homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Facebook-10

#172 2011-12-10 00:09:16

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

Re: facebook

frankie a scris:

huh? nu mai gandesc la ora asta. sunt pe mess acum dar nu am primit add

mail kram
app, care-i faza cu semnatura? Cine/ce te-a suparat? sad

Ultima oara a fost editat de Florence_ (2011-12-10 00:10:19)

#173 2011-12-10 13:17:22

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

am inteles acum tongue nu ma poti gasi pe fb dupa e-mail sau nume... eu credeam ca vrei pe mess

#174 2011-12-10 13:32:07

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

meliko a scris:

http://www.takethislollipop.com/ care aveti fb, o aplicatie f tare lol

na ca l-am incercat si eu lol
m-a amuzat teribil ca m-a plasat in caras severin care n-are o treaba cu locatia mea lol nu mi-a aparut nicaieri numele strazii sau mai stiu eu ce... creepy intr-adevar insa.. daca nu adaugi decat persoane pe care le cunosti, nu cred ca se pot intampla cine stie ce grozavenii nustiu zic eu

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#175 2011-12-10 13:41:48

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

ma amuza ca omul ala e jegos si transpirat, dar este epilat la subrat

#176 2011-12-10 14:03:17

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

jeannie a scris:

ma amuza ca omul ala e jegos si transpirat, dar este epilat la subrat

Pe mine ma dezgusta mainile lui, unghiile alea  acklad

Ultima oara a fost editat de Karina_ (2011-12-10 14:03:44)

Publicitate

loading...

#177 2011-12-11 12:33:26

kiki_oana
Full member
Inregistrat: 2011-10-18

Revin sa va spun ca nu s-a mai intamplat nimic,vineri seara i-am transmis un mesaj prin care ii spuneam ca imi pare rau etc.Dar el nu a mai dat niciun semn smile

Iar eu am devenit intre timp si mai confuza..pt ca imi amintesc diferite chestii..cum ar fi ca in ultimele 3 dati noi nu am fost deloc singuri ci numai cu prietenii lui(odata cu un baiat,alta data cu inca 2 baieti si inca o data cu un cuplu si inca un baiat)nu aveam cum sa vorbim ,de altele nu mai zic,plus ca de cateva ori a plecat destul de repede de la intrunirea cu mine si prietenii lui  sa se vada cu alt prieten.

Iar ultima oara cand l-am vazut,l-am rugat dinainte sa nu mai vina cu nimeni,nici nu eram la masa de 15 min,l-a sunat un prieten si el,gata intr-o ora jumate sunt la tine...desi noi aveam enorm de multe de discutat dupa o sapt in care nu ne-am vazut si trebuia sa ii spun si de faza cu piti.
I-am zis lucrul asta,si mi-a zis ca dupa o ora jumate ii spunea ca mai sta o juma de ora si i-am zis ca si asa nu e frumos pt ca ne vedem rar si trebuie sa imi acorde mai mult timp nu sa ma lase cu ochii in soare mereu.

Vazand ca ma supar,el a zis:''daca vreau nu ma mai duc deloc....'' Insa ar trebui sa te bucuri pt ca astazi trebuia sa fiu la munca si nu ma mai vedeai deloc,ca ma sunase urgent si am amanat pt tine..Si m-am gandit si am realizat ca asta m-a deranjat mai mult decat faza cu pitipoancele....Pareri?

Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-12-11 12:39:18)

#178 2011-12-11 12:42:21

eph
Hero member

daca e over ce mai conteaza?... pareri: poate chiar era asa de ocupat sau poate era ignorant, nu-mi dau seama doar din atat. dar sa zicem ca nu mai suna niciodata... ce mai conteaza? incerci sa te convingi ca nu era destul de bun pentru tine?

#179 2011-12-11 12:46:52

kiki_oana
Full member

frankie a scris:

daca e over ce mai conteaza?... pareri: poate chiar era asa de ocupat sau poate era ignorant, nu-mi dau seama doar din atat. dar sa zicem ca nu mai suna niciodata... ce mai conteaza? incerci sa te convingi ca nu era destul de bun pentru tine?

par hello frankie,pai eu ma gandeam in caz ca ma va cauta,ca el a zis ca sa ne gandim cateva zile apoi sa luam o decizie,dar la cat e el de ocupat  forgetit  dar pt prieteni are timp,sunt mult mai importanti.In fine,daca ma cauta si nu realizeaza ca greseste cand face asa,nu are sens.

