Inceperea vietii sexuale
Pagini: 1 2 3 … 5
Subiect inchis
- BiaSwan
- New member
- De la: Bucuresti/Cta
- Inregistrat: 2011-12-02
Inceperea vietii sexuale
Buna tuturor!
Am si eu o problema, nu stiu exact cu ce sa incep dar ... Mentionez ca ciclul meu menstrual s-a terminat in jur de 25 octombrie, pe 3 niembrie am avut primul contact sexual, contactul a fost unul cu prezervativ, insa, la insistentele lui, au fost si cateva clipe fara, insa el in mine nu a ejaculat, desi l-a bagat aproape pe tot in mine cand eram calare pe el. Ciclul meu menstrual inca nu a venit, desi este unul neregulat, sanii ma dor putin, semne nu sunt, este totusi posibil sa fi ramas insarcinata ? Am insomnii de 2 zile, am dureri de cap infernale (asta datorita stresului), ma macina acest gand ... Sper sa priviti acest subiect cu seriozitate, multumesc anticipat !
Ultima oara a fost editat de BiaSwan (2011-12-02 18:51:42)
- Random
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2011-01-28
Re: Inceperea vietii sexuale
"este totusi posibil sa fi ramas insarcinata ?" Nu.
Do the world a favor, stay like this forever.
- mature_man
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-02-17
BiaSwan,
Chiar si numai ptr. linistea ta, si tot n-ar trebui sa-i mai dai voie sa intre in tine fara prezervativ. Dar ma rog, stim cum e... iubirea e mare, emotia si mai mare, baiatul insista, parca ai vrea si tu... ca doar de abia ce ti-a trecut ciclul.
Sa stii ca exista posibilitatea (poate sub 1%) de a ramane insarcinata si fara o ejaculare propriu-zisa. Lichidul secretat de prostata, lichid ce este eliminat in timpul actului sexual cu scop de lubrifiere, poate sa contina spermatozoizi. De cele mai multe ori barbatul nici nu simte scurgerea acelui lichid din penis, asa ca degeaba il intrebi pe el ce si cum...
Nu am inteles daca a intrat in tine inainte sau dupa ce a ejaculat. Sper sa fi fost inainte...
In concluzie, daca a avut loc o penetrare fara prezervativ, inainte de ejaculare, dupa care si-a pus prez. si ati continuat joaca, sunt sanse extrem de reduse sa fii insarcinata. Daca de atunci n-ai mai avut niciun contact sexual, poti sa-ti faci si un test de sarcina, ca sa stai linistita.
Nu te mai baza pe perioada fertila, mai ales daca ai ciclul neregulat. Cel mai bine ar fi sa consulti medicul si sa-l rogi sa-ti prescrie anticonceptionale orale. Iar daca pana atunci domnul mai insista sa intre in tine fara protectia pusa, intreaba-l ce faceti cu eventualul copil...
MM
Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-12-02 19:26:25)
Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.
- BiaSwan
- New member
Iti multumesc MM pentru raspuns, si da, a fost inainte.
- Random
- Hero member
Am o idee si mai buna. Nu mai faceti sex (fetele). Ce rost are sa va mai complicati? Orice ati face sunt sanse sa ramaneti insarcinate. Chiar si o probabilitate de 1% va pune intr-o stare de alerta si va sperie, de va tineti barbatu la distanta cel putin 1 luna.
- mature_man
- Full member
Excelenta idee, Random! Iti multumim ptr. dovada de amabilitate si intelepciune.
MM.
PS. Chiar crezi ca o fata disperata are nevoie de sarcasmul tau?! Sau asa te simti si tu razbunat, ca urmare a vietii zbuciumate si pline de refuzuri?
- Random
- Hero member
Are atata nevoie de sarcasmul meu, cum are nevoie sa-i hranesti tu disperarea si nesiguranta si temerile cu raspunsul ala.
N-am niciun chef sa intru in detalii si sa ma explic tie (n-ai sa vezi niciodata asta). Mai ales ca stilul tau de a raspunde ma dezgusta total. Sanatate la iepuri, intre timp sa iti pui la semnatura ce cavaler esti tu bai luis2. Iti faci impresia ca ma cunosti? Sau ca imi stii povestea vietii?
- BiaSwan
- New member
Hei, hei Random. Am postat pentru ca am nevoie de cateva pareri, nu sa va certati voi, si da, m-a linistit cu acel post, nu inteleg de ce te dezgusta total felul in care el raspunde la problemele fetelor.
- mature_man
- Full member
Multumesc ptr. aprecieri, BiaSwan! Sper ca esti mai bine acum...
@Random,
Am vizionat, din curiozitate, clipul din semnatura ta... si mi-a placut foarte mult...
Te rog sa-mi ierti ironia cu privire la raspunsul tau, toti mai avem si zile proaste.
MM
Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-12-02 19:48:30)
- Random
- Hero member
M-a deranjat nesimtirea cu care ti-ai dat cu parerea legat de mine. Pentru asta vreau scuze. You don't fuckin know me, dar presupui ca am avut o viata zbuciumata si plina de refuzuri. De unde cacat ai dedus tu asta?
Raspunsul meu a fost scurt si la obiect dupa ce am analizat detaliile oferite de ea. Nu m-am incurcat cu detalii ca tine despre ce ar fi trebuit sa faca, pentru ca nici nu s-a obosit sa citeasca sau sa dea un search pe forum. Detalii care au rezumat acelasi raspuns. De ce nu s-a protejat si de ce i-a permis sa "intre in ea" (ca in UE), este strict treaba ei. La fel cum e si treaba mea de ce nu suport eu anumite persoane (da bia?, detalii ce nu intereseaza pe nimeni).
