homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17-123

#2319 2012-01-07 18:09:18

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17

Onutza23 a scris:

[b]cmin si bebe pusspuss daca nu ma insel a fost ziua ta acum la inceputul anului, nu-i asa? cu intarziere iti urez  birthday , multa sanatate si toata fericirea din lume alaturi de familia ta!
PS: daca e o greseala corecteaza-ma te rog[/b]

nu a fost ...  visslar  dar multumesc ... a fost ceva mai demult

poke am si eu cateva canpol dar sincer mai bine ma impac cu avent de plastic .... si de sticla mai faine mi se par de la baby nova ...

eu eram aia care nu cumpara nik la copil  dumbom  ... INSA mi-a trecut ... ai nev de unele lucruri .. ce faci cu hainele ...
ca trb spalate si calcate si cu pampers, serv, crema etc .. e nevoie in spital ... asa ca superstitie, nesuperstitie puneti mana su luati macar strictul necesar ... mie una mi-a prins fff bine ca am luat ...

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2320 2012-01-07 18:44:40

adalliere
Full member
Inregistrat: 2011-06-24

buna fetelor! eu sunt plina de contractii , cam dureroase dar suportabile am facut un pic de efort  si de fiecare data se lasa cu dureri de burta,of of !doctorul zice ca nu-i grav dar eu zic ca alaturi e altele (greutate ,pozitie) e si asta un semn ca o sa nasc mai devreme ca am deja mai multe saptamani de cand au inceput...
oare cum e mai bine:sa stam fara prea mult efort fizic deci fara dureri la sfarsitul zilei  sau sa miscam totusi un pic in incercarea de a mentine forma fizica ?voi ce mai puteti face pe parcursul unei zile;-faceti curat in casa ,mancare, mai puteti face ceva  si  prin  curte (cele care locuiti la casa )?   eu cam asta incerc sa fac si nu mai prea reusesc

#2321 2012-01-07 19:35:34

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

eu pe voi nu v-am pupat azi puss asa ca :
pup burticile mari si mici puss

Poke majoreta azi ai 39+ , poate, poate

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2322 2012-01-07 19:44:14

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

cmin atunci imi cer scuze, ma bucur ca m-ai corectat. nu stiu daca esti tu sau nu pe fb, sau poate nu e acolo data nasterii cea corecta smile

ada ce fel de efort faci? eu inca fac mancare, curatenie in casa, doar ca nu ridic nimic, pt asta il strig pe sotul meu. nici hainele cand le scot de la spalat nu le car eu la uscator, atunci simt ca ma fortez si mai bine nu. pot sa ma plimb/ merg mult fara probleme, cu conditia sa nu ma grabesc. miscarea imi face bine, mai degraba amortesc stand in pat sau pe scaun, cand incepe sa ma doara spatele

angel si bebelina pusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-07 19:45:40)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2323 2012-01-07 19:56:37

adalliere
Full member

Onutza23 a scris:

cmin atunci imi cer scuze, ma bucur ca m-ai corectat. nu stiu daca esti tu sau nu pe fb, sau poate nu e acolo data nasterii cea corecta smile

ada ce fel de efort faci? eu inca fac mancare, curatenie in casa, doar ca nu ridic nimic, pt asta il strig pe sotul meu. nici hainele cand le scot de la spalat nu le car eu la uscator, atunci simt ca ma fortez si mai bine nu. pot sa ma plimb/ merg mult fara probleme, cu conditia sa nu ma grabesc. miscarea imi face bine, mai degraba amortesc stand in pat sau pe scaun, cand incepe sa ma doara spatele

angel si bebelina pusspuss

pentru onutza:eu includ si ridicatul   ,rufele, sacosa de cumparaturi ,deplasat dulapul ,azi am curatat in curte  crengile uscate din copaci (si nu vorbesc de vreascuri ) pana la urma poate ca exagerez si eu ... cand nu fac toate astea  nu ma mai doare dar cum inainte aveam o forma fizica foarte buna  mi-e frica ca nu pot naste daca  schimb regimul !

Publicitate

loading...

