homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatii si contraceptia...

#1 2011-11-07 14:43:06

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Barbatii si contraceptia...

Buna fetelor!

Astazi am aflat ceva despre prietenul meu..ceva ce nu credeam vreodata ca ar putea gandi. Totul a inceput de la o discutie banala, despre vizita mea la gineco la maternitatea Giulest. Stiti ca acolo vin si fete care doresc sa faca intrerupere de sarcina..Buuun. Eu am deschis discutia spunand ca si barbatul are 1/2 din vina pentru o sarcina nedorita, pentru ca un copil nu apare singur si ca si barbatii ar trebui sa fie in egala masura responsabili atunci cand fac sex cu cineva.
La care el a spus ca numai femeile ar ttrebui sa se ingrijeasca de asta ca daca raman insarcinate e corpul lor si problema lor.. Apoi eu i-am spus ca si prezervetivul de exemplu poate sa esueze si atunci ce e de facut? e responsabilitatea amandurora zic eu..la care el foarte calma si senin: eu nu am bani sa cresc un copil, abia am bani sa ma cresc pe mine..

Deci daca metoda contraceptiva ar esua (Jeanine)..eu as fi on my own..Mi se pare very unfair..adica atunci cand iti incepi viata sexuala iti cam asumi si posibilitatea aceasta..iar el nu vrea sa auda! iar la final a incheiat apoteotic> "oricum de la atatea chimicale cred ca ar muri singur [copilul]"..eu iau Jeanine continuu cam de 3 ani..

Dupa faza asta mi s-a luat de tot de sex..Mai ales ca acum facem asta cu prezervativ (imi tb protectie suplimentara)..iar eu sunt km neincrezatoare in alea..

suntem impreuna de 6 ani..nu pot sa cred k nu mi-ar fi alaturi..

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#2 2011-11-07 14:50:14

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Barbatii si contraceptia...

ciresica_oky_doky a scris:

Dupa faza asta mi s-a luat de tot de sex..

ar trebui sa ti se ia de el, de "prietenul" tau, nu de sex. nu pot sa inteleg cum au trecut 6 ani fara sa stii ca gandeste astfel. presupun ca daca stiai, nu mai stateai atata timp cu el.

#3 2011-11-07 14:51:49

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

ma mir si eu ca ti-a zis, dupa o relatie de 6 ani, ca nu ti-ar fi alaturi (in cazul preeeeaa putin probabil de a ramane insarcinata). yikes in orice caz, e urat din partea lui sa zica asa ceva. huh
oricum, stai linistita ca daca iei anticonceptionalele corect nu ramai insarcinata. daca ai folosi doar prezervativ, la fel, n-ai cum sa ramai, decat daca prezervativul se rupe (caz in care prezervativul se face franjuri - deci asa ceva nu poate trece neobservat - asa ca poti lua imediat "pastila de a doua zi"). daca vrei neaparat sa folosesti si anticonceptionale si prezervativ e alegerea ta (mai mult pentru linistea ta smile ).

#4 2011-11-07 14:54:56

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

de acord cu fetele ca e urat ce a spus. dar... cu amendamentul ca nu stiu cati ani aveti amandoi, e posibil sa fi fost si o reactie nepotrivita a lui la o discutie "de principiu" care l-a enervat. tu stii mai bine...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#5 2011-11-07 14:58:34

ciresica_oky_doky
Full member

pai avem 22 amandoi..suntem impreuna din liceu! m-am gandit ca baietii se maturizeaza ma greu..m-am gandit k asa sunt baietii, nu vor sa stie ei de chestiile astea..dar sunt chiar dezamagita! si da, e prima data cand vorbim desprechestia asta! nici nu mi-a trecut prin cap ca poate gandi asa! Acum ma intreb, oare asa gandesc toti?specia masculina nu imi este f draga zilele astea..

Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2011-11-07 15:00:28)

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

Publicitate

loading...

#6 2011-11-07 14:59:46

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

la 22 de ani cred ca nu ii arde de copii...bine ,de la asta pana la modul cum ti-a zis-o e cale lunga,dar..

Sa nu te astepti sa te salut!

#7 2011-11-07 15:01:53

ciresica_oky_doky
Full member

mykutza a scris:

la 22 de ani cred ca nu ii arde de copii...bine ,de la asta pana la modul cum ti-a zis-o e cale lunga,dar..

nici mie nu imi arde! crede-ma! vreau sa invat sa am un job bun, sa-i ofer copilului o viata frumoasa, pe cat pot..dar ca idee..oare asa gandesc toti?

#8 2011-11-07 15:06:50

anca90
Platinum member

cum sa gandeasca toti asa, ciresica??!! sunt pusti de 15-17 ani care inteleg ca a face sex e o responsabilitate ce trebuie sa si-o asume ambii parteneri si nu intelege el, la 22? sa fim seriosi. asta e nesimtire. cum adica "e corpul lor si problema lor"? da' ce, raman insarcinate singure, in somn?

#9 2011-11-07 15:08:13

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Pe mine ma scot din sarite barbatii care gandesc asa. Ideea e ca nu sunt toti asa. Din cate inteleg folositi si prezervativul ca metoda de protectie. El cumpara prezervativele? Adica e oarecum responsabil ca se protejeaza, altii nu accepta nici prezervativul iar daca femeia ramane insarcinata considera ca e greseala ei.

