No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....-7
- *joy*
- Insomniac member
- Inregistrat: 2011-02-09
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....
Duduie,vezi ca esti cam agresiva fara motiv. Te agiti degeaba,nu red ca ti-a taiat nimeni niciun drept la opinie,ti-am sugerat ceva.
- eph
- Hero member
- Inregistrat: 2011-04-06
nici macar nu ai citit postul meu probabil de mi-ai sugerat 'duduie' sa 'lasam concluziile pentru fetele casatorite si care stiu ce e viata de cuplu'... eu despre asta vorbeam? nu. eu vorbesc de mere si tu imi zici ca n-am gustat eu pere asa ca nu pot trage concluzii (ma intreb care concluzii)? alea despre definitia idealismului? sau despre posibilele motive ale unui om de a posta un mesaj aici care nu se refera la probleme medicale. da... duduie! ca sa nu mai zic ca poate ma 'cunosti' pe forum din posturi dar nu cred ca poti sa pretinzi ca imi stii tu toata viata si nu am fost casatorita, sau nu am stat cu iubitul nu stiu cati ani. te rog frumos sa-ti vezi de treaba.
Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-27 02:46:40)
- *joy*
- Insomniac member
- Inregistrat: 2011-02-09
Imi cer scuze ca am tras concluzii pripite si am presupus ca nu ai fost casatorita pana acum. Dar nu pot sa-mi cer scuze pentru faptul ca esti cam agresiva (in mediul virtual,in real life,i really don`t care) si ai folosit un ton cam nepotrivita vis-a-vis de ce iti sugerasem eu;ba mai mult,chiar nu ma asteptam,pentru ca pana la urma urmei,ma bagasem si eu in aceasi categorie cu tine=femeie necasatorita. Whatever,eu sugurez sa incheiem aici discutia asta pana nu ne luam amandoua vreun warn,or something,practic pentru nimic.
- eph
- Hero member
de acord inainte de asta reciteste-ti primul post si vezi daca gasesti ceva in neregula cu exprimarea pentru viitor.
- Melita
- Hero member
- Inregistrat: 2011-01-07
Cata agitatie pe aici si omul cu probema a disparut
”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)
- GuessWho
- New member
- Inregistrat: 2011-11-23
Păi dacă omul vine cu o problemă și e acuzat că a zis că are bani, că are menajeră că nu știu ce. Parcă nu se judecau pe aici preferințele sexuale, de ce ar trebui să judecăm un om și din alte privințe? E adevărat că parcă te ia puțin un fior rece pe șira spinării c?nd auzi cum vorbesc unii de sume de bani pe care unii nu le vor c?știga ever, dar asta e capitalismul.
- Vx2
- Full member
- Inregistrat: 2011-10-02
cred ca a fost "judecat" sau.. atacat nu pentru ca a venit sa spuna cati bani are (desi, mie imi pare logic, ca a expus lucrurile asa,c a sa se inteleaga ca nu are probleme mateirale, deci nevasta-sa nu ar avea de ce sa fie suparata din cauza asta), ci pentru ca s-a oprit dupa, nu a mai facut referire la senimente si altele. S-a limitat la a spune ca are o situatie materiala peste medie, punct.
Oricum, asta pentru nenea' care a deschis topicul,daca mai bantuie pe aici, vrem si noi sa stim ce s-a mai intamplat. Ati ramas la Casa din copac? haha am facut si-o rima
" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."
- GuessWho
- New member
- Inregistrat: 2011-11-23
Sentimentele bănuiesc că ?ncă sunt acolo altfel nu ?l durea nici ?n paișpe și se ducea frumos la alta.
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Vx2 a scris:cred ca a fost "judecat" sau.. atacat nu pentru ca a venit sa spuna cati bani are (desi, mie imi pare logic, ca a expus lucrurile asa,c a sa se inteleaga ca nu are probleme mateirale, deci nevasta-sa nu ar avea de ce sa fie suparata din cauza asta), ci pentru ca s-a oprit dupa, nu a mai facut referire la senimente si altele. S-a limitat la a spune ca are o situatie materiala peste medie, punct.
