homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17-36

#666 2011-12-11 15:08:54

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17

hello burtici puss
onu, n-am timp sa caut in urma
ai fost la doctor cu sangerarea asta?

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#667 2011-12-11 15:26:13

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

smart si bebe pusspuss ce fac puiutii?

angel e bine ca misca la fel de mult, are loc in burtica. si eu imi doresc sa miste mult si des pana la nastere, doar asa sunt convinsa ca e bine si nu stau ingrijorata

kata si bebe pusspuss si mie mi-a tremurat curul chicot, dar stiu unde am gresit si de acum nu mai repetam greseala. prima data cand am sangerat tot la contact a fost, am tot citit si zice ca e colul intins si sensibil si de asta mai apar sangerari. dar noi de acum nu mai facem sex sa nu mai riscam. ai grija de tine si sper sa-ti dispara maroneala de tot si sa nu-ti mai dea emotii din astea pana la nastere

bubu puss n-am fost la doctor, am sangerat ieri la contact sexual si a trecut. marti merg la control si o sa vad atunci

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#668 2011-12-11 15:34:59

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

onu, la mine a fost ceva ff redus si a tinut vreo ora. Sper sa nu mai vad asta. Dar in locul tau cred ca bateam la usa la urgente deja tongue

angel:)))

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#669 2011-12-11 15:37:26

bubutadana
Insomniac member

hmmm onu, si eu ca si katami, daca pateam asa rupeam usa urgentelor

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#670 2011-12-11 15:46:32

Onutza23
Insomniac member

stiind ca am mai patit o data si cauza, nu m-am dus. la mine in oras la urgente nu te baga nimeni in seama, n-as merge aici, in cel mai rau caz as pleca la iasi. am vb cu doctora la tel, mi-a zis sa fac repaus la pat, sa iau no-spa daca am dureri si daca sangerarea continua, sa merg la control (e in alt oras decat mine). cum dureri nu aveam si a disparut sangerarea, am zis ca e mai bine sa stau linistita. am invatat cat am fost insarcinata sa stau calma si sa nu ma panichez ca-mi fac mult rau, incerc sa iau totul cu calm. poate gresesc ca adopt atitudinea asta, dar imi urmaresc corpul si daca simt ca e totul bine, merg asa mai departe. daca m-as panica stiu ca ar fi mult mai rau decat pastrandu-mi calmul si linistea. acum astept sa vedem marti la control ce zice doctora

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-12-11 15:48:29)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#671 2011-12-11 16:08:14

bubutadana
Insomniac member

ok, onu, e bine ca esti calma
sa va ajute Dumnezeu pe toate sa va fie bine pana la termen puss

#672 2011-12-11 16:48:09

Onutza23
Insomniac member

bubu multumim pusspuss
eu asa consider, ca daca nu ma doare nimic si nu ma simt rau, sa ma agit ar insemna sa o agit pe bebelina. poate ar trebui sa fiu altfel, dar nu pot

#673 2011-12-11 17:09:23

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
va pup pe toate cu mare drag puss
angel, tot nenascuta te gasesc?  punish  imi pare rau pt durerile de rinichi, sper sa te lase! par  impodobisi bradul?  cool
onu, bine ca s-a dus sangerarea  kram
kata, eu mai multe griji imi fac pt tine, la sarcina asa micuta  puss  dar va fi totul bine!  tummenupp

noi azi am impodobit si curtea. am facut om de zapada, bradute, steluta din furtun luminos si intr-un pom am prins un ren care trage o saniuta  hjarta  o sa fac pozi intr-o seara  smile
bebe al meu a fost cuminte aseara, m-a lasat sa ma joc in voie. e adevarat ca am fost ca o cizma, ciuca bataii, dar for fun, merge  chicot

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-12-11 17:22:36)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#674 2011-12-11 19:53:07

Onutza23
Insomniac member

poke si bebe pusspuss ce frumos ca v-ati prnat curtea, sa faci poze sa ne arati
multumesc, secretia mea a revenit la normal acum, nu mai e nimic

