamica si bebe pusspuss

poke si bebe pusspuss f frumoasa camera lui bebe. si ce de hainute, sa le poarte sanatos
goodluck sa se potriveasca tetinele nuk la biberonulo pe care l-ai vazut
ma bucur ca e doar o ciuperca pe burta, totusi crema aia e buna si in sarcina?

kata puss ce rarut pe la noi

garga si gargaritzul cel mic pusspuss

ioana si bebe pusspuss o seara frumoasa

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#500 2011-10-18 20:30:50

AnaArc
Hero member

Merci frumos fetelor  puss  , dar nu stiu daca vrea sa vina azi sau la noapte, nu ar trebui sa ma ia contractii dese?  hmm  Ce o fi, astept cu nerabdare sa vina momentul cel mare  hjarta  hjarta  hjarta  happydance  happydance  happydance

Onutza merci frumos  puss  puss asteptam.  wink  felicitari pt vestile minunate de la dr  majoreta  majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-10-18 20:35:14)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#501 2011-10-18 21:08:44

alintush1828
Full member
Inregistrat: 2011-02-15

Buna seara dragutelor kram  par
Ana - ce curoajoasa esti, si zapacita  chicot  M-au luat emotiile cind te-am citit  hjarta  hjarta  hjarta  Mai ai foarte putin si vine bebele  bebic
Poke - cite lucruri frumusele, mi-au curs ochii tot uitindu-ma la poze, sunt tare dragalase  hjarta
Onu - ai deja 22+, mama ce mai trece timpul, imi aduc aminte cum am citit postarea ta cu testul pozitiv, ca te-ai sculat cu noaptea-n cap smile, si deja 22 saptamini. Sarcina usoara in continuare, mie imi pare ca e o vesnicie pina la 22 saptamini smile
Restul fetelor va pup cu drag pe toate. Eu cam asa in galop azi ca am avut o zi nebuna la serviciu, inca si acu retraiesc, si nu am avut deloc timp liber sad de obicei ma stradui sa nu aprind laptopul seara - da azi nu mai puteam, trebuie sa discut cu cineva smile
Am fost azi la medic. Deci doctora mea a zis ca nu are rost sa facem azi echo, pentru ca nu s eva vedea inca nimic, si sa nu fie stres in plus. A zis sa vin peste 2 saptamini si vom face tot: analiza la singe, urina, secretie, echografie, inca nu stiu ce acolo. Plus la asta, mi-a mai zis ca valoarea progesteronului in 7 dPO e relativ ok, dar se poate si mai bine. Si mi-a recomandat utrogestan 200 mg in priza unica zilnic, sau 100 mg de 2 ori pe zi, sau dufaston 10 mg de 2 ori pe zi pina la 14 saptamini. La intrebarea mea care ar fi mai bine sa administrez - mi-a zis ca utrogestan, si imi recomanda vaginal. Ea in genere e de parerea ca o femeie insarcinata tre sa inghita cit mai putin medicamente, si varianta alternativa vaginala e minunata. Plus ca e si varianta naturala a progesteronului. Eu am reusit doar putin sa caut pe net dufaston vs utrogestan, dar pina la urma am luat utrogestan din farmacie. Voi ce parere aveti, ce ati administrat voi?
Mi-a mai dat si doze de soc in caz de singerari - sper sa nu am nevoie de asa ceva.
Si acid folic cite o pastila pe zi si gata.
Alimentatie corecta evident si mult optimism.
Deci cred ca voi merge peste 2 saptamini si 2 zile la control ca sa am implinite 7 saptamini, pina atunci imi ramine doar sa sper ca bebele meu e in uter si ca se dezvolta normal...da e foarte greu sa cred ca e asa cind nu am dovezi, sper s atreaca cit mai repede perioada asta.
Referitor la vitamine aditionale prenatale - voi luati asa ceva?
Si inca ceva - tot am citit ca in perioada sarcinii e mai acuta constipatia. Eu nu m-am plins niciodata de asa ceva, dar ultima saptamina metabolismul meu e de 2 ori mai activ, ma intreb sa fie normal oare? Si burta imi ets emereu foarte incordata sad nu-mi pot da seama d ece sad
Cam asta, eu ma bag in pat ca mor de oboseala, o s ava citesc de pe ipad pina adorm da cred ca nu mai scriu ca tre sa buchisesc si s anu ma enervez in plus smile Sper miine in timpul zilei s agasesc timp sa scriu de la munca.

