homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56-146

#2756 2011-11-16 22:49:42

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56

Sonia  applause  felicitari pt atitudine. chiar daca nu va fi un craciun cu burtica va fi unul poate cu o programare pt IA. iti doresc din suflet sa reusesti sa ai burtica si sa te vad mereu optimista si increzatoare puss  goodluck
Eu merg la control la endocrinolog saptamana viitoare.
Elena nu cred ca e cazul sa-ti fie rusine, dar chiar asa in 7 dpo si dupa-amiaza? tongue glumesc. sa iasa pozitiv peste 3 zile  goodluck
Mika puss multumesc, o sa trec eu si peste tristetea asta pana la urma
Onutza puss multumesc. somn usor

Ultima oara a fost editat de madalyna7 (2011-11-16 22:50:32)

#2757 2011-11-16 22:51:44

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

sonia  lol  am citit eu aiurea, cum ca el a zis faza cu pasul   dumbom  se cunoaste ca sunt varza...dar sunt sigura ca te incurajeaza si este alaturi de tine wink

.

#2758 2011-11-16 22:52:23

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

maduta,multumesc mult par  goodluck la dr!ia zi,cand faci laparascopie?

miku chicot  puss da,e langa mine,fara prea multe cuvinte,ca nu-i place sa vorbeasca mult lol alt handicapat,de-aia se potriveste cu mine,numai ca io vorbesc rotfl ii zisei o gramada de dr.de obicei seara cand e la munca vorbim maxim 5 min,ca nu-i place sa vorbim la telef.acum asa de atent ma asculta chicot ca eu aseara i-am zis ca ma interesez de ceazara bucur si nu i-am zis de dr albu decat ca mergeti voi la el.si el imi zice-daca nu e de bine cu dr asta,mergem unde merg si fetele tale lol

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-11-16 22:56:40)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2759 2011-11-16 22:54:54

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Mada, succes la doctor goodluck    Cu testul a fost ceva spontan rodnar Nu mai am deloc rabdare, asa greu trec zilele de dupa Ov

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2760 2011-11-16 22:58:05

madalyna7
Hero member

elena da, stiu...trec foarte greu
multumesc fetelor. deja nu ma mai agit cu endocrinologul. o sa-mi mareasca doza de eutirox probabil, nu e nimic deosebit.
sonia nu stiu cand fac laparo, astazi mi-am adus aminte prin ce am trecut acum 2 ani si nu pot sa stabilesc o data. cu siguranta la anul, nu stiu in ce luna....

Publicitate

loading...

#2761 2011-11-16 22:59:58

sonia30
Moderator

maduta kram cand crezi tu ca esti pregatita rugaciune

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#2762 2011-11-16 23:00:47

mikado
Platinum member

Sonia lol  si al meu mereu ma intreaba ,,si fetele ce mai zic, ce mai fac" . cum de te-ai hotarat pt albu si nu pt cezara?

elena goodluck  in 3-4 zile aflam wink

mada, cu cine faci laparo?

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-11-16 23:02:37)

.

#2763 2011-11-16 23:04:17

sonia30
Moderator

miku chicot pai citii despre ea de dim.mai multe pareri rele.apoi zisesi tu ca a facut geo cu ea FIV.si ma gandii ce spunea geo ca nu i-a spus ca nu e bine sa fi facut neutral apoi va intrebai pevoi pe forum si intra almisor pe mess si imi dadu informatii.deja ma hotarasem big_smile si sunai.

#2764 2011-11-16 23:05:21

madalyna7
Hero member

Sonia, probabil ca nu o sa ma simt niciodata pregatita...eram pregatita sa fiu o femeie normala, sa 'functionez' asa cum trebuie si cum a lasat Dumnezeu lucrurile. nu sunt pregatita sa am trompe infundate, sa trec prin operatii, sa fac insemanari, sa sper ani de zile sa am un copil. sunt pregatita sa-mi iubesc sotul si copilul sa vina ca rezultat al iubirii noastre. dar nu traiesc intr-un film, traiesc intr-o realitate crunta, asa ca pana la urma ma voi pregati sa trec prin toate. nu am de ales!

ma duc sa ma culc, iertati-ma, chiar nu sunt bine azi.
va pup pe toate, noapte buna

#2765 2011-11-16 23:09:38

sonia30
Moderator

noapte buna,mada puss imi pare rau.te inteleg.si sunt langa tine,asa cum si tu ai fost mereu langa mine cand ma dadeam cu capu de pereti ,cand plangeam si cand durerea imi era singurul legamant.nu plec nicaieri kram

