homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17-122

#2300 2012-01-07 11:35:36

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17

Pup pe toate burticile puss

Raven super frumusica burtica...si e maaare. A mea e chiar micutza big_smile
Din pacate nu cred ca oi avea lapte...nu am nici cojitze...nici nu curge ceva din ele...la sormea curgea din luna a 6a putin putin daca storcea rotfl
Si nici sfarcuri nu am...sunt bagati invers...desi ma chinui cu prosopul dupa baie
Asta e,pacat de sanii astia rotfl
Eu nu am nimic cumparat pt bebe inca.sunt mai superstitioasa.....cand nasc merge sotul si cumpara tot...evident o sa bag patutul inainte....atat.

6 ani de dragoste  hjarta

#2301 2012-01-07 11:48:30

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

janis neata puss
nici eu nu am cumparat nimic, doar ce ne-au dat nasii. ieri abia am finalizat listele de cumparaturi. dar vreau luna asta sa ma ocup de tot, nu cred in supersitiile astea, se spune sa nu-i iei hainutze, dar pe langa astea mai trebuie multe altele
si cu sanii nu se stie niciodata, dupa ce nasti o sa vezi, poate chiar o sa ai lapte. mie la eco la san mi-au zis ca am glanda multa si-o sa am lapte, sa alaptez dupa ce nasc. sper doar sfarcurile sa nu-mi faca figuri, sunt micutze, dar oricum s-au mai marit si s-au inchis si la culoare

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2302 2012-01-07 12:01:30

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

neata!
noh, bun...credeam ca sunt eu deranjata la cap cand vedeam ca nimeni nu pare sa aiba vreo reactie la acest comportament huh
janis, nu se stie niciodata cu laptele. eu sper sa vina muuuult cand o fi cazul.valeu, ce curaj ai sa lasi totul pe mana lu' sot, mai ales ca pe per spitalizarii el o sa tot aiba de facut drumuri.
tin minte ca la inceput zicea si iubi ca el nu vrea sa luam nimic inainte....insa cand am inceput ssi a vazut ca nu se mai terminau cred ca a zis mersi lol

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2303 2012-01-07 12:05:37

Onutza23
Insomniac member

poke neata
si al meu zicea ca avem timp, pana i-am aratat listele. acu e de acord sa facem din timp cumparaturile rotfl

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2304 2012-01-07 12:08:52

pokemon
Diamond member

al meu era cu superstitiile  visslar

Publicitate

loading...

#2305 2012-01-07 12:15:22

Onutza23
Insomniac member

eu nu cred in ele, ca fix atunci se adeveresc smile

#2306 2012-01-07 12:46:17

pokemon
Diamond member

tre' sa ma duc sa imi fac baie si asa mi-i de lene  disperat
ne-au sunat niste prieteni ca trec dupa-amiaza pe la noi  chicot au si ei un bebel de mai putin de un an, sunt curioasa sa il vad ca de la botez nu l-am vaz. cat o fi crescut? big_smile

#2307 2012-01-07 13:03:20

JanisJoplin
Platinum member

asha a facut si sormea, a luat cat a stat in spital si s-a descurcat.

korina , e maricica burta ta, eu asha eram in 24-25 saptamani
dar depinde de conformatie, depinde de multe...burta mea e mica cred  nustiu

#2308 2012-01-07 13:05:47

pokemon
Diamond member

janis, fiecare face cum simte ca e mai bine pt el!
dar cum o sa faci cu pampersii, cu hainutele care trebuie spalate si calcate? nustiu
ah, ieri nu mi-a venit interfonul. era doar un act aditional si eu cand am auzit de la cine vine coletul am presupus ca ecadoul  chicot

Ultima oara a fost editat de pokemon (2012-01-07 13:06:32)

#2309 2012-01-07 13:23:23

Onutza23
Insomniac member

poke a crescut mult, n-o sa-l recunosti chicot
fugi la baie, ce norocoasa esti. eu daca am fost bolnava 2 zile nici n-am vazut dusul, si sotul la fel. zicea ca miroase, dar i-am zis sa stea linistit ca eu am nasul infundat. aseara eram in culmea fericirii ca ne-am spalat, desi eu pe par nu m-am udat

janis eu sunt mica de inaltime si cred ca de asta burta mea e mare. cum ai zis si tu, depinde de conformatie

ieri am terminat listele si abia astept sa ma pun pe cumparat. oare se merita sa cumpar si online de pe net chestii din astea mai marunte? biberoane, tetine, suzete cred ca tre sa le vad

poke tu pana la urma ai luat biberoane de sticla sau de plastic? eu pana la urma optez pt cele de sticla, de la nuk cred. ti-ai cumparat sterilizator?