Va pup cu drag si va urez o seara frumoasa  par  puss

Grafic Temperaturi FertilityFriend

Din 16.06.2012 - mamica de Loredana hjarta

#502 2011-10-18 21:14:59

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

fetelor puss puss

am venit sa va dau vestile de ultima ora,doar ce ne-am intors de la morfo big_smile :suntem bine happydance chestiuta aceea de la rinichi a disparut,masuratorile sunt perfecte iar inimioara hjarta hjarta hjarta dimensiunile sunt cam asa: DBP 51mm,CC 208mm, CA 185mm, LH 36mm, LF 37mm, CER 23mm, placenta cu poz. posterioara pe flancul stang,lichid amniotic in cant normala,activitate cardiaca fetala 136 batai/min IP 1,06, IR 0,72 hjarta avem circulara de cordon dar doc zice la cat se misca bebe si cum trage de el sansele sunt f mari sa scapam de problemuta asta chicot

onutza voi ce dimensiuni aveti? big_smile

eu ma pun pe recuperat wink

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#503 2011-10-18 22:16:06

AnaArc
Hero member

Alintush  chicot  chicot merci frumos, da foarte putin mai avem  happydance
Eu zic ca e ok ce ti-a zis, si eu mi-am pus ovule Utrogestan dar pana in sapt 12 doar, apoi de la 13 am continuat cu Duphaston, nu te mai gandi ca nu e bebe mic si scump in uter, unde trebuie, fi optimista, nu te stresa, bebe e unde trebuie, are nevoie de o mamica optimista si fericita, nu stresata, ok? acid folic am luat si eu dar tot pana la 12 sapt, eu zic ca e ok ce ti-a zis, la 7 sapt s-a vazut si la mine embrionasul scump, batea inimioara scumpa  hjarta  hjarta  Deci fara stres pt puiutul tau  puss

Raven felicitari pt vestile bune de la eco  majoreta  majoreta ma bucur enorm pt voi  happydance  happydance  puss

Nu stiu daca vine bebe atat de curand, contractii parca nu mai am, dar ma doare pe sub burta mai tare decat pana acum, chiar si in pat, bebelina mea draga face niste tumbe de numa, parca se intoarce, e activa de numa, ma impinge  hjarta  hjarta , poate ma apasa ea prea tare si de aia ma doare pe sub burta asa, nu stiu.

Noi va spunem noapte buna tuturor, revenim maine cu vesti  puss  puss  wave

#504 2011-10-18 22:32:57

pokemon
Diamond member

alintush, te pup! stai linistita, bebe e acolo unde trebuie! sa iti fie de bine cu pastilutele alea si sa va ajute! la vitamine prenatale nu e cazul sa te gandesti inca. ia acidul folic, doar...
raven, ma bucur ca sunt toate bune!ce lungime si ce greutate aveti? big_smile
onu, multumesc! am citit pe net prospectul, zice ca e nerecomandat in primul trimestru. oricum, sunt cateva, maxim 10, si daca m-as da cu el, e o cantitate infima. astept totusi sa ma duc vineri la doc, sa le vada si el sa vedem ce spune.
ana, te asteptam big_smile poate bebita se pregateste de iesire chicot si d-aia se misca asa smile

#505 2011-10-18 22:58:34

Ravensoul
Sr. member

ana,multumesc puss acus vine si bebelina big_smile posibil acum sa se intoarca sa-si ia pozitia pt marea intalnire chicot

poke,multumesc puss kram avem intre 27 i 30 cm si o greutate de 543 g chicot hjarta

#506 2011-10-18 23:01:31

pokemon
Diamond member

ihhh hjarta ce dragut!
io-s curioasa ca greutate o avea bebe, ca l-am visat de 1,300 big_smile si il nasteam asa mic chicot dar era frumos!!! hjarta
si am niste arsuri acuma de imi vine sa bag capul in galeata cu apa...nu mai scap eu de ele  supa  sa il intreb pe doc ce si daca pot lua ceva pt arsurile astea ca e din ce in ce mai rau....
disperat
au inceput toate iesirile sa isi faca de cap rotfl2  spranceana

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-10-18 23:03:57)

