homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16-77

#1445 2011-10-31 14:22:41

CRYSSAaa
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-06

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-16

haha..bune povestile voastre cu sotii!  tummenupp Cred ca se transmite hormonul sarcinii  si la ei si se dubleaza zilnic rotfl
Mai spuneti, sunt super haioase. Daca ar stiu ca povestim atatea despre ei ...  ca ei nu prea sunt cu povestitul/

37+ gravida Sunt tot eu, dar port 2 inimioare. Doamne, voi fi mamica!

#1446 2011-10-31 14:26:04

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

kata, puss io te astept sa iti predau stafeta in ianuarie cu bebe 2 big_smile tre' sa ii faci pe plac lu' cris!
cryssa smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1447 2011-10-31 14:28:22

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

raven, ce tari sunt alea cu bebe rock hjarta

angel lol

poke, 100-100-100 rotfl2 felicitari pt... simetrie rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1448 2011-10-31 14:32:07

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

apropo de dimensiuni...iubitu a observat printre altele ca sanii au crescut...adica mi s-au dublat si nu-i vine sa creada..m-am pomenit odata cu el ca zice "freeze" ca sa ramana asa si dupa nastere, i-am zis sa mai astepte ca or sa mai creasca...si mi-a zis sa l anunt cand sa-i "inghete"
lol

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#1449 2011-10-31 14:33:44

CRYSSAaa
Full member

am vazut pe topicul cu aspirantele ca any -muco le-a spus parintilor despre sarcina si ca mama si sora au plans. Cred ca a fost super...
Nici ai nostrii nu stiu nimic, nu stau cu noi in Buc si vrea sa le spunem fata in fata, sa le vad emotiile. de-abia asept sa gasim un week sa mergem acasa - adica la case, ca sunt diametral opuse.
Dupa ce aflam ca totul e bine cu bebe meu, planificam week-endurile sa le spunem parintilor si dupa apropiatilor.
De-abia astept  bis  drink  storstark  bis
La voi cum a fost cand le-ati spus?

Ultima oara a fost editat de CRYSSAaa (2011-10-31 14:35:13)

Publicitate

loading...

#1450 2011-10-31 14:38:02

pokemon
Diamond member

noi le-am zis alor mei in seara cand am facut testul...
adica le-am lasat un bilet pe care am scris : fumatul dauneaza copiilor. (ei fiind fumatori)
evident, n-au inteles nimic si dimineata maica-mea ma intreba ce a fost cu mesajul ala....si eu zic : pai nu-i asa? fumatul dauneaza copiilor....si alora nenascuti :cicot:
evident, s-a pus pe plans! lol
iar tati tot intreba daca facem misto de el rotfl
iar soacrei i-am arucat tot aa, intr-o discutie...ceva de genul ca de acum nu mai tin cura de slabire, ca din contra o sa manc la dublu smile si ea a plans smile

#1451 2011-10-31 14:44:35

katami
Platinum member

poke, ce frumos hjarta

era pe aici un topic: "cum ati anuntat familia ca sunteti gravide?" (titlul nu e exact), erau o gramada de povesti faine acolo

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1452 2011-10-31 14:45:13

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

poke,ma bucur ca ti-au placut,si eu planific sa-i iau cand va fi momentul tongue

kata puss bine ai revenit,toate bune pe la noi.voi cum sunteti?ma bucur ca ti-au placut chicot

cryssa,da,probabil asa se manifesta la ei hormonul sarcinii chicot cat despre ei cum ca nu povestesc,depinde de la caz la caz,al meu s-a laudat pe la unitate de4 si-a innebunit colegii rotfl2 e un moment ciudat,dar foarte frumos sa vezi reactiile chicot cu socrii cand le-am spus am plans in cor toti 3,cu mama a fost cam la fel doar ca plangeam la telefon (sunt 700 km intre noi si era imposibila deplaseara in acel moment) iar cand ne-am vazut prima data a pupat burtica si mi-a spus sa ma mandresc cu ea,ca vor fi niste amintiri de neuitat hjarta

