homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17-34

#628 2011-12-10 14:17:07

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17

Poke, Onutza pai m-am relaxat, prin munca rotfl rotfl

Any puss nu iubita, inca nu nasc lol cum te simti ?
nu am apucat sa iti zic, de dureri de cap cica sa mananci ceva acru (la mine a functionat doar o data ) in schimb eu cand eram acasa si nu mai suportam imi puneam la frunte cartofi cu otet , sau ma mai dadeam cu alifie chinezeasca

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#629 2011-12-10 14:24:29

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

angelus puss multzam de pont
te mai doare pe sub burta?
spatele cum e?
deja mandra se pregateste sa vina pe lume applause
sunt bine acuma, am dormit mult azi si acuma mi-e lene sa ma apuc de curatenie si gatit forgetit

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#630 2011-12-10 14:49:39

angel_sweety
Platinum member

any ma doare si nu doar la burta, si mijlocul, e asa ca o sensatie continua ca imi vine sa merg la baie , dar nu sunt contractii propriu zise , cel putin asa zic eu, poate nu imi mai aduc aminte

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#631 2011-12-10 14:53:55

mucoasa
Insomniac member

te intrebam ca asa s-a simtit si sora mea la al doilea bebe si dupa vreo 4 ore a nascut chicot
tot asa cu dureri de mijloc

5 iunie 2012

#632 2011-12-10 15:24:40

angel_sweety
Platinum member

any dar cu tensiunea cum stai ? Pe mine de la tensiune ma durea capul zilnic
Ce bine de sora ta ca a nascut asa repede ,mai stau si eu nitel si de nu mi_or trece fug sa fac baie , oricum la spital inca nu plec ca aia or sa ma opreasca acolo si o sa ma plictisesc

Publicitate

loading...

#633 2011-12-10 15:25:56

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

muco puss
angel, e pe vine baby a ta hjarta

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#634 2011-12-10 15:26:59

mucoasa
Insomniac member

cu tensiunea stau bine e 120 cu 80
pe mine de la oboseala m-a durut capul
eu ies acuma ca asa nu fac treaba chicot sa scrii daca e ceva
te pup si daca nu te mai vad iti doresc nastere usoara, recuperare rapida si lapte-n tzitzi si normal o fetita sanatoasa rugaciune  rugaciune  rugaciune  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
te pup, vai ce emotii imi dai big_smile  cesafac

5 iunie 2012

#635 2011-12-10 15:33:26

pokemon
Diamond member

da' chiar, ia uite  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

#636 2011-12-10 15:50:12

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

any spor la treaba

angel facem galerie de acum rotfl
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

ce spectacol am in burta. am stat putin intinsa pe partea stanga si toata burta s-a mutat pe laterala. m-a intins la maxim, aveam o burta triunghi cu varful in stanga rotfl. al meu era asa mirat, si pe mine ma gadila de nu mai puteam

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-12-10 16:09:45)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#637 2011-12-10 16:50:52

pokemon
Diamond member

onu hjarta
al meu bebe e indragostit de muzici. aseara, timp de 3 ore cat ne-am uitat la vocea romaniei a fost intr-o continua batzaiala smile
si acus are forta, impinge de ma dor muschii si pielea chicot
angel, nascusi? big_smile

#638 2011-12-10 17:06:29

Onutza23
Insomniac member

la a mea cred ca ii place magic fm, mai ale scand canta mariah carey- all i want for xmas is you, vai de mine, muta burta cat se agita, mi-e asa drag de ea hjarta

angel cred ca varuieste rotfl

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#639 2011-12-10 17:11:49

pokemon
Diamond member

la al meu ii place rock-ul lol

eu nu mai stiu cum sa stau, iar mi s-a ridicat burta in gat. cred ca nu prea o sa ma bag nici la jocuri, data trecuta am vomat din cazua pozitiei si a faptului ca ma tot intindeam dupa piese smile si il inghesuiam smile
am mai descoperit la dus ca au mai aparut cateva vergeturi pe o coapsa. cred ca d-aia ma durea pe mine asa tare sapt trecuta pe sub burta. iar o fi facut boom smile
si acus mi-e somn! ziceam ca o sa fac pt musafiri niste pancakes, dar sunt prea obosita. cu alta ocazie smile

#640 2011-12-10 17:21:52

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

buna seara fete...acum am ajuns si eu acasa in sfarsit...spusesem la apirante ca eu azi am mers la serviciu...si am lucratttttt de acuma crap de spate.
angelusule...ce afci mama?vine fetita...tie de azi noapte ti se trage chicot
pup toate burticile
de raven stim ceva?

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#641 2011-12-10 17:26:42

pokemon
Diamond member

amalia, nimic de raven sad
bine ai ajuns acasa, ia si odihneste-te

#642 2011-12-10 17:28:13

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

hello

angel majoreta (desi cred ca io-s intarziata rau, pun pariu ca deja a nascut big_smile)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#643 2011-12-10 17:32:56

Onutza23
Insomniac member

am stat in pat dar tot asa nu-mi gasesc pozitia. daca stau pe o parte toata burta se transfera pe laterala respectiva. si cu fata in sus ma doare mijlocul. o sa incerc in fund poate reusesc sa stau locului. sangerarea vad ca s-a oprit, a devenit maro si e putina. si mi s-a facut o pofta de ciocolata de nu pot sa cred, as manca toate bomboanele din lume. noroc ca nu mai postesc si am dulciuri multe de la mos nicolae rotfl

amalia si bebe pusspuss odihneste-te de acum, sper sa te lase repede spatele

kata si bebe pusspuss

ia uitati ce regres la burtica mea, comparat cu 28+(foaia atasata langa 30+ e facuta mai devreme, ma gandeam ca poate ieri imi patratise burta si de asta e mai mica) :

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-12-11 12:19:02)

#644 2011-12-10 18:13:24

angel_sweety
Platinum member

disperat  disperat  disperat  disperat buai eu sunt inca aici, cu durerile de rigoare dar inca pe metereze, am stat in pat nitel , bagati majoretele la loc ca vi le fur  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-12-10 18:14:53)

#645 2011-12-10 18:18:42

Onutza23
Insomniac member

angel fura-le daca ai curaj big_smile
am pus mai sus poza cu burta, da-ti cu parerea smile

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-12-10 18:19:29)

#646 2011-12-10 18:21:38

angel_sweety
Platinum member

Onu exact de poza vroiam sa iti zic, se vede clar ca e vina ca s-a patratit in momentul respectiv si in plus, s-a asezat diferit , nu mai e in aceeasi pozitie, cred ca incepe sa se aseze cu capul in jos daia nu mai pare burta asa mare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.