homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17-127

#2395 2012-01-08 16:50:37

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17

kata la cati bani iau pe un pachet de nastere un biboeron si-o suzeta ar putea sa cumpere chicot. si hainutele ce fac cu ele oare, le spala si le tot refolosesc?

katey buna, harnica tare astazi

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2396 2012-01-08 17:46:18

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

adalliere a scris:

apropo cate eco ai facut pana acum ,in total vreau sa zic ? aici in mod normal sunt obligata sa ma duc in fiecare luna la medic (deci de fiecare data eco )plus cele trei morfo plus cele la cerere daca avem ceva probleme ,asta face ca pana acum am avut 10 sau 11 ecografii ceea ce mi s-a parut chiar un pic cam mult ...imi face placere s-o vad la fiecare 3/4 sapt. dar  ma indoiesc putin  asupra efectelor

Depinde ce articole citesti lol
Eu am facut eco saptamanal in ultimul trimestru , de fapt cred ca de la 32+ , plus alte eco cam din 2 in 2 sapt inainte de asta (ce-i drept pt ca au fost ceva pb+sechele si pitici pe creieri big_smile ) si bebe n-a patit nimic. Se spune ca ei percep sonda peste burtica asemenea unui suierat de tren. Eu nu cred, avand in vedere ca al meu a dormit la multe eco-uri , ba chiar pt morfo a trebuit sa beau o cafea si sa ma plimb sa se trezeasca pt a-si schimba pozitia sa poate fi verificat , desi doc insistase cam juma de h cu sonda pt celelalte masuratori!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2397 2012-01-08 18:02:38

Onutza23
Insomniac member

si mie doctora mi-a zis ca nu afecteaza eco. inainte de triplu test am mers la control, am facut si eco dar nu am avut toate masuratorile pe care mi le-au cerut la synevo pt triplu test. si la 2 zile a trebuit sa repet eco, cu acordul doctorei care a zis ca nu are nimic. ah si la ultimul control din dec, dupa ce doctora cea noua mi-a zis la eco prezentatie pelvina incompleta, a mea a zis ca la control pe capra, palpand, ea ar zice ca e capul in jos si nu fundul, si mi-a pus sonda pe burta pt 2 min sa vada daca e asa sau nu

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2398 2012-01-08 20:53:26

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

onu, eu una asa cred, ca le sterilizeaza, cum fac, de altfel, in orice spital.

ref la eco, SE SPUNE ca nu afecteaza, adica asta reliefeaza EXP ACTUALA. partea proasta e ca eco e o tehnologie noua si NU EXISTA DESTULA EXPERIENTA CLINICA pt a dovedi, pe miliarde de cazuri, daca intr-adevar afecteaza sau nu. In sensul asta, f util mi s-a parut articolul asta: http://bbmic.ro/echografie.php (are 13 pag). Eu una la Cris am facut eco lunar, dar acum am de gand sa ma limitez la prima (7 sapt), 12 sapt, 24 sapt si una pe la final.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2399 2012-01-08 22:48:00

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

helloo!
am ajuns acasa, sunt obosita si nervoasa din cale afara ...de ce? habar nu am, dar simt niste draci pe coada de imi vine sa ma duc sa ma culc sa nu ma cert cu careva rotfl nu imi aduc aminte sa mai fi simtit asa vreodata...
de acum chiar pot sa nasc linistita, si-a luat iubi pantaloni pt sala de nastere lol poate d-aia nu iesea bebe chicot
si am fost si mi-am luat cablu prelungitor usb, mouse si tastatura sa le cuplez la laptop...cica dupa ce vine bebe, cand stau cu el in pat sa pot citi dorumul de la distanta rotfl
si am mai constatat inainte sa plecam, ca nu imi mai intra picioarele decat intr-o sg pereche de cizme, care inainte imi era maaaare

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#2400 2012-01-08 23:21:30

Onutza23
Insomniac member

poke pusspuss de la cizme cred ca ti se trag nervii, ca nu te mai ajung. baga-te in pat si odihneste-te, maine e o noua zi, poate se anunta si razvanel pe drum wink
te-am tot intrebat azi, cosmeticele pt bebe de la ce firma le-ai ales si ce mai exact ai cumparat?

