|
Nu esti logat.
Parintii si relatia. Am o relatie de un an cu-3#39 2011-12-15 21:54:16
Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cuah, ce te-am ghicit iubesc accentul tau si se simte si din scris Offline #40 2011-12-15 22:26:39Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cuChiar nu am vrut sa insinuez ca e analfabeta, doar i-am atras atentia ca stiu c la psihologie scriu multe proiecte si sa fie cu ochii pe chestiile astea. Mi s-a parut mie ciudat dar in nici un caz nu as fi ghicit zona de unde vine Offline #41 2011-12-15 23:10:24
Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cuVis-a-vis de munca, asa sunt si ai mei. E adevarat ca nu avem bani sa ne scoata afara din casa, dar niciodata nu mi-a lipsit nimic si am primit bani de buzunar suficienti. Nu stiu de ce ai mei au impresia ca vreau sa ma angajez pt bani, mereu imi zic -mai bine iti dau eu 5 mil in plus si stai acasa si mai inveti ceva pt scoala- si daca le spