homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna ziua vreau sa ma ajutati si pe mn sa va da-ti o parere-2

#20 2011-10-25 17:38:57

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Re: buna ziua vreau sa ma ajutati si pe mn sa va da-ti o parere

scriu si eu aici ca sa nu mai deschid un topic nou. eu iau anticonceptionale Jeanine de 3 ani, imi merge bine cu ele fara dureri fara nimic. de dimineata (azi) ziua a inceput in mod obisnuit fara nicio problema..dupa care pe la pranz, am simtit o durere de ovare crancena si reflecta si pe piciorul stang..secretia brusc maronie...maro deschis..fara miros deosebit..ideea este ca ma dor si acum ovarele, dar secretia este normala..sunt aproape de perioada de pauza, mai am doua pastile, le-am luat corect pe toate, am un singur partener (unul am avut toata viata) si el sunt sigura k nu m-a inselat, el nu are nicio boala..mereu avem grija cand cavem contact..sa fie curat, facem dus etc. m-am panicat rau de tot.o sa fac o programare la doc..dar precis ca ma cheama peste 2 sapt..k asa e doc meu..si pana atunci as vrea sa ma linistesc un pic..

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#21 2011-10-25 18:52:58

ciresica_oky_doky
Full member

aname1 a scris:

Am si eu o intrebare si o postez aici ca nu stiu unde.
Cam in cat timp isi pierde efectul o pastila pt. dureri? Ca am luat niste pastile pt. o durere de masea si imi da niste reactii adverse urate: stare de neliniste,nu pot sta locului chiar daca sunt obosita,schimbari de stare. Si sunt foarte enervante aceste stari si ma intreb cand o sa imi treaca sad

depinde si ce pastila ai luat..de exemplu nurofenul la mine isi pierde efectul dupa cam 6 ore.

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#22 2011-10-26 20:09:07

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

mergi la ginecolog pentru un control. nu cred ca ar strica o ecografie sa nu ai ceva la ovare. dar secretia si durerea pot sa nu aiba legatura. uite eu am avut 2 zile una dupa alta in mijlocul foliei fara sa fii luat pastilele gresit, o secretie maronie ca la spotting dar doar o pata minuscula pe zi. imediat dupa au inceput mancarimile si usturimea, facusem candida... in cazul meu a fost de la asta desi in mod normal candidoza iti face secretia mai albicioasa. daca spui ca ai luat corect pastilele nu cred ca poate fii de la ele

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-26 20:49:18)

#23 2011-10-26 20:29:17

daenarys
Vizitator

ciresica suna si fa o programare
ce ai tu zic ca e spotting
cu durerea doar un consult poate sa te lamureasca si eventual o transvaginala

#24 2011-10-26 21:31:59

ciresica_oky_doky
Full member

Sakura25 a scris:

ciresica suna si fa o programare
ce ai tu zic ca e spotting
cu durerea doar un consult poate sa te lamureasca si eventual o transvaginala

si crezi ca nu si-au mai facut pastilele efectul? ar trebui sa ma protejez suplimentar?

Publicitate

loading...

#25 2011-11-11 12:37:30

ciresica_oky_doky
Full member

frankie a scris:

mergi la ginecolog pentru un control. nu cred ca ar strica o ecografie sa nu ai ceva la ovare. dar secretia si durerea pot sa nu aiba legatura. uite eu am avut 2 zile una dupa alta in mijlocul foliei fara sa fii luat pastilele gresit, o secretie maronie ca la spotting dar doar o pata minuscula pe zi. imediat dupa au inceput mancarimile si usturimea, facusem candida... in cazul meu a fost de la asta desi in mod normal candidoza iti face secretia mai albicioasa. daca spui ca ai luat corect pastilele nu cred ca poate fii de la ele

si mie mi-a iesit candida la examenul de secretie smile oricum mi-a dat un ovul, Lomexin sa pun si a zis dna doctor ca trece..am scapat de griji smile dar ar trebui ca inainte sa pun ovulul sa ma spal in vagin? nu am un irigator..e musai? si mama isi pune niste ovule dar nu se spala..si doc nu mi-a spus..

Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2011-11-11 12:51:47)

#26 2011-11-11 14:34:35

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu, nu trebuie sa te speli inauntru. doar igiena zilnica.

#27 2011-11-11 16:02:47

eph
Hero member

ma bucur ca ai rezolvat ciresica. dar ii trebuie si partenerului tratament daca faceti fara prezervativ. ca el a devenit purtator de ciupercuta de la tine si o iei inapoi. nu ti-a dat nimic pt el?