#180 2011-12-11 12:53:22

eph
Hero member

exagerezi... stiu ce inseamna sa fie prietenii mai importanti asa era fostul, dar la el era evident, atat de evident... (de ziua mea ratatul a iesit cu prietenii lui ca in orice alta zi, nu ieseam niciodata singuri, iesisem doar la date inainte sa fim impreuna, si eu am stat acasa, ma invitase si normal ca am refuzat... tocmai voiam sa-i spun sa iesim singuri de ziua mea si el ce propune...? si s-a dus, nu a intrebat de ce nu vin... si tot s-a enervat ca de ce sunt suparata... ore de ce boule?... ntz ntz), dar nu stiu daca e  si cazul vostru, doar din ce ai zis, pana la urma vazand si spunandu-i ca te deranjeza ce a spus? oh, da, ca nu se mai duce, daca vrei!

#181 2011-12-11 13:01:24

kiki_oana
Full member

Da a zis ca pana la urma nu e chiar  asa important sa se vada cu ala,dar dupa ce i-am scos eu ochii lol Si apropo de zi de nastere,curand e ziua mea de nastere si tot la ultima intalnire,il aud la telefon cum spunea ca fix pe data aia el mai ia inca un proiect si am ramas wow si i-am zis...mai tu stii ca atunci e ziua mea???Nici macar de ziua mea nu stam impreuna?Pai sa vezi,ca job-ul e mult mai important si nu pot sa ratez acele proiecte si daca vrei ne vedem seara rotfl2) Mda,seara probabil eu cu prietenii lui. Si uneori ma gandeam ca trebuie sa fiu indulgenta cu el pt ca a crescut fara tata si a trebuit sa fie el capul familiei si sa munceasca de mic ,plus ca din cauza job-ului nu a avut nicio relatie serioasa si poate habar nu are cum ar trebui sa se poarte.

#182 2011-12-11 13:08:59

eph
Hero member

tipu de ti ziceam de mess, a ramas fara tata de la 6 ani, cu sora-sa, maica-sa si bunica-sa si cea mai lunga relatie a lui inainte de mine a fost de 4 luni... si nu a trebuit sa fiu indulgenta cu el... mai tu stii mai bine... stiu ca e neplacut sa fie nevoie sa punctezi tu tot timpul ce vrei si cum vrei, dar nu cred ca ati apucat sa vedeti cum merge dupa ce le spui o data de doua ori... eu i-am spus degeaba lu' asta (nu cel de mai sus) ca vreau sa iesim doar noi... a spus clar ca nu ii place. nu prea poti sa ai pretentia sa si ia omu' liber ca e ziua ta, sa va vedeti pe seara e perfect acceptabil, si ca sa nu fie exact ce nu-ti doreai, trebuia sa spui clar fara prietenii lui. anyways, iar faci scenarii, si cand o sa sune omu' sa spuna ca-i pare rau o sa-i inchizi in nas, si dupa poate iar vei regreta. de ce nu puteti sa discutati astea impreuna? (stiu ca n-a fost mult timp, dar totusi, stop doing that!)

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-11 13:10:34)

#183 2011-12-11 13:41:46

kiki_oana
Full member

Al meu de la 8 ani.Si la fel si el,cea mai lunga relatie de 4 luni lol Acum da,cam ai dreptate,sunt si putin exagerata,el mi-a zis sa ii spun mereu orice ma  deranjeaza asta ca sa si indrepte si ca sa nu ajungem prea departe si sa suferim.

Cand i-am zis de prieteni ca vreau sa fim singuri,a zis ca o sa aiba grija sa fie asa.Si imi amintesc ca atunci cand trebuia sa fim doar noi doi,el cand a ajuns la mine in oras(sta la 4 km de mine) a ajuns mai dvrm ,eu nu eram gata si nu putea sa stea singur sa ma astepte ,a stat cu prietenii si cand ne-am vazut mi-a zis ca ii pare rau ca sunt si ei,dar or sa plece..ca nu au mai plecat nu e vina lui..sau e vina lui ca ii e rusine sa le spuna ca vrea sa stea cu iubita.Alteori,il sunau si el ii zicea sunt in cutare loc si ne trezeam cu ei peste noi.

Si da,imi fac multe scenarii pt ca nu am vorbit prea mult cu el si ar fi mai usor sa aflu parerea lui..