#2324 2012-01-07 20:04:43

Onutza23
Insomniac member

ada eu zic s-o lasi mai moale cu caratul si ridicatul, mai ales ca ai contractii, e semn ca faci prea multe si e prea greu pt tine. si muti mobila in casa, nu-i prea bine. eu cred ca e mai important sa-l tii pe bebe in burtica pana la termen, restul sunt detalii nesemnificative

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2325 2012-01-07 20:08:35

adalliere
Full member

mersi de raspunsul prompt ;   
ai dreptate ! si nu esti singura care-mi spune asta ,cred ca am o problema  (eu cu mine )cand ma simt inutila daca nu fortez un pic ...si asta mi-au spus-o deja !

Ultima oara a fost editat de adalliere (2012-01-07 20:13:26)

#2326 2012-01-07 20:16:00

Onutza23
Insomniac member

si eu sunt genul care nu poate sta locului, dar de cand cu sarcina incerc sa ma si menajez putin, nu de alta dar imi doresc copilul asta si vreau sa-l aduc pe lume la termen. si sotul ma ajuta cand ii spun, face orice, asa ca de ce sa ma fortez eu? hai ca mai e putin, e si normal ca viata ta sa nu mai fie deja ca inainte, bebe te schimba inca de cand e in burtica

#2327 2012-01-07 20:20:49

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
noi am avut iara 2 runde de musafiri, de data asta insa m-am simtit super!
cmin, eu nu vreau plastic! o sa vad cum ma impac cu astea, dar nu vad de ec sa nu mearga bine. pana la urma cred ca tetinele sunt importante, nu ce sticla e, nu? tu ai folosit cu tetinele lor?
janis, pe al meu razvan o sa il cheme smile
ada, si eu stau la casa si am facut ceva efort mai toata sarcina. dar m-am ferit sa car greutati, desi am curatat curtea, am adunat rahatii cateilor si asta presupune aplecari si ridicari, am spalat geamuri, plus curatenii prin casa. dar nu am mutat mobile si sa ma apuc eu sa tund pomii, asta deja mi se pare prea mult si pt mine care nu am avut niciun fel de sangerare, contractie dureroasa sau altceva.
cu atat mai mult cu cat spui ca ai contractii dureroase, stai cuminte!
nici nu iti dai seama ce inseamna sa nasti doamne fereste, asa devreme. risti sa ai un copil cu probleme de dezvlotare, sa stea cu saptamanile in incubatoare si altele....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2328 2012-01-07 20:41:45

adalliere
Full member

da poke asa e ,nici eu nu am avut probleme deosebite pe parcursul sarcinii si e  prostesc sa risc viata unui copil aproape "terminat " ,ce reprosuri mi-as face dupa.....poate ca daca ma apuc sa ma autoanalizez cu adevarat ,stiu de unde vine "inconstienta" mea ,din faptul ca desi relatia mea de cuplu merge f bine  :eu sunt departe de tara, de familie, de mama mea cand as avea nevoie de ei si atunci ce fac???? ma refugiez in munca ...uite aici e problema

#2329 2012-01-07 21:34:39

Onutza23
Insomniac member

poke deci sunt sanse sa stati si maine in aceeasi formula, poate cu alti musafiri. razvanel a prins gustul si-i place la burtica chicot

ada refugiaza-te in altceva, citeste despre sarcina, despre bebe, fa planuri, cauta lucruri pt el, citeste despre nasterea naturala. poti face atatea chestii care sa te distraga de la dorul de familie, si in acelasi timp sa te odihnesti. eu cand ma iau cu chestii din astea nici nu stiu cand zboara timpul, uit sa si mananc

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-07 21:37:06)

