homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56-60

#1122 2011-11-04 20:23:17

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56

wave
angelus nu esti pe aici? trombon am scris la burtici ceva, cand ai timp sa-mi raspunzi te rog
deea puss ioana puss  wk placut
elena puss  imi pare rau, dar poate ar mai trebui sa vb cu sora ta, nici nu stiu ce ai putea sa-i zici nustiu
green spor la bucatarit maine
sonia puss pofta mare

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1123 2011-11-04 20:24:04

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

any puss mersi.ce faci?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1124 2011-11-04 20:28:14

mucoasa
Insomniac member

soniuca puss stau suparata

5 iunie 2012

#1125 2011-11-04 20:40:14

sonia30
Moderator

any puss citii.eu nu cred ca ai ceva,se mai intampla cand esti gravi.nu te mai supara.de data asta e bine,ai sa vezi par   rugaciune

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1126 2011-11-04 20:51:26

mucoasa
Insomniac member

soniuca puss  puss mersi, doar ca sunt speriata pt orice acum supa
ma pun un pic in pat, mai trag cu ochiul la voi

5 iunie 2012

Publicitate

loading...

#1127 2011-11-04 20:51:39

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna fetelor pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1128 2011-11-04 20:59:26

sonia30
Moderator

any puss  kram

onu puss

#1129 2011-11-04 21:02:38

Onutza23
Insomniac member

sonia puss ce faci?

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1130 2011-11-04 21:16:30

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Buna. puss offtopic  Sper ca ma iertati ..dar cand ajung seara acasa , nu vtreau decat sa dorm...Astazi m-am trezit de dimineata .La ora 6 ma epilam( si nu am terminat) la 8.30 a trebuit sa fiu la salon.
  Am citit si eu putin incepand de la pagina 13 ...Stiti ca va iubesc pe toate, nu? wink  puss  puss  puss Din cauza timpul nu pot recupera tot ce ati scris voi.As fi vrut sa va pot scrie fiecareia cate ceva...sper sa nu va suparati pe mine.

mayya, multumesc..te-am auzit cand m-ai strigat wink  puss

sonis puss , ufff ..te imbratisez cu drag....bafta multa la dr  rugaciune ..Cineva , tot trebuie sa sparga gheata! big_smile

Onu, multumesc puss Sper ca esti bine.

mika puss , bafta multa cu mutatul in casa noua..sanatate multa lui C si doamne ajuta , sa-ti vine ciclonul m-ai repede.

elena puss

muca, si mie imi pare rau puss

Almi, bafta multa la dr..Sa-ti aduca Mosul cadoul mult dorit de Craciun  rugaciune  puss

Time , imi doresc si eu acest lucru...dar cine stie cand se v-a intampla!! puss

mada puss , m-am obisnuit cu ea big_smile ..sper sa nu incep sa vorbesc si eu asa lol '' perdelele astea este frumoase'' big_smile

angel puss , in cursul saptamaniislabe sperante ..poate intr-=o sambata daca nu voi lucra..Sarcina usoara in continuare.

Adoriana, bine ai venit! puss

Va pup pe toate wave  puss  puss .Nopate buna.Aveti grija de voi.

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1131 2011-11-04 21:21:27

Onutza23
Insomniac member

georgi pusspuss sunt bine multumesc. tu vad ca esti la fel de aglomerata. fugi in pat si odihneste-te, o zi cat mai usoara maine! pusspuss

si din ce am citit din urma:

elena puss tu pt myco cand ai facut tratament nu ai luat si un protector hepatic?
legat de sora ta, daca nu vrei sa te bagi in viata ei invat-o sa se protejeze si sa faca sex cu capul. oricum pacat ca vrea sa-si piarda virginitatea doar pt ca toate colegele ei au facut sex pana acum, va intalni un baiat intr-o zi si va regreta ca n-a fost el primul

almi puss felicitari pt starea de bine de ieri. si sa-ti fie de bine tunsoarea, arati super!

mika pusspuss te asteptam mai des pe la noi, v-ati terminat de instalat? spor cu treburile la casuta!

any si bebe pusspuss ce coleg cu capu' ai, cum sa fumeze cand tu mananci?  disperat
mie doctora mi-a dat voie de la inceput sa am contact, dar mi-a zis sa fie moderat, nu f des si nu asa, salbatic, mai cuminte chicot. pana la sangerare faceam de vreo 3-4 ori pe saptamana, dupa aia am redus-o la o data la 4 zile, si atunci cu grija si cu becul aprins ca sa verific mereu daca e totul in regula smile. habar nu aveam ca tre sa fac sex cu prezervativ, intr-adevar stiu ca nu e ok ejaculare in mine, am revenit la obiceiul cu burtica (acum e greu ca e tuguiata si se scurge  chicot  chicot )
ma duc la burtici sa vad ce ai patit

diri pusspuss eu vin in iasi pe 15 la control, dar voi fi pe fuga din pacate si nu cred ca am timp de o intalnire cu voi sad

sonia puss ce zi grea ai avut, chiar ca program infernal. bine ca a trecut  happy

mada puss cum a fost la eco? totul in regula sper

mayya puss spor la prestat, sa fie cu folos!