#675 2011-12-11 20:34:07

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Poke puss ce frumos , vrem poze sa vedem si noi curte
da, am facut si bradutul in sfarsit

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#676 2011-12-12 07:24:12

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza burtici puss
o saptamana frumoasa va doresc
angelus puss  vad ca inca nu ai nascut big_smile
onutza puss ma bucur ca a trecut si maroneala
kata puss a trecut maroneala? cum e secretia?
poke puss astept sa vad si eu pozele hjarta
raven vad ca nu a dat nici un semn cesafac

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#677 2011-12-12 08:21:01

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

neata fete...
aveam mustrari de constinta ca nu am intrat ieri sa vad ce facusi angelino...dar vad ca tot formula 2 in 1..cel putin pana acum de dimineata.
kata...sper sa nu mai ai emotii puss
onu puss e foarte buna logica ta, mai ales ca daca iti cunosti corpul stii bine cand e ceva in neregula...sper totusi sa nu mai ai emotii...
poke...ce frumos. ieri am zis ca fac si eu casuta noastra gata de craciun, dar n-am mai apucat. tot weekendul am fost solicitata la maximum, sambata la serviciu, ia ieri zici ca m-a lovit strechea cu al gatit. Pana aseara la 7 n-am pus corpul la orizontala, drept pt care aseara abia ma mai miscam de spate. chestia e ca si al meu a racit un pic la spate si sa veedti cum ne intoarcem unul pe celalalt...ca doi mosnegi..si ne si mai ambitionam sa avem loc amndoi pe jumatate de canapea, intinsi, la televizor.
Nici azi nu am timp cred sa pun beculete si stelute, vreau intai sa fac o curatenie mai generala asa si apoi.
muco puss matinala noastra
pupam si celalalte burtici si mamici ...smartucule kram

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#678 2011-12-12 08:31:10

mucoasa
Insomniac member

amalia neatza puss si eu am gatit ieri o gramada ca sa avem pe cateva zile ca cine stie ce saptamana o sa am la lucru
eu am inceput sa am dureri de spate, simt cateodata ca mi se blocheaza spatele iar cand calc parca ma sageata si schiopatez pana imi revin. ati patit si voi asa?

5 iunie 2012

#679 2011-12-12 08:55:22

angel_sweety
Platinum member

neata burtici mari si mici
Any puss neata, nasol cu durerile astea de spate, cam devreme te-au luat

Amalia puss neata, inca sunt 2 in 1 chicot si vad ca fi-mea nu da semne de iesit

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#680 2011-12-12 08:59:07

mucoasa
Insomniac member

angelus pupici si aici puss  imi pare rau ca tot ai dureri de rinichi, stiu cat de rele sunt supa
inca nici un semn? big_smile
tot vroiam sa te intreb daca ai tratat pana la urma infectia din urina
la mine durerile de spate sunt din cauza ca stau la lucru pe scaun 9 ore sau mai mult, iar daca sunt acas si lucrez ca stau in picioare forgetit

5 iunie 2012

#681 2011-12-12 09:01:02

angel_sweety
Platinum member

Any nu am mai tratat nimic, doctorul tot a vazut analizele, dar daca el nu a zis nimic, am tacut si eu, si oricum , am preferat asa decat sa bag antibiotic in mine , plus ca el era mult mai ingrijorat de tensiunea mea mare nu de infectia urinara

#682 2011-12-12 09:05:44

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

muco eu si cand nu eram gravida aveam ceva dureri de spate in zona "cozii de cal", cand faceam treburi care imi solicitau spatele indeosebi..deh...am crescut la tara si mi-am cam ajutat bunicii la toate muncile, fara sa tinem cont daca erau sau nu adecvate varstei. este normal sa ai dureri de spate dar cred ca nu trebuie sa fie permanente si insuportabile...uterul e oarecum conectat la muschii rectali...si marindu-se uterul automat trage de muschii rectali.

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#683 2011-12-12 09:13:33

mucoasa
Insomniac member

angelus inteleg
amalia mersi de raspuns

5 iunie 2012

#684 2011-12-12 09:36:36

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata wave

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.