Oricum, asta pentru nenea' care a deschis topicul,daca mai bantuie pe aici, vrem si noi sa stim ce s-a mai intamplat. Ati ramas la Casa din copac? haha am facut si-o rima
Ha ! Ca nu rimeaza ! (pt cunoscatori ) Nu asta e rostul postului meu. Vx2, am urmarit o vreme subiectul si am vrut sa postez dar nu mai stiu de ce nu am facut o. In fine..voiam si atunci sa-ti spun ca imi place cum gandesti si sunt de aceeasi opinie cu tine...la mai multe topicuri. Tu esti f parca, nu ? Nu stiu ce varsta ai dar mi se pare ca gandesti matur. Gata, te am laudat destul fug la somn !
- drakishar
- New member
- Inregistrat: 2011-11-09
Salut.
La multi ani ! Uitasem de topic, imi cer scuze, imi faceam curat printre emailuri si am dat peste subiect. Inca o data scuze ca nu am dat reply-uri.
Multumesc pentru raspunsuri .
In special lui anabella_n si lui bianca . Annabella_n a inteles de ce am expus situatia materiala . Legat tot de partea materiala, va rog intelegeti ca un forum nu e locul perfect sa iti etalezi avutia . Daca pe viitor mai apare vre-un topic in care un suflet pierdut isi expune starea materila nu il executati din prima din diferite motive . Parca e mai simplu si are efect mai mare sa te plimbi prin oras, sa iesi impreuna la restaurante la care o cina in 2 e jumate din salariu minim , sa iti exersezi zambetul fals la tot felu de evenimente "sociale", asta in cazul in care doresti sa se vada ce avut esti . In nici un caz un forum.
Mature_Man .... esti matur recunosc.... eu am trait dragostea la prima vedere and sweet fucking pink love la 15 ani . apropo urasc geeeeepanale .
Revenind, am rezolvat problemela dupa o noapte de povesti . Apropo de iubire si chestii romantice, la cateva zile dupa ce ne-am cunoscut, eram pe punctul de a ne desparti. Atunci am discutat prima data deschis cu cineva in viata mea , si ea la fel. Am discutat de la inceput subiecte si probleme pe care le avea fiecare , subiecte pe care nu le discutatsem cu nici un prieten sau parinte ...etc. Dupa discutia respectiva ne-am dat seama ca ne completam unul pe altul perfect, efectiv ne deschisesm sufletul unul catre celalalt. Ea s-a mutat la mine de a-2-a zi si de atunci nu am fost despartiti , exceptand 2-3 saptamani cand era fetita mica si a plecat la paritii ei pentru o mini vacanta, cu fetita evident.
S-a razbunat si pentru treaba cu treningul ... Respectivul trening are o emblema cu un personaj de desene animate pe el . A cumparat 2 costume cu respectivul personaj, unul pentru ea si unul pentru fetita. Evident e costumasul preferat al ingerasului. Pe langa asta, dorinta de la mosu a fost un castel sau casa cu personajul respectiv, plus o vizita la un parc de distractii pentru copii cu tematica respectiva. Mda mai bine ma faceam ca am de lucru de cat sa o fi refuzat .
Legat de caracterizarile care mi s-au facut , defectele care mi s-au gasit .... thx le-am ignorat de cand sunt si le voi ignora, inlusiv gramtica postarilor pe forumuri . Aceleasi defecte le-am avut si cand m-a cunoscut ea, dimpotriva mai multe. Da am 33 de ani sunt snob, increzut, ingamfat, gras, bogat, un cerc de 15-20 de prieteni de 20 ani .....etc.Nu stiu sa fiu romantic, si cand incerc sunt stangaci la treaba asta . Sotia a inteles asta de la inceput, si nu mi-a cerut sa fiu in mod abuziv. Sa fii romantic doar ca asa ai vazut in filme e o prostie . Vise cu ochii deschisi. Apropo de romantism, nimeni de aici nu ar fi dispus sa traiasca povestea din Pretty Woman . Faptul ca iesi in oras cu sotia la o masa , ca ii spui ca o iubesti etc nu inseamna sa fii romantic. Inseamna ca ai gasit ceea ce cautai si cu asta basta . Romantismul e bun, iubirea la fel iar de dragoste stii ca ai parte cand stati impreuna cu copilu langa bradu de craciun ca trebuie sa ajunga mosu si iti auzi copilu ca zice : mami ce frumoasa esti si taticutul meu, sau cand iti auzi copilul ca le spune la bunici cum te striga sotia zi de zi, sau cum o strigi tu ,ex : puiu, sufletel ...etc Va doresc sa fiti mai fericiti si sanatosi ca si mine si inca odata multumesc ca ati citit topicul si mai ales ca ati dat reply.
