homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Usturimi dupa actul sexual

#1 2011-11-25 17:37:54

isabella.sweet
Full member
Inregistrat: 2010-06-27

usturimi dupa actul sexual

Fetelor, revin si eu cu o problema...pe care nu prea stiu cum sa o descriu... Ideea principala este ca dupa terminarea actului sexual ma apuca niste usturimi destul de urate in zona aia. Asta se intampla deja de ceva vreme, dar hai sa va explic: eu ma vad cu prietenul decat in weekend, deci facem prostioare doar atunci. De vreo luna ma confrunt cu aceasta problema. Initial aveam si mancarimi dar erau, cum sa ma exprim mai elegant...de o parte si de alta a vaginului (numai elegant nu m-am exprimat  chicot ) . Atunci am crezut ca poate este din cauza protejslipuri-lor...am renuntat la ele...iar situatia se mai ameliorase. In fine, am schimbat si asta si absorbantele...am incercat mai multe chestii. In final au incetat, dar cu surprindere astazi, dupa ce am facut  sexinpat ... mai ca imi venea sa plang din cauza arsurilor pe care le simtem acolo. Astept pareri, ati mai patit chestii de genul?  nustiu

Ultima oara a fost editat de isabella.sweet (2011-11-25 18:01:26)

"Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati."

#2 2011-11-25 17:39:20

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: usturimi dupa actul sexual

lipsa lubrifiere, dezechilibru de flora.

secretia e normala?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-11-25 17:44:46

isabella.sweet
Full member

da e normala. Dar faza ciudata este ca e doar pe o supafata mica plus ca imi taie cheful definitiv sa mai fac ceva... marti ma duc si la doc. dar sincer nu ma incanta deloc sa merg...

Ultima oara a fost editat de isabella.sweet (2011-11-25 17:47:45)

"Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati."

#4 2011-11-25 19:24:19

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

trebuie sa te vada n medic si sa-ti recomande un ex de secretie. Poate fi semnul unei infectii.

What doesn't kill me, makes me stronger

#5 2011-11-25 20:32:56

isabella.sweet
Full member

ooof...pai asta este problema ca nu vroiam sa mai fac un ex de secretie... sunt scumpe... si ce infectie poate fi daca se manif doar dupa ce fac...?

Publicitate

loading...

#6 2011-11-25 20:57:26

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

isabella, nu ai de unde sa stii daca ai sau nu o infectie daca nu faci examenul de secretie. si iti recomand si testul pentru chlamydia, se poate sa fie si asta.

de asemenea insa poate fi pur si simplu din cauza fortei de frecare smile sau a lipsei lubrifierii.

stiu ca nu e cel mai placut lucru din lume sa mergi la ginecolog, dar trebuie.

succes!

#7 2011-11-25 22:23:27

isabella.sweet
Full member

moksha sincer m-am cam speriat......chlamydia? asta este o bts... am o relatie stabila de 3 ani. nu am avut decat un singur partener...iar ultimul test de secretie l-am facut acum vreo7-8 luni... Stiu ca argumentele mele sunt mai mult asa ca sa ma incurajez, dar nu vad de unde si pana unde ar putea fi asta... uff, o sa imi fac si un ex de secretie sapt viitoare, asta e pt ca nu vreau sa am alte probleme mai tarziu, mai ales ca eu sunt si fricoasa de fel. sper sa fie mai mult din cauza ca nu ma lubrifiez suficient (nu prea imi place sa folosesc lubrifiant), iar eu de cand iau ac nu ma mai lubrifiez suficient... multumesc mult pentru sfaturi puss

#8 2011-11-26 03:43:20

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

vezi, de aceea trebuie sa vezi un medic in carne si oase, nu sa primesti sfaturi pe forum de la un pseudo-medic ca mine smile

nu trebuie sa te sperii, pur si simplu tu hotarasti ce e mai bine decat tine. eu ti-am oferit variantele..evident ca cel mai probabil e o problema cu lubrifierea, dar poate sa fie si altceva, de aceea ziceam ca daca nu mergi la medic nu ai cum sa stii exact ce e sau daca e o problema. cautand pe internet doar o sa ai impresia ca afli lucruri, de fapt o sa te adancesti mai mult in anxietate si intrebari. din pacate medicii nu pot fi inlocuiti, inca, de internet....deci daca pe tine te deranjeaza problema asta, mergi la medic. daca nu, pune-o pe seama lubrifierii si fa ce poti in sensul asta.

daca tot am inceput sa te sperii smile, sper ca analizele pentru bts-uri le aveti la zi, da? hiv, sifilis, hepatita?

sanatate!

