homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16-28

#514 2011-10-19 09:17:04

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16

neata mamici si burtici pusspuss

smart si bebe pusspuss nu stiam de morcovi ca remediu pt arsuri, dar voi incerca sa vad daca au efect si la mine. voi ce faceti, cum sunteti?

ana si bebe pusspuss agitata noaptea ta, dar sper sa fie semn ca vine bebitza. iti tin pumnii, sa ne dai de veste  goodluck  goodluck  goodluck

angel si bebe pusspuss, alina elena si bebe pusspuss, far puss

si eu am avut o noapte destul de grea, m-a luat iar durerea de spate ca am stat in picioare in bucatarie 3 ore aseara si cam greu mi-am schimbat pozitia corpului in somn. pe laterala dorm f prost cand ma doare spatele, mai mult nu dorm, doar cu fata in sus ce ma pot odihni si eu. stiu ca nu e bine, dar dat fiind ca doar cand ma doare spatele adopt pozitia asta, sper sa nu se intample nimic

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-10-19 09:17:53)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#515 2011-10-19 09:31:50

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

onu puss si sa nu te mai doara spatele deloc big_smile

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#516 2011-10-19 09:38:16

alintush1828
Full member
Inregistrat: 2011-02-15

Neata dragalaselor kram

Onu - sper sa treaca repede durerea de spate si sa poti dormi linistita.  Merci pentru incurajari, merci tuturor pentru incurajari  buga
Angel - nu am avut singerari, doar spotting in ziua 5-6 DPO, si eu presupun ca a fost de la implantare. Nivelul progesteronului e ok, dar s-a exprimat medicul ca s-ar putea si mai bine. Si mi-a dat acest medicament pentru sustinere.
Fetele, eu mai sunt confuza intr-o privinta - deci ieri seara inainte de somn am pus in vagin capsula de urtogestan - si m-am speriat cit e de jos cervixul sau colul, si era uscat-uscat...nici nu am indraznit sa introduc profund de frica sad Parca nu mi se pare normal. Gasisem pe net ca nu e o regula de amplasare a cervixului sau de textura a mucusului in timpul sarcinii, poate fi oricum, in alte surse insa citisem ca trebuie sa fie creamy...nu ma pot linisti sad
Va pup cu drag, nu stiu daca reusesc azi pina seara s ava scriu, dar incerc.
O zi frumoasa tuturor  kram

Grafic Temperaturi FertilityFriend

Din 16.06.2012 - mamica de Loredana hjarta

#517 2011-10-19 09:45:57

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Alina puss neata

Onutza puss aiurea ca nu poti dormi, eu dorm cel mai bine pe partea stanga, dar amortesc si ma doare piciorul cu tot cu sold
pe dreapta nu pot ca imi vine sa vomit, nu ii convine la mandra si imi da la ficat , iar cu fatza in sus ma sufoc
stai linistita ca nu cred ca ti se intampla ceva ca dormi pe spate

Alintus eu zic sa lasi cititul, corpul tau nu e robot sa fie ca la carte
cat despre medicament fiecare doctor decide cum vrea, mie mi se pare aberant sa iti dea tratament atata timp cat tu nu ai probleme
eu am avut si sangerari si tot nu mi-a dat sa iau nimic, in final cu toate pastilele lor, daca bebe nu vrea sa stea acolo nu ai ce face

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#518 2011-10-19 09:50:25

Onutza23
Insomniac member

far m-a mai lasat putin ca am unguientul meu si ma maseaza sotul cat de tare pot eu sa suport. si are efect aproape imediat, cel putin durerile puternice dispar

alintush si bebe pusspuss eu nu ma pricep la astea cu colul, cervixul, unde tre sa fie pozitionat. iti spun doar atat: stai linistita ca fiecare organism e diferit si nu se poate sa fie totul asa cum scrie in carti. iti faci griji singura si-ti creezi teama, ia nu te mai gandi, traieste obisnuit astea 2 saptamani pana mergi la doctor, o sa vezi ca daca nu te agiti si timpul trece mai repede. stiu ca e greu, dar te inteleg pt ca si eu la fel faceam si mi-am dat seama ca mai mult imi fac rau

angel stiu ca si fetele ziceau ca nu e bine sa dormi cu fata in sus, dar pana la urma tre sa dorm cumva cand nu pot pe laterale...

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#519 2011-10-19 09:53:24

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
smart lol bine ca nu faceti inca pe pereti lol multumesc pt ideea cu morcovul. nu prea ma omor eu dupa el, dar poate mi-oi face suc nustiu
ana, puss eu zic ca-s semne clare ca vine bebita...e vorba doar de putin timp kram si mie imi mai trece uneori cu miere sau lapte. dar nu tot timpul...oricum, e nasol! imi vine sa stau cu gura deschisa si sa scot capul pe geam, la 0 grade lol
angel, pai trebuia sa simt si eu ca-s gravida, nu? lol
alina, multumim pt aprecieri! puss
onu, imi pare rau t durerile tale! si io-s tot asa cu dormitul pe spate...parca doar asa ma odihnesc. incerc sa nu stau prea mult timp legat nici pe spate, dar e asa de bine chicot
alintush, stai linistita puss eu de ex eram uscata mai mereu, dupa sarcina au curs tot felul de secretii. cand creamy, cand watery si ft mult egg, desi eu nu am avut never in viata egg puss

