homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfaturi in iubire..

#1 2011-11-05 23:14:09

StarBaby
Full member
Inregistrat: 2011-01-03

Sfaturi in iubire..

Salut fetelor. am o mare problema..o cearta imensa cu iubitul care e cam asa : 1 a fost o cearta zilele trecute...pe motiv ca relatiile noastre intime sunt putine,ca are nevoie mai mult si ar vrea sa rezolvam asta. Bun,am vorbit si am rezolvat,am apalant discutia.Ieri a fost totul perfect ! Pana azi neutral 2 Azi.. o cearta de mari proportii ! :-< ... a iesit cu prieteni si nici macar nu ma chemat [in prima instanta]...trebuia sa ajunga acasa in jurul ore 8,i-am trimis un mesaj la 9 (ce face,daca a ajuns acasa). Mi-a raspuns sec ca e acasa si ca pleaca cu prietenii in oras . M-am enervat pt ca e vorba de un grup de prieteni nu tocmai potrivit si din care unele persoane mereu au ceva de comentat asupra persoanei mele (deci absolut si azi a fost asa). intr-un final m-a chemat si pe mine,insa stia ca doar daca suna acasa la mine,sa vorbeasca cu parintii pot iesii(pt ca deja era undeva in jurul orei 10), nu a sunat bine inteles si a plecat. nu mi-a mai raspuns la mesaje,pana a aflat (din gresala) ca i-am trimis mesaj unui prieten care era si el cu ei in oras. si de-aici a inceput cearta ! Ca ce tot ma supar ca am zis ca eu numai ies afara (am zis asta inainte sa ajunga el,pe la 6,caci trebuia sa fac baie ca dimineata plec devreme din oras si ca nu apuca sa se usuce parul bine pana la 7-8 ce ajunge el) si ca incep sa il sufoc. Numai stiu ce sa fac neutral ..i-am spus ca daca prietenii lui sunt mai importanti sa stea cu ei,sa se bucure de ei,daca eu il incurc. Mi-a spus sa merg la culcare ca oricum nu se poate vb cu mine si ca sa nu il mai caut pana nu imi revin (cica din orgoliu,sufocanta etc).
sunt la capatul rabdarilor..e o relatie in care s-au intamplat multe,e foarte stransa si nu se poate da cu piciorul asa cu una cu doua. Numai stiu cum sa rezolv problema asta,sunt satula de faze de genul (chiar daca nu au fost foarte dese in general..au fost in ultimul timp). voi ce ati face? Am nevoie de sfaturi.Mersii anticipat!

( Daca cineva are ceva de comentat,va rog sa pastrati pt voi caci sunt si asa destul de suparata)

Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit !

#2 2011-11-06 06:13:09

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Re: Sfaturi in iubire..

Uite ce as face eu, Starbaby: nu l-as mai "sufoca" un timp. Nu i-as trimite mesaje, nu l-as suna, nu m-ar interesa ce face el afara cu baietii. Gaseste-ti altceva de facut cat timp iese el afara, la o bere sau iesi si tu cu prietenele tale.  Fii independenta si lasa-l sa respire smile. El o sa observe schimbarea in tine si o sa aprecieze.
Spui ca nu vrei sa se termine relatia voastra...atunci creeaza un pic de spatiu, lasa-l si pe el sa se simta bine cu prietenii lui chiar daca nu sunt pe placul tau. Dovedeste-i lui si lor (si tie insasi) ca esti o fata puternica ce intelege nevoia de independenta in cuplu.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#3 2011-11-06 09:43:52

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

flowerpot a scris:

Uite ce as face eu, Starbaby: nu l-as mai "sufoca" un timp. Nu i-as trimite mesaje, nu l-as suna, nu m-ar interesa ce face el afara cu baietii. Gaseste-ti altceva de facut cat timp iese el afara, la o bere sau iesi si tu cu prietenele tale.  Fii independenta si lasa-l sa respire smile. El o sa observe schimbarea in tine si o sa aprecieze.
Spui ca nu vrei sa se termine relatia voastra...atunci creeaza un pic de spatiu, lasa-l si pe el sa se simta bine cu prietenii lui chiar daca nu sunt pe placul tau. Dovedeste-i lui si lor (si tie insasi) ca esti o fata puternica ce intelege nevoia de independenta in cuplu.