#9 2011-11-26 17:00:32

isabella.sweet
Full member

multumesc pentru sfaturi moksha. o sa tin cont de ele.
si da, le avem la zi smile.

#10 2011-11-29 19:36:09

isabella.sweet
Full member

buna. ce parere aveti despre ovulele Klion-D  Sunt ok? Am mers la doc azi si ref la prob mea de mai sus mi-a spus ca e vorba de o vaginoza (dezechilibru de flora)... si mi-a recomandat sa iau aceste ovule timp de 10 zile pentru a reduce inflamatia. Am pus aceasta vaginoza pe seama absorbantelor parfumate, deoarece alta cauza nu vad... Si inca o intrebare, este nevoie de protectie suplimentara? Am intrebat si doctora si a spus ca nu, dar as vrea sa mai aflu pareri pentru ca nu mi s-a parut foarte sigura pe ea cand mi-a raspuns. Multumesc frumos.

#11 2011-11-29 19:37:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

asa ochiometric ? eu as merge sa fac un examen de secretie

#12 2011-11-29 19:50:17

isabella.sweet
Full member

heimdall, ce ma bucur sa te vad big_smile Am facut si exam de secretie, o ecografie plus controlul propiu zis. A spus ca asta ar fi, dar ca sa imi spuna exact va trebui sa merg sapt viitoare dupa rezultate , iar ovulele mi le-a prescris pentru reducerea inflamatiei...

#13 2011-11-29 19:54:25

heimdall
Diamond member

atunci asteapta rezultatele inainte sa faci tratament mai bine smile

#14 2011-11-29 19:57:08

isabella.sweet
Full member

uff smile si daca nu astept, o sa am nev de protectie suplimentara?

#15 2011-11-29 19:59:01

heimdall
Diamond member

nu

#16 2011-11-29 20:07:41

isabella.sweet
Full member

ok, multumesc frumos heimdall. o sa ma gandesc cum sa procedez. puss

#17 2011-11-29 20:09:55

heimdall
Diamond member

n-ai pt ce   puss
eu nu as face tratamentul fiindca e ceva asa universal, are metronidazol si un antimicotic parca, adica sa mearga si daca ai candida, si daca ai gardnerella... poate tu ai doar una in ele sau niciuna, si atunci poti face tratament specific pentru problema ta

#18 2011-11-29 20:21:52

isabella.sweet
Full member

am inteles. pai pana martea viitoare nu mai este mult asa ca nu cred ca ar fi mare chestie daca astept sa aflu exact ce se intampla. chiar nu inteleg cum s-a intamplat chestia asta cand sunt chiar atenta cu igiena si restul... multumesc inca o data. puss

#19 2011-12-03 17:20:35

isabella.sweet
Full member

Am primit rezultatul exam de secretie :

CULTURA IN CONDITII AEROBE - PREZENT STREPTOCOC HEMOLITIC DE GRUP B
SENSIBIL:
Amoxicilina / Acid clavulanic
Ceftriaxon
Cefuroxim
Cloramfenicol
Ofloxacin
Penicilina
REZISTENT:
Claritromicina
Clindamicin
Doxiciclina
CULTURA FUNGI PREZENT CANDIDA SPP RARE COLONII
SENSIBIL:
AMFOTERICINA B
CLOTRIMAZOL
ECONAZOL
KETOCONAZOL
NYSTATIN
INTERMEDIAR :
MYCONAZOL
REZISTENT:
FLUCONAZOL

Cum interpretati?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.