Inceperea vietii sexuale-3
Pagini: 1 2 3 4 5
Subiect inchis
- mature_man
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-02-17
Re: Inceperea vietii sexuale
Cu toate ca ne-am cam indepartat de subiectul tinerei noastre colege de forum, totusi sunt interesante si discutiile off-topic...
Multumesc tuturor celor care au apreciat raspunsul meu, raspuns excelent completat de colega care a mentionat problema bolilor cu transmitere sexuala.
I-am cerut scuze si lui Random, ptr. presupunerile cu privire la viata sa ... ma rog, chiar daca era si un semn de intrebare pe acolo, tot am gresit...
O mentiune speciala am si ptr. cazul Biannca, o colega cu care m-am intersectat pe vreo doua forumuri... Biannca a fost oripilata de opiniile mele cu privire la masturbarea la copiii mici, si vad ca nici acum nu i-a trecut...
O seara buna!
MM
Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-12-03 22:12:09)
Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.
- luisjota
- Hero member
- De la: ...madrid al cielo
- Inregistrat: 2009-12-27
fucking perfect...
- BiaSwan
- New member
- De la: Bucuresti/Cta
- Inregistrat: 2011-12-02
Ma linistesc si ma amuza foarte mult reply-urile voastre . Sunteti de treaba
Ultima oara a fost editat de BiaSwan (2011-12-03 18:32:48)
- luisjota
- Hero member
Bia, welkom:
fucking perfect...
- Emm
- Hero member
- De la: mama de acasa
- Inregistrat: 2009-02-05
Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way
- luisjota
- Hero member
Emm, si tie ...welkom back
fucking perfect...
- BiaSwan
- New member
luisjota a scris:Bia, welkom:
Vrei sa spui "welcome" ? Thaaaanks
- Emm
- Hero member
- De la: mama de acasa
- Inregistrat: 2009-02-05
luisjota a scris:Emm, si tie ...welkom back
Thanks honey
Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way
- Random
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2011-01-28
- Te iubesc pervers ca spanacul in farfurie.
Emm a scris:Subsum a scris:tu tot timpul tre' sa ai dreptate..
iar tu tre' sa te iei de mine, nu? vaaai cum semeni tu cu tot_el
- Unul si acelasi.
Emm a scris:Random a scris:GuessWho a scris:Boys, chill. Nu putem judeca pe cineva dupa o semnatura etc. Si nu e nevoie sa te ataci daca nu e asa. Si in plus, si daca ai fi avut parte de refuzuri..wtf, shit happens!
Te-ai bagat in seama total degeaba. Plus, ca ai citit ce-ai vrut tu, nicidecum ce-am scris eu!
si mai vorbeai de mine... uita-te la tine in ce hal ai ajuns! asa erai tu? ai face bine sa-ti ceri scuze persoanelor cu care ai vorbit nu tocmai frumos. scuzati -ul
- Am ajuns o "lepra" care nu mai suporta sa fie calcat in picioare. Si acum astept de la tine niste scuze. Dar cer prea multe.
mature_man a scris:Cu toate ca ne-am cam indepartat de subiectul tinerei noastre colege de forum, totusi sunt interesante si discutiile off-topic...
Multumesc tuturor celor care au apreciat raspunsul meu, raspuns excelent completat de colega care a mentionat problema bolilor cu transmitere sexuala.
I-am cerut scuze si lui Random, ptr. presupunerile cu privire la viata sa ... ma rog, chiar daca era si un semn de intrebare pe acolo, tot am gresit...
O mentiune speciala am si ptr. cazul Biannca, o colega cu care m-am intersectat pe vreo doua forumuri... Biannca a fost oripilata de opiniile mele cu privire la masturbarea la copiii mici, si vad ca nici acum nu i-a trecut...
O seara buna!
MM
- Cam tarziu. Se accepta. Salut.