amalia mai aveti de asteptat pt momentul "freeze" pana dupa luna 6 chicot

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#1453 2011-10-31 14:46:31

alintush1828
Full member
Inregistrat: 2011-02-15

Poke - ce frumos, eu de fiecare data am emotii cind iti citesc mesajele - faza cu ciinii, acu cu parintii  hjarta
Noi i-am zis numai mamei - a plins si ea si eu smile  Lui tati asteptam sa fie rezultatele d emeircuri si ii zicem, si simbata planificam sa mergem la socri sa ii anuntam.
Angel - mama, tu m-ai inspaimintat cu simptomele tale de "bine" smile  Iti doresc sa te faci bine, si daca tot nu vor trece simptomele astea - atunci sa treaca repede timpul care ti-a mai ramas smile Eu miercuri planific sa merg la doctor, dar tre sa sun intii miine sa confirme doaman doc - in orice caz saptamina asta.
Raven ce frumos   hjarta

Ultima oara a fost editat de alintush1828 (2011-10-31 14:48:53)

Grafic Temperaturi FertilityFriend

Din 16.06.2012 - mamica de Loredana hjarta

#1454 2011-10-31 14:52:13

katami
Platinum member

raven, suntem... asa si asa. puss

la noi a fost funny. era duminica si ai mei ne chemasera la masa la ei. si ne-am dus cu gandul de a anunta si vestea mare. al meu luase si o sticla. si nu stiam cum sa deschidem subiectul... pana cand mama, nu mai stiu cum, a amintit de un salam pe care il mancase ea in sarcina cu mine si de la care i-a fost tare rau. la care eu, complet lipsita de inspiratie: "aaaa, APROPO DE SALAM...." (aici intervine sticla lu al meu) "vrem sa cinstim si noi o noua prezenta din viata noastra" rotfl2

s-au blocat, saracii oameni rotfl2 nu se asteptau deloc deloc... mama a bocit bine lol

#1455 2011-10-31 15:09:58

CRYSSAaa
Full member

Super povestile voastre!  bis  bis  bis  bis  bis
Vai, citesc si zambesc la monitor.  Zic colegii de birou, care nu stiu nimic de sarcina, zic ca am luat-o razna rotfl
De-abia astept si eu sa vad reactiile familiilei!   trombon

am gasit topicul "Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?":http://forum.anticonceptionale.ro/t2095 … nata-.html
Haha..poke e prima, si zice asa: (in 2008-11-14 )

pokemon a scris:

Fetelor, sunt curioasa?
Cum v-ati anuntat sotii ca sunteti insarcinate?

Eu inca nu sunt,dar deja m-am gandit cum sa fac smile
Cand se va pozitiva testul, voi cumpara o pereche de botosei si apoi voi face o fotografie cu cele doua lucruri unul langa celalalt.
Si apoi vreau sa duc poza la un centru de imprimare si sa fac un puzzle, dar nu din piese prea multe. Maxim 16-20 piese si sa le pun intr-o punguta din aceea pentru bijuterii.
Si apoi eu sa intru in cada la baita, l-as stiga si l-as ruga sa se uite in "X" loc, sa ia ce e acolo si sa se apuce de lucru  hjarta

din cate imi amintesc nu ai avut rabdare sa faci puzzel-ul. Dar era o idee buna rotfl

Ultima oara a fost editat de CRYSSAaa (2011-10-31 15:14:54)

#1456 2011-10-31 15:24:03

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Kata puss ia zi te bagi la bebe 2 ? pana atunci pupam crisul suparat , sa doarma noptile mai bine puss

fetele eu am  disparut, m-am trezit cu al meu sot acasa , vorbeam de lup rotfl rotfl
l-am hranit, acum caut retete sa fac biscuti

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1457 2011-10-31 15:44:10

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

pup fetele care au mai intrat puss
am avut o zi infernala disperat plus ca durerea de cap nu mi-a trecut box
ce frumos i-ati anuntat pe membrii familiei hjarta  noi inca mai asteptam sa ajung joi la dr sa vedem si inimioara la iubirea mea mica hjarta  hjarta  rodnar
tatiana puss  imi pare rau ca ai greturi, sper sa treaca senzatiile  astea urate goodluck
eu am observat ca am greturi daca mi-e foame big_smile dar noroc ca trec repede
alte simptome: oboseala si foame excesiva chicot  aseara am adormit la 8 wow
angelus puss pui te rog reteta, e usor de facut?
poke puss la socrii suntem inca datori, deci nu putem cere, iar ai mei stau prost cu banii. dar o sa o scoatem noi la capat dance
raven puss ma bucur ca ati avut un wk frumos, super idee cu hainutele chicot
kata puss
cryssa puss  felicitari pt 5+ applause
nu mai stiu ce am citit dumbom