#2766 2011-11-16 23:09:54

elena.plahatca
Addicted member

Mika, multumesc puss

Mada kram Somn usor si maine sa te trezesti mai puternica. Cred ca pana la urma va fi bine , asta e viata, nedreapta, dar fara speranta la mai bine nu ar avea rost sa traim puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2767 2011-11-16 23:15:54

sonia30
Moderator

ma bag si eu la somn.sper sa dorm si eu mai mult maine dim si bine.

va pup,noapte buna puss

#2768 2011-11-16 23:17:38

elena.plahatca
Addicted member

Somn usor Sonia puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2769 2011-11-16 23:43:41

mikado
Platinum member

gata si  rufe

Mada kram  par  somn usor!  maine sa te trezesti optimista si plina de speranta, TREBUIE!  eu ma gandesc ca odata cu fiecare greutate si incercare Dumnezeu ne-a dat si puterea de a o depasi.

Soniuc, somn usor puss

.

#2770 2011-11-17 00:04:09

elena.plahatca
Addicted member

Somn usor viitoarelor burtici kram

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2771 2011-11-17 00:22:50

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Fetelor, eu trec sa va salut de-abia la ore din astea mici.
  Si-am mai trecut sa va si cert un pic. Madalina, sa nu te mai vad niciodata atat de deprimata!!! Imi dau seama ca majoritatea fetelor de aici suntem extrem de stresate in legatura cu acest subiect: Conceptia. Si-mi dau seama ca numai niste femei stresate si extrem de interesate(ca noi) isi fac curaj sa comunice pe forumuri.
  Sunt destul de multe femei care nu aduc pe lume un copil niciodata, care nu cunosc acest sentiment de a fi mama. Printre acestea, putem fi chiar noi. Eu sunt destul de pesimista din fire si consider ca pesimistul e un optimist informat! smile
  Daca asa va fi sa fie, sa nu am si eu un bebe mic , sa duc mai departe adn-ul strabunilor, trebuie oare sa ma simt handicapata sau vinovata???  Eu nu cred asta. Si nu cred ca trebuie sa ne aranjam viata dupa asemenea borne, copii, casatorie, etc.
  Asa ca Madalina, dragutza. Rezolva tu problema cu tiroida, care iti poate afecta sanatatea in viitor, fa ce poti sa sporesti sansele conceptiei dar nu face din asta un tel in viata.
  Viata poate fi frumoasa si fara copii. Stiu, stiu, nu dati cu pietre in mine, fetelor! O fi si ora tarzie de vina... Va pup pe toate!

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#2772 2011-11-17 00:22:56

mikado
Platinum member

somn usor,  elena puss

fug si eu la orizonatala cascat  noapte buna wave

rona, fiecare are momentele ei de "cadere"... forgetit  iar Mada chiar e o femeie optimista ...inca nu o cunosti forgetit
de unde ai tras tu concluzia ca suntem stresate? ...in fine  forgetit

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-11-17 00:32:12)

.

#2773 2011-11-17 00:39:40

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Mikado, iertare, asa mi-am imaginat eu. Ca asteptarea dintre ovulatie si menstruatie presupune si stres la o femeie care isi doreste copii. Ca stres,presiune si nemulutumire pot sa apara si daca nu-ti iese bebele din prima! In categoria asta m-am inclus si pe mine. Ma rog, probabil am gresit.

Maya , eu stiu ca proba de sange nu e destul de elocventa decat dupa o saptamana de intaziere. Se intampla destul de frecvent sa creasca mai tarziu. Daca totusi nu ti-a venit menstruatia iar rezultatul unui test  a fost pozitiv , eu as mai astepta putin. Nu vreau sa-ti dau sperante false, eu asa stiu.

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2011-11-17 01:03:11)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#2774 2011-11-17 00:56:52

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

bună seara puss puss puss

abia acum (23:04) am reușit să intru să vă citesc.. aseară c?nd să mă bag să citesc forumul și blogosfera mi-am ?nchis laptopul și-am plecat să luăm telefoane lol

mayya puss am văzut că ai spotting dar ur?ții nu s-au instalat.. goodluck să nu vină!
- auzi, probabil ai uitat de cele 2 avorturi menstruale și trebuia să-ți aduci aminte yikes
- LE: mă rog să fie totul bine pentru tine și pentru bunica soțului tău rugaciune rugaciune
- ?mi pare rău pentru beta.. de cum am citit de temperatura 36,7 mi-am dat seama că nu-i de bine sad
- mă g?ndesc că tratamentul cu heparină poate ar trebui să-l faci din timpul ciclului și nu după ce afli că ești gravidă că probabil este prea t?rziu atunci.. am auzit de medici care recomandă clexane (de exemplu) chiar din timpul ciclului nustiu

