homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna ziua vreau sa ma ajutati si pe mn sa va da-ti o parere

#1 2011-10-17 12:44:35

roxana87
New member
Inregistrat: 2011-10-17

buna ziua vreau sa ma ajutati si pe mn sa va da-ti o parere

mi-au venit rezultatele de la niste analize si scrie asa:genotiparea a fost efectuata prin amplificarea standardizata a unei regiuni din genomulvirusului hpv prin metodat pcr.metoda permite identificara a 37 de genotipuri.
a evidentiat prezenta de hpv -genotip 16,66,cp6108.
clasificarea celor 37 de genotipuri hpv din punct de vedere al riscului oncogen:
crescut;16,18,31,33,35,39,45,51,52,56,58,59,68,82,73
scazut;6,11,40,42,54,55,61,62,64,67,70,72,81,83,84
probabil crescut;26,53,66
neclasificat din punct de vedere al riscului oncogen-69,71,cp6108,is39
ce inseamna asta va rog din suflet sa cititi si sa imi raspundeti!!!

#2 2011-10-17 12:55:36

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: buna ziua vreau sa ma ajutati si pe mn sa va da-ti o parere

pai scrie ft clar: ai 3 tulpini ale virusului hpv, dintre care 2 sunt mai periculoase.

#3 2011-10-17 12:58:19

roxana87
New member

si banuiesc k dak merg periodic la control..o sa fie bn sunt fff speriata...ms din suflet pt raspuns

#4 2011-10-17 13:35:12

anca90
Platinum member

da, trebuie neaparat sa mergi cu rezultatul la doctorul care a facut recoltarea si sa faci controale regulat. papanicolau ai facut?

#5 2011-10-17 15:44:15

roxana87
New member

da am facut..si de acolo au plecat toate..ideea e k prietenul meu cu care locuiesc in acceasi casa de un an..a avut niste negi...si nu le am dat importanta..si acum cana a vaz domn doctor k am avut si eu negi ne am ocupat si de a lui(prietenului meu)..el a scapat de negi in 3 zile de la serul ala..si fac si moldamin..ideea e k nici lui nu i-au iesit analizele bn la sange...si acum ast sa termine tratamenutul si sa repete el analizele la sange..e aiurea..k si mie si lui ne au spus doctori k doar e e "vinovat" pt toate astea..nush sper sa fie bn pana la sfarsit..mia zis doctorul sa fol prezervativ...mereu...si sa am grija de el...k doar sti cum sunt barbatii..mai neingrijiti...lui i-au aparut negi aia de la lispa de anticorpi..de la locul de munk k luc la popmpieri..si dak am fost inconstienti si nu am tratat primul neg aparut i-am luat si eu..si llui i se imultisera..da acum a scapat de ei..mai are injectile...si eu sa merg mai periodic pe la controale..sper sa tinem legatura si dak ai mai multa experienta sa ma ajuti si pe mn...tin sa spun neaparat k doctorul meu e ffffffffffff bun...da tot timpul e mai bn sa auzi mai multe pareri..ms din suflet.

Publicitate

loading...

#6 2011-10-17 16:07:16

anca90
Platinum member

daca ai un doctor bun, atunci asculta de el si tine-te de tratamentele pe care ti le da. eu nu stiu sa te sfatuiesc, nu am fost in situatia asta.

ce ti-a iesit la papanicolau?

#7 2011-10-17 17:04:39

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

yikes

#8 2011-10-17 17:20:39

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

roxana, te sfatuiesc sa faci test Papanicolau in mediu lichid o data la 6 luni.

#9 2011-10-17 17:58:42

roxana87
New member

nu mia iesit bn papanicolaul...tocmai de asta mia facut si biopsia sa vada exact care e treaba...si papanicolaul e 3 la mn...:(si dr la fel mia zis k o sa fie bn doar k tre sa ma tin si de tratament si de analizele periodice..va multumesc din suflet pt tot sper sa ma mai ajutai cu cate o parere din cand in cand..k sincer sunt fff speriata

#10 2011-10-17 18:20:46

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Fata draga:
1. hpv o fi luat el de la femeile alaturi de care se distreaza cat o face pe-a pompierul la locul de munca, deci nu te mai minti cu asta ca, pe romaneste, omul tau si-a facut de cap si tu acum platesti.
2. ai 2 tulpini cu risc crescut de neoplazie si iar, pe romaneste, ai sanse mult mai mari sa faci cancer decat o femeie sanatoasa. Asa ca tine-te si cu dintii de un medic bun si respecta cu sfintenie tot ce iti zice.
3. "mia: se scrie "mi-a" si "da-ti o parere" si scrie "dati o parere" wink
Nu vreau sa fiu rea ci sa subliniez ca da, ai motive sa fii superiata si ca trebuie sa vezi de tine si de sanatatea ta si cu ochii wink . Mult succes!!

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2011-10-17 18:22:31)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#11 2011-10-17 18:58:01

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

intr-un mod mai dragut de a spune, negii genitali sunt o boala cu transmitere sexuala, nu are legatura cu igiena si nici cu mediul lui de munca... asta nu inseamna neaparat ca te-a inselat... poate sa aiba virusul de la o fosta partenera, stabila chiar, si sa nu fii stiut. oricum, daca avea ceva in neregula vizibil in zona genitala de ce nu l-ai trimis la medic? oricum e bine ca ati ajuns amandoi sa va tratati. multa sanatate! si ai grija de tine si de voi!

