|
Nu esti logat.
Usturimi dupa actul sexual-3#39 2011-12-04 15:09:18
Re: usturimi dupa actul sexualda si mie tot in exam de secretie mi-a iesit si o sa merg marti (sper) pentru a primi tratamentul. sper ca totul sa se termine cu bine "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #40 2011-12-04 16:07:10
Re: usturimi dupa actul sexual
nici la mine nu mai apare What doesn't kill me, makes me stronger Offline #41 2011-12-04 19:38:12
Re: usturimi dupa actul sexualla mine e Offline #42 2011-12-04 23:28:19
Re: usturimi dupa actul sexualsper ca nu pun o intrebare idioata, dar atunci cand mergi la doc sa primesti rezultatele analizelor pe care le-ai facut si sa primesti tratamentul (care de altfel e precizat si in rezultatul analizelor) mai trebuie sa platesti ceva? (nu am fost pana acum dupa rezultate pentru ca celelalte analize erau ok ) "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #43 2011-12-04 23:31:30
Re: usturimi dupa actul sexualdin cate stiu eu nu si nici nu mi s-ar parea normal. unde ma duc eu nu. de fapt oriunde m-am dus, nu doar la ginecologie, iar medlifeul nu cred ca e o clinica de batuti in cap (sper ). poti suna sa intrebi sau sa iei cam jumate din cat costa o consultatie just in case. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-04 23:31:53) Offline Publicitateloading...
#44 2011-12-04 23:33:31
Re: usturimi dupa actul sexual
Initial nu trebuie sa platesti dat fiind ca prima consultatie ai platit-o si ti-a recoltat ex de secretie, acum depinde de regulile cabinetului. Tu sa specifici ca ai venit pt rezultat si tratament, si ca ai platit la prima consultatie. Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-04 23:34:03) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #45 2011-12-04 23:36:42
Re: usturimi dupa actul sexualei bine am sunat si m-am interesat si ma costa...60 lei.... m-am gandit ca daca am platit consultatia plus exam de secretie, am crezut ca interpretarea rezultatuuil nu ar trebui sa ma mai coste nimic...dar m-am inselat se pare. Ultima oara a fost editat de isabella.sweet (2011-12-04 23:45:13) "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #46 2011-12-04 23:38:49
Re: usturimi dupa actul sexualaw ce hoti frate , initial n-ar trebui sa platesti. Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-04 23:39:06) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #47 2011-12-04 23:50:43
Re: usturimi dupa actul sexuals-ar putea sa fie pentru ca au principiul: te poti duce tu direct la laborator fara consultatie sa faci analize si daca ai ceva sa mergi la interpretare si de aia... dar tot ar trebui sa faca diferenta intre cei ce au fost trimisi de medic si cei ce s-au dus fara trimitere adica nu au platit o consultatie initiala. adica tot hoti, dar cu o logica in spate Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-04 23:51:11) Offline #48 2011-12-05 00:27:50
Re: usturimi dupa actul sexualeu inca sper sa nu fie asa cum mi s-a spus la telefon o sa merg marti sa vad ce si cum si va povestesc cum a fost. pentru ca altfel o sa va rog sa imi recomandati o alta doctora . "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #49 2011-12-05 00:46:45
Re: usturimi dupa actul sexualpe a mea nu o mai recomand. m-am lecuit Offline #50 2011-12-05 00:58:42
Re: usturimi dupa actul sexualdc frankie? http://www.ticker.7910.org/as1cERI0g410 … W0gZGU.gif ce ar spune copilul care ai fost de adultul care esti? Offline #51 2011-12-05 11:38:24