sonish puss așa, ignoră tummenupp asta doare cel mai tare kram
- clomifen citrat ?nseamnă stimulare smile și dacă ai stimulare trebuie monitorizare eco kram
- multă baftă pe 1 la ?cititor? goodluck goodluck goodluck mă bucur mult că ai ajuns să iei decizia de a merge la el smile ca și mika, nici eu nu ?l ridic ?n slăvi și probabil ați observat că nu am mai menționat nimic despre el pentru că nu vreau să se interpreteze (?n sensul că vezi Doamne eu nu -l văd dec?t pe ăsta a fi cel mai bun și c?nd colo mai sunt și alții poate mai buni) tongue
auzi, mie mi-a venit o idee big_smile nu este strălucită, nu este recomandată DAR dacă vrei să faci IA ?n decembrie singura soluție ar fi să-ți prelungești ciclul actual p?nă reușești să vorbești cu Albu big_smile adică să iei supliment de progesteron vreo 3 zile ca să-ți vină mai t?rziu (poți lua duphaston de pe 25 p?nă pe 29 și ?n cazul ăsta ar trebui să-ți vină pe 3 decembrie).. și dacă ?ți dă vreo schemă de tratament pentru IA abia nu pierzi luna.. dar asta doar dacă vrei tu s-o faci fără să-ți prescrie niciun medic, dec?t la recomandarea unui amăr?t de viitor asistent de farmacie lol
- dacă ai știi c?t ?mi place de tine c?nd ești așa ?optimisticus? hjarta chicot
- vai ce drag mi-e mie de soțoii ăștia ai noștri care ne ?ntreabă de fetele noastre de pe forum rodnar

angel puss mulțumesc kram să sperăm că nu ne vor strica planurile șefii lui C și să-l cheme la muncă ?nainte de IA cesafac

be_happy puss bun venit la aspirante! majoreta ?ți doresc să stai c?t mai puțin la stadiul ăsta și să treci repede la burtici kram
- ești de seamă cu mine aproape (eu am 25 jumate big_smile )
- legat de v?rsta pentru conceperea lui bebe, stai liniștită, myla e mai t?nără dec?t noi big_smile
- LE: da, se consideră prima zi de sarcină = prima zi a CM-ului pentru că foliculul ce conține ovulul cu urmează a fi eliberat ?ncepe să se dezvolte din ziua 1 a CM-ului, și deci practic viața ?ncepe din ziua respectivă smile

bebela puss nu te mai chinui cu teste de urină și mergi de fă un beta HCG wink
- LE: majoreta majoreta majoreta ai bebe  dance sarcină ușoară goodluck

ioana puss mulțumesc

mika puss asta e.. vroiam să văd cum sunteți, cum se simte S.. nu-i bai forgetit
- goodluck pe 21 și multă sănătate lui S
- pe 23 merg la doctor să văd dacă ?mi poate face IA la ciclul următor (adică ?n decembrie)

cocof puss să fie! kram

green puss să fie rugaciune

timea puss unde-i temperatura de azi? spranceana

rona puss bine ai venit! goodluck
- robitussin de ce ai luat? hmm ăla e sirop de tuse, nu văd legătura cu mucusul cervical va
- evening primrose poți lua p?nă ?n momentul ?n care ai test de sarcină pozitiv wink
- sunt printre noi și fete stresate din diverse motive sau chiar pentru proiectul bebe că nu mai vrea mog?ldeața să vină.. dar uite de exemplu eu FAC din asta un țel ?n viață.. și am făcut de c?nd mă știu.. de mică mă visez cu bebe.. părerea mea este că un copil (sau 2 sau 3 sau c?ți vrei să faci) poate veni (ușor) doar p?nă la o anumită v?rstă, cariera și restul lucrurilor se rezolvă ?n timp.. sinceră să fiu, sper să nu se interpreteze greșit, eu cred că cine ?și dorește cu adevărat un copil FACE din asta un scop ?n viață, celor care nu-și doresc cu adevărat un copil le este oarecum indiferent dacă vine sau nu wink

ana puss

diri puss drum bun și profită la maxim de timpul liber care-l vei avea ?n Caraibe drool

onu puss superbe cadourile pentru soțoi hjarta

mamăăăăă ce schimburi de replici disperat  popa

mika, mădă puss puss mulțumesc pentru urările de azi smile

sakura, ioana, green, muco puss puss puss puss

vă pup dulce pe toate mă bag la nani că m?ine merg de la 9 la farmacie puss puss puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.