- Bia, sincer nici n-am vrut sa-ti raspund cum o fac de obicei. Pentru ca m-am saturat de lipsa de informare din partea unora, mai ales incepatori. Imi cer scuze, nu trebuia sa-ti raspund asa. Dar eu unul ti-am dat un raspuns la rece si cat mai simplu fara n'spe mii de explicatii. Daca vroiai explicatii intrai frumusel la restul de topice (topicuri sau cum spanac li se spune) si citeai acolo.
Si uite asa dragele si dragii mei, incep iar incet incet sa renunt la forum. Mersi de incurajare. Altfel nu renuntam la el fara voi. N-o sa-mi fie dor de voi. Pentru ca cine vrea sa vorbeasca cu mine, stie unde ma gaseste. Cine nu, sanatate si la revedere . Noapte buna.
Do the world a favor, stay like this forever.
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- BiaSwan
- New member
Random a scris:Bia, sincer nici n-am vrut sa-ti raspund cum o fac de obicei. Pentru ca m-am saturat de lipsa de informare din partea unora, mai ales incepatori.
Daca stiam ca am sa fiu judecata, nici nu mai postam. Consider ca am fost bine informata, doar putin iresponsabila, pentru ca multa lume se lauda ca face sex fara prezervativ si nu pateste nimic, (aici nu ma refer la BTS ci la o sarcina nedorita).
- eph
- Hero member
- Inregistrat: 2011-04-06
- BiaSwan
- New member
Pai doar sa vad daca pot nu ? Sa fiu la conducere, sa vada cine e sefa.
- eph
- Hero member
- Inregistrat: 2011-04-06
daca nu ma dezvirginam eu nu cred ca o facea vreodata
Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-04 13:17:36)
- Random
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2011-01-28
BiaSwan a scris:Random a scris:Bia, sincer nici n-am vrut sa-ti raspund cum o fac de obicei. Pentru ca m-am saturat de lipsa de informare din partea unora, mai ales incepatori.
Daca stiam ca am sa fiu judecata, nici nu mai postam. Consider ca am fost bine informata, doar putin iresponsabila, pentru ca multa lume se lauda ca face sex fara prezervativ si nu pateste nimic, (aici nu ma refer la BTS ci la o sarcina nedorita).
Toata lumea judeca. Dar fiecare o face in felul lui, mai mult sau mai putin. Eu consider ca niciodata nu suntem destul de bine informati. Si ca ai plecat urechea la gura lumii. Faptul ca recunosti ca ai fost iresponsabila spune ca stiai la ce riscuri te risti de la bun inceput, doar ca ai zis de-o idee...why not do it like they do it? Treaba ta ce-ai facut si cum. Acum stii ce ai de facut pentru datile viitoare (presupun).
Do the world a favor, stay like this forever.
- sub
- Platinum member
- De la: BV
- Inregistrat: 2010-05-29
Emm a scris:iar tu tre' sa te iei de mine, nu? vaaai
sigur ca da, tu esti cea cu dreptatea absoluta, deci nu m-am luat de tine intr-un sens rau, ia-o ca pe un "compliment"
Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.
- BiaSwan
- New member
Bine Random, tu cel perfect, fara greseli. Am fost bine informata, nu am spus ca destul, dar totusi, de protejat, m-am protejat, doar c-au existat si cateva clipe fara, acum ce pot spune, Doamne Ajuta ! Si pe viitor, evident, multa grija ...
@frankie: hihihi
Ultima oara a fost editat de BiaSwan (2011-12-04 14:55:37)
- *joy*
- Insomniac member
- Inregistrat: 2011-02-09
Bia,daca erai atat de informata si priceputa de ce ai mai postat aici?
- BiaSwan
- New member
Biannca a scris:Bia,daca erai atat de informata si priceputa de ce ai mai postat aici?
Draga Biannca, am postat aici ca sa vad cateva pareri, si nu am spus nicidecum ca sunt priceputa. Dar fie vorba intre noi, de ce sari mereu in apararea lui Random ? Ai bucurii la el ? Ca am mai vazut la cateva topic-uri.
Ultima oara a fost editat de BiaSwan (2011-12-04 17:43:57)
Subiect inchis
Pagini: 1 2 3 4 5
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|