Motivul pentru care am cerut sfaturi aici : 1. numele forumului -numarul utilizatorilor activi de sex feminin ar trebui sa fie mai mare ca pe alte forumuri 2. cautam pareri de la persoane de sex feminin : la prietenele noastre nu vroiam sa apelez ca sa rezolv o problema de comunicare si prioritati intre mine si sotie . 3. casa din copac : suna frumos si interesant dar momentan nu ne permite timpul . Prefer sa o sustin in ceea ce face de cat sa pun presiune pe ea pentru o chestie romantica. Am deschis discutia de cateva ori a spus nu din motive de timp.
Sfat pentru cei care cred ca starea materila(banii) nu au influente asupra vietii de cuplu, sau familie . Trageti concluziile din urmatoarea intrebare : Preferati sa va uitati la un film impreuna si sa va relaxati , sau sa va roadeti creierii 2 ore cum sa platiti rata la baca ?
P.S: 1. am hotarat sa mai facem un fratior/surioara pentru pitica . 2. An nou fericit la toata lumea .
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
la mulți ani, drakishar! coincidența face că de c?nd am scris ultima dată aici, abia azi am mai intrat, tocmai din curiozitatea de a vedea dacă tu ai mai dat vreun semn de atunci. nu-mi mulțumi, nu ai de ce am spus niște lucruri pe care orice om cu responsabilități, cu aaaaaani vechime ?ntr-o relație și cu probleme reale ar trebui să le cunoască. iar cei care nu le-au cunoscut ?ncă...e timp, nimeni nu scapă de frumusețea nespusă a rutinei ocazionale ?ntr-un cuplu
știi ce mai cred eu că e dragostea? serile ?n trei, ?n v?rful patului, r?setele ?n hohote ?ntre mami și tati c?nd puiul face ceva amuzant, nopțile ?n doi, după lungi clipe ?n trei, care uneori te fac să prețuiești de o mie de ori mai mult intimitatea din cuplu și săruturile acelea inocente uneori, plus privirile profunde dintre doi oameni care au dat naștere la sensul universului: un copil...pe astea nici o casă ?n copac, nici o partidă de sex și nici o masă la restaurant sau o floare nu le pot ?nlocui mă bucur că ați rezolvat problema și că totul e bine. baftă cu noul bebe, sper să aveți parte de această bucurie p?nă la sf?rșitul anului!
- Vx2
- Full member
- Inregistrat: 2011-10-02
multumesc frumos adina84 si da, sunt fata.
drakishar, ti-am citit postul si da, ai mare dreptate in ultima parte. Degeaba spun multi ca situatia materiala nu conteaza intr-o relatie. Conteaza. Mai ales daca este un proasta. Eu una nu cred si nici nu am crezut in situatiile alea din filme cand ei vsunt saraci dar se iubesc si asta le ajunge. Nu. Probleme si neajunsurile mananca relatiile cum mananca o carie dintele. Ajungi sa il crezi pe ala de langa tine incapabil sau cine stie cum , scenarii sunt mii. Nu spun acum ca banii conteaza enorm, dar da, au un rol important, asa cum ai spus si tu intr-o relatie. Totusi, cred ca remarcile mai... acide care au fost aduse la adresa ta nu au fost neaparat pentru ca ai expus faptul ca ai o situatie materiala buna, ci pentru ca nu ai dat destule detalii iar userii au interpretat asta ca fiind nepasare fata de cealalta latura a relatiei.
