|
Nu esti logat.
Inceperea vietii sexuale-4#58 2011-12-04 17:43:49
Re: Inceperea vietii sexualeva simtiti mai bine cand judecati alta persoana sincer....nimeni nu este in masura sa judece pe cineva...eu va intreb asa : oare sunteti perfecti? cel mai mare defect al unui om este sa judece dar nu se uita la el insusi Ultima oara a fost editat de pufymaxima (2011-12-04 17:47:30) Offline #59 2011-12-04 17:48:01
Re: Inceperea vietii sexuale
Deja intreci masura,draga mea. De unde stii tu ca nu sunt maritata si am si 4-5 copii? De unde stii tu...poate il cunosc personal pe Random si vreau sa tin cu el. Offline #60 2011-12-04 17:52:07
Re: Inceperea vietii sexualeBiannca dupa felul in care te exprimi tu in cuvinte arata clar ca esti un copil imatur Iarta-ma dar pe bune exagerezi nu te vezi? Nu mai judeca pe altii pentru si tu ai problemele tale toti avem problemele noastre...Ce zici? Te duci tu sa ti bei lapticul ? Ca ti se raceste... Ultima oara a fost editat de pufymaxima (2011-12-04 17:53:22) Offline #62 2011-12-04 17:54:18
Te dai matura dar felul in care actionezi, cum te exprimi, felul in care tu privesti aceasta situatie te da de gol. Intrec masura ? Cu ce ? Nu iti da barbatul acasa suficient si vi si te razbuni pe noi ? Relaxeaza-te ... Offline Publicitateloading...
#63 2011-12-04 17:56:03
Re: Inceperea vietii sexualerazi tu razi draga mea dar nu e rasul tau ai amutit iubito?sa te ajut ? un pui de somn nu ti ar strica se apropie ora ta de somnic Ultima oara a fost editat de pufymaxima (2011-12-04 18:03:15) Offline #64 2011-12-04 17:56:59
Re: Inceperea vietii sexualeSuntem totusi pe un forum public si mi se pare de prost gust sa ma intrebi "ce-mi da barbatu",si de asemenea mi s-ar parea de prost gust sa iti dau replica. Offline #65 2011-12-04 17:58:26
Se vede ca nu gandesti si nu intelegi ceea ce eu iti scriu, a fost o intrebare retorica, nu necesita raspuns. Si crede-ma, stiam si eu fara sa-mi spui tu ca acest forum este unul public si nu altfel. Am incheiat, o seara buna. Ultima oara a fost editat de BiaSwan (2011-12-04 18:33:45) Offline #66 2011-12-04 18:04:40
Re: Inceperea vietii sexualeimi poti spune Biannca sincer ce varsta ai ? Offline #67 2011-12-04 18:12:56
du-te ducea-te-ai sa te duci! de ce nu ti-or fi dat moderatorii ban permanent nu stiu, dar meritai! Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #68 2011-12-04 18:19:53
vai, duce-m-as sa ma duc! pentru ca am stiut sa pastrez limitele regulamentului astfel incat sa nu imi iau ban permanent.. dar dorinta ta nu cred ca se va indeplini, doar ca vrei tu! somn usor!
cu ce, maica Domnului? Ultima oara a fost editat de sub (2011-12-04 18:23:17) Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #69 2011-12-04 18:23:24
Re: Inceperea vietii sexualeVaaaaii, am citit unele posturi si Ati luat-o razna ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #70 2011-12-04 18:41:13
Re: Inceperea vietii sexuale"Adevarul e ca pe de o parte o inteleg pe Biannca, pt ca majoritate acare posteaza aici se apuca de sex ca de ceva banal fara sa se gandeasca la faptul ca poate aduce consecinte destul de grave." Offline #71 2011-12-04 18:59:33
Re: Inceperea vietii sexualeDe ce trebuie dupa casatorie? Ce e cu ideile astea preconcepute. Si daca te framanta asa tare cand am facut-o eu prima data, aveam 19 ani si un pic. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #72 2011-12-04 19:10:03
sincer, nici macar nu-mi pasa, pt ca s-a dus de tot forumul asta. ce-a fost odata si ce a ajuns, numai din cauza persoanelor ca tine, care nu stiu decat sa comenteze aiurea. pot sa primesc foarte frumos ban permanent ca nu ma intereseaza, cu toate ca aici am cunosc niste oameni extraordinari si le-as duce lipsa, am cunoscut si d-astia asa ca tine, care strica absolut tot forumul . Ultima oara a fost editat de Emm (2011-12-04 19:11:07) Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #73 2011-12-04 19:14:36
Re: Inceperea vietii sexualetopicul asta se va inchide rezumat pentru moderatori ca sa nu cititi 3 pagini degeaba: o fata noua intreaba frumos ceva simplu, random o dezinformeaza, nu stiu daca de 'informat' ce e, sau ca sa-si bata joc (da, random, se poate sa ramana insarcinata din ce au facut ei), MM ii raspunde frumos la intrebari si cum era normal ii da putin peste nas lui Random, irelevant cum sunt posturile lui MM in general, totusi biannca a simtit nevoia coplesitoare sa-i spuna lui MM asta fara legatura cu topicul, evident cea care a deschis topicul s-a simtit putin lezata ca biannca se ia de singurul om care a incercat sa o ajute cand cauta un raspuns, in loc sa accepte ca a facut o mica gafa, domnisorica biannca a trebuit sa raspunda cu tupeu, random si MM s-au mai ciondanit putin, mai intervine si gueswho, bia incearca sa ii linsteasca, o ajut si eu in legatura cu problema, atrag putin atentia unde era nevoie, biannca simte nevoie in continuare sa nu o ajute pe fata ci doar sa-si spuna parerile personale despre useri fara nici o legatura cu ce au spus la acest topic... intervine pufymaxima care parca ar fii mama biei subsum se cearta cu emm, si invers, biannca o tot tachineaza pe cea care a deschis topicul de parca ii ofera o placere deosebita (daca o ajuta si dupa aceea continua cu aberatiile mai intelegeam...), insa atunci cand este si ea luata peste picior, normal ca nu se considera acceptabil si bineinteles ca sa incheie kaereste sare in ajutorul bianncai, cum altfel. problema nu e de off-topic ca tot ne-a atras atentia camish, ci de rautatile fara rost ale lui random, biannca, emm, subsum, putin si MM chiar si pufymaxima si chiar si ale biei dar a fost atacata si este destul de evident mai copil ca varsta decat ceilalti. puteti sa va certati pe 'ce gandesti acum' in loc sa postati acolo cand va venit si alte de astea, si sa nu o mai faceti pe topicul fetei. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-04 19:16:14) Offline #74 2011-12-04 19:16:09
cu ce-l stric? ti-am zis doar ca tu tot timpul tre sa ai dreptate, ce e asa rau in asta? nu stric cu absolut nimic forumul, nu injur, nu vorbesc urat, sau altele. Ultima oara a fost editat de sub (2011-12-04 19:18:16) Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #76 2011-12-04 19:18:15
Re: Inceperea vietii sexualefrankieeee deci Ultima oara a fost editat de Emm (2011-12-04 19:19:58) Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|