#507 2011-10-18 23:08:40

Ravensoul
Sr. member

sper sa scapi de arsuri kram eunici nu sper la asa ceva sad am avut probleme de la 17 ani cu treaba asta,asa ca era de asteptat sa am probleme...la mine pe moment calmeaza laptele caldut nustiu sa vi cu vestile de la doc cat mai repede goodluck

fetelor,eu va las,ma duc la nani,sa aveti o seara placuta si o noapte odihnitoare pusspusspuss ne citim maine

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2011-10-18 23:13:27)

#508 2011-10-18 23:26:11

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

ana multumesc puss
tin pumnii  goodluck
somn dulce pusspuss

alintush si bebe pusspuss multumesc, iti amintesti bine de mine smile
stai linistita ca dupa ce treci de 10 sapt nu vei sti cand trec sapt. sarcina usoara!
goodluck peste 2 sapt la doctor, stai calma ca bebe e bine
eu pana la 12 sapt am luat doar acid folic, dupa care am incetat cu el si am inceput elevit, vitamine

raven si bebe pusspuss felicitari pt vestile bune, ma bucur ca e totul inregula
eu am avut asa: DBP 52.4 mm, CA 178 mm, PC 191 mm, LF 36,3 mm. lichid amniotic in exces 151 mm, placenta fundica anterioara grad maturatie 1, MCF ritmice, cordon ombilical cu 3 vase, 470 g greutate. si toate organele analizate cu aspect normal. nu ne-a zis nimic de lungime...
somnic dulce pusspuss

poke si bebe pusspuss si pe mine ma chinuie des arsurile, noroc ca trec repede. eu iau redigest daca nu le suport

fug si eu in pat, va pup si va citesc maine. somn usor pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#509 2011-10-19 07:43:15

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Neata burtici wave

Poke nu am apucat sa probam sacul de dormit din motive de pisu neasteptat pe el chicot . Cel putin la noi e pericol cu datul pampersului jos pt ca de fiecare data face pisu, indiferent de cat as astepta eu sa faca atunci cand are scutecul big_smile . Dupa ce se va usca , mai incercam odata.
Despre arsuri, la mine functiona morcovul crud. Aveam in ultimile saptamani niste arsuri cumplite, de-mi venea sa mor si nici nu mai puteam respira. Am papat la moprcovi cruzi de ma mir ca nu mi-au crescut dinti de iepure chicot

Ana majoreta majoreta majoreta te asteptam cu vesti !!

O zi calduroasa !

Ultima oara a fost editat de smart lady (2011-10-19 07:44:20)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#510 2011-10-19 08:39:55

AnaArc
Hero member

Neata fetele, va pupam pe toate, am intrat de pe tel, suntem inca in pat, acasa, am avut o noapte lunga, agitata, m-a cam durut burtica, am avut si 2 contractii din astea noi dureroase sigur, una puternica, deci asteptam, ma iau dureri scurte de burta si in pat, sa vedem acum, o asteptam pe puiuta noastra.
Va multumim tuturor pt urari, va pupam fara sa va numim sa nu uitam pe cineva, va tinem la curent cu ce se intampla. Deci sau a fost alarma falsa, sau totusi sunt semne ca sd apropie puss puss

Of, arsuri fetele supa le-am avut din plin, foarte rar cand m-au lasat functiona morcov, lapte, miere, dar asta rar, de obicei nu ma lasau, sper sa le pacaliti cumva ca sunt groaznice.

#511 2011-10-19 08:53:47

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata burtici mari si mici si mamici puss

raven felicitari pentru vestile bune de la doctor
Alintus stai linistita ca bebe e bine acolo in burtica, dar de ce ti-a dat sa iei pastile? ai avut sangerari?

Poke na ca te-au invadat simptomele chicot e nasol rau cu arsurile astea

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#512 2011-10-19 08:57:40

far_away
Hero member
Inregistrat: 2010-06-28

neata burtici , mamici si bebici  puss

anucule goodluckgoodluckgoodluck
Raven, Felicitari! pt vestile bune si puss pt burtica puss

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#513 2011-10-19 09:09:49

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata fetelor.

multumesc pt urari si incurajari

Ana Bafta multa sa vina bebe repede, sa il tii in brate

Raven felicitari pt vestile bune

Poke bestiala camera. si lucrusoarele sunt f faine

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.