#28 2011-11-11 21:05:05

ciresica_oky_doky
Full member

frankie a scris:

ma bucur ca ai rezolvat ciresica. dar ii trebuie si partenerului tratament daca faceti fara prezervativ. ca el a devenit purtator de ciupercuta de la tine si o iei inapoi. nu ti-a dat nimic pt el?

nu. a spus ca doar caca are simptome sa mearga la doctor pt dansa nu-i da tratament. apropo lomexin ovule interactioneaza cu anticonceptionale?

de la incidentul acela cu durerea, noi nu am mai avut contact fara prezervativ..credti ca ar fi putut lua de la me?

totusi cred k ar tb sa il trimit la doc sa isi faca analizele..ma gandesc k nare rost sa ia ceva dak nu are nimic.

#29 2011-11-11 22:09:40

eph
Hero member

ciresica, barbatii sunt de obicei asimptomatici la bolile cu transmitere sexuala inclusiv la candidoza. daca a facut sex fara prezervativ cu tine sau alta femeie inainte care avea candidoza a luat spori si este purtator si te vei imbolnavi din nou. se da obligatoriu tratament si pentru el, chiar daca nu are simptome. rar au asa ceva! sau il poti trimite la dermato-venerolog, dar trebuie neaparat sa faca proba de secretie uretrala ca sa vada ce are, desi este inutil, adica e bine pentru sanatatea lui si a voastra, dar tratament pentru candida trebuie sa faca indiferent. ati facut cu prezervativ dupa incident, dar cel mai probabil erai deja cu ciupercuta, nu poate fii exclus total nici sa o fii luat de la el. candidoza are si ea o perioada de cateva zile de incubatie (2-3). nu se manifesta imediat. de aia zic ca probabil l-ai infectat. de lomexin voi cauta desi fiind local sunt destul de convinsa ca nu interactioneaza.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-11 22:12:36)

#30 2011-11-12 10:22:17

ciresica_oky_doky
Full member

frankie a scris:

ciresica, barbatii sunt de obicei asimptomatici la bolile cu transmitere sexuala inclusiv la candidoza. daca a facut sex fara prezervativ cu tine sau alta femeie inainte care avea candidoza a luat spori si este purtator si te vei imbolnavi din nou. se da obligatoriu tratament si pentru el, chiar daca nu are simptome. rar au asa ceva! sau il poti trimite la dermato-venerolog, dar trebuie neaparat sa faca proba de secretie uretrala ca sa vada ce are, desi este inutil, adica e bine pentru sanatatea lui si a voastra, dar tratament pentru candida trebuie sa faca indiferent. ati facut cu prezervativ dupa incident, dar cel mai probabil erai deja cu ciupercuta, nu poate fii exclus total nici sa o fii luat de la el. candidoza are si ea o perioada de cateva zile de incubatie (2-3). nu se manifesta imediat. de aia zic ca probabil l-ai infectat. de lomexin voi cauta desi fiind local sunt destul de convinsa ca nu interactioneaza.

multumesc! sunt lomexin ovule 600 mg. il trimit la doctor.

#31 2011-11-12 11:51:25

eph
Hero member

lomexin e antifungic, era si logic ca doar ai candidoza, dar am cautat sa fiu sigura. din ce zice ginecologul meu si anifungicele/antimicoticele pot sa scada din protectia anticonceptionalelor, dar tu ai luat ovul, deci ceva local, nu pastile de inghitit. asa ca e ok. orice e local, e ok, de exemplu poti sa-ti dai cu crema cu antibiotic ca te-ai taiat nu stiu unde, doar daca inghiti antibiotice (eventual antimicotice) trebuie protectie. ori ii spui medicului tau sa-i dea si lui tratament, ori il trimiti la dermato-venerologie sa faca proba de secretie uretrala, eu l-am trimis si s-au batut cap in cap medicul meu cu al lui, evident al meu a castigat pentru ca stie ce spune:P

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-12 11:53:42)

#32 2011-11-12 12:24:22

ciresica_oky_doky
Full member

deci doar daca inghiti tb protectie. eu am pus ovulul aseara si acum..am mancarime in zona vaginului si iar simt durere in zona ovarelor acolo..

#33 2011-11-12 13:54:17

eph
Hero member

asteapta macar o saptamana de la terminarea tratamentului si daca tot te mananca sau nu e normala secretia du-te din nou la medic. si vezi ca nu ai voie contact 3 zile dupa ce pui ovulul. asta mi-a spus astazi medicul ca mi-a dat si mie grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.