homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56-147

#2775 2011-11-17 00:57:30

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56

Buna Rona. Eu nu iau conceptia ca ducerea ADN-ului strabunilor mai departe. As putea insa spune ca este un scop important in viata. Nu pot sa dau o explicatie exacta dar, personal, consider ca ar fi cea mai mare realizare sa creez o familie.  Plus nu ma vad ca fiind la 40, 50, 60 de ani, doar cu sotul. Vad o astfel de viata ca fiind mult mai trista decat o viata cu rasete de copii in jur.. Dar acum Dumezeu va hotara cum e mai bine.
Sper sa nu-ti fi facut rau Evening Primerose, 7 zile de menstra sunt cam multe ( sau pui si spottingul la socoteala? ) dar nici 2 nu e bine

Almi puss

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-11-17 01:01:10)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2776 2011-11-17 01:05:55

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Almi, robitussin e sirop de tuse cu rezultate excelente in subtierea mucusului si ajutarea spermatozoizilor sa supravietuiasca intr-un mediu prietenos.  nocry
Voila:

Robitussin works on the cervical mucus and increases your chances of getting pregnant

Robitussin is a popular brand of cough syrup and it might be surprising to consider its relation with fertility. But the fact is that this expectorant is used to loosen and thin mucus of a different kind too, called cervical mucus, in women. Robitussin is only a specific brand and any expectorant that contains guaifenesin as the only active ingredient can be used in its place. Generic versions are most likely available as well. Be sure to carefully inspect the ingredients list to make sure the ONLY active ingredient as guaifenesin. Any other ingredients can diminish the effect you are looking for.

What is the recommended dose of Robitussin?

The recommended dose for improving cervical mucus is two teaspoons (200 mg) taken orally three times per day. Recommended dosage is two teaspoons (200 mg) taken orally three times per day. If mucus still appears thick, you can take as the maximum dosage as listed on the label of the cough medicine. Water intake should be increased to encourage cervical mucus production and a full glass should take with each dose of guaifenesin.

If you re taking Clomid (clomiphene citrate, Serophene) as an ovulation inductor, it may help to know that it can cause hostile mucus in 30 percent or more of women using it. Higher doses of Clomid tend to be more associated with less cervical fluid and a thinner uterine lining, than the 50 mg dose and Robitussin can help to reverse this.

What cycle days should I take Robitussin?

Most doctors suggest taking Robitussin five days before and including the day of ovulation for a total of 6 days during your cycle.This helps provide the optimal environment to help the sperm survive and get to where they need to go.If you take Clomid, waiting until the day after the last Clomid pill is taken before starting Robitussin is suggested.

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2011-11-17 01:07:58)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#2777 2011-11-17 01:11:11

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

rona asta e citită.. ce medic ți-a spus ție așa ceva? și dacă a făcut-o eu zic că e unul incompetent din moment ce robitussin e contraindicat ?n sarcină și alăptare.. yikes
LE: am citit și probabil este un articol aiurit.. Robitussin conține dextrometorfan care este contraindicat ?n sarcină smile
vezi că adolescenții din SUA folosesc substanța asta ?n loc de marijuana sau alcool, asta nu ai găsit?

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-11-17 01:21:03)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2778 2011-11-17 01:16:20

rona_persefona
Sr. member

almi, nu , dragutza!! Este vorba despre Robitussin expectorant!!! Doar acesta , care contine substanta activa Guaifenesin. Si atat. Doar Guaifenesin. Nimic altceva. Oricum il iau doar pana in ovulatie. Da o cautare pe google. Mi-a zis de el sora-mea, care e medic in State.

Eu stiu ca e obligatoriu ca primrose sa se ia numai pana la ovulatie pentru ca duce la contractii uterine.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#2779 2011-11-17 01:27:02

Almi Ingerash
Addicted member

rona nu te supăra, dar robitussin-ul orice substanță are avea (dextrometorfan sau guaifenesin) este pentru dizolvarea mucusului de pe căile respiratorii smile tu cum ?l folosești? dacă-mi spui că intravaginal, mă ?mpușc! neutral
LE: știu și eu despre ce vb aici.. robitussin este numai expectorant wink

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-11-17 01:28:15)

Publicitate

loading...

