homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17-124

#2338 2012-01-08 09:52:01

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17

buna dmineata burtici si mamici puss kram

imi pare rau ca n-am mai intrat ieri,am citit acum asa pe sarite,ati avut niste discutii tare interesante,dar noi am reamenajat camera,si pe cand am terminat n-am mai avut chef de nimic,decat sa stau tolanita

onu puss la noi e frig azi si innorat.o duminica frumoasa si tie.si sa stii ca impartasesc parerea lui buck,o s fi o mami super puss

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#2339 2012-01-08 09:52:52

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello si buna dimi  storstark
pup toate burticile, mari si mici!
eu m-am trezit si am pus o mancarica la foc.
se pare ca nici azi nu vine bebe razvan  lol desi aseara am comis-o iar  chicot  de data asta fara intentia de a-l scoate de acolo, doar de fun  tummenupp  evident, nimic nu s-a intamplat apoi lol
onu,la noi e nor. sper sa nu mai ploua ca iar ni se uda cateii big_smile
raven, sa va fie de bine reamenajarea!

Ultima oara a fost editat de pokemon (2012-01-08 09:53:45)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2340 2012-01-08 10:00:41

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

raven si bebe pusspuss neata. si multumesc, sunt convinsa ca toate o sa fim mamici super!
ce frumos ca ati facut schimbari in camera. o pregatiti pt bebe? si noi marti cel tarziu schimbam pe aici si bagam si patutul, abia astept hjarta

poke si bebe pusspuss neata. la mine e soare si frig, ieri a viscolit, as prefera sa fie innourat ca sigur nu ar fi asa ger

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2341 2012-01-08 10:07:14

pokemon
Diamond member

onu, stati in casuta la caldura ca si asa sunteti bolnavioare!
eu nu am niciun chef sa toc ceapa lol

#2342 2012-01-08 10:07:49

Ravensoul
Sr. member

poke puss neata.spor la gateala big_smile ce faci bun de papa?se pare ca e incapatanat razvanel al vostru chicot lui ii place acolo si cu asta punct rotfl2

onu,da am pregatit-o pt bebe,ca la noi e situatia care este si sa nu aibe tati de aranjat cand mie mi-e de nascare.asa nu i-a ramas decat sa mute calculatorul si sa instaleze cosuletul.spor si voua la mutat pe marti goodluck e o senzatie tare...aparte...sa stii hjarta

Publicitate

loading...

#2343 2012-01-08 10:09:42

Onutza23
Insomniac member

poke nici azi nu iesim din casa... nu mai pot... e mai bine, dar pleaca tare greu raceala
am luat 4 zile sirop, oare merge sa iau in continuare? e din plante, scrie ca se poate lua in sarcina si daca dupa 3 zile nu se amelioreaza simptomele, sa merg la doctor. la mine se vad schimbari in bine, dar nu stiu daca sa iau si azi. am luat 3 zile si oscillo. mare noroc ca imi place ceaiul si pot bea apa din nou, altfel  nu stiu ce m-as face...
tu ce gatesti azi?

raven multumesc, abia astept, am emotii deja, am mai pregatit din lucrurile primite de la nasi, patutul tre sa-l punem in camera ca sa vad ce mai tre sa-i iau, sa comand lenjerii. de acum ma organizez si eu, ca prea am amanat

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-08 10:12:08)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2344 2012-01-08 10:15:44

pokemon
Diamond member

raven, specialitatea casei   lol  carnita de manzat cu amestec de legume  chicot
da, razvanel asta e un rasfatat deja lol dar iese el si il pun la respect  rotfl
azi-noapte imi era frica dupa ce am comis-o. ma gandeam sa vezi ca tocmai acum se intampla minunea de trebuie sa deranjez doctorul si in wk si noaptea. dar...se vede treaba ca n-are el bebe treaba cu treburile mele  18
lasa ca e ft bine sa aveti totul pregatit! stai si tu linistita cand e totul in regula.
onu, eu una as mai lua o zi sirop.urata raceala ati prins, fir-ar sa fie  hmm
onu, referitor la lenjerii nu cunosti vreo croitoreasa?
din cate imi amintesc eu, patutul vostru e din plasa nu e din ala de lemne, nu?
in cazul asta v-at trebui doar cearceaf, ca bebe perna nu foloseste, pilota nu, ar mai fi aparatorile alea pt margini, dar daca nu e lemn nu aveti nevoie de ele...
te poti gandi sa mergi la un magazin de metraje si sa cumperi de acolo material pt asternut. uneori ti le si lcureaza ei si nu e scump deloc.
noi am dat vreo 40 de lei si mi-au iesit 6 cearceafuri  tummenupp  pe cand o lenjerie cumparata e si mai scumpa si are si fetele de perna, pilota, inutile in mom asta....
plus ca trebuie multicele, ca e posibil bebe sa verse, sa le schimbi des....

