|
Nu esti logat.
Sfaturi in iubire..#1 2011-11-05 23:14:09
Sfaturi in iubire..Salut fetelor. am o mare problema..o cearta imensa cu iubitul care e cam asa : 1 a fost o cearta zilele trecute...pe motiv ca relatiile noastre intime sunt putine,ca are nevoie mai mult si ar vrea sa rezolvam asta. Bun,am vorbit si am rezolvat,am apalant discutia.Ieri a fost totul perfect ! Pana azi 2 Azi.. o cearta de mari proportii ! :-< ... a iesit cu prieteni si nici macar nu ma chemat [in prima instanta]...trebuia sa ajunga acasa in jurul ore 8,i-am trimis un mesaj la 9 (ce face,daca a ajuns acasa). Mi-a raspuns sec ca e acasa si ca pleaca cu prietenii in oras . M-am enervat pt ca e vorba de un grup de prieteni nu tocmai potrivit si din care unele persoane mereu au ceva de comentat asupra persoanei mele (deci absolut si azi a fost asa). intr-un final m-a chemat si pe mine,insa stia ca doar daca suna acasa la mine,sa vorbeasca cu parintii pot iesii(pt ca deja era undeva in jurul orei 10), nu a sunat bine inteles si a plecat. nu mi-a mai raspuns la mesaje,pana a aflat (din gresala) ca i-am trimis mesaj unui prieten care era si el cu ei in oras. si de-aici a inceput cearta ! Ca ce tot ma supar ca am zis ca eu numai ies afara (am zis asta inainte sa ajunga el,pe la 6,caci trebuia sa fac baie ca dimineata plec devreme din oras si ca nu apuca sa se usuce parul bine pana la 7-8 ce ajunge el) si ca incep sa il sufoc. Numai stiu ce sa fac ..i-am spus ca daca prietenii lui sunt mai importanti sa stea cu ei,sa se bucure de ei,daca eu il incurc. Mi-a spus sa merg la culcare ca oricum nu se poate vb cu mine si ca sa nu il mai caut pana nu imi revin (cica din orgoliu,sufocanta etc). Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #2 2011-11-06 06:13:09
Re: Sfaturi in iubire..Uite ce as face eu, Starbaby: nu l-as mai "sufoca" un timp. Nu i-as trimite mesaje, nu l-as suna, nu m-ar interesa ce face el afara cu baietii. Gaseste-ti altceva de facut cat timp iese el afara, la o bere sau iesi si tu cu prietenele tale. Fii independenta si lasa-l sa respire . El o sa observe schimbarea in tine si o sa aprecieze. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #3 2011-11-06 09:43:52
Re: Sfaturi in iubire..
Subscriu. In acelasi timp imi aduc aminte ca parca tot tu la un alt topic aveai probleme de genul asta. Si daca e asa mi se pare ca nu se poate renunta la relatie doar in punctul tau de vedere. Parca acolo spuneai ca nu l-ai cautat o perioada si nici el nu s-a sinchisit sa o faca. Eu una as da pass. Daca nu esti tu persoan respectiva imi cer scuze pt comentariu si tot ce pot sa-ti spun este sa pui in practica sfaturile lui flowerpot si sa te ocupi mai mult de tine, sa-i trezesti interesul din nou. Pup si bafta ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #4 2011-11-06 10:03:54
Re: Sfaturi in iubire..Starbaby cati ani aveti? Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #5 2011-11-06 10:15:06
Re: Sfaturi in iubire..Starbaby sunt si eu deacord cu fetele.am fost cam in aceeasi situatie cu ex-ul meu pt ca nu prea ieseam fara el(din cauza ca nu prea ma lasa el )si devenisem sufocanta..incearca sa iti gasesti ceva de facut si o sa vezi ca nu te mai gandesti asa mult la tot ce e mai rau.de exemplu eu acum am un grup de prieteni cu care ies mereu si nu ma mai supar daca de exemplu el vrea sa se uite la meci,sau cine stie ce alte activitati cu baietii.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-06 10:15:40
Re: Sfaturi in iubire..Avem 18 aproape[eu] si 21 el . Problema nu e ca nu accept sa iasa cu prieteni.Din contra...este ca ma bucur enorm,caci am timp pt mine. Ca altfel daca ar fi dupa el, am sta toate dupa-mesele impreuna (eu fiind la scoala). Mie imi convine cate-o zi de pauza,caci am timp personal (fie ca am grija de corpul meu,imi fac unghiile,ajut mai mult acasa,ies cu prietene). Problema la acel grup de prieteni (caci e singurul cu problema.Restul sunt super ok)...e ca este o persoana..care permanent are ceva cu mine.Ba ca sunt copila ( ca bine inteles ea e obisnuita sa plece cu noptile de acasa,plus ca e si majora,ai ei o lasa sa faca ce vrea). Ba ca fac figuri ( ca s-a intamplat odata sa iesim..iar eu nu ma simteam asa bine din punct de vedere al sanatatii si bine inteles am vrut sa plec mai repede acasa. Si face comentarii total aiurea si fara sa se gandeasca si e normal sa ma deranjeze ! Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #7 2011-11-06 10:20:27
Re: Sfaturi in iubire..nu poti avea pretentia sa nu mai iasa cu grupul respectiv din cauza specimenului aluia in toate grupurile exista asa ceva, n-ai ce sa faci; eventual doar sa astepti cuminte ca timpul sa rezolve problema, si aialalti sa-si dea seama cum stau de fapt lucrurile, sau sa incepi sa te aperi (si prin aparat ma refer sa-i intorci vorbele de cate ori ai ocazia), sa-i arati aleia ca nu esti o proasta de care poate sa se ia oricand are ea chef. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2011-11-06 10:33:00
Re: Sfaturi in iubire..e un mega specimen Am incercat sa ma apar,dar nici el [iubitul meu] nu ma apara niciodata,spune ca asa e ea,face glume mereu sa ma obisnuiesc cu ea. Pai sa se obisnuiasca si ea cu mine,ca eu am tot incercat si am zis ca ii dau pace,nu ma cobor la nivelul ei,dar intrece orice limita si am ajuns la capatul rabdarilor ! Si nu sunt singura care nu o suporta,ci si prieteni pe care ea ii are de ani buni. Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #9 2011-11-06 10:56:12
Re: Sfaturi in iubire..eu nu inteleg o chestie...daca i-ai zis omului ca nu mai iesi (chiar daca inainte sa ajunga el)...la ce te-ai luat de el ca nu te-a sunat sa te scoata in oras? Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #10 2011-11-06 11:43:52
Re: Sfaturi in iubire..