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1458 2011-10-31 15:52:14

katami
Platinum member

angel, om videa puss

#1459 2011-10-31 15:53:07

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Any la reteta de biscuit te referi?
pai ce fac eu de obicei e usor, dar acum cautam ceva diferit , aveam chef de experimentat
daca vrei reteta de la biscuiti spiralati ti-o scriu

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1460 2011-10-31 16:02:01

pokemon
Diamond member

alintush puss acus de cand stam la tara, parca altfel ma bucur de aer, de animale, de tot...bine, o fi si schimbarea de la sarcina, dar parca observ lucruri peste care in oras treceam pre repede.
cryssa, n-a fost vorba ca nu am mai avut rabdare sa fac treaba cu puzzle-ul, doar ca am facut testul vineri dimineata, vineri seara mergeam la un chef deci trebuia sa justific de ce consum doar suc lol plus ca am intrebat la un centru si mi-au spus ca abia marti puteam sa am gata puzzle-ul. si chiar sa ii ascund lu' iubi 4-5 zile nu as fi reusit smile
abia m-am abtinut pana seara si atunci mi-a parut rau ca o zi intreaga n-a stiut nimic chicot

#1461 2011-10-31 17:08:10

CRYSSAaa
Full member

am inteles. Oricum , emotia e prea mare si clar trebuie impartasita cu taticul in aceeasi zi, eventual imediat e lang tine. la mine asa a fost, l-am trezit din somn - ma privea fix, nemiscat si incerca sa percuteze, avea niste ochi... rotfl2)

#1462 2011-10-31 18:26:43

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna seara mamici si burtici pusspuss
sper ca sunteti toate bine, ce faceti?

angel si bebe pusspuss woooow ce bine faci tu, cate ai insiruit pe aici, credeam ca nu se mai termina simptomele tale

garga si gargaritzul cel mic pusspuss

amalia si bebe pusspuss

cryssa si bebe pusspuss felicitari pt 5+, sa fie totul bine si usor pana la 40 goodluck

ana si bebe pusspuss felicitari si recuperare cat mai rapida!  majoreta  majoreta  majoreta

any si bebe pusspuss imi pare rau pt durerea de cap. mie imi trecea cu lamaie cu zahar, sau mancam castraveti in otet. sper sa scapi
intr-adevar ai dat o gramada pe analize azi, eu cel mai putin am dat 295 smile. si stiu si cum e sa nu mai ai bani in portofel, azi am batut recordul si am ramas cu 2 lei dupa ce am platit intretinerea rotfl, noroc ca iau salariul in seara asta
goodluck  goodluck sa ai numai rezultate bune, cand le primesti?

alintush si bebe pusspuss e nasol cu greturile, insa esti abia la inceput, asa ca mult curaj. poate se mai amelioreaza pe parcurs  goodluck  goodluck

raven si bebe pusspuss ma bucur ca v-a priit weekendul, mai ales bebelului

poke si bebe pusspuss cica la arsuri face bine laptele, eu n-am incercat ca nu-l beau decat cu cacao, am mai auzit de mere ca sunt bune, acum spal unul sa incerc ca ma arde si pe mine de ma termina. singura data cand mi-au trecut de tot si n-au mai aparut cateva zile a fost cand am baut apa cu lamaie, desi se spune ca lamaia provoaca aciditate si mai mare, mie atunci mi-a facut bine
ce masuratori simpatice ai rotfl

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1463 2011-10-31 18:30:32

pokemon
Diamond member

onu, bine ai venit!
te asteptam de dimineata ca asa ai zis ca intri puss
da, mie cu lapte imi trece cam...juma' de ora sad am incercat de toate...sa mananc un biscuite, sa mananc miere, morcov crud, sa nu mai mananc nimic, sa stau ridicata dupa ce mananc...nimic nu merje. doar maaloxul. asa ca iau si sug cate-o jumatate de pastila cam in fiecare seara si asta e smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.