homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vacanta in Romania (cele mai frumoase locuri).

#1 2011-11-12 09:44:28

ALIV
Full member
Inregistrat: 2011-10-09

Vacanta in Romania (cele mai frumoase locuri).

Buna fetelor, m-am gandit ca ar fi bine sa existe un astfel de subiect unde sa impartasim impresiile din diferite locuri pe unde am fost , ma refer la cele care ne-au placut, unde ne-am simtit bine, locuri frumoase din tara noastra sau diverse locuri din Romania unde se poate vizita ceva interesant,manastiri si nu in ultimul rand pensiuni si hoteluri care ofera conditii foarte bune (si preturile binenteles).Si daca tot am deschis acest subiect mi se pare firesc sa incep eu.In vara am fost la munte la Vatra Dornei si pentru cele care inca nu ati fost, pot sa spun ca e o zona super, aer curat, mult verde, liniste, relaxare si ne-am cazat la o pensiune extraordinar de frumoasa unde am avut toate conditiile si era totul foarte curat, bine inainte sa decidem unde sa ne cazam am fost la multe pensiuni si hoteluri din zona si la urma am ales cea care ne-a placut cel mai mult(nu stiu daca pot sa dau numele pensiunii).Am stat doar un weekend dar ne-am simtit absolut super, am fost si la telescaun, ne-am plimbat prin parc si am hranit veveritele, ne-am luat multe suveniruri...ce sa mai? a fost super ok.La vara vrem sa mergem macar vreo 10 zile prin mai multe locuri din tara, adica sa stam cate 1-2 zile in fiecare loc frumos pe unde vom putea ajunge si ma gandesc fiecare dintre noi are posibilitatea sa afle locuri superbe si interesante si locuri de cazare, asa ne va fi mult mai usor cand ne vom planui o vacanta.

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC.

#2 2011-11-15 17:46:10

ALIV
Full member

Re: Vacanta in Romania (cele mai frumoase locuri).

N-are nimeni nici o idee de vacanta?

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC.

#3 2011-11-15 17:52:24

Peacekeeper
Sr. member
Inregistrat: 2011-09-06

Vama veche hjarta all summer long !

Trust me or not, I don't give a fuck !
-------------------------

#4 2011-11-15 18:42:40

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

La munte hjarta Durau, si in imprejurimi : fantanele, cascada duruitoarea, varful toaca
Peisaj de basm si aer proaspat!

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#5 2011-11-16 10:34:17

ALIV
Full member

La Durau vrem sa mergem la vara, deci zici ca e frumos, nu?

Publicitate

loading...

#6 2011-11-16 17:14:32

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

da, e foarte frumos la durau, mai ales vara, cum spune si elena...nemaipomenit aerul si peisajul

de altfel poti sa mergi la Lacul Sfanta Ana - baile Tusnad (cu izvoare de ape minerale naturale), Salina Praid, Salina Turda, la Lacul Ursu - Sovata (unde concentratia de sare e asa mare, incat stai linistit deasupra apei)... Lacul Rosu - cu barajul lui si cheile Bicazului hjarta .
o alta chestie misto, sa urcati pe Muntii Calimani (in carpatii orientali), sa vedeti parcul national Calimani si Iezerul, lac glaciar,  un munte vulcanic, stins, unicul din europa sud-estica, sa vedeti si varful pietrosu cand ajungeti in varf, adica vedeti toti muntii de la o altitudine de aprox 2100m, atunci veti simti ca exista cineva mai presus de noi hjarta
traiesc in zona aceea (acum fac faculta la cluj, dar mereu astept sa ma intorc acasa).

- in comuna lopatari, la "focurile vii", unde sunt emanatii de gaz.

