homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17-121

#2281 2012-01-06 21:35:33

adalliere
Full member
Inregistrat: 2011-06-24

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17

katey ,tu-mi vorbesti de tort diplomat ? moooor de pofta ,apropo de asta imi aduc aminte ca inainte de sarcina am mancat unul de 1 kg si ceva dintr-o data  si bineinteles ca nu am avut nimic dupa ....acum ma intelegeti mai bine cand zic ca un mar nu tine de cald ?!la urma urmei e chestie de vointa o sa ma abtin pentru binele ei dar cum zicea ravensol e un chin

#2282 2012-01-06 21:41:37

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

pup burticile
Raven ce burtica superba , cum mai esti ?
Onu , any . Raven , felicitari ca ati schimbat saptamana
Va pup dulce , de luni sper sa reusesc sa intru mai des

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2283 2012-01-06 21:42:49

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Ada, eu am mancat dulciuri la greu in prima sarcina si fructe nu mai spun...De ce crezi ca ai probleme?

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2284 2012-01-06 21:45:11

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

N-am vrut sa-ti fac pofta. sad Mi-a facut si mie pofta iubi care a "carat" azi unul la maunca pentru colegii lui. grater
Si te inteleg perfect cu marul, nu prea ma omor dupa mere in general, nu poti manca portocale sau mandarine? Sau orice alt fruct? Sau ... din fiecare cate putin pentru diversificare? Salata de fructe nu e ok?

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2285 2012-01-06 22:03:06

adalliere
Full member

buklucica ,am vazut doi medici care mi-au spus ca bebelina e un pic cam mare ,eu le-am spus ca ma cam ingrijoreaza nasterea pt. ca eu sunt mica si amandoi mi-au zis ;nu aveti decat sa nu mai mancati dulce ,de acolo vine totul

katey ,ba da mananc mai multe fructe ,cam tot ce gasesc pe piata am dat doar un exemplu cu merele

Publicitate

loading...

#2286 2012-01-06 22:03:37

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

buck mi-ar face placere sa ne vedem big_smile din pacate din cauza unor cheltuieli neprevazute abea vineri dupa-amiaza pot sa ies applause vai ce ma bucur happydance app de doctori eu ma duc la dr. Giorgis Tona (Provita)

katey,vezi ca sunt gravide pofticioase pe aici drool drool drool

angelus puss kram multumesc.suntem bine,au inceput contractiile si presiunle in zona de jos,tensiunea e exemplara big_smile voi cum sunteti?

ada revin cu informatii: in principiu poti manca cam orice fructe doresti,cu restrictie la struguri si prune,iar daca it e foarte pofta de dulciuri poti apela la varianta de dulciurile pt diabetici...macar temporar poate fi o solutie nustiu sper sa-ti fie de folos informatiile puss

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2012-01-06 22:04:38)

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#2287 2012-01-06 22:14:44

bucklucica
Hero member

Raven, eaxct la asta se duce si o prietena de-a mea gravida ca mine in 10 saptamani, dar stii ca asista nasteri in Medgidia...Ce parere ai de el?E tanar, iti explica, cum se poarta?Iti dau id-ul meu de mes si poate intri sa vorbim mai multe acolo..puss
Ada, poti manca la greu pomello, nu au zahar..

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2012-01-06 22:17:59)

Eric 3 ani si 7 luni

#2288 2012-01-06 22:14:46

adalliere
Full member

mersi rav ,nu m-am gandit la partea cu diabeticii ,ai dreptate !mersi si te puuuup
profit de mesaj sa va spun noapte buna ,azi am stat toata ziua pe forum a venit timpul sa ies si eu si sa nu va mai plictisesc ,va pup noapte buna !

#2289 2012-01-06 22:28:28

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

raven multumesc. ce burtica frumoasa ai hjartahjarta

buck si bebe pusspuss ati tras chiulul astazi. multumesc, acush le foloseste bebelina mea

smart si bebe ma bucur ca sunteti bine. felicitari pt gropitele bebelului, e si mai dulce cu ele big_smile

angel si bebe pusspuss multumesc, te asteptam oricand kram

ada noapte buna. sper sa gasesti o solutie cu dulcele

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2290 2012-01-06 23:02:07

bucklucica
Hero member

Am tras chiulul ca dimi am avut greturi si stari de voma la greu, am stat mai mult in pat si apoi a trebuit sa rezolv la al meu cu mobilul ca trebuia sa-i schimb cartela, apoi piata...

