|
Nu esti logat.
Vacanta in Romania (cele mai frumoase locuri).-2#20 2011-11-18 11:12:08
Re: Vacanta in Romania (cele mai frumoase locuri).LadyPink poti sa-mi spui cum se numeste acea agro-pensiune? Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #21 2011-11-23 18:12:31
Re: Vacanta in Romania (cele mai frumoase locuri).Delta este o viitoare destinatie de vis Offline #22 2011-12-02 10:37:47
Re: Vacanta in Romania (cele mai frumoase locuri).Dar de Vatra Dornei ce ziceti? Noi mergem acuma imediat dupa sarbatori si ne gandeam sa ne cazam sus la telescaun, acolo la cabanute, la Complexul cabanier "Dealu Negru". Ce parere aveti? S-a mai cazat cineva acolo, stiti ce conditii au, cat e de curat, unde se poate manca mancare traditionala, buna, in Vatra Dornei? si ce obiective turistice se pot vizita in imprejurimi? Ultima oara a fost editat de ALIV (2011-12-02 10:38:21) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #23 2011-12-02 17:40:52Re: Vacanta in Romania (cele mai frumoase locuri).Aliv, eu n-am fost la Vatra Dornei, dar am inteles ca e o zona foarte frumoasa. Offline #24 2011-12-02 18:23:17
Re: Vacanta in Romania (cele mai frumoase locuri).ALIV, noi am fost si iarna si spre sfarsitul verii la Dorna si iti pot spune ca e o statiune superba. E un orasel micut insa tot ce il inconjoara io face superb! In iarna am stat la hotelul Intus ( http://www.eximtur.ro/hotel-intus-vatra … --188.html - gasesti si pareri aici ) si ne-am simtit foarte bine! Am avut parte de caldura si liniste.... 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline Publicitateloading...
#25 2011-12-03 18:42:56
Re: Vacanta in Romania (cele mai frumoase locuri).Buna addicted, si noi am fost in vara la Vatra Dornei si ne-a placut, fapt pentru care vrem sa ne-ntoarcem sa vedem arata statiunea pe perioada iernii.Noi ne-am cazat la Pensiunea Vanatorul si asa per total a fost bine (totdeauna este loc si de mai bine) adica na....mancarea n-a fost chiar extraordinar de buna si baia ma asteptam sa fie mai moderna mai altfel, in rest era curat si camera destul de frumusica si spatioasa.Acum dupa sarbatori noi ne gandeam sa ne cazam chiar acolo sus la cabanute, la capatul telescaunului, la complexul cabanier Dealu Negru si as fi vrut sa aflu mai multe detalii despre aceste cabanute, as vrea sa stiu ce conditii sunt in interior, ce preturi au e.t.c. si ma gandeam ca daca tot stam cateva zile, vreau sa stiu si unde se manaca bine, ma refer la mancare traditionala romaneasca. Ultima oara a fost editat de ALIV (2011-12-03 18:45:21) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #26 2012-05-14 13:02:23
Re: Vacanta in Romania (cele mai frumoase locuri).frumoasa si zona, anul trecut am fost si noi prin Vatra Dornei, si a fost tare fain, anul aceste nu cred ca mai ajungem , noi anul trecut am fost printr-o recomandare, si va recomand si voua, sincer nu mai stiu numele cabanei, ca la cat eram de incantata de priveliste si zona, am uitat complet, si nu m-am ocupat eu ci sotul ...de cazare http://www.rezervari-camere.ro/vatra-do … ornei.html Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|