homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56-62

#1160 2011-11-05 12:22:30

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56

almi vizionare placuta
muco ma bucur ca  mai bine
onu azi gatesc fasole cu carnati si mai dupa amiaza sau maine cand oi avea chef niste ostropel de pui. maine seara primesc de la soacra (a fost cumnatul acasa) sarmalute si ciorba.
mda..acu cateva zile tot zicea al meu ca vai iesim sambata cu toti colegii lui. si zic mna ok, vezi cati sunt sa facem rezervare la pub. acuma cand a intrebat ca vai nu stiu sigur. apoi pana mea la ce mai zici inainte ca da iesim daca acu zici altceva? si bineinteles ca nici un cuplu cu care mai ieseam nu stie sigur, nu putem sa facem rezervare ca suntem noi si inca un coleg singur rotfl2 asa ca o sa ne luam amandoi de manutza si mergem prin oras, ne oprim la un ceai ceva si gata. pe baza altora forgetit  naspa ca s-au mutat prietenii nostri cu care mai ieseam in alt oras

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1161 2011-11-05 12:28:17

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

neata fete frumoase  puss puss puss puss puss puss

angelus si bebelina puss puss spor la prajiturit

any si bebe puss puss ma bucur ca esti mai bine azi. ai grija de voi puss puss puss puss

onutza si bebe puss puss

soniuca puss puss spor la curatenie puss

almisor puss puss weekend placuta si vizionare placuta la fiilm puss

green puss puss spor la gatit si ieseala placuta diseara

noi am lenevit azi cam mult, mergem sa facem ceva cumparaturi si apoi acasa la treaba.

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-11-05 12:32:18)

#1162 2011-11-05 12:32:12

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

sonia spor puss

any e nasol ca te doare capul, dar mai bine rabzi putin sa scapi cu burtica

green spor la gatit. si poate se rezolva pe diseara si iesiti undeva

mayya puss bine ca ati lenevit, de asta e weekend wink. spor la cumparaturi si la ce treburi mai aveti dupa

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1163 2011-11-05 12:34:01

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

maya,mersi puss f bine ca leneviti.noi de-abia ne vedem.nu mai petrecem timp asa impreuna...din pacate...

onu,mersi puss il astept sa vina de la sala sa mancam.si sa vedem daca se duce la ala cu masina.apoi ma apuc de curatenie daca pleaca el

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1164 2011-11-05 12:34:30

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

mayya spor la cumparaturi
onu de iesit iesim, chiar si numai noi 2 si asa nu am mai stat de mult la un ceiuc bun hjarta

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#1165 2011-11-05 12:51:40

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

onutza puss puss multumim.
sonia puss puss la ce program ai te cred ca nu reusiti sa stati impreuna. maine poate reusiti sa leneviti si voi impreuna puss
green puss puss multumesc

#1166 2011-11-05 13:01:58

Onutza23
Insomniac member

sonia pofta mare. macar maine de-ati reusi sa stati impreuna

green asa, ieseala placuta

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-11-05 13:02:26)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1167 2011-11-05 13:29:37

sonia30
Moderator

maya puss maine partea a2a la curatenie forgetit ce leneveala....

onu,mersi.acum pleca la ala cu masina,bine ca mancaram.eu ma apuc de curatenie,cat pot.maine partea a2a.ca are si el de facut.noi si cand stam amandoi,avem treaba.mi s-a cam luat de tot.da asta e viata

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-11-05 13:31:35)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1168 2011-11-05 13:32:01

Onutza23
Insomniac member

sonia sa ai spor si sa termini repede. stiu cum e cand iti doresti sa stai mai mult cu persoana iubita si nu se poate. te astept eu pe forum smile

#1169 2011-11-05 13:34:49

sonia30
Moderator

multumesc mult,onu kram

#1170 2011-11-05 13:59:20

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Neata fetelor!

Angel puss  merci pentru ceai de buruieni  coffestudiu      Cred ca va iesi bun tortul ala  drool

Sonia, multumesc puss Amr 11 zile fara sarat big_smile      Spor la curatenie!

Onu puss eh, probleme mai multe din cauza unor guri rele  forgetit      Cat despre sora, nu zic sa se marite virgina, ar fi absurd sa-i zic asa, ci sa o faca cu cineva pentru care sa aiba sentimente, altfel va regreta... dar pe ea o enerveaza baiatul respectiv pana si cand ii da SMS-uri  spranceana

Green, multumesc puss   Nasol ca s-au mutat prietenii cu care mai ieseati..... Noi nu avem pe nimeni cu care sa iesim  big_smile

Almi puss

Any puss

Maya puss spor la cumparaturi si la treaba!

