homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17-125

#2357 2012-01-08 10:52:08

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17

kata puss hello wave imi place ca esti atat de pro-alaptat,cand citesc parca il aud pe doc meu de familie big_smile

buck puss de ce esti pesimista? supa hai cu gandirea aia pozitiva!mai ai putin pana te apuci de modificari big_smile nici nu o sa ai timp sa te gandesti prea mult chicot

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2012-01-08 10:55:48)

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#2358 2012-01-08 11:04:17

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Raven chiar asa e, eu cel putin imi doream sa stea al meu mereu cu mine acolo in spital.

Noi suntem bine, e boierie mare ca e tati in concediu si mai are si mami oleaca de timp chicot . Ne descurcam destul de bine acum pt ca atunci cand mor de spate de atata tinut in brate il pasez la tati . Rade bebelul meu cu atata zgomot de ma unge pe suflet hjarta

Pupam toate burticile si continutul lor puss

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2359 2012-01-08 11:06:02

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

kata si bebe puss:8 neata. eu n-as indrazni sa ma las pe mana lui tati cu cumparaturile, mai ales cand am nascut. mama tot mama e si noi citim mai multe, ei sunt imprastiati in eneral, ce vor sti ei atunci sa aleaga?

smart ma bucur ca sunteti bine si ca ai ajutoare acum, mai ai si tu putin timp pt tine. felicitari pt rasetele lui bebe hjarta

buck si bebe pusspuss ma bucur ca n-a mai facut eric febra. de ce esti pesimista? iei bataie!

sunt in dilema cu sirpoul, mama zicea ca daca s-a rarit tusea sa-l opresc, eu ma gandeam sa-l iau si azi. nici nu stiu ce sa fac, numai sa fie bine bubulina mea

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-08 11:11:26)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2360 2012-01-08 11:09:35

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

raven, medic de fam pro-laptare? pasare rara (eu inca n-am dat de vreunul tongue)

onu, uitasem, POTI lua stodal peste sarcina.

Ultima oara a fost editat de katami (2012-01-08 11:10:11)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2361 2012-01-08 11:12:11

Ravensoul
Sr. member

smartuc hjarta felicitari pt rasetele lui bebe hjarta e bine ca ai ajutoare acum,ai timp si pt tine,si cred ca e de mare ajutor cand apar durerile de spate...

onu,sincer nu stiu ce sa zic,ce sa faci in legatura cu siropul... nustiu decat sa spun o prostie mai bine ma abtin,desi daca e sirop de plante nu cred ca ar avea ceva daca ai lua si azi nustiu

Publicitate

loading...

#2362 2012-01-08 11:12:20

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

eu n-am ce bagaj sa fac big_smile adik mi-a zis de la maternitate sa vin cu geanta pe umar si atat
bine eu o sa pregatesc 1-2 chestii, dar mai mult de plictiseala
nu o sa ma lase cu nimic, nasc la privat si d-aia, o sa aibe de toate...
o sa iau dosarul de gravidutza cu analize si ecografii si trimiterea de la medicul de familie pentru nastere, buletinul, tampoane pt mine si hainutze pentru iesit din spital, ultimele eventual mi le aduce mama dupa nastere

6 ani de dragoste  hjarta

#2363 2012-01-08 11:12:39

Onutza23
Insomniac member

e rau daca misca f mult bebelina si-mi muta burta? de cand sunt bolnava misca altfel, imi duce burta in toate partile, loveste tare, des... mie imi place de mor, desi uneori ma si doare. ma gandesc ca poate e asa din cauza ca am agitat-o eu prea mult cu tusea. sau poate e de bine, daca era ceva in neregula cu ea, banuiesc ca misca rar, nu se invartea asa in toata burta

kata am luat 4 zile pana acum, sa merg in continuare cu el? aici e dilema mea smile, ca eu as mai lua si azi

raven multumesc

janis si eu nasc la privat, dar nu cred ca imi vor da de acolo tot ce vreau eu sa iau, mai sunt si chestii care tin doar de mine. hainute pt iesirea din spital nu voi avea in bagaj, nasa mi-a zis ca-mi cumpara ea tot ce trebuie si vine sa ma scoata

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-08 11:14:33)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2364 2012-01-08 11:18:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

poti lua nca o zi fara pb

s-a intors bebelina ta? daca nu, e posibil ded sta sa se miste asa.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2365 2012-01-08 11:19:17

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

janis, nu e vb doar de ce iti trebuie in spital, ci si dupa aia, acasa smile
onu, nu e rau daca iti muta burta. la varsta sarcinii tale asa imi facea si mie bebelac. acum imi e dor de valurile pe care le facea hjarta
in mom asta scoate calcaiul prin piele, degeaba ii explic eu ca iesirea e prin alta parte lol
smart hjarta ce frumos ca rade cu chicote!
va spuneam ca aseara am avut musafiri. au o fetita de 5 ani si un baiat de 7 luni. eu copil asa dezvoltat la 7 luni nu am vazut. pe langa faptul ca era mai lung si mai gras decat nepoata-mea care are 1 an si 4 luni, facea atatea chestii!
se ridica singur in picioare pe marginea canapelei, nu mai spun cum ii arunca sorioarei lui jucarii,in ideea de a se juca hjarta am ramas uluita, zau!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2366 2012-01-08 11:20:38