Re: usturimi dupa actul sexualeh, a mea a facut niste gafe din punctul meu de vedere, nu am inteles de ce m-a lasat sa stau o luna si doua saptamani cu o candida, eu deja statusem eu stiu vreo saptamana pana ajunsesem la ea, plus inca una de cand o aveam si nu o simtisem... stia clar ca e candida in urma analizei secretiei si mi-a dat un 'tratament' fara nici o legatura in urma caruia m-am pricopsit cu agravarea candidei si cu distrugerea florei deci si vaginita. si acum frumos m-am tratat si cu antibiotice si cu antimicotice si de una si de alta, din vina ei ca una nu-mi ajungea... ca sa nu mai zic, plateste consultatia si analizele de doua ori, o data degeaba, si da mai multi bani pe medicamente mai puternice. plus ca am impresia ca nu a trecut candida (nici nu ma mir din moment ce mi-a bagat antibiotice pe gat...) plus probleme cu activitatea sexuala ca deh, durea la contact, plus ca il imbolnaveam iar si pe el... am blestemat-o la greu ea de fel e foarte buna nu stiu ce a avut acum... si nu mi place ca nu face culturi din secretie niciodata, bine nu e vina ei ca nu ea le face, dar ori nu face laboratorul, ori nu cere ea... Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-05 11:40:49) Offline #52 2011-12-06 16:25:11
Re: usturimi dupa actul sexualbuna. revin cu vesti. am fost astazi dupa rezultate si am primit ca si tratament: "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #53 2011-12-06 18:04:53
Re: usturimi dupa actul sexualma bucur, dar parca nu am incredere in candida care trece fara antimicotic oral... la mine una nu trece. o fii asa de putin avansata incat nu a considerat necesar. si eu am fost astazi la analize, multumesc isabella pentru sfat cu medlife-ul dar mi s-a parut cam nici eu nu mai stiu cum si am mers la sante la clinica, m-a costat 60 lei si astept rezultatul Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-06 18:06:54) Offline #54 2011-12-06 18:16:22
Re: usturimi dupa actul sexualda, a spus ca nu e avansata deloc. cand am avut candida am tratat-o cu canesten si mi-a trecut. "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #55 2011-12-06 18:37:01
Re: usturimi dupa actul sexualdar nu mi-a placut sunt eu prea pretentioasa, ca mi se pare normal sa fie comod si steril peste tot la ginecolog? adica am intrat, m-am pus frumos la masa de discutat, am trecut apoi spre masa ginecologica si langa ea era un pat din ala de spital pe care sa stai ca sa te schimbi. fara hartie din aia sa protejeze ca pe masa, sau punguta din aia speciala de unica folosinta, ma gandeam cum naiba sa pun eu fundul unde au pus zeci de femei inainte? care cine stie ce aveau? sunt boli care se iau si asa, nu numai prin contact, astfel incat m-am chinuit sa ma dezbrac din picioare incercand sa nu ma sprijin nici de masa ginecologica... dupa aceea stand pe jumatate dezbracata, doar cu varfurile picioarelor in adidasi, m-am chinuit sa ajung la masa m-am pus lasand sa-mi cada aia din picioare, macar masa avea hartie din aia, mi-a luat proba, a durut de obicei e doar un pic deranjant, dar chiar am zis 'au!', si nu stiu de ce m-a pus sa 'ma screm' ca sa o citez... oricum m-am dat jos incercand sa nimeresc iar in adidasi, si tot pe varfuri pana la chiloteii si pantalonii pusi pe masa aia, imbracandu-ma in picioare... la marie stopes, ma asezam pe un scaunel protejat cu folie din aia de unica folosinta, unde ma dezbracam si-mi puneam hainele, dupa care doar intainzand mana luam papucei din aia de punga tot de unica folosinta, ca sa nu merg in varfurile picioarelor pana la masa si sa arunc adidasii din picioare acolo... efectiv cat pot sa coste draciile alea? chiar mi se pare necesar sa nu se dezbrace femeia in picioare si sa-i fie frica sa-si puna fundul si zonele intime pe un pat neacoperit, si sa-i fie frica sa-si lase chilotii acolo... stiu ca exagerez putin si ca nu se iau chiar asa usor bts-urile, dar chiar mi-a fost sila... Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-06 18:39:23) Offline #56 2011-12-06 19:15:28
Re: usturimi dupa actul sexualte inteleg perfect pentru ca la fel sunt si eu . eu sunt multumita de medlife. am vazut-o chiar pe Cristina Rus azi "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #57 2011-12-07 11:14:59
Re: usturimi dupa actul sexualfrankie ai asteptat sa treaca 7 zile de la tratament? What doesn't kill me, makes me stronger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|