-statiunea Borsec...cu toate izvoarele ei de apa minerala si mini-pesterile de acolo...grota cu emanatii sufluroase, unde poti sa te vindeci de reumatism (e fara plata)

-vulcanii noroiosi, n-ai cum sa nu iubesti zona aceea!! hjarta

-bucegi - sfinxul si babele,

-balea lac

-cimitirul vesel si alte multe locuri frumoase din maramures, nu mai stiu cum se cheama

- sarmisegetuza regia hjarta

-baile felix

-lacul vulturilor - buzau - sau lacul fara fund

In delta dunarii e iar foarte frumos, sau sa nu mai spun de manastirile din moldova, toata lumea le stie

-si sa nu uitam de Bilbor (da, de unde e apa minerala Bilbor), declarata cea mai curata zona din romania, locul cu cea mai frumoasa iarba, fara poluare, totul e rustic. sa nu uitam de branza buna de acolooo! mmmmm smile

Toate locurile astea le-am vizitat si mi s-au parut exceptionale, si nu doar ele. doar ca acum am ramas in pana de idei. daca ai intrebari, cu placere iti raspund puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#7 2011-11-16 19:23:56

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Voiam si eu sa mentionez Delta Dunarii. Am fost anul acesta doar pentru cateva zile la Sfantu Gheorghe si m-am simtit extraordinar. Am stat la o agro-pensiune tinuta de un cuplu (sot si sotie) de varsta a doua care gateau incredibil... am mancat in proportie de 90% peste gatit in fel si fel de feluri, plus o friptura de mistret ca sa ne mai diversificam un pic meniul smile Soare, liniste, plaja goala (daca e s-o compari cu sardelele de pe la Mamaia) si asa, o atmosfera de satuc care te umple de liniste. Nu stiu, poate altii prefera zbuciumeala si atractii, nebunii, pentru mine au fost insa 5 zile perfecte si exact ce imi doream. Ah, si demn de mentionat a fost si plimbarea cu barca prin rezervatia de pasari. Am inceput sa numar zilele pana la concediul din vara cand sper sa dublez nr zilelor petrecute la Sfantu Gheorghe!

#8 2011-11-16 20:24:20

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Vai Lady, ce frumos suna hjarta de cand imi doresc sa merg in Delta. A costat mai mult decat ar fi costat in Mamaia? (ca tot ai dat-o exemplu)

Eu recomand Cheile si Pestera Dambovicioarei, e absolut superb.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#9 2011-11-16 21:52:23

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Lady suna atat de bine tot ce ne povestesti !
Mie mi-a placut la nebunie balea lac daaar de mentionat ca iarna nu se comapara deloc cu vara, stau destul de aproape si am mers destul de des vara, o singura data iarna si atunci parca nu as fi fost in Romania si mai ales intr-ul loc pe care il stiam destul de bine...
Recomand balea lac, in special iarna hjarta

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#10 2011-11-16 22:17:17

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Aliv, da, e frumos la Durau, mi-am petrecut multe veri acolo

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#11 2011-11-16 22:22:02

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

LadyPink a scris:

Voiam si eu sa mentionez Delta Dunarii. Am fost anul acesta doar pentru cateva zile la Sfantu Gheorghe si m-am simtit extraordinar. Am stat la o agro-pensiune tinuta de un cuplu (sot si sotie) de varsta a doua care gateau incredibil... am mancat in proportie de 90% peste gatit in fel si fel de feluri, plus o friptura de mistret ca sa ne mai diversificam un pic meniul smile Soare, liniste, plaja goala (daca e s-o compari cu sardelele de pe la Mamaia) si asa, o atmosfera de satuc care te umple de liniste. Nu stiu, poate altii prefera zbuciumeala si atractii, nebunii, pentru mine au fost insa 5 zile perfecte si exact ce imi doream. Ah, si demn de mentionat a fost si plimbarea cu barca prin rezervatia de pasari. Am inceput sa numar zilele pana la concediul din vara cand sper sa dublez nr zilelor petrecute la Sfantu Gheorghe!

de ce ma duce cu gandul la Panza de paianjen- Cella Serghi  chicot si eu vreau!

#12 2011-11-16 22:31:11

roxyi
Hero member
Inregistrat: 2007-07-14

Transfagarasan - balea Lac -Barajul Vidraru  : peisaje superbe (eu am fost in mijlocul verii)
Buccegi- Sfinxul- Babele- Crucea Caraiman, Pestera Ialomitei
Borsec statiune
Durau
Campulung Moldovenesc - Rarau
Sighisoara- cetatea medievala
Sibiu- Dumbrava Sibiului