JanisJoplin
Platinum member

Onutza nu cred ca de la boala ta face asha...poate acum ca a crescut si nu mai e asha mare cantitate de lichid sa amortizeze se simte mai tare.
si al meu misca mai tare saptamana asta, cu toate ca inainte era cumintzel...
eu am avut de 2 ori tratament cu antibiotic...deci stiu problemele astea..urasc racelile...nici sa nu mai aud

cat desspre maternitate: ah da clar Onutza ce vrei pentru tine da...
dar chiar imi dau tot, da-i incolo:
http://www.reginamaria.ro/ro/maternitat … e-naturala

nu va uitati la pret, ca nu il platesc rotfl

#2367 2012-01-08 11:21:30

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Onu, eu cred ca poti lua si azi, dar atat..Lasa bebelina sa miste, creste si devin miscarile puternice, e foarte bine..
Smart, ce bine ca e al tau acasa si te ajuta..applause..profita de timpul asta si mai odihneste-te.
Eu nu stiu ce am azi, m-am trezit cu senzatia ca nu e ok bebe meu si nici nu mai am simptomele din fiecare zi, sunt cam speriata..si depresata..

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2368 2012-01-08 11:21:47

JanisJoplin
Platinum member

acasa e alta treaba Raven, vorbeam de bagajul de maternitate
o sa fac cum am stabilit si o sa ma descurc.

#2369 2012-01-08 11:25:20

Onutza23
Insomniac member

kata inseamna ca mai iau si azi si vad maine cum o fi
nu stiu daca s-a intors, sambata aflam. ideea e ca eu o simt cam tot la fel ca acum o luna, acceasi agitatie cand in stanga cand in dreapta. n-am inteles exact ce ai vrut sa spui, daca nu s-a intors de asta loveste asa?

poke asa ma gandesc si eu, cat timp e activa n-am motiv de ingrijorare. sa ma sperii cand o deveni mult prea lenesa

janis posibil. e si mai mare acum, eu sunt maruntica... cat e sa-mi dea una de se duce burta in partea opusa? al meu e fascinat de spectacolul pe care il face, de cum se vede burta hjarta
ce mult costa la voi nasterile. e dublu decat voi plati eu wow

buck lasa nebunia, cum sa nu fie bine bebe tau? simti ceva anume? sau ai tu o pasarica? nu te mai gandi, totul e in regula!

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-08 11:28:11)

#2370 2012-01-08 11:25:33

pokemon
Diamond member

buck, eu sunt sigura ca e totul bine puss
janis, eu una chestie nu am inteles-o acolo...scrie ca biberoane si suzete pe durata sederii in spital. de unde deduc eu ca nu ti le da acasa} ca e posibil sa le mai foloseasca si cu alti bebei nustiu
onu, kata zicea ca e posibil sa se intoarca acum si d-aia sa faca valuri-valuri, asa

Ultima oara a fost editat de pokemon (2012-01-08 11:26:38)

#2371 2012-01-08 11:29:40

Onutza23
Insomniac member

ah, am inteles. abia astept sambata sa vad ce si cum, am emotii. intr-o noapte am visat ca se intorsese

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-08 11:32:13)

#2372 2012-01-08 11:31:11

pokemon
Diamond member

si eu am visat ca nasc de sf ion si am visat de pomana rotfl2
hai ca paote se intoarce...tu ai lichid mult, ar trebui sa aiba loc si acus puss

#2373 2012-01-08 11:33:27

Onutza23
Insomniac member

poke si la arcadia la fel zicea, ti le asigura pe perioada sederii in spital. chiar am sa intreb daca hainutele si celelalte chestii sunt noi sau au fost folosite si de alti copii. pt un biberon si-o suzeta si cateva hainute, prefer sa i le dau eu decat sa stiu ca au mai fost purtate
eu acum am lichid in cantitate normala, desi la morfofetala aveam in exces. sper sa am noroc, desi sunt mica in bazin, sper sa aiba loc sa se intoarca. multi spun ca in ultima luna se intoarce, dar eu stiu? nu s-a intors cat a fost mica si se intoarce cand abia mai are loc in burta?

#2374 2012-01-08 11:36:57

pokemon
Diamond member

onu, tu stii cat de stresata am fost eu cu intorsul, mai ales ca mie mi-au spus de la inceput ca am lichid ceva mai putin decat normal.
teoretic ar trebui sa se intoarca pana la 32 de sapt, dar si la mine s-a intors la 34 (bine, putin fortat) dar s-a intors. d-aia zic ca poate se intoarce acum, ca tu ai avantajul de a avea lichid mai mult si burtica mai mare, deci are mai mult loc decat avea la mine.
eu stiu cat m-ati certat voi atunci ca sa nu ma grabesc, sa nu ma stresez ca se intoarce singur. si instinctul meu imi spunea altceva.
la fel si acum, cand aud ca toata lumea imi spune ca mai am timp....eu simt ca tre' sa vina smile
asta ca o discutie paralela, asa....

#2375 2012-01-08 11:37:01

Ravensoul
Sr. member

janis puss

onu,eu cred ca e normal ca bebelina sa miste asa,fara ca boala sa aibe de-a face cu treaba asta.al meu nu mai are loc sa faca tumbe,dar de mutat burta nu se pune problema...imi cara la pumni de numa'.si cum zicea poke,scoate calcai coate etc pe unde apuca,degeaba i-am spus ca daca vrea sa iasa trebuie prin alta parte tongue

buck kram eu sunt sigura ca e totul bine,starea asta care o ai posibil sa fie din cauza fluctuatiei de hormoni...nu te mai gandi la rau puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.