ma duc si eu in pat, va citesc dimineata. somn usor mamici si burtici! pusspuss

#2401 2012-01-08 23:34:58

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Hola mamici in devenire puss

Onu, eu am de la Mustela un intreg set pt bebe. l-am primit cadou de la colege in ultima zi de munca big_smile am inteles ca-s tare bune...

ah uitasem sa va zic, de azi sunt Single again! rotfl eu nu mi-am scos ever verigheta si inelul de logodna..pana acum: mi s-au umflat asha rau manutzele...de nu mai mergea..am zis sa le scot cand am avut ocazia ca dupa mi le scotea cu ranga rotfl

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-01-08 23:36:16)

6 ani de dragoste  hjarta

#2402 2012-01-09 00:00:45

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

JanisJoplin a scris:

ah uitasem sa va zic, de azi sunt Single again! rotfl

Imi place cum ai spus-o. tongue Si sotul ce parere are? rotfl

Eu imi scot inelul de logodna in fiecare zi, cum ajung acasa de la munca. In afara de ala mai am inca unul si nu stiu parca ma incomodeaza la treaba. rotfl2  Verigheta in schimb nu o scot decat ca sa fiu sigura ca nu se intepeneste acolo, ca de la inceput a fost un pic stramta. chicot

kata, maine citesc si eu articolul ala. Apropo, am citit ca in SUA, in anumite state, asigurarea medicala acopera o singura ecografie pe toata durata sarcinii. Restul, cine vrea sa le faca, plateste in jur de 75 - 100$. Ma intreb, la noi, cele care merg la stat, in policlinica/spital si le e urmarita sarcina acolo, de cate ecografii gratuite beneficiaza?

Inca o intrebare, tot curiozitate, la noi se poate cumpara stetoscop doppler pentru ascultat inima lui bebe acasa?

Ma duc la somnic, maine avem zii lunga. Noapte buna burtici! puss

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2403 2012-01-09 02:25:44

korina_s
Full member
Inregistrat: 2011-12-25

eu nu am facut decat un eco la 6 saptamani pt ca am avut o sangeare,ca altfel nu prea se face,una la 13 pt dublu test,morfo la 21 si cam atat.aici nu iti fac mai multe eco decat daca ai probleme,pt ca ei cred ca il afecteaza pe bebe.la sf sarcinii daca moasa nu-si da seama de pozitia lui mai faci un eco si atat.moasa te supravegheaza pe tot parcursul sarcinii,nu medicul de fam sau ginecologul,ceea ce mi se pare mai bn pt ca la nastere o cunosti si ea pe tn la fel.

Rares Matei
22.05.2012
,, Credinta face totul posibil,dragostea face totul usor ."

#2404 2012-01-09 05:01:47

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

wave
onu, mii de scuze, am vazut ca ma intrebasei, dar am uitat sa raspund  albert
eu cosmetice am luat doar gel de dus si de par, de la bubchen. asta e produsul http://www.bubchen.ro/index.php?id=111& … oducts_pi1[backPID]=111&tx_ttproducts_pi1[product]=122&cHash=e463f0a0b3
am citit pe niste bloguri de el, am intrebat si la mamici si mai multe il folosesc.
parerea mea e ca au preturi de bun simt si, din cate am citit, ingrediente destul de ok.
asta o sa il folosesc si pt capsor si pt corp, iar pt uns incep cu ulei de masline. am inteles, tot de la mamici, ca ar avea potential alergen, dar eu nu am vazut copil alergic la el pana acum. si toti bebeii de la noi din gasca asta au folosit.
cand m-oi satura de mirosul de salata rotfl am de gand sa trec pe uleiul asta, tot de la ei http://www.bubchen.ro/index.php?id=110& … oducts_pi1[backPID]=110&tx_ttproducts_pi1[product]=92&cHash=45c74fb439
in rest, am luat crema de fundulet sudocrem si cam atat cu cosmeticele ca nu cred ca are nevoie de mai mult.

Ultima oara a fost editat de pokemon (2012-01-09 10:41:59)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2405 2012-01-09 07:12:04

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza burtici puss

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2406 2012-01-09 07:14:18

Katey
Addicted member

Neata! puss

Poke, ce faceai treaza la ora aia? Iar arsurile? sad

Strumful nails  7,5 ani

#2407 2012-01-09 08:14:29

Onutza23
Insomniac member

buna dimineata mamici si burtici pusspuss
va doresc un inceput de saptamana minunat!

janis la maternitate nu vom avea voie cu verigheta si inelul de logodna pe deget? trebuie sa le scoatem? ale mele au fost putin mai lejere de la inceput, cumparate asa tocmai pt vremea cand o fi sa raman insarcinata si se vor umfla degetele smile

poke multumesc de raspunsuri. nici eu nu vreau sa iau cine stie ce, strict cosmeticele de care are nevoie, am citit mai multe pareri si inca nu m-am hotarat. sanosan, bubchen am vazut ca sunt printre cele mai utilizate

any si bebe pusspuss neata. cum te simti?
am lasat pe pagina 76 poze cu ce am primit de la nasi pt bebelina

katey neata puss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-09 08:24:26)

#2408 2012-01-09 09:06:41

Katey
Addicted member

Onu puss Cum te mai simti? Te-a mai lasat tusea? Ai mai luat si ieri sirop pana la urma?

Strumful nails  7,5 ani

#2409 2012-01-09 09:07:11

JanisJoplin
Platinum member

Neatza burtici  gravida

rugaciune
Onu si ale mele au fost lejere, nu e vorba ca n-avem voie, dar cum eu abia le mai scoteam(desi inainte ma jucam mereu cu ele usor-usor pe deget) mi-a zis cineva ca pe masura ce se umfla si mai rau acum degetele in ultima luna de sarcina sa nu cumva sa imi faca rana si sa fie nevoie sa le scoata cu foarfeca de la bijutier
ca sa nu risc le-am scos, am pandit sa fiu putin mai desumflata
eu m-am umflat rau, nici sosetele nu mai imi vin, nici alea largi dinainte, mi s-a umflat gamba sad

Katey eu nu le scoteam niciodata, poate doar 1 minut cat ma dadeam cu crema pe maini, si nici atunci zilnic, ci cateodata
nici sotul nu o scoate, de fapt o scoate cand imi framanta mie o buna paine de casa rodnar

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-01-09 09:07:36)

#2410 2012-01-09 09:09:52

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata burtici si bebei par

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2411 2012-01-09 09:11:17

Katey
Addicted member

Oooo, Janis, ce sot de treaba, face si paine.smile
Al meu isi scoate verigheta cand merge la sala. Inele n-are. tongue

Time puss

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-01-09 09:11:53)

Strumful nails  7,5 ani

#2412 2012-01-09 09:21:03

JanisJoplin
Platinum member

aaah pai sotul meu e cel mai tare rodnar
de cand sunt acasa mai fac si eu ceva treaba, dar cu masura.
de cand stam impreuna, de aproape 4 ani el a facut curat, calcat, spalat, doar la bucatarie ne imparteam treaba: eu ciorbe si tocane, el fripturi si aluaturi! tongue
eu stateam degeaba practic rodnar

#2413 2012-01-09 09:24:02

Onutza23
Insomniac member

katey am luat si ieri sirop, dar gata ca mi s-a acrit de el smile. azi sunt mai bine, m-a mai lasat tusea, dar mai am treaba cu eliminatul ca uneori simt dupa cum respir ca am ceva in gat. oricum nu mai tusesc dureros si asta conteaza mult
al meu isi scotea inainte verigheta cand era la echipa de fotbal, nu avea voie cu ea in teren si o lasa acasa

janis neata. si la mine se mai umfla degetele, picioarele, dar mai degraba dupa amiaza, daca stau in picioare mult sau sunt in miscare. cel putin uneori mi se invarte verigheta pe deget asa e de lejera

time si bebe pusspuss neata si aici

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-09 09:26:41)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.