#2310 2012-01-07 13:36:04

pokemon
Diamond member

sa stiti ca e ft posibil ca asta cu burta mare sa fie si din cauza inaltimii.
adica eu am 1,75, normal ca la mine bebe are mai mult loc sa se intinda, decat la cineva de 1,60. desi, ori cu 10, ori fara 10 cm  forgetit
important e sa fim bine, mare, mica, cum o fi burtica smile
onu, sa stii ca si eu vroiam sa comand de pe net tetine, suzete, etc, imi facusem liste intregi cu site-uri de unde pot cumpara. dar am renuntat pt ca erau cu 1-2 lei mai scumpe ca in oras si trebuia sa platesc si transportul. atata tot ca e mai organizat sa cumperi de pe net decat sa colinzi magazinele, unde poate nu au toata gama , sau etc....

pana la urma eu am cumparat biberoane de sticla, dar de la o firma no name.
vroiam nuk, dar erau cam scumpe (astea de le-am luat sunt la jumatate de pret). pana la urma conteaza sa fie de sticla, ca doar materialul e la fel. am cumparat, insa, tetinele si suzeta de la nuk. se potrivesc pe gura biberonului, deci no problem.  tummenupp  si am iesit cam cu 5 lei mai ieftin per biberon.
eu nu am luat sterilizator si nici nu voi lua (am sanse sa primesc, dar oricum nu vreau sa il folosesc).
acum am pus biberoanele la fiert pt cateva minute si apoi le voi spala cu apa si detergent si doar le voi limpezi in apa fierbinte (boilerul nostru e setat la 90C ) deci e aproape fiarta.
nu pot sa recomand cuiva sa faca asa ca mine, insa eu vad rostul steriliatului pana la maaaaxim 3-4 luni cand deja bebe incepe sa bage tot in gurita. si cum  nu voi putea sa sterilizez toata casa, prefer sa il las sa isi dezvolte singur mijloacele de aparare.
am si ras aseara, povestea cineva din gasca cum o mamica cu un copil de 2,5 ani ii prepara copilului lapticul cu apa pe care o clocotea. dar, pe de alta parte, din aceeasi apa, ii da copilului sa bea zilnic, fara sa o fiarba.
unde mai e rostul faptului ca fierbe apa pt lapte? big_smile

am mintit, biberoanele nu sunt no name rotfl
sunt de la canpol babies, uite aici am agsit http://www.bebelino.ro/articles.php?fil … amp;page=3
vad ac au o gramada de minuni pt bebelusi smile

Ultima oara a fost editat de pokemon (2012-01-07 13:40:33)

#2311 2012-01-07 14:17:29

Onutza23
Insomniac member

multumesc poke pt link si sfaturi. am gasit chestii misto pe site-ul asta

#2312 2012-01-07 14:57:49

JanisJoplin
Platinum member

hmm..o sa vad cu hainutzele. desi le spala si le calca mama ca doar ce o face 3 zile cat sta acasa pana vin eu? ca cica vine si ma ajuta
si pampersii se cumpara de la supermarket in 5 minute...iar la spital am, ca doar nu ma duc cu mai nimic la spital.....

fetelor, dar cum o sa-i cheme pe bebelasii vostrii?
poke, onu, raven? mai aveti putin..ia ziceti big_smile

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-01-07 15:08:53)

#2313 2012-01-07 15:17:51

Onutza23
Insomniac member

janis noi am ales Antonia Maria pt bebelina

#2314 2012-01-07 15:21:09

JanisJoplin
Platinum member

f frumos  cool 
majoreta

apropo de asta, ca mi-am amintit, acum ca am intrat in 34 saptamani, treb sa ma duc la maternitate sa semnez un contract de nastere....asha mi-au zis, in 34 sapt sa vin
sa sun saptamana viitoare
Doamne ajuta  rugaciune

#2315 2012-01-07 16:14:43

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

janis, si tu ai chef de batute azi? lol tu adica dc n-ai avea lapte? ia d-aci box nu exista nicio leg intre colostrul din sarcina si cantit de lapte de dupa smile si repet, 99,9% dintre femei (procent real, nu zis de mne sa "dea bine") POT alapta, AU lapte perfect dpdv calitativ si cantitativ. ce le face pe fff multe sa esueze sunt (in ordine): neincrederea si teama, sfaturile proaste (de la bunici sau pediatri, nu conteaza, daca-s proaste)  sau tehnicile defectuoase de alaptare (alaptat dupa program fix, alaptat x min dintr-un san, y din celalalt pe o repriza, proba suptului, suplimentare cu apa/ceai si/sau lp, diversficare precoce etc etc).
mameloanele ombilicate se formeaza mufand copilul. tehnicile alea cu prosoape is bune de chinuit si de generat contractii...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2316 2012-01-07 16:19:39

JanisJoplin
Platinum member

hihi...deci o sa am si eu sfarculetze? rodnar

merci katami, o sa tzin minte si o sa ma bat cu mama sa nu-mi bage ceai la copil tongue

#2317 2012-01-07 16:24:41

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

puss

esential e sa alaptezi la cererea lui baby si sa ii dai din acelasi san/repriza, ca sa ajunga si la lapticul gras (ambele sunt INVERS decat recomanda maj pediatrilor romani, dar exact cf recomandarilor expertilor in alaptare)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2318 2012-01-07 16:57:18

Onutza23
Insomniac member

janis multumesc. si eu voi semna contractul la 35+, mi-au zis sa fie cu minim 3 sapt inainte de nastere. si are dreptate kata legat de alaptat

eu nici nu stiu ce sunt tehnicile alea cu prosoapele chicot

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.