#184 2011-12-11 14:00:43

timo
Hero member
Inregistrat: 2011-02-13

va uof ce-ti mai complici viata. Go with the flow. partydance  Cand esti cu el spune-i ce simti, ce vrei, cum vrei. Poate el chiar nu stie, dar e dispus sa incerce/invete. Daca vrei sa-ti fie bine cu el, spune-i ce si cum. Daca e cu prietenii, il tragi de manecuta, il duci undeva retras si ii zici: bai, uite bla bla si la lala. Sunteti la inceput,e greu pana intrati pe aceeasi unda. Si nu cred ca un tip trebuie sa le dea cu flit prietenilor vechi pt ca a cunoscut o fata cu care "incearca o relatie" de cam 1-2 saptamani. huh

Si chestia cu "de ziua mea o sa faca nush ce la munca"  hmm Daca de ziua ta iti pregateste o surpriza si a zis si el asa. Si cand vine momentu o sa te trezesti la el la usa cu flori bombane ursuleti bla bla?! Mie unu imi place sa fac chestii dastea, pt ca sunt mai interesante si le traiesti mai intens...gen sa o fac ca am uitat de ziua ei si defapt sa o surprind. rodnar

Ps: hai frankie! da in mine box  Si mai treci si pe la restul rubricilor ca nu e 100% cum spui in semnatura.

Ultima oara a fost editat de timo (2011-12-11 14:03:31)

#185 2011-12-11 14:31:50

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

dupa toate minunatiile pe care le-am citit in acest mirobolant topic eu zic sa lasi baiatul in pace ca merita ceva mult mai bun!
oricum a fost mult prea dragut cu tine, eu in locul lui cred ca ma spargeam de ras daca auzeam asemenea acuzatii si dupa aia o rupeam la fuga cat mai departe de tine, multumind tuturor sfintilor ca am scapat de o mare belea!
sincer acuma, degeaba esti frumoasa si devreme acasa daca n-ai alta ocupatie decat sa terorizezi oameni! revino-ti ca in ritmul asta or sa fuga toti de tine!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#186 2011-12-11 15:05:54

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

dea  tummenupp
Eu nu inteleg...e peste puterea mea de intelegere cum de o femeie nu poate sa inteleaga ca un barbat mai are si nevoie de spatiu si mai ales de incredere.

#187 2011-12-11 15:27:36

kiki_oana
Full member

Nu va suparati,dar voi faceti sex cu iubitul si cu prietenii iubitului?

#188 2011-12-11 15:30:44

kiki_oana
Full member

dea_di a scris:

dupa toate minunatiile pe care le-am citit in acest mirobolant topic eu zic sa lasi baiatul in pace ca merita ceva mult mai bun!
oricum a fost mult prea dragut cu tine, eu in locul lui cred ca ma spargeam de ras daca auzeam asemenea acuzatii si dupa aia o rupeam la fuga cat mai departe de tine, multumind tuturor sfintilor ca am scapat de o mare belea!
sincer acuma, degeaba esti frumoasa si devreme acasa daca n-ai alta ocupatie decat sa terorizezi oameni! revino-ti ca in ritmul asta or sa fuga toti de tine!

Bine ca stii tu mai bine ce a fost intre noi si cine a gresit mai mult sau mai putin  smile  te invit la urmatoarea intalnire,poate tu stii mai bine ce isi doreste el.Plus ca nu am terorizat pe nimeni,sunt un om normal,lucreaza 12 ore in care eu nu vb deloc cu el  smile Dar asa e punctul de vedere al unei fete care inseala,ca tine!

#189 2011-12-11 15:31:43

kiki_oana
Full member

Biannca a scris:

dea  tummenupp
Eu nu inteleg...e peste puterea mea de intelegere cum de o femeie nu poate sa inteleaga ca un barbat mai are si nevoie de spatiu si mai ales de incredere.

O saptamana nu te vezi cu al tau si ai doar o zi din aceea sapt in care te vezi si nu poti nici sa te saruti ca esti si cu prietenii lui  smile  ce ziceai tu de spatiu?

#190 2011-12-11 15:32:07

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

kiki,noi intelegem doar ce spui tu aici.
Si nu e vorba de sex sau nu,e vorba de faptl ca daca el nu vrea sa ramana singur cu tine,nu inteleg de ce insisti tu.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.