angel si bebe pusspuss branza philadelphia am si eu acasa si abia astept sa mananc cu paine prajita. dar oare nu e facuta din lapte pasteurizat? eu am mai mancat crema de branza la micul dejun si nu m-am gandit niciodata ca nu e buna  cesafac

nera si bebe pusspuss mancacios mare bebe tau chicot

far puss  goodluck si sa se termine asteptarea ta cu o veste dungata  goodluck
spor la curatenie si weekend placut cu musairii

dea si bebe pusspuss weekend placut

azi ati glumit, ati spus bancuri si ghicitori, ce rau imi pare ca n-am putut intra la voi. bravo fetelor, s-o tineti tot asa  tummenupp  tummenupp . ah, si nelipsita mancare ce a devenit subiectul nostru de toate zilele chicot

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-11-04 21:39:40)

#1132 2011-11-04 21:34:59

sonia30
Moderator

onu puss facui dus,ce bine e!si acu ma bagaiin pat,jumate tv pe fundal,jumate aici

geo scump puss mi-e asa dor de tine.....multumesc mult par asa de mult as vrea sa fii cu noi aici!noapte buna.sper ca esti bine kram

#1133 2011-11-04 21:45:48

Onutza23
Insomniac member

bravo sonia, abia astept sa fac si eu dush si sa ma culc

#1134 2011-11-04 22:35:55

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

buna fetelor puss
multumesc mult pt urari. a fost foarte bine la eco, totul este normal. am facut-o doar asa ca am prins o oferta si ca e bine sa faci dupa o anumita varsta, nu simteam nimic deosebit. oricum a iesit totul binel
geo puss offf ce 'de demult' big_smile ca sa zic asa, par vremurile in care si tu si mika erati zilnic cu noi aici...si tu mereu ne binedispuneai cu glumele tale puss
sonia puss odihna placuta
onutza puss tu nu erai libera azi?
muco puss nu-ti face griji, poti bea ceai de menta si niste orez eventual. ai grija ce mananci zilele astea
green puss se pare ca e weekendul fasolii  chicot  si sotul meu avea o idee, dar nu cred ca fac...mai vad maine.
angel puss ioana puss weekend placut
elena puss off generatia asta de copii e tare dificila. parca sunt toti facuti din acelasi aluat. nu poti decat sa-ti spui pararea, sa speram ca o influentezi.

va pup pe toate puss ma bag la un film

#1135 2011-11-04 22:38:38

Onutza23
Insomniac member

mada puss ma bucur mult ca a fost bine la eco, felicitari pt vestile bune! eu am fost libera pana la 4, de acum sunt la munca pana duminica dupa amiaza. dar e bine ca e weekend si e lejer, lenevesc chicot
vizionare placuta la film si somn dulce dupa puss

ies si eu, ma uc sa preiau si plec acasa. va citesc maine dimineata. somn dulce tuturor! pusspusspuss

#1136 2011-11-04 22:42:55

sonia30
Moderator

mada,multumesc puss ma bucur ca e totul bine.avem aceeasi vartsa,eu n-am facut pana acum cesafac noapte buna kram

onu,noapte buna puss

#1137 2011-11-04 22:54:23

mucoasa
Insomniac member

intre timp adormisem cascat
georgy puss  puss
onutza puss
mada puss
mersi la toate, sunt mai bine acum, sper sa nu ma mai ia rugaciune

fug inapoi in pat wave  o seara frumoasa puss  puss  puss  puss

5 iunie 2012

#1138 2011-11-04 22:56:41

sonia30
Moderator

noapte buna,any puss

ma bag si eu la somn.mai stau putinel.noapte buna puss

#1139 2011-11-04 22:58:52

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Multumesc frumos pentru sfaturi, voi incerca sa ii explic cumva......desi nu vad sa ma asculte. De protectie i-am explicat deja.
A zis ca ea nu se va casatori asa tanara ca mine, ci la o varsta de peste 30 de ani, si doar n-o ramane fata pana atunci....  Nici eu nu aveam de gand sa ma casatoresc asa tanara dar daca ne-a palit iubirea....
Tot nu apuc sa va citesc azi, nu ma simt tocmai bine moral, si nu e din cauza surorii, sunt alte probleme "frumoase"

VA imbratisez pe toate si o sa va citesc intr-o perioada mai buna smile
Fug la sotior
Somn usor!

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-11-04 22:59:46)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1140 2011-11-04 23:35:32

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

am revenit și eu pentru puțin timp..

geo puss să fie! abia aștept să văd ce cadou voi primi smile

onu puss mulțumesc frumos kram

am vb cu geo azi happy mi-a zis să vă spun că am vorbit cu ea și că vă transmite multe salutări și prin mine lol

merg și eu la năniță cascat wave puss puss puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.