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-17 19:00:06)

#12 2011-10-17 20:31:34

roxana87
New member

crede ma k nu mam gandit o clipa k ma inselat...ideea e k are virusul il el de mult k asa ia spus si doctora lui..ideea e k ia mai spus si ceva de genu k e posibil sa -i fi luat de la vreun mort..in contact cu sangele..k el luc la pompieri..si na..si mie mia zis dorctorul meu k eu nu am asa de mult virusul k dak era asa analizele meu ieseau mult mai prost..ideea e k vorba ta bn k am inceput tratamentele si s dea domn sa fie pt toata lumea totul bn..multa sanatate la toti..va multumesc.aaa era sa uit..nu l-am trim la doctor..pt k unu din colegi lui au avut negi k ai lui si ia intrat in cap k ii trece asa cum le-a trecul si colegilor..stiu a fost si gresala mea..recunosc..da sincera sa fiu nu crede am k pot sa ii iau si eu..cel putin nu in zona genitala...

#13 2011-10-17 20:37:57

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

roxana87 a scris:

crede ma k nu mam gandit o clipa k ma inselat...ideea e k are virusul il el de mult k asa ia spus si doctora lui..ideea e k ia mai spus si ceva de genu k e posibil sa -i fi luat de la vreun mort..in contact cu sangele..

exclus. singurul mod in care putea sa ia hpv de la un mort era daca, doamne fereste, facea sex cu mortul!

doctorita lui nu are de unde sa stie de cand are virusul.

spune-i ca negii aia pot determina cancer penian daca nu sunt tratati corespunzator, poate asa il aduci pe calea cea buna. si respectiv tu daca ii faci sex oral poti sa ai risc crescut de cancer oral. deci eu zic ca nu e de joaca.

sanatate!

#14 2011-10-18 09:50:58

anca90
Platinum member

x_ynna, parerea mea e ca ai fost prea dura hmm. nu putem sti cu siguranta ca prietenul ei a inselat-o. poate roxana avea virusul de la un partener anterior si prietenul ei actual l-a primit de la ea, sanatos fiind. sau poate prietenul ei l-a luat de pe toaleta de la servici, ca spunea ca mai sunt colegi cu aceeasi problema... ma intreb cum a aflat de aceste cazuri http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/39.gif si asa rasare ipoteza cu nr 3 - prietenul ei l-a luat direct de la acei colegi hmm.

oricum, nu cred ca are rost sa dam cu presupusul.
ceea ce trebuie roxana sa retina din toata povestea e ca multe boli cu transmitere sexuala nu se vad nicicum si se iau la fel de usor. de asta e foarte important sa nu te avanti la sex neprotejat pana nu faci si tu si partenerul niste analize si investigatii, sa fiti siguri ca nu luati unul de la altul vreo boala cu care sa va chinuiti tot restul vietii.

#15 2011-10-18 13:21:22

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Eu chiar am vrut sa fiu dura (dura si nu rea) pentru ca ea sa isi dea seama ca nu e intr-o situatie roz deloc. Sa nu-mi spui tu mie ca ea bolnava l-a imbolnavit pe prietenul ei sanatos si sfant si pe ceilalti colegi ai lui, sanatosi si sfinti si aia. Si faza cu toaleta mi se pare ff putin plauzibila ca doar nu s-au c**** toti deodata. Mai bine ar fi spus ca el si colegii lui s-au distrat bine intr-o seara si ca s-au trezit toti cu o bucurie pe cap si acum dau vina unii pe altii. Ca a fost inainte sau in timp ce era cu ea, pe mine asta nu ma intereseaza. Scopul meu principal a fost ca ea sa nu se mai joace asa cu sanatatea ei si sa nu mai creada ca orice ratza chiar impunge.

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#16 2011-10-18 14:18:38

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

eu zic ca e foarte bine ca incercam sa o facem sa inteleaga ca hpv nu se ia nici de la cadavre, nici de la colegi, nici de la lipsa de igiena, pentru ca ori nu stia, orice nu vrea sa inteleaga, ori se face ca nu intelege. aici nu e nevoie sa ne ascundem dupa deget, e un forum, nu ne vede nimeni fetele si nu e o rusine sa te imbolnavesti si nu trebuie sa gasim scuze absurde, penibile si impotriva stiintei medicale, ca sa explicam cum ne-am imbolnavit. eu nu am nici o problema cu ce si cum a scris x_ynna dar exprimandu-se mai acid ma gandeam ca  roxana87 o sa vada doar tonul si nu va intelege ideea, de aceea am repetat-o pe un ton mai bland smile

#17 2011-10-19 01:56:06

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

cum ma sa iei hpv de la morti, Fata Draga, citeste pe internet sau ceva ca esti tare neinformata!!!!!!
Subscriu frankei, ori nu stie ori se face ca nu intelege neutral

#18 2011-10-19 18:52:14

roxana87
New member

oricum va multumesc din suflet la toti pt raspunsurile voastre..nu ma deranjat nici unul..sincer..stiu k e o sit cam aiurea si k pana acum nu am mai trecut niciodata prin asa ceva si chiar nu doresc nimanui sa treaca prin asta..e dureros..fizic si mai ales psihic..multa sanatate la toti si scuze pt greselile de ortografie chiar nu stau sa ma mai uit si cum scriu..smile

Ultima oara a fost editat de roxana87 (2011-10-19 19:28:23)

#19 2011-10-21 12:23:22

aname1
Full member
Inregistrat: 2010-08-10

Am si eu o intrebare si o postez aici ca nu stiu unde.
Cam in cat timp isi pierde efectul o pastila pt. dureri? Ca am luat niste pastile pt. o durere de masea si imi da niste reactii adverse urate: stare de neliniste,nu pot sta locului chiar daca sunt obosita,schimbari de stare. Si sunt foarte enervante aceste stari si ma intreb cand o sa imi treaca sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.