#13 2011-11-17 11:00:50

LadyPink
Platinum member
Site

Carmen, eu chiar nu mai am idee cam cat costa cazarea in Mamaia... in plin sezon (noi am fost in luna august). Aici am dat 100 de lei/om/zi... initial mi s-a parut cam mult avand in vedere ca e agro-pensiune si nu vreun hotel de N stele, dar cand am vazut cu cat drag se poarta oamenii aceia cu noi si ce ne-au pus pe masa, zau ca nu mi-a mai pasat smile

Erau asigurate doua mese pe principiul "all you can eat", dar cam in toate zilele ofereau si micul-dejun... adica daca voiai o rosie, o cafea, paine sau mai stiu eu ce, iti dadeau cu drag, nu-ti dadeau o nota la final unde iti treceau cate rosii si cata paine ti-au dat la micul-dejun lol
Iar mancarea... nu pot sa va spun cat de buna era! In fiecare dimineata gateau altceva pe baza de peste, era delicios. Pe mine (care nu sunt o extraordinar de mare amatoare de peste) m-au facut sa nu-mi mai doresc sa mai mananc altceva in zilele alea si sa ma gandesc cu jind la mesele din Delta dupa ce ne-am intors in Bucuresti big_smile

Pe de alta parte, a luat un pic amploare satucul si au rasarit si alte pensiuni si vile, dar presupun ca pretul e un pic mai mare. Plux complexul unde se tine in fiecare an Festivalul Anonimul (am prins si noi primele 3 zile cand am fost). Cred ca asta a fost motivul pentru care misuna lumea pe acolo seara sau vedeai oameni pe plaja ziua... cred ca daca mergi intr-o perioada cand nu e Festivalul e si mai putina lume si mai multa liniste. Plaja e curata, apa la fel, niciun strop de alge n-am vazut cat am stat acolo, iar pe plaja cearsafurile sunt si la 10m unul de altul.
Ca sa nu mai mentionez iar calatoria prin rezervatia de pasari si pe canalele Dunarii, absolut superb!

Cred ca m-am cam repetat cu postarea asta, dar e din cauza entuziasmului smile e o "statiune" cam moarta din punct de vedere turistic, dar noi nu ne doream agitatie ci cateva zile in care sa stam la soare, sa mancam bine, sa ne odihnim si sa ne plimbam... si a fost, da, excelent! smile

#14 2011-11-17 14:18:55

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

LadyPink a scris:

subscriu hjarta
plaja cu vacute, catelul meu alergand fericit si intrand in apa cand vroia, singura pe plaja, superb hjarta

#15 2011-11-17 17:12:00

LadyPink
Platinum member
Site

Ioana, ai fost si tu in Delta? Nu stiam! Unde, tot la Sfantu? Si noi puteam sa mergem cu D, dar cred ca nu mai exista nimic din curtea aia daca se dezlantuia ea lol dar ne mai gandim pentru la anu'

#16 2011-11-17 17:17:46

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

da, tot anul asta, pentru prima oara
nu am stat decat o zi in sf gheorghe, dar ieri vorbeam cu B ca la vara mergem cel putin o saptamana

#17 2011-11-17 18:32:38

LadyPink
Platinum member
Site

Poate ne intalnim pe acolo big_smile

#18 2011-11-17 18:40:38

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

si eu sunt fan Sf Gheorghe, am fost si la Sulina si e aceeasi plaja superba, am mers pe plaja cu picioarele prin apa km intregi smile e un orasel uitat de lume, au un muzeu intr-un far mic  hjarta (eu sunt disperata dupa faruri, de cand eram mica visez la locuiesc intr-unul) si pesteeeeee (am mancat foarte bine la restaurantul pensiunii Perla, noi stateam in alta parte)
la Sf Gheorghe am stat la complexul unde se tine festivalul Anonimul, e foarte frumos, dar in ultimii ani devenise aberant de scump
dar au si casute si camping, iar in camping e o taraba cu mancare foarte buna (orice din peste, normal)

Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-11-17 18:40:56)

#19 2011-11-17 22:52:10

LadyPink
Platinum member
Site

Si pe noi ne tenta campingul, dar ni s-a povestit ca cel putin anul acesta (cand noi am prins inceputul festivalului) au iesit niste batai si niste incaierari crunte acolo...la modul te trezeai din senin cu o sticla in cap sau chestii de genul asta (fara sa ai tu vreo vina sau sa intarato pe cineva), motivul principal fiind betiile trase acolo....asa ca am zis FARA camping smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.