Ultima oara a fost editat de pokemon (2012-01-08 10:20:25)

#2345 2012-01-08 10:18:59

Ravensoul
Sr. member

onu,eu sincer mai vroiam sa astept putin (o saptamana-2) dar sotul e tare stresat din cauza contractiilor,si ne-am hotarat sa facem acum,in caz de bebeloiul ne pregateste vre-o surpriza chicot oricum mai am suficiente de facut tongue mai am hainute de spalat/calcat/aranjat,de cumparat una alta,de bagaj nu mai zic  nimic rotfl2 le am pe toate stranse la un loc,dar mi-e cumva asa sa ma apuc sa le bag in bagaj...mai am timp rotfl

poke drool

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2012-01-08 10:20:24)

#2346 2012-01-08 10:20:33

Onutza23
Insomniac member

poke urata tare. socrii mei au o saptamana si inca tusesc si le curge nasul. al meu aseara s-a intors cu niste ochi rosii, si-i curg non stop. si nasul la fel, e iritat tot de cat a stat cu servetelul la nas. si e atat de indispus, nu mai stiu ce sa-i fac, imi pare atat de rau sa-l vad asa
legat de lenjerii in oras avem o firma care face lenjerii si pt export, mama se cunoaste cu doamna si cu ea vrem sa vb pt patututl lui bebe. patul e din plasa, din ala care se strange de-l poti lua si in calatorie. deci aparatorile zic eu ca ar pica. cearceafuri vreau sa fac mai multe, plus ca mi-as dori 2-3 cearceafuri impermeabile, cauciucate pe dos sa nu treaca prin ele... dar vad eu

raven e bine ca ai ce pregati, eu abia am terminat listele rotfl, abia de acum sa ma apuc de cumparat. ma gandesc chichite din astea sa mai fac comanda pe net, gen un pieptan, o unghiera sau forfecutza, betisoare de urechi, poate cateva cosmetice.

apropo de cosmetice, voi ati cumparat deja? de la ce firma?

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-08 10:24:35)

#2347 2012-01-08 10:23:48

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

neata burticute wave

V-am cityit si ieri, azi noapte de fapt, dar n-am mai avut timp sa scriu. Decat as vrea sa subliniez ceva : luati-va tot ce va trebuie, lasati superstitiile deoparte. Nu se intampla nimic daca luati cele trebuincioase lui bebe . raul vine independent de cumparaturile voastre . Io am luat absolut , ABSOLUT TOT, INAINTE . Nu mai stiu cine zicea ca le ia sotul cat va sta ea in spital: emotia si dragostea de a cumpara tu ca mama hainute copilului, in special primele, nu se compara cu nimic hjarta . Si trebe multe hainute si odata ajunsi acasa, nu prea poti sa pleci ca nah, tzatza trebe non stop chicot

Onuta sa te faci bine repede. Io zic sa nu iei mai mult decat scrie pe prospect !

Poke baga niste flotari chicot poate totusi majoreta Si io am facut la fel cu cearsaful, mers luat material si facut cu mana mea tummenupp . O idee super!

Ultima oara a fost editat de smart lady (2012-01-08 10:25:33)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2348 2012-01-08 10:24:28

Ravensoul
Sr. member

onu sanatate maxima si tie si sotului,sa va faceti bine cat mai repede

poke,sa stii ca e buna ideea cu facutul asternuturilor la croitor,m-am gandit si eu la varianta asta cand am vazut cat costa cele de cumparat wow eu inca nu m-am apucat sa cumpar lenjerie,ca am zis ca  pt cosulet nu e nevoie,voi lua in momentul in care aducem patutul.in cosulet voi folosi scutecele din alea de panza,am primit un teanc imens si sunt nou noute (ca sa nu mai zic ca se potrivesc perfect)

smart puss cum sunteti? eu sunt perfect de acord cu ce ai spus tu legat de cumparaturi,mai ales ca eu personal n-as avea incredere sa-l las pe sot sa mearga sa-mi cumpere tot cat eu sunt un spital,si nu din cauza faptului ca il conider incapabil sau asa,ci ma gandesc ca si pt ei e emotia mare,i-ar sta gandul la bebe si la ce facem noi,plus ca as prefera sa petrecem timpul impreuna decat sa-l stiu bantuind prin magazine nustiu poate sunt eu putin mai dumbom