#10 2011-11-07 15:09:01

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu i-as da 2 suturi in fund si la revedere ... cum sa stau cu un barbat care nu ar fi alaturi de mine intr-o asemenea situatie? Jesus Christ box ok nu vrei un copil nu vrei, problema ta, dar sa spui "Daca ramai gravida e problema ta" mad

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#11 2011-11-07 15:12:29

ciresica_oky_doky
Full member

Karina_ a scris:

Pe mine ma scot din sarite barbatii care gandesc asa. Ideea e ca nu sunt toti asa. Din cate inteleg folositi si prezervativul ca metoda de protectie. El cumpara prezervativele? Adica e oarecum responsabil ca se protejeaza, altii nu accepta nici prezervativul iar daca femeia ramane insarcinata considera ca e greseala ei.

in general folosim anticonceptionalele. acum am eu o pb si tb protectie suplimentara (prezervativ). pai intai ca nu vreau eu fara in perioada asta, pana se reinstaleaza protectia. si da el le cumpara..eu iau mereu pastiele deci asa am convenit..knd e nevoie de protectie suplimentara.

o sa mai vb cu el...poate era nervos..nush grater

Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2011-11-07 15:14:12)

#12 2011-11-07 15:26:08

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

mie mi se pare ciudat ca n-ati vorbit despre asta pana acum. pai cum ai/ati decis sa iei anticonceptionale? si cum ati decis ca trebuie protectie suplimentara, nu discutand?
si da, pararea si pozitia lui imi dau si mie de gandit. au fost (si vor mai fi) cazuri de sarcini nedorite in cupluri, cazuri in care amandoi si-au asumat responsabilitatea pentru ce s-a intamplat. pana la urma femeia de sprijin are nevoie in momentele alea ca doar nu merge partenerul sa faca avortul in locul ei...

Ultima oara a fost editat de alinda (2011-11-07 15:28:36)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#13 2011-11-07 16:09:13

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

wow ce nesimtit mi se pare raspunsul lui. Mie mi-ar da serios de gandit ce a spus el. La 22 de ani ar trebui sa gandeasca putin altfel. Nici la 15 ani daca faci sex nu ar trebui sa gandesti asa.

#14 2011-11-07 16:28:47

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Ciresica, mi se pare foarte urat  raspunsul lui... adica el sa faca sex, sa-si satisfaca placerile iar sarcina este in totalitate responsabilitatea femeii, scuza-ma ca iti spun dar e un mare egoist
  Folosind corect anticonceptionalele deja esti protejata, cu anticonceptionale+prezervativ nu mai spun, sansele sunt egale cu zero !
  Si nu toti barbatii tineri sunt la fel... atat eu cat si sotul avem cate 21 de ani si dorim sa concepem un copil de 8 luni... Zic asta nu  ca sa ma laud dar ca sa vezi ca se poate si altfel. Consider ca barbatul de langa tine trebuie sa te sustina la bine si la greu.

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-11-07 16:29:23)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#15 2011-11-07 16:44:51

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Eu cred ca s-a exprimat gresit sau ai inteles tu gresit.Vroia probabil sa accentueze faptul ca in primul rand tu trebuie sa ai grija de tine si apoi el.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#16 2011-11-07 16:48:22

elena.plahatca
Addicted member

dudu.f a scris:

Eu cred ca s-a exprimat gresit sau ai inteles tu gresit.Vroia probabil sa accentueze faptul ca in primul rand tu trebuie sa ai grija de tine si apoi el.

citez din mesajul ciresicai

numai femeile ar trebui sa se ingrijeasca de asta ca daca raman insarcinate e corpul lor si problema lor

dudu, da, asta a zis, doar intr-un mod foarte nesimtit, lipsit de orice respect...

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#17 2011-11-07 16:53:29

anca90
Platinum member

dudu.f a scris:

in primul rand tu trebuie sa ai grija de tine si apoi el.

"grija de tine" sa nu ce? "sa nu racesti" sau "sa nu ramai insarcinata"? ca nu-i totuna.

#18 2011-11-07 16:59:37

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Da.Analizati orice cuvant.Mai rau ca in clasa a 8a la analiza pe fraza.Inlocuiete "numai" cu "in special" si vezi ca propozitia capata alt mesaj.Ciresica nu a dat citat deci poate a omis sau interpetat ceva...ca doar orice om dispune de subiectivitate.
Avand in vedere ca ziceau ca sunt de 6 ani eu cred ca nu gandeste asa.

@ciresica.
Eu zic peste vreo cateva saptamani sa ii zici ca esti insarcinata.Daca arata ca gandeste cum a spus mai sus si iti pune tie in carca problema sa ii dai un un spitz in fund si un picior in cap.Next.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#19 2011-11-07 17:09:04

elena.plahatca
Addicted member

Dudu, tocmai, ca sunt de 6 ani impreuna si ar trebui sa fi inteles la ce se refera.
Nu cred ca el a zis ca va fi responsabil in cazul unei sarcini si ea a inteles ca nu va fi responsabil.
hai sa fim seriosi

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-11-07 17:09:38)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.