#2780 2011-11-17 01:28:29

elena.plahatca
Addicted member

Almi rotfl nici chiar vaginal

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2781 2011-11-17 01:30:42

Almi Ingerash
Addicted member

elena eu altă legătură nu-i văd big_smile zău așa.. adică ce treabă are sula cu prefectura => dacă-l dă ?n g?t nu o să i se fluidifice secreția vaginală ?n vecii vecilor yikes
?n fine.. nu stau să-mi storc creierii acum.. promit că voi ?ntreba m?ine persoane mai competente dec?t mine, sper să mă scoată din ceața ?n care tocmai m-a băgat rona  va

somn ușor wave

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-11-17 01:33:15)

#2782 2011-11-17 01:32:53

rona_persefona
Sr. member

Almi Ingerash a scris:

rona nu te supăra, dar robitussin-ul orice substanță are avea (dextrometorfan sau guaifenesin) este pentru dizolvarea mucusului de pe căile respiratorii smile tu cum ?l folosești? dacă-mi spui că intravaginal, mă ?mpușc! neutral
LE: știu și eu despre ce vb aici.. robitussin este numai expectorant wink

Almi, te rog nu te supara pe mine. Tu lucrezi intr-o farmacie????  Sigur sigur??
Nu dragutza, este sirop de tuse, inghit 2 lingurite de 3 ori pe zi!!! Expectorant, cum am zis.  Cel pentru tuse productiva. Fluidizeaza nu numai secretiile nazale, ci si pe cele vaginale.

Si ma gandesc ca daca eu vin la farmacie si cer PrimRose imi sugerezi sa iau toata luna??

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2011-11-17 01:37:38)

#2783 2011-11-17 01:36:41

Almi Ingerash
Addicted member

rona (nu mă lași să merg la somn), aproape sau pe-acolo smile sigur sigur wink
după cum ți-am zis mai sus: evening primrose se ia p?nă la testul pozitiv de sarcină wink

#2784 2011-11-17 01:41:48

rona_persefona
Sr. member

rotfl Almi, gata , ultimul mesaj si merg la somn!

Evening Primrose se ia numai pana la ovulatie, apoi se continua cu Omega sau Ulei de peste. Din pacate, in Romania, pe niciun prospect nu scrie nimic concret despre cat ajuta in mucus si nici nu sunt studii in acest sens despre acesata planta.

Si sincer, sincer, milioane de femei din lumea intreaga folosesc robitussin pentru a ramane insarcinate. Oricum, nu-ti dauneaza in niciun fel. Daca tot lucrezi in farmacie, macar recomada-mi ceva care sa inlocuiasca vechile pilule de la Trecid. Au acelasi efect!
Te pup si somn usor!

#2785 2011-11-17 01:42:06

Almi Ingerash
Addicted member

rona uite aici un prospect pentru ceea ce iei tu și consideri a fi benefic: http://medicamente.romedic.ro/robitussi … la-x-100ml promit că o să mă interesez mai departe despre chestia asta wink
acum chiar plec la somn wave

#2786 2011-11-17 01:48:21

elena.plahatca
Addicted member

Am zis ca merg si eu la somn dar tot bantui...acum chiar merg
Noapte buna  smile

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2787 2011-11-17 08:26:26

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata wave

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2788 2011-11-17 08:42:26

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

buna dimineata fete cucuiete...va doresc o zi plina de optimism.
sonia....si eu ma bucur sa citesc randuri optimiste de la tine...te puss
mayya....tinem in continuare pumnii..eu nu prea ma pricep la temperaturi si din astea...dar am incredere ca DD sta mai mult acum in casuta asta ca sa puteti sa va mutati repede la purtatoare...si da si eu sunt una din forumistele care pentru cateva momente ale zilei simt ca sunt ca intr-o casa aici cu voi, fie aspirante, mamici sau viitoare mamici...mi-ati dat dependenta.
noi suntem un pic suparate...de vineri am aflat dar am tot sperat ca se va rezolva...tati nostru a ramas fara serviciu, iar acum este asa o perioada de nebuloasa...incotro sa mergem si pe ce cale...sper sa rezolvam repede situatia.

va pupam si va imbratisam.