Subscriu. In acelasi timp imi aduc aminte ca parca tot tu la un alt topic aveai probleme de genul asta. Si daca e asa mi se pare ca nu se poate renunta la relatie doar in punctul tau de vedere. Parca acolo spuneai ca nu l-ai cautat o perioada si nici el nu s-a sinchisit sa o faca. Eu una as da pass. Daca nu esti tu persoan respectiva imi cer scuze pt comentariu si tot ce pot sa-ti spun este sa pui in practica sfaturile lui flowerpot si sa te ocupi mai mult de tine, sa-i trezesti interesul din nou. Pup si bafta puss

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#4 2011-11-06 10:03:54

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Starbaby cati ani aveti?
cum au spus si fetele, cat timp el e plecat cu prietenii cauta-ti ceva de facut, iar daca el nu te cauta si e rece cu tine incearca sa fii si tu asa, parerea mea...
ok, am inteles ca ati trecut prin multe, dar intr-o relatie sunt implicate 2 persoane, nu doar una, amandoi trebuie sa faceti ceva ca relatia voastra sa evolueze in bine, nu doar tu sau doar el...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#5 2011-11-06 10:15:06

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

Starbaby sunt si eu deacord cu fetele.am fost cam in aceeasi situatie cu ex-ul meu pt ca nu prea ieseam fara el(din cauza ca nu prea ma lasa el forgetit )si devenisem sufocanta..incearca sa iti gasesti ceva de facut si o sa vezi ca nu te mai gandesti asa mult la tot ce e mai rau.de exemplu eu acum am un grup de prieteni cu care ies mereu si nu ma mai supar daca de exemplu el vrea sa se uite la meci,sau cine stie ce alte activitati cu baietii..

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

Publicitate

loading...

#6 2011-11-06 10:15:40

StarBaby
Full member

Avem 18 aproape[eu] si 21 el . Problema nu e ca nu accept sa iasa cu prieteni.Din contra...este ca ma bucur enorm,caci am timp pt mine. Ca altfel daca ar fi dupa el, am sta toate dupa-mesele impreuna (eu fiind la scoala). Mie imi convine cate-o zi de pauza,caci am timp personal (fie ca am grija de corpul meu,imi fac unghiile,ajut mai mult acasa,ies cu prietene). Problema la acel grup de prieteni (caci e singurul cu problema.Restul sunt super ok)...e ca este o persoana..care permanent are ceva cu mine.Ba ca sunt copila ( ca bine inteles ea e obisnuita sa plece cu noptile de acasa,plus ca e si majora,ai ei o lasa sa faca ce vrea). Ba ca fac figuri ( ca s-a intamplat odata sa iesim..iar eu nu ma simteam asa bine din punct de vedere al sanatatii si bine inteles am vrut sa plec mai repede acasa. Si face comentarii total aiurea si fara sa se gandeasca si e normal sa ma deranjeze !
Prieteni cu care am mai vorbit [si baieti,pt ca demulte ori sunt mai prieteni decat fetele] m-au sustinut pe mine si am spus ca a facut urata faza asta. oricum astazi nu am de gand sa il caut,mai ales ca sunt si plecata cu familia din oras..iar maine,poimane habar nu am(eu nu,mai mult ca sigur). Oricum cand greseste..si intr-un final isi da seama,vine fuguta la mine. Chiar nu cred ca de data asta am fost vinovata neutral . Mai mult ar fi nevoie sa imi acorde el mie spatiu,decat eu lui

#7 2011-11-06 10:20:27

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

nu poti avea pretentia sa nu mai iasa cu grupul respectiv din cauza specimenului aluia smile in toate grupurile exista asa ceva, n-ai ce sa faci; eventual doar sa astepti cuminte ca timpul sa rezolve problema, si aialalti sa-si dea seama cum stau de fapt lucrurile, sau sa incepi sa te aperi (si prin aparat ma refer sa-i intorci vorbele de cate ori ai ocazia), sa-i arati aleia ca nu esti o proasta de care poate sa se ia oricand are ea chef.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#8 2011-11-06 10:33:00

StarBaby
Full member

e un mega specimen neutral Am incercat sa ma apar,dar nici el [iubitul meu] nu ma apara niciodata,spune ca asa e ea,face glume mereu sa ma obisnuiesc cu ea. Pai sa se obisnuiasca si ea cu mine,ca eu am tot incercat si am zis ca ii dau pace,nu ma cobor la nivelul ei,dar intrece orice limita si am ajuns la capatul rabdarilor ! Si nu sunt singura care nu o suporta,ci si prieteni pe care ea ii are de ani buni.

