homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ca de obicei,pastila uitata-3

#39 2012-01-03 19:38:01

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: Ca de obicei,pastila uitata

nu e nici un ghemotoc acolo daca ai avut menstra de 3 ori de atunci lol puss
pai azi nu m-a mai durut dar chiar si asa, nu pot stii sigur ca a fost de la tricou
si eu ma intreb unde sa ma duc, din ce stiu eu la endocrinologie, oncologie daca pun problema de nodul sau da, si ginecologie pt. ca cel putin in teorie, ginecologul trebuie in timpul consultatiei de rutina sa-ti palpeze sanii pt. a descoperi eventuali noduli din timp. eu ma gandeam in cazul meu la o mamografie direct. ca nu este ceva extern.
poti intreba cand ajungi la ginecologie ce-i cu excrescenta aia, sau la medicul de familie si sa te trimita undeva daca considera ca e cazul. fiind ceva extern, cred ca e mai usor, daca ma duc eu la medicul de familie, ma duc degeaba lol poate doar sa am consultatia in partea celalta gratis prin trimiterea lui tongue

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-03 19:38:38)

#40 2012-01-18 19:38:22

diana dia
New member
Inregistrat: 2012-01-18

Buna fetelor! am si eu o problema:(..dupa 6 luni de pastile yaz,am inceput sa iau karissa. pastilele obisnuiesc sa le iau seara la ora 9. exact la prima cutie , am uitat sa iau o pastila , pe data de 8 , observand asta abia dupa aproximativ 20 ore , timp in care am avut si contact sfarsit cu ejaculare interna. pastila uitata fiind penultima am aruncat'o  , urmand ca seara , in data de 9 sa o iau pe ultima . urmatoarea zi,in 10 , adica acum 8 zile am inceput alta cutie. ultimul contact pe care l'am avut a fost dimineata, dupa ce am uitat pilula. ce ma nelamureste pe mine e daca am ramas sau nu insarcinata, avand in vedere ca pe data de 11, adica la a doua pastila din urmatorul blister,mi'a venit ciclul (cred) era o sangerare destul de abundenta,ce m'a tinut o saptamana. banuiesc ca acum e prea devreme sa imi fac un test de sarcina, si in plus nu stiu daca AC pot schimba rezultatul real al testului. Va rog frumos, da'ti un sfat , o idee. Multumesc!

#41 2012-01-18 19:49:06

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

daca acel contact a fost in cel mult 12 ore de la ora la care trebuia sa iei pastila, a fost protejat.

in schimb, in toata perioada de pauza si in primele 7 zile din noua folie trebuia protectie suplimentara.

AC nu modifica rezultatul testului de sarcina. daca contactul a fost la mai mult de 12 ore de la ora la care trebuia sa iei pastila ( mai mult de 36 ore de la ultima pastila luata corect), fa un test la 3 saptamani de la data respectiva.

LE acum am vazut ca ai unit foliile. trebuia protectie suplimentara pana inghiteai corect 7 pastile. se intampla uneori sa ai spotting daca unesti doua folii si probabil in cazul tau a contribuit si pastila uitata.

#42 2012-01-20 18:55:47

diana dia
New member
Inregistrat: 2012-01-18

Multumesc mult! o sa va anunt cand o sa fac testul,si o sa stiu ceva concret cesafac

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.