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2012-01-08 10:29:30)

#2349 2012-01-08 10:26:59

Onutza23
Insomniac member

raven multumesc

smart si bebe pusspuss neata. sunt de acord cu tine, si eu voi cumpara tot inainte sa nasc
legat de sirop, nu scrie cat sa iau, doar ca daca dupa 3 zile nu se amelioreaza simptomele, sa merg la doctor pt alt diagnostic. asta inseamna ca daca ma simt mai bine tre sa-l opresc dupa 3 zile?

#2350 2012-01-08 10:29:52

pokemon
Diamond member

smart, de diseara ma apuc sa urc si sa cobor scarile la greu  rotfl2 asta mai am de incercat, ca in rest le-am facut toate  disperat
oricum, daca nimic si nimic, marti cand merg la doc il rog sa incercam sa-mi induca travaliul medicamentos.
si eu sunt de acord ca e bine sa le ai pe toate de la inceput. pai numai eu stiu cat am citit despre nsite amarate de servetele umede si cum ma sunau ai mei din real sa ma intrebe cum trebuie sa fie EXACT ambalajul la gelul de dus  lol

raven, eu vazusem la 60-70 de lei o singura lenjerie...pai ce, am innebunit? butter
onu, eh...barbatii oricum se dau mai loviti decat sunt si pt ei si o simpla raceala este semn de sfarsit al lumii  chicot  d'apai atunci cand le e chiar rau, iti dai seama ca sunt terifiati  sjuk

#2351 2012-01-08 10:30:16

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

inseamna ca n-am inteles eu bine. nu stiu ce sa zic nustiu

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2352 2012-01-08 10:33:43

Onutza23
Insomniac member

#2353 2012-01-08 10:34:14

Ravensoul
Sr. member

poke,tot asa am vazut si eu incepand de la 70-80 de lei...ca sa nu-ti spun de trauma pe care am suferit-o in momentul in care vazusem un set foarte frumos care mi-a placut la nebunie care avea de toate incepand de la cearsaf,aparatori pana la pernute si pilote,dar pretul  era de 160 de lei box decat sa dau banii aia mai bine ma duc la croitorie sa-mi fac...

#2354 2012-01-08 10:46:14

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

hello

bucklu, NU CONTEAZA cat ml scoti (eu n-am scos niciodata mai mult de 20... si alaptez de 2 ani smile ). capul sus, de data asta va merge bine! puss

poke majoreta

uitasem sa va spun ieri: lasati superstitiile deoparte si dati iama dupa cumparaturi!! copilul are nevoie de o multime de chestiii, taticii si asa vor fi aiuriti in mom nasterii, numai de concentrat la cumparaturi n-o sa le arda. nu va prostiti, Dumnezeu nu se uta la superstitii. mai ales pt cele care nasteti iarna si veti fi consemnate in casa o perioada... luati-va dinainte TOT, altfel n-o sa va mai vedeti nici capul...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2355 2012-01-08 10:48:25

pokemon
Diamond member

kata puss
eu ma mai gandesc si ca mie mi-a luat cam o saptamana sa adun lucrusoarele si inca nu am avut de cumparat TOT ca multe le primisem deja....

#2356 2012-01-08 10:50:23

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata, fetelor!
Eu ma simt cam funny in dimineata asta, l-am pazit iar pe Eric azi noapte, iar de la ora 4 nu i-am mai dat nimic, adica nici la 4 cand trebuia sa-i dau, pentru ca nu a mai facut febra deloc.Dar tot am stat sa-l pazesc sa nu faca vreun puseu de febra..
Ce fain ca ati aranjat camera,Raven..eu mai am pana atunci si sper sa fie totul bine..sunt cam pesimista azi..sad
Poke, de ce sa-ti induca travaliul daca esti inca in grafic?Eu cred ca cel mai bine e sa mai astepti si sa vezi ce faci dupa ce treci de 40+..
Onu, tinand cont ca esti gravidutza si stai mai rau cu imunitatea, deci eu zic ca poti sa mai iei sirop, mai ales ca e din plante si nu afecteaza sarcina..puss sa treaca odata nesimtita asta de raceala
Smart, ce face bebelul tau? Cum te descurci?
Pup toate fetele..puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.