#9 2011-11-06 10:56:12

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu nu inteleg o chestie...daca i-ai zis omului ca nu mai iesi (chiar daca inainte sa ajunga el)...la ce te-ai luat de el ca nu te-a sunat sa te scoata in oras?
in rest..subscriu la ce s-a scris. lasa-i spatiu. daca e sa fie al tau se va intoarce singur la tine smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#10 2011-11-06 11:43:52

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

StarBaby a scris:

e un mega specimen neutral Am incercat sa ma apar,dar nici el [iubitul meu] nu ma apara niciodata,spune ca asa e ea,face glume mereu sa ma obisnuiesc cu ea. Pai sa se obisnuiasca si ea cu mine,ca eu am tot incercat si am zis ca ii dau pace,nu ma cobor la nivelul ei,dar intrece orice limita si am ajuns la capatul rabdarilor ! Si nu sunt singura care nu o suporta,ci si prieteni pe care ea ii are de ani buni.

Daca era sa fie un tip mai intelegeam, dar avand in vedere ca e fata eu i-as zice vreo doua. Cat despre el, ar trebui sa te apere, nu? doar esti iubita lui, nu sa ii caute scuze altei tipe si sa fie de acord cu ea in fata grupului.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#11 2011-11-06 13:36:36

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Asa cum s-a zis mai sus, intr-o relatie sunt doua persoane, asa ca daca exista o problema la nivelul relatiei trebuie rezolvata de ambii parteneri. Eu personal nu sunt de acord cu tipsurile astea gen: hai sa ma prefac ca sunt ocupata ca sa nu simta ca-l sufoc o perioada. Pai daca eu vreau sa-l sun din 5 in 5 minute ca asa simt il sun lol si daca ii par sufocanta si-l deranjeaza asta poate inseamna ca el nu simte la fel ca si mine si ma lipsesc. Bine, am dat un exemplu exagerat lol Iar asta cu luatul apararii poti sa o faci si tu... spune-i d`soare sa-si vada de treaba ei desi intr-adevar e cam aiurea ca el sa incerce sa te convinga pe tine ca dracul nu e chiar asa negru. Atata timp cat vede ca tie iti face rau, normal mi s-ar parea sa-i spuna tipei sa nu mai faca afirmatii legate de tine nu sa se uite la tine cum suferi...

#12 2011-11-06 13:47:07

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Subscriu la ce a spus summer. SI eventual daca ai vre-o prietena pe care ai rugat-o sa nu mai faca comentarii la adresa lui spune-i ca acum are binecuvantarea ta lol Sa vada si el cum esmile

#13 2011-11-06 18:30:55

StarBaby
Full member

green_fairy - era vorba de iesit atunci..doar ca ajuns acasa cu 2 ore mai tarziu .

carmen_21  - fix asta ii spun si eu lui forgetit..dar imi repeta povestea : asa ii ea,fiecare are cate ceva. asa ii ea ,ii place sa glumeasca

_Summer_  - nici macar odata nu mi-a luat apararea in fata ei,pe scuza ca asa e ea . Parca mie imi pasa cum e ea:|,sau ca o cunoaste de mult mai mult timp decat pe mine

Monica999   - nu a fost cazul,pt ca prietenii mei sunt foarte ok si nu au nici o treaba cu el..si nu i-au zis nimic deranjant niciodata,chiar daca poate au simtit sa faca asta,dar din respect pt mine nu au facut-o

Azi nu am vorbit deloc :-<..sper sa se reglementeze situatia..inca astept telefonul lui :-<
Mersii dragelor pt sfaturi ! hjarta.. ma incurajati !

