|
Nu esti logat.
Menstruatie urat mirositoare#1 2011-11-02 12:11:17
menstruatie urat mirositoareBuna ziua! Offline #2 2011-11-02 12:14:28
Re: menstruatie urat mirositoareeu zic ca ori de la tratament, ori ai facut vreo infectie. nu e mult din primavara pana acum. daca esti sanatoasa, nu ai de ce sa faci controale mai des decat anual. Offline #3 2011-11-02 12:17:10
Re: menstruatie urat mirositoaremultumesc Anca.Nu am mai patit pana acum asa ceva,de fel miroare urat dar nici chiar sa-mi mute nasul din loc .Am sa mai astept sa vad daca se intampla ceva intre timp si eventual ma duc sa fac un control.Dar ce infectie poate sa aiba acest imptom daca ai vreo idee? Ultima oara a fost editat de jasmine123 (2011-11-02 12:17:34) Offline #4 2011-11-02 12:23:05
Re: menstruatie urat mirositoarejasmine, eu sincer nu inteleg cum adica miroase urat. pana la urma e vorba de sange, iar sangele asta n-ar avea voie sa miroasa urat decat daca nu te schimbi/speli suficient de des si incepe sa se descompuna. spun asta pentru ca tu afirmi ca de-obicei miroase urat, ceea ce nu e deloc normal. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #5 2011-11-02 12:37:58
Re: menstruatie urat mirositoareorice infectie, jasmine. Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-02 19:14:11
Re: menstruatie urat mirositoaream facut analize la secretie la ultimul control,au fost ok.Eu tot imi mentin parerea ca miroase urat de fel,sunt femeie si ma spal ca de obicei,adica daca eram certata cu apa ma gandesc ca nu intram sa postez pe forum. Offline #7 2012-07-22 21:15:12
Re: menstruatie urat mirositoarejasmine ,eu zic sa-ti faci o analiza de secretie ,pentru linistea ta insa incepand din a 10 -a zi a ciclului menstrual .Si mie mi s-a intamplat asta in sensul ca mirosul era intepator ,neobisnuit .Am facut analiza si ma pricopsisem cu Gardnerella care are multiple cauze. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|