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#2789 2011-11-17 09:33:47

timean86
Addicted member

Wow, ati scris mult, nu gluma.

In primul rand sunt trista pentru Mada si Mayya, imi pare rau pentru vestile proate. Chiar am sperat si eu alaturi de voi, si m-am gandit la voi. Nu am cuvinte... decat grater

Bebela, felicitari pentru testul pozitiv, esti o norocoasa, sa te bucuri de aceasat perioada cat mai mult si sa ai o sarcina usoara. bis bis bis

Amalia, felicitari pentru bebeluca puss Acum, am citit de job.  supa

Sonia ma bucur ca ti-ai facut programare la medic si mult succes.

Almi, puss  ieri nu am apucat sa intru, dar am trecut azi si temp de ieri.

Mika, kram sanatate multa, ( din nou ) lui S.

Elena chicot nebuna mica, si eu sunt in stare sa fac in fiecare zi teste dupa ovulatie, dar... nu e bine

Green, felicitari pentru proiect.

Diri sa te bucuri cat mai mult de aceasta calatorie si experienta par relaxeaza-te

Rona, bine ai venit si goodluck goodluck

Anca, imi pare rau pentru testul negativ.

Pup toate fetele puss ( Muco, Onu, Angel, Coco )

Ultima oara a fost editat de timean86 (2011-11-17 09:34:53)

#2790 2011-11-17 09:36:05

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

neata puss puss

#2791 2011-11-17 09:43:34

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

neata fetelor pusspusspuss poftiti si va serviti cu cafea/ceai/cioco/cappuccino  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee

elena puss succes la urmatorul dpo, la mine first response a iesit f clar in 11dpo

mada puss multa putere sa privesti lucrurile si sa le accepti asa cum sunt, realitatea nu e intotdeauna asa cum ne dorim, dar acceptand-o o putem schimba. sa faci laparo cand esti tu pregatita!  goodluck

almi puss multumesc. cum merge practica? si cursurile?

time puss neata  mornincoffee

amalia si bebe pusspuss imi pare rau pt situatia cu sotul tau, sper sa se rezolve repede si sa gaseasca de lucru in alta parte

mayya puss neata  mornincoffee . cum esti azi? ceva schimbari?

v-am citit si astept sa plec in oras, am de achitat niste facturi. daca nu mai postez inseamna ca n-am reusit sa va anunt ca plec, vine mama dupa mine si apare cand ma astept mai putin smile
va doresc o zi frumoasa, optimista si cu mult spor in tot!

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2792 2011-11-17 09:49:15

timean86
Addicted member

Mayya, Onu kram

Onu, eu iau un ceai acum smile

#2793 2011-11-17 09:55:52

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete puss

dormii mai mult,desi asta de sub mine incepu sa bata devreme cuie,nu mai termina cu renovatu skitarg da se opri si reusii sa adorm

miku par

almisor puss iti multumesc mult pt tot.nu stiu ce sa fac in legatura cu cm,nu am mai facut niciodata asa ceva cesafac eu cred ca pot sa duc si Craciunul asta fara bebe,pt ca in ianuarie il voi avea hjarta iti placi di mini? big_smile si mie de tine puss

amalia puss

RONA,ce esti asa recalcitranta?si cum vorbesti tu de madalyna pe care nu o cunosti deloc?de fapt pe nici una dintre noi.te rugam sa nu ne mai dai sfaturi sau sa fii asa agresiva!noi aici ne stim de ani buni.deci...mai usurel.

mayuca puss neata.cum esti?

va pup pe toate puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.