#14 2011-11-06 19:05:29

Melita
Hero member

StarBaby, nu vreau s ate supar dar tu ai mai aparut pe forum cu povestea asta. Ai impresia ca iubitului tau ii place de fata aia. Pararea mea e ca tragi aiurea de o relatie care nu mai merge demult. Sfatul meu este sa te detasezi de ascest baiat si sa nu faci o obsesie din el (desi mi se para ca ai cam facut). Gandeste-te ca lucrurile nu merg bine intre voi demult si ca aveti aceiasi problema de nu stiu cand. Daca ar fi avut ceva cu adevarat pt tine s-ar fi schimbat de atata timp. Si eu cu iubitul meu ne certam, sunt convinsa ca si in alte cupluri se intampla la fel, fetele pot sa confirme, dar atata timp cat el nu da niciun semn de imbunatatire la lucrurile ce te deranjaza inseamna ca efectiv nu ii pasa. Imi pare rau daca am fost radicala sau te-am suparat cu ceva, doar am simtit nevoia sa-ti spun adevarul si sa nu te mai amagesti.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#15 2011-11-06 19:43:32

clala81
New member
Inregistrat: 2011-10-06

s-ar putea sa nu o apere degeaba
fii cu ochii pe ei
e greu, dar crede-ma nu e sf lumii
eu am avut 2 relatii lungi inainte de casatorie
nu am crezut nici o secunda ca nu vor fi ei aceia
am suferit atunci, dar acum sunt cea mai fericita
mi-am intalnit anul asta prima mea dragoste, dupa 13 ani (devin melancolica cand imi aduc aminte), dar sincer nu am mai simtit nimic
ma uitam la el si nu simteam nimic (si e inca atragator)
mi-a aratat-o pe actuala si nu am simtit nimic
asa ca nu e singurul, nu zi niciodata nu
capul sus, esti inca tanara, ai toata viata inainte
nu lasa pe nimeni sa te supere
tu valorezi mai mult si el ar trebui sa te apere orice ar fi, chiar si atunci cand nu ai dreptate

Ultima oara a fost editat de clala81 (2011-11-06 19:46:17)

#16 2011-11-06 19:56:05

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Am citit asa,pe fuga,primul post si deja m-am lamurit:il sufoci! Si am spus-o intotdeauna,niciunui barbat nu-i place sa fie "legat" de iubita,mai are si el nevoie de spatiu,timp doar pt el. Si nici faza cu "trebuia sa ajunga la ora X acasa"...si asta e peste puterile mele de intelegere. Ce,un barbat cand are iubita,trebuie sa isi faca un orar,sau cum?  va

#17 2011-11-06 20:23:39

StarBaby
Full member

Biannca - Nu e vorba de orar ! am spus doar ce mi-a spus el !

Nu am impresia ca o place deloc ! sunt prieteni de mult timp.Si ea are o relatie de mult si noi impreuna la fel. Problema cu  ea e ca o persoana enervanta si nu sunt singura care spune asta,incat sa zici : mai domnle am ceva cu ea . Si chiar nu sunt eu cea care il sufoca,cum spuneam : el insista tot timpul si face tot posibilul sa ne vedem,chiar daca i-am repetat de multe ori ca e nevoie si de timp pt noi[separat,din punct de vedere personal] imi .
Au mai fost mici probleme,care s-au rezolvat si e totul bine,ramane doar problema cu grupul respectiv(dar nu cu toti membri). Si ma mira faptul ca desii de multe ori spune si el ca tipa si prietenul ei sunt ciudati,ca au o relatie urata si nu bazata pe iubire,ca nu ar suporta ca noi sa fim asa..si cand e vorba sa iasa cu ei,accepta de cele mai multe ori,iar uneori pe mine ma lasa balta si tot eu ies de vina in final. Deci nu am probleme ca iese cu prieteni,sau cu baietii,din contra ! Si nici cu tipa respectiva nu am avut nimic,am incercat sa o cunosc sa fim prietene,a fost ok la inceput,pana cand a inceput cu comentarii rautacioase..si normal ca nu mi-a placut !

clala81 - mersii pt cele spuse !

k?reste - nu am gasit postul de care vorbesti (am cautat pt ca nu-mi amintesc sa fi scris ceva de genul alta data )

Ultima oara a fost editat de StarBaby (2011-11-06 20:35:03)

#18 2011-11-06 21:23:16

Melita
Hero member

Probabil te-am confundat. Situatia ta mi se pare foarte asemanatoare cu o alta poveste. Scuze inca o data smile

#19 2011-11-06 21:34:57

StarBaby
Full member

Nu-i nimic stai linistita ! Doar ca nu-mi amintesc sa fi scrisa ceva de genul,nici sa fi fost cazul big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.