Daca era sa fie un tip mai intelegeam, dar avand in vedere ca e fata eu i-as zice vreo doua. Cat despre el, ar trebui sa te apere, nu? doar esti iubita lui, nu sa ii caute scuze altei tipe si sa fie de acord cu ea in fata grupului. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #11 2011-11-06 13:36:36
Re: Sfaturi in iubire..Asa cum s-a zis mai sus, intr-o relatie sunt doua persoane, asa ca daca exista o problema la nivelul relatiei trebuie rezolvata de ambii parteneri. Eu personal nu sunt de acord cu tipsurile astea gen: hai sa ma prefac ca sunt ocupata ca sa nu simta ca-l sufoc o perioada. Pai daca eu vreau sa-l sun din 5 in 5 minute ca asa simt il sun si daca ii par sufocanta si-l deranjeaza asta poate inseamna ca el nu simte la fel ca si mine si ma lipsesc. Bine, am dat un exemplu exagerat Iar asta cu luatul apararii poti sa o faci si tu... spune-i d`soare sa-si vada de treaba ei desi intr-adevar e cam aiurea ca el sa incerce sa te convinga pe tine ca dracul nu e chiar asa negru. Atata timp cat vede ca tie iti face rau, normal mi s-ar parea sa-i spuna tipei sa nu mai faca afirmatii legate de tine nu sa se uite la tine cum suferi... Offline #13 2011-11-06 18:30:55
Re: Sfaturi in iubire..green_fairy - era vorba de iesit atunci..doar ca ajuns acasa cu 2 ore mai tarziu . Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #14 2011-11-06 19:05:29
Re: Sfaturi in iubire..StarBaby, nu vreau s ate supar dar tu ai mai aparut pe forum cu povestea asta. Ai impresia ca iubitului tau ii place de fata aia. Pararea mea e ca tragi aiurea de o relatie care nu mai merge demult. Sfatul meu este sa te detasezi de ascest baiat si sa nu faci o obsesie din el (desi mi se para ca ai cam facut). Gandeste-te ca lucrurile nu merg bine intre voi demult si ca aveti aceiasi problema de nu stiu cand. Daca ar fi avut ceva cu adevarat pt tine s-ar fi schimbat de atata timp. Si eu cu iubitul meu ne certam, sunt convinsa ca si in alte cupluri se intampla la fel, fetele pot sa confirme, dar atata timp cat el nu da niciun semn de imbunatatire la lucrurile ce te deranjaza inseamna ca efectiv nu ii pasa. Imi pare rau daca am fost radicala sau te-am suparat cu ceva, doar am simtit nevoia sa-ti spun adevarul si sa nu te mai amagesti. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #15 2011-11-06 19:43:32
Re: Sfaturi in iubire..s-ar putea sa nu o apere degeaba Ultima oara a fost editat de clala81 (2011-11-06 19:46:17) Offline #16 2011-11-06 19:56:05
Re: Sfaturi in iubire..Am citit asa,pe fuga,primul post si deja m-am lamurit:il sufoci! Si am spus-o intotdeauna,niciunui barbat nu-i place sa fie "legat" de iubita,mai are si el nevoie de spatiu,timp doar pt el. Si nici faza cu "trebuia sa ajunga la ora X acasa"...si asta e peste puterile mele de intelegere. Ce,un barbat cand are iubita,trebuie sa isi faca un orar,sau cum? Offline #17 2011-11-06 20:23:39
Re: Sfaturi in iubire..Biannca - Nu e vorba de orar ! am spus doar ce mi-a spus el ! Ultima oara a fost editat de StarBaby (2011-11-06 20:35:03) Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #18 2011-11-06 21:23:16
Re: Sfaturi in iubire..Probabil te-am confundat. Situatia ta mi se pare foarte asemanatoare cu o alta poveste. Scuze inca o data ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #19 2011-11-06 21:34:57
Re: Sfaturi in iubire..Nu-i nimic stai linistita ! Doar ca nu-mi amintesc sa fi scrisa ceva de genul,nici sa fi fost cazul Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|