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#520 2011-10-19 10:02:59

angel_sweety
Platinum member

Onutza decat sa nu dormi deloc, ce poti sa faci , asta e

Poke puss lasa ca asa iti trebuie, prea te laudai ca tu nu ai nici un simtom rotfl rotfl
glumesc, sper sa te lase repede arsurile, stiu cat sunt de afurisite

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#521 2011-10-19 10:05:13

pokemon
Diamond member

angel rotfl2 puss

#522 2011-10-19 10:10:02

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Buna fetelor, va pupicesc pe toate  puss
Ana, te pup si aici, ce faci? Cum te mai simti? Stai linistita in pat  puss
Raven, ma bucur ca a fost bine la eco, goodluck  in continuare
Poke, sper sa scapi de arsuri rapid, ca eu cred ca tare-s neplacute  kram
Alinush nu-ti mai face atatea griji  puss, assa cum a spus si Angel corpurile noatre nu sunt exact ca in care sau ca a-l colegei care a fost gravida si ea
Ange, Onutza, Alina, Far  puss

#523 2011-10-19 10:25:45

Onutza23
Insomniac member

ioana si bebe pusspuss

#524 2011-10-19 10:29:41

pokemon
Diamond member

ioana, neata!

#525 2011-10-19 11:35:22

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

neatza fetelor pusspusspuss va pupacim pe toate

in primul rand vreau sa va multumesc la toate ca sunteti alaturi de mine pusspusskram

smart rotfl2 tare bebelul

alintush puss nu te mai stresa,fiecare femeie este diferita,la fel si sarcinile.nu te poti lua dupa ce citesti...alea sunt doar niste statistici si de multe ori n-au nimic in comun cu ralitatea...asa eram si eu la inceput,citeam toate prostiile si imi faceam tot felul de ganduri...scapa de chestia asta oricat de greu ar fi,ca iti faci rau tie si mai ales minunii din burtica ta,care in perioada atsa e cea mai sensibila.ii este bine acolo unde e,ai sa vezi ca o sa fie bine

onutza,aparent noi mergem mana in mana nu doar cu sarcina ci si cu durerile...dormitul pe spate nu este recomandat din cauza ingreunarii circulatiei sanguine,dar nesomnul poate face mai mult rau...atentie la edeme si la varice,si poti dormi pe spate puss

ioana puss cum va simtiti?

ana goodluck ce noapte agitata...sigur va pregatiti de marea intalnire...sa ne ti la curent! kram

poke puss am uitat sa te felicit aseara pt camera si lucrusoare applause sunt foarte frumoase,iar camera e de vis hjarta

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2011-10-19 11:36:28)

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#526 2011-10-19 11:39:56

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

wave pupici la burtici puss puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#527 2011-10-19 11:41:51

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

neruc pusspusspuss cum sunteti?

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#528 2011-10-19 11:42:49

pokemon
Diamond member

neruc puss
raven, multumim! puss
am mai primit un 'ps' la coletul ala lol o paturica din aia care are si fermoar si capse, o cutie de sudocrem, forfecuta pt unghii, mami chiloti de unica folosinta lol si camasi de spital smile

#529 2011-10-19 12:15:52

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza burtici puss  puss  puss
vai de spor la scris ati avut chicot
merg sa va citesc coffestudiu

poke puss  imi place la nebunie camera si hainutele hjarta au trecut arsurile?
anuca puss  cum te simti? ai contractii?
smart si vladut puss  puss
mada puss
katami puss
faruc puss
angelus puss  tu la cate sapt ai fost prima data la eco? la 6 parca, nu?
garga puss
onutza puss sper sa-ti treaca durerea cat mai repede
tatiana puss ma bucur ca nu ai facut eco ca e un stres in plus. mai bine mergi asa cum a zis dr si o sa-i vezi si inimioara hjarta altfel cum te simti? eu nu mai am crampe chicot cateodata mai simt ceva in uter sau la ovare nustiu in rest incerc sa stau linistita.aa si eu iau duphaston 2 pastile pe zi.
nu te mai stresa, stiu ca e greu, dar macar incearca si nu mai citii pe net ca iti faci numai rau kram
raven puss  ma bucur ca totul e ok cu bebe applause
alina puss  tu cand mergi la doctor?
ioana puss  tu cum esti?
neruca puss

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-10-19 12:33:01)

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#530 2011-10-19 12:28:07

angel_sweety
Platinum member

Any puss da , la 6 saptamani am fost la primul eco , nu am vrut sa merg nici atunci dar avusesem sangerari si imi era teama

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-10-19 12:28:22)

#531 2011-10-19 12:34:24

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

angelus puss  mersi. pe mine m-a chemat medicul saptamana viitoare miercuri sau joi. nu m-as duce decat dupa 6 sapt, dar am si un pic de morcov infipt in fund supa

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#532 2011-10-19 12:37:58

angel_sweety
Platinum member

Any dar vei avea aproape 6 sapt , poate o sa ii auzi si inimioara, asa nu vei mai sta in stres
eu zic caa e bine de data asta, stiu ca ai morcovul cu tot cu iepure infipt, dar ai incredere , fi optimista, trebuie sa fie bine acum
si incearca sa te menajezi nitel , cam multa munca

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.