Pup si pentru fetele care lispesc momentan puss

Eu azi as vrea sa fac Focaccia, mi s-a facut pofta drool   nu am mai incercat, caut retete pe net

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-11-05 13:59:39)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1171 2011-11-05 14:05:40

sonia30
Moderator

elena,multumesc puss de-abia spalai vasele.imi mai facui o cafea,ca ma doare capu,ma simt obosita.ma apuc de treaba in reluare roll AMR 10 zile big_smile

#1172 2011-11-05 14:11:30

elena.plahatca
Addicted member

Sonia, AMR 10? big_smile Mai bine!

http://ricette.giallozafferano.it/Focac … ovese.html   am gasit reteta asta, numai ca timpul pana e gata e de 3 ore rotfl dar nu ma sperie asta chicot

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1173 2011-11-05 14:18:19

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

green nici noi nu prea iesim pe aici, decat cand mergem acasa. acuma ne sunara niste prieteni de-ai nostrii sa iesim, dar iubi i-a refuzat, cu toate ca stiu ca si-ar fi dorit. a zis iubi ca mai bine stam acasa in patut impreuna si stie ca sunt bine
have fun diseara la ceiut big_smile
maya puss  sunt mai bine acum, mersi puss  ma bucur ca ati lenevit impreuna
onutza vad ca incepe sa-mi treaca durerea happy acuma ma apuc de coirbita. nici nu stiu cum s-o fac pt mine. nu ai ceva idei? ma gandeam sa fac o ciorbita cu morcovi razeliti si orez.oare ce mai pot pune?
sonia eu il las pe al meu sa aspire diseara cand vine chicot
elena puss nu mai baga in seama gura lumii forgetit pup sa treaca problemele puss cu ce vrei sa faci focacia? big_smile

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1174 2011-11-05 14:37:22

sonia30
Moderator

any,si al meu zise ca da el cu aspiratoru,ca stie ca n-am voie cu spatele,da zisei ca fac eu.ca imi sta in creieri roll el are partea lui,maine.deseara mergem la niste prieteni,n-am mai fost demult.au un baiat de 3 ani.si vine si fetita lu frate sau deseara,de aceeasi varsta.o sa ma joc cu ea.ca fiu sau e mai salbatic asa.e rasfatat rau.

#1175 2011-11-05 14:55:36

elena.plahatca
Addicted member

Any, o fac simpla, adica doar din faina/apa/drojdie/ulei de masline/sare/zahar  si o mananc in loc de paine. deja am pus-o la dospit big_smile

Sonia Distractie placuta la prieteni!

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1176 2011-11-05 14:57:55

Onutza23
Insomniac member

sonia kram par
sa-ti fie de bine cafeaua, si eu tocmai am mai baut una chicot
scade , scade amr-ul big_smile
distractie placuta diseara cu prietenii

elena puss asta ziceam si eu legat de sora ta, sa-si piarda virginitatea cu un baiat la care tine macar. dar daca tu zici ca o enerveaza si mesajele de la el, este evident ca vrea sa o faca numai ca sa intre si ea in rand cu colegele de clasa. sper totusi sa se razgandeasca. cat despre celallat subiect, gurile rele nu le mai baga in seama, nu te lasa afectata
nici eu n-am facut niciodata focaccia, dar m-ar tenta sa incerc. de gasesti reteta si iese buna, sa mi-o dai si mie.  goodluck sa iasa buna

any si bebe ce bine ca te-a lasat durerea de cap. sa nu fii suparata ca nu iesiti, are dreptate sotul tau, o seara de leneveala in pat, impreuna face mai mult decat orice iesire in oras. noi adoram sa stam in pat imbratisati, sa ne uitam la tv, mai un lugu-lugu tongue. apreciem mult clipele astea, sunt de nepretuit
cu ciorbita nu stiu ce sa-ti spun, eu nu fac acasa si nici nu a fost nevoie vreodata de o ciorba de regim. cred ca merge cum ai spus tu. o supa oare nu ar fi buna?

si al meu tre sa aspire toata casa azi. sper sa nu cumva sa amane, ca de o saptamana zice ca da sambata si taman azi s-a ivit pescuitul. i-am zis sa se duca, ca ma intreaba mereu daca ma supar, daca il las. dar sa vina la timp sa incheiem curatenia, ca ieri mi-au sarit capacele cat am frecat prin baie si a ramas doar de aspirat si spalat covorasul. nu-i dau 2 zile mancare daca nu termina curatenia big_smile

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-11-05 14:58:41)

#1177 2011-11-05 15:21:39

elena.plahatca
Addicted member

Onu puss nu prea vad sa o pot influenta, asta-i varsta, pana nu o patesc, nu se potilesc... Onu nu m-as lasa afectata de gurile rele daca nu m-ar afecta in mod direct...
lol nu-l hrani pe sot pana nu da cu aspiratorul

A vorbit aseara al meu cu un fost coleg. Respectivul i-a zis ca daca era in situatia lui (adica daca avea unde sa stea cu iubita lui,separat de parinti) ar fi facut DEMULT un copil.. si eu cum eram si-asa suparata am bagat capul in butoi si m-am pus pe plans... el a incercat sa ma linisteasca, imi zicea ca lumea nu stie ca nu e mereu usor...

Si am deja a 4-a zi opk negativ sad

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1178 2011-11-05 15:29:41

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

sonia distractie faina chicot
elena super big_smile cred ca va iesi drool nu mai fi suparata par nu intotdeauna ne ies socotelile atunci cand vrem puss hai ca tu esti fata puternica, capul sus! sa vezi ca acush o sa ne areti un test pozitiv angel
onutza eu nu ma supar ca si noua ne place mai mult sa stam asa chicot imi place ca are grija de mine mai mult acum big_smile legat de supa cred ca o sa o fac asa cum am zis, fara acreala fara nimic.
acuma am pus sa fac o ciorba de burta pt sapt viitoare sa avem, sper sa pot manca si eu din ea luni drool
saracu sot chicot

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.