Legat de ce spuenai tu de romantism, ca sotia ta a stiut de la inceput in ce se baga. Bravo voua. Asta e un aspect important intr-o relatie, sa spui pe fata ce si cum ai de oferit si cat esti dispus sa o faci. Mare lucru nu am vrut sa spun,decat... felicitari! Sincere felicitari ca lucrati la casnicia voastra si bafta, sa faceti un copil sanatos si sa va bucurati de el impreuna!
" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."
- luisjota
- Hero member
- De la: ...madrid al cielo
- Inregistrat: 2009-12-27
drakishar a scris:Da am 33 de ani sunt snob, increzut, ingamfat, gras, bogat, un cerc de 15-20 de prieteni de 20 ani .....etc.
...manelist nu esti....? ca sa fie "caracter"u' complet...
fucking perfect...
- alyssa
- Full member
- De la: puiu acasa
- Inregistrat: 2008-01-07
"Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima"
- Sumire
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-04-26
Draki... nu ai gresit cu nimic cand ai refuzat-o! ea ar trebui sa stie ce preferinte are sotul si sa se aranjeze si cand este acasa,nu doar in societate/birou. cum ai descris peisajul... parca vroia sa te f*** putin,ca sa nu care cumva sa o acuzi ca nu a vrea sa-si indeplineasca atributiile de nevasta.
nu-mi pot imagina cum de are chef de sex cand arata ca o ciumafaie... era asa greu sa-si de-a o perie prin par si sa imbrace macar un tricou mai mulat si un pantalon scurt sau o fusta sexi?
M.M.,esti userul meu preferat si gasesc mereu ceva de urmat in posturile tale,dar in acest caz nu pot sa fiu deacord cu tine. poate ca pe tine nu te deranjeaza ca sotia ta este imbracata intr-un trening lalai [ nu importa cat costa ],dar tu nu ai statutul lui Drak si evident,nici conditiile de a avea langa tine femeia mereu sexi si atragatoare... stiu,stiu, tu o gasesti atragatoare si-n foaie de cort imbracata!
Ultima oara a fost editat de Sumire (2012-03-13 13:22:57)
- eph
- Hero member
toti userii isi etaleaza statutul pe aici si nu stiam eu? de unde stiti cati bani, ce job/ cariera are MM? sau sotia sa, sau familia sa? sau cat de educat este? si biannca iar iti arati profunda antipatie pentru un user chiar este necesar? de fiecare data?
- Sumire
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-04-26
eph a scris:toti userii isi etaleaza statutul pe aici si nu stiam eu? de unde stiti cati bani, ce job/ cariera are MM? sau sotia sa, sau familia sa? sau cat de educat este? si biannca iar iti arati profunda antipatie pentru un user chiar este necesar? de fiecare data?
bla...bla...bla... citeste mai atenta!
- eph
- Hero member
da fetelor, ideea pe care o sustineti este rezonabila, dar nu inteleg de unde stiti statutul, nu celui care a deschis topicul, ci al lui mature man, decat daca l-ati intrebat personal sau stiti din alte posturi de mai demult. daca el o place pe sotie in trenning si din alte idei sau 'facts' pe care le-a spus, nu inseamna neaparat ca nu are o tona de bani si super cariera... mi s-a parut o banuiala, daca, repet, nu stiti din alte posturi, si nu cred ca e 'fair'. multumesc sumire pentru atitudine.
- Melita
- Hero member
- Inregistrat: 2011-01-07
Revenind la subiect. Probabil nu ti se pare dezgustatoare cand i se intampla si ei o data la nu stiu cat timp sa apara in trening lalai si cu parul nepieptanat, dar cand ti se intampla zi de zi... nu mai sta treaba la fel... Sa fim seriosi, suntem oameni si nu putem arata perfect din cap pana in piciore mereu si uneori poti sa fi sexy cu un trening lalai pe tine. Dar cand te vede mereu in trening nu mai e asa sexy.
Ultima oara a fost editat de kæreste (2012-03-13 21:33:58)
”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|