|
Nu esti logat.
Usturimi dupa actul sexual#1 2011-11-25 17:37:54
usturimi dupa actul sexualFetelor, revin si eu cu o problema...pe care nu prea stiu cum sa o descriu... Ideea principala este ca dupa terminarea actului sexual ma apuca niste usturimi destul de urate in zona aia. Asta se intampla deja de ceva vreme, dar hai sa va explic: eu ma vad cu prietenul decat in weekend, deci facem prostioare doar atunci. De vreo luna ma confrunt cu aceasta problema. Initial aveam si mancarimi dar erau, cum sa ma exprim mai elegant...de o parte si de alta a vaginului (numai elegant nu m-am exprimat ) . Atunci am crezut ca poate este din cauza protejslipuri-lor...am renuntat la ele...iar situatia se mai ameliorase. In fine, am schimbat si asta si absorbantele...am incercat mai multe chestii. In final au incetat, dar cu surprindere astazi, dupa ce am facut ... mai ca imi venea sa plang din cauza arsurilor pe care le simtem acolo. Astept pareri, ati mai patit chestii de genul? Ultima oara a fost editat de isabella.sweet (2011-11-25 18:01:26) "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #2 2011-11-25 17:39:20
Re: usturimi dupa actul sexuallipsa lubrifiere, dezechilibru de flora. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-11-25 17:44:46
Re: usturimi dupa actul sexualda e normala. Dar faza ciudata este ca e doar pe o supafata mica plus ca imi taie cheful definitiv sa mai fac ceva... marti ma duc si la doc. dar sincer nu ma incanta deloc sa merg... Ultima oara a fost editat de isabella.sweet (2011-11-25 17:47:45) "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #4 2011-11-25 19:24:19
Re: usturimi dupa actul sexualtrebuie sa te vada n medic si sa-ti recomande un ex de secretie. Poate fi semnul unei infectii. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #5 2011-11-25 20:32:56
Re: usturimi dupa actul sexualooof...pai asta este problema ca nu vroiam sa mai fac un ex de secretie... sunt scumpe... si ce infectie poate fi daca se manif doar dupa ce fac...? "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-25 20:57:26
Re: usturimi dupa actul sexualisabella, nu ai de unde sa stii daca ai sau nu o infectie daca nu faci examenul de secretie. si iti recomand si testul pentru chlamydia, se poate sa fie si asta. Offline #7 2011-11-25 22:23:27
Re: usturimi dupa actul sexualmoksha sincer m-am cam speriat......chlamydia? asta este o bts... am o relatie stabila de 3 ani. nu am avut decat un singur partener...iar ultimul test de secretie l-am facut acum vreo7-8 luni... Stiu ca argumentele mele sunt mai mult asa ca sa ma incurajez, dar nu vad de unde si pana unde ar putea fi asta... uff, o sa imi fac si un ex de secretie sapt viitoare, asta e pt ca nu vreau sa am alte probleme mai tarziu, mai ales ca eu sunt si fricoasa de fel. sper sa fie mai mult din cauza ca nu ma lubrifiez suficient (nu prea imi place sa folosesc lubrifiant), iar eu de cand iau ac nu ma mai lubrifiez suficient... multumesc mult pentru sfaturi "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #8 2011-11-26 03:43:20
Re: usturimi dupa actul sexualvezi, de aceea trebuie sa vezi un medic in carne si oase, nu sa primesti sfaturi pe forum de la un pseudo-medic ca mine Offline #9 2011-11-26 17:00:32
Re: usturimi dupa actul sexualmultumesc pentru sfaturi moksha. o sa tin cont de ele. "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #10 2011-11-29 19:36:09
Re: usturimi dupa actul sexualbuna. ce parere aveti despre ovulele Klion-D Sunt ok? Am mers la doc azi si ref la prob mea de mai sus mi-a spus ca e vorba de o vaginoza (dezechilibru de flora)... si mi-a recomandat sa iau aceste ovule timp de 10 zile pentru a reduce inflamatia. Am pus aceasta vaginoza pe seama absorbantelor parfumate, deoarece alta cauza nu vad... Si inca o intrebare, este nevoie de protectie suplimentara? Am intrebat si doctora si a spus ca nu, dar as vrea sa mai aflu pareri pentru ca nu mi s-a parut foarte sigura pe ea cand mi-a raspuns. Multumesc frumos. "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #11 2011-11-29 19:37:42
Re: usturimi dupa actul sexualasa ochiometric ? eu as merge sa fac un examen de secretie Offline #12 2011-11-29 19:50:17
Re: usturimi dupa actul sexualheimdall, ce ma bucur sa te vad Am facut si exam de secretie, o ecografie plus controlul propiu zis. A spus ca asta ar fi, dar ca sa imi spuna exact va trebui sa merg sapt viitoare dupa rezultate , iar ovulele mi le-a prescris pentru reducerea inflamatiei... "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #13 2011-11-29 19:54:25
Re: usturimi dupa actul sexualatunci asteapta rezultatele inainte sa faci tratament mai bine Offline #14 2011-11-29 19:57:08
Re: usturimi dupa actul sexualuff si daca nu astept, o sa am nev de protectie suplimentara? "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #15 2011-11-29 19:59:01
Re: usturimi dupa actul sexualnu Offline #16 2011-11-29 20:07:41
Re: usturimi dupa actul sexualok, multumesc frumos heimdall. o sa ma gandesc cum sa procedez. "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #17 2011-11-29 20:09:55
Re: usturimi dupa actul sexualn-ai pt ce Offline #18 2011-11-29 20:21:52
Re: usturimi dupa actul sexualam inteles. pai pana martea viitoare nu mai este mult asa ca nu cred ca ar fi mare chestie daca astept sa aflu exact ce se intampla. chiar nu inteleg cum s-a intamplat chestia asta cand sunt chiar atenta cu igiena si restul... multumesc inca o data. "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #19 2011-12-03 17:20:35
Re: usturimi dupa actul sexualAm primit rezultatul exam de secretie : "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|