O sa-mi schimb semnatura: sunt genul de om care-si taie venele sa atraga simpatie. E bine asa? Ma descrie perfect? Ce zici?
- GuessWho
- New member
- Inregistrat: 2011-11-23
Boys, chill. Nu putem judeca pe cineva dupa o semnatura etc. Si nu e nevoie sa te ataci daca nu e asa. Si in plus, si daca ai fi avut parte de refuzuri..wtf, shit happens!
- *joy*
- Insomniac member
- Inregistrat: 2011-02-09
fara suparare mm,dar si mie mi se par de prost gust posturile tale.
- Random
- Hero member
GuessWho a scris:Boys, chill. Nu putem judeca pe cineva dupa o semnatura etc. Si nu e nevoie sa te ataci daca nu e asa. Si in plus, si daca ai fi avut parte de refuzuri..wtf, shit happens!
Te-ai bagat in seama total degeaba. Plus, ca ai citit ce-ai vrut tu, nicidecum ce-am scris eu!
- BiaSwan
- New member
Biannca a scris:fara suparare mm,dar si mie mi se par de prost gust posturile tale.
Eu am apreciat postul lui MM ca fiind unul util, tu de ce te bagi ? Ti-a cerut cineva opinia ? Nu cred ...
- *joy*
- Insomniac member
- Inregistrat: 2011-02-09
Bia,nu stiam ca e nevoie sa cer voie pentru a raspunde la un topic Scuzele mele,o sa recitesc regulamentul!
- eph
- Hero member
- Inregistrat: 2011-04-06
ce o fii fost de prost gust la postul lui MM in cazul DE FATA nu pot concepe, pentru ca ar trebui sa ne rezumam la postul de fata, nu la istoria posturilor lui MM... si bia, nu mi-a placut cand am citit ca el a insistat sa intre fara prezervativ fiind si prima oara, in loc sa faca aceasta experienta cat mai placuta pentru tine si pentru amandoi si cat mai sigura... nu cred ca e batut in cap sa nu stie cum se foloseste corect prezervativul. mi se pare egoist si aiure gestul lui. macar nu prima oara... spune-i clar ca nu ti-a placut, ca uite cat de stresata esti acum din cauza asta in loc sa te bucuri ca ati facut impreuna acest pas. si spune-i de asemenea sa nu se mai repete, pentru 3 secunde de placere mai mare pentru el, sa te chinuiesti tu. ma intreb oare el se chinuieste in acest moment cum o faci tu?... si MM te-a sfatuit sa treceti pe pastile, dupa parerea mea mult prea rapid, doar pentru ca v-ati jucat o data fara nu inseamna ca nu puteti sa nu o mai faceti niciodata! si nu a pus problema de boli! deja ati facut fara prezervativ, chiar si fara ejaculare si doar 3 secunde poti lua toate bolile pe care le are, presupunand ca tu nu ai ca erai virgina. nu te judec, sincer, trebuie sa va faceti toate analizele la ginecolog tu, dermato-venerolog el si sange amandoi (teste speciale nu hemoleucograma!). pentru ca si daca nu mai renunatati la prezervativ pentru astfel de momente de ignoranta si inconstienta care nu sunt chiar asa de greu de controlat daca iti impui, deja ati facut-o. nu vreau sa te sperii, e posibil bine inteles sa fiti 'curati' amandoi, dar nu crezi ca e cazul sa stiti asta, nu sa sperati? cu drag ti-am scris fara pic de rautate. te pup! random, mi s-a parut de prost gust, daca tot ne dam cu parerea despre asta postul tau. era normal sa-si faca griji, era vina lui in primul rand si a ei ca a cedat, i-ai dat o informatie eronata (ca nu poate ramane insarcinata), si solutia propusa este o bataie de joc, si foarte smart ce pot sa spun... pentru ca iubitul e egoist si ignorant, sau habar n-are ca se poate ramane insarcinata asa, ca sa nu mai zic de boli citand-o a nu stiu cata oara pe moksha sarcina trece, sida, nu!, tot ea este blamata ar trebui sa nu mai faca sex daca e asa stresata... nu! ar trebui sa nu-i mai dea voie tipului sa faca prostii, si ar trebui ca el sa nu mai ceara asa ceva si sa-i vina mintea la cap.
Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-02 21:51:25)
- BiaSwan
- New member
Biannca a scris:Bia,nu stiam ca e nevoie sa cer voie pentru a raspunde la un topic Scuzele mele,o sa recitesc regulamentul!
Sau poate sunt eu noua si nu stiu chiar atat de multe, ai facut off-topic, parerile ti le faci in alta parte, nu aici. Eventual dai un mesaj si cerei sa-si schimbe "stilul" cu toate ca este unul OK si asa.
@Frankie: a fost un pas important pentru amandoi, si el era virgin atunci cand .... nu a fost egoism, doar mi-a sugerat iar eu am acceptat, curiozitatea ...
Ultima oara a fost editat de BiaSwan (2011-12-02 21:50:01)
- Random
- Hero member
Stii Frankie, fara sa fiu exagerat de pesimist dar testele de sange pot fi facute fix degeaba. De ce? Pentru ca asa cum ele pot iesi negative toate, la fel te poti imbolnavi subit incepand cu a doua zi dupa rezultate. Asadar si prin urmare ele ar fi facute degeaba. Ca in situatia asta daca te-ai lua dupa ele si ai sta fara grjia, risti o infectie in cazul in care de a doua zi unul din parteneri se infecteaza cumva de undeva sau pateste altceva. Te-ai gandit vreodata la situatia asta? In cazul ala ce mai e de facut? Mergi in viata pe ideea ca nimic nu e safe si nu mai risti nimic? Ajungi sa traiesti intr-o bula ferita de microbi. Ce rezolvi?
Subiect inchis
Pagini: 1 2 3 … 5
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|