#2330 2012-01-07 21:54:14

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna seara, burtici scumpe!
Poke, nu-ti face mea culpa, ai perfecta dreptate cu suportul, eu i-as spune de la obraz ca am nevoie de el, chiar daca ti-a dat anumite lucruri...pana la urma ce ti-a dat era folosit deja, tu i-ai dat lucrul nou al copilului tau.Normal ar fi sa-ti cumpere tie unul nou si sa-l pastreze pe cel primit de la tine...smile
In privinta mamelor cu copiii nesupravegheati, e naspa situatia, am avut si eu ocazia sa mi se darame laptopul de pe blatul de bucatarie, sa-mi arunce cu routerul de net, sa-mi ciobeasca peretii etc, dar am eliminat musafirii respectivi, pentru ca in principal o vizita inseamna sa-mi faca si mie placere, iar mie clar nu-mi facea cand trageam linie si calculam costurile...big_smile
Kata, nu ma supar ca m-ai luat la rost cu alaptatul, eu i-am dat sa suga de cate ori voia, zi si noapte, am avut sfarcurile sangerande de nu mai puteam de durere, am luat tot ce se putea naturist de pe piata ca sa am lapte, dar nu am obtinut niciodata mai mult de 35-40 ml/zi.Am suferit enorm pentru ca m-am simtit inutila si inca ma simt, ca nu am fost in stare sa-mi alaptez copilul, dar cred ca chestia asta e putin ereditara, la mine in familie nicio femeie nu a alaptat pentru ca nu a avut cu ce...grater.Mi-as dori mai mult ca orice pe lume sa am mai mult laptic de data asta, si chiar am zis ca daca o sa fie asa, o sa-i dau si lui Eric...Uite acum ca am scris despre asta ma incearca iar un sentiment de vinovatie fata de Eric ca nu am fost capabila sa-i ofer asta..grater
Onu, asa frumusica esti in avatar, din poza asta imi inspiri a fi o persoana calda...puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2012-01-07 21:56:38)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2331 2012-01-07 22:12:20

Onutza23
Insomniac member

buck si bebe pusspuss buna si aici. e bine piticul tau, a scapat de febra?
multumesc pt aprecieri, cred ca de la culoarea bluzei par o persoana calda tongue. acum vorbind serios, nu sunt un om rau, sunt prietenoasa ceea ce cred ca ma face si calda. si cred ca multe din voi m-ati cunoscut cum sunt de la aspirante, pt ca la fel ca pe forum ma manifest si in realitate

#2332 2012-01-07 22:20:34

bucklucica
Hero member

Eric e binisor, nu a mai facut febra azi, dar e pe antitermice la 4-5 ore..O sa treaca.Partea proasta e ca a luat chestia de la vecinii la care am fost acum 2 zile...si asta m-a cam deranjat.Pentru ca eu daca Eric are ceva, chiar si sa stranute, nu-l duc in vizita si nici nu invit pe nimeni la noi..dar na, asta e!Le-am dat telefon si le-am spus sa o duca pe fetita la medic pentru ca Eric nu a mai iesit de atunci si clar de la ea a luat, mai ales ca spusesera in seara cand am fost acolo ca fetita avusese febra...si scaune moi...Eric nu a facut deloc scaune moi pentru ca i-am dat de azinoapte ceva naturist..
Onu, semeni foarte mult cu pediatra lui Eric, ea are exact trasaturi ca ale tale, si te face sa simti cand se uita la tine ca totul va fi ok, are darul de a linisti...puss O sa fi o mami super!!!

Eric 3 ani si 7 luni

#2333 2012-01-07 22:40:09

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

hehe ... bucluuuu. felicitari pentru bebe II.
sa ne zici ce e in burtica atunci cand o sa afli.
pana atunci sarcina usoara si pupici lui Ericutz.
majoreta  majoreta  majoreta

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2334 2012-01-07 22:45:05

bucklucica
Hero member

Carra, iubita, sa-ti traiasca scumpica!Sa creasca mare si sanatoasa si sa aiba mult noroc!puss Multumim de urari!Voi nu va ganditi la bebe2?
Ma duc sa-mi adorm scumpetea.Va pup si va urez somnic usor!puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2012-01-07 22:51:15)

Eric 3 ani si 7 luni

#2335 2012-01-07 23:01:32

Onutza23
Insomniac member

buck multumesc, ce frumos mi-ai spus, m-ai emotionat hjarta
somn dulce tie si lui bebe eric pusspuss

#2336 2012-01-08 00:15:31

korina_s
Full member
Inregistrat: 2011-12-25

seara buna fetele!!!va pupam si noi

Rares Matei
22.05.2012
,, Credinta face totul posibil,dragostea face totul usor ."

#2337 2012-01-08 08:23:18

Onutza23
Insomniac member

buna dimineata mamici si burtici pusspuss
va doresc o duminica frumoasa si calduroasa! nu stiu cum e la voi, la mine de ieri a venit iarna, a nins...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.