Eric 3 ani si 7 luni

#2291 2012-01-06 23:24:04

bucklucica
Hero member

Va pup dulce de noapte buna!Am un feeling ca Poke e ocupata in seara asta! puss

Eric 3 ani si 7 luni

#2292 2012-01-07 00:26:09

Onutza23
Insomniac member

buck sper ca ti-au trecut greturile. somn usor tie si lui bebe pusspuss

poke n-a mai dat nici un semn, dar nici n-a anuntat ca se duce la spital. cred ca baga sex cat poate chicot

va urez si eu somn usor, va citesc maine! pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2293 2012-01-07 00:47:01

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
onu, buck m-ati pomenit? big_smile
nu am plecat la spital am avut o tura de musafiri  chicot  de acum pana luni de dimi stam cuminti, sa nu il deranjam pe doc in wk  angel
ce lucruri frumoase ati primit! si noi la fel de rosii avem landoul si scoica  hjarta
ada, fructe uscate ai voie, desi au zahar natural. dar mare atentie sa fie uscate si NU confiate, ca alea confiate sunt cu zahar.
raven, tu nu te-ai aratat dar ai o burtica adorabila! si tu esti frumoasa foc!
eu iar m-am enervat un pic in seara asta si cred ca un grup de prieteni ii tai de pe lista. roll
sa va spun si voua sa imi ziceti daca-s nebuna sau nu lol
ei vin la noi saptamanal, sau aproape, ca sa se joace. *adultii, nu copii)
una dintre familii are o fetita de 4 ani jumate.
dar cand vin la noi, parintii se baga la joc si fata isi face de cap. pana acum era cuminte ca era rusinoasa, dar acum a prins curaj si face dezastru.
sa va spun ce mi-a facut? a scris cu markerul tot biroul  pt ca s-a apucat sa coloreze.
a mancat biscuiti in mijlocul canapelei si evident ca i-au picat din gura/farfurie, si s-au lipit acolo
a mancat inghetata si s-a plimbat cu castronul prin toata casa, asa ca s-a lipicit peste tot....
e si ft maraita fata, daca incearca cineva sa ii atraga atentia (eu, care nu m-am bagat la joc, sau mami la alte vizite) incepe imediat sa planga, iar mama ei ca sa o impace o lasa sa faca ce are de facut...
nu vreau sa fiu rea, nu m-am suparat cand mi-a patat canapeaua ca a iesit culoarea din parul unei papusi, dar ma calca pe nervi parintii astia care pleaca cu plodutii in vizita si abia asteapta sa scape de ei  butter

ah, si o alta faza cu alte personaje, mai apropiate lol
au copilul de 1 an si ceva si se plangeau mai de mult ca nu vrea copilul sa faca baie in baie, ca s-a invatat in camera si e greu ca uda tot, cara cadita, etc.
si eu m-am oferit, fara nici o srangere de inima, sa le dau suportul meu de cadita sa obisnuiasca bebeul in baie, ca eu oricum il am de 3 luni si nu imi folosea la nimic.
iar in seara asta m-au intrebat cand il vreau inapoi si, evident, raspunsul meu a fost: cand o sa nasc (eu destul de senina si crezand ca e logic)
iar raspunsul de partea cealalta a fost ca: aoleu, sa vedem cum facem ca s-a invatat acolo. probabil o sa cumparam si noi unul...
m-am simtit TARE prost, mai ales ca ei ne-au dat noua lucruri multe si ne-au scutit de alte cheltuieli. dar ei ne-au dat lucruri care NU le mai trebuiau, pe cand noua ne trebuei ca doar d-aia am luat-o....

ma gandeam cu mami daca suntem noi ciudate si partinitoare, sau comportamentele astea chiar sunt pe undeva ciudate....

Ultima oara a fost editat de pokemon (2012-01-07 01:08:59)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2294 2012-01-07 01:48:13

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

salut fete....am intrat sa va zic si voua salut..puss wave

poke...nastere usoara...si sa stii ca ai dreptate cu suportul...puss

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2295 2012-01-07 08:07:45

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Neata burtici ...
Poke mai ai atat de putin si vine bebele hjarta
Pup toate burticile

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2296 2012-01-07 10:24:08

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Neata burticute wave

Poke e in totalitate vina mamei ca nu-si are grija de copil. Eu nu suport astfel de femei care vin in vizita cu copii si uita de ei, doar ca sa se simta ele bine forgetit . Stii ca ma plangeam si eu zilele trecute de asa ceva sad . Cat despre suport stii tu : facerea de bine.... . Nu te mai simti prost ca n-ai de ce. Daca acel copil nu face baie decat cu suport, apai sa cumpere nene ! In alta ordine de idei majoreta pt lui pt Razvanel

La multi ani Ioanelor si Ionilor ! storstark

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2297 2012-01-07 10:25:51

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

hello

buck, ia d-aci niste sapuneala box respectiv dc sa "nu ai lapte"? doar 0,1% dintre femei nu pot alapt din motive obiective. tu dc nu i putea? (daca ai un motiv medical, scuze ca m-am aruncat asa)

poke, nu cred ca esti exagerta. ref la suport, e clar nesimtire (io as fi raspuns: "daa, pai vedeti ca se gasesc laaaa..." big_smile ). ref la fetita, e mai trista treaba, e clar ca ea se simte "scapata" de sub autoritatea parintilor la voi... dar parintii sunt cei care ar tb sa rezolve, nu tu cu copilul...

la multi ani, Ioni si Ioane!

Ultima oara a fost editat de katami (2012-01-07 10:26:30)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2298 2012-01-07 10:40:30

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

neatza burtici

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2299 2012-01-07 10:43:13

Onutza23
Insomniac member

neata mamici si burtici pusspuss
m-am trezit binedispusa, azi noapte am reusit performanta de a dormi 6 ore fara sa ma trezesc sa tusesc macar, sotul a zis ca dormeam ca un bebelus. ma simt mult mai bine parca numai pt ca am reusit sa ma mai odihnesc
voi ce faceti? a venit weekendul, e cam urat afara, dar vi-l doresc calduros si cu cei dragi aproape!
si sa nu uit:  birthday  birthday  birthday celor care isi sarbatoresc azi numele sau pe cineva apropiat care poarta numele sf ion, multa sanatate tuturor!

poke si bebe pusspuss cum apari tu cand intrebam de tine chicot. aveti grija de voi zilele astea si nu te mai enerva, chiar nu se merita! intr-adevar si pe mine copiii astia obraznici cand sunt in case straine ma enerveaza rau, dar mai ales parintii care ii lasa sa faca ce vor de parca ar fi la ei acasa. nu esti nebuna, si eu la fel m-as supara, dar nu e bine in starea ta kram

storm pusspuss neata si la burtici!

cmin si bebe pusspuss daca nu ma insel a fost ziua ta acum la inceputul anului, nu-i asa? cu intarziere iti urez  birthday , multa sanatate si toata fericirea din lume alaturi de familia ta!
PS: daca e o greseala corecteaza-ma te rog

smart si bebe pusspuss cred ca orice mama "sanatoasa" la cap gandeste la fel ca noi in privinta copiilor. problema e ca ele ii alinta excesiv acasa si se asteapta ca in vizita ceilorlalti sa li se para firesc un astfel de comportament. eu abia ma abtin sa nu spun ceva cand vad copii de genul asta, dar mai ales pe mamele lor

kata si bebe pusspuss ai dreptate, nu copilul e vinovat, desi pe mine intai ma enerveaza copilul si-apoi parintii. el e mic si daca vede ca are voie, zice ca e corect. mereu imi spun ca sa nu uit ca un copil mic e mai usor de invatat un lucru bun decat de dezvatat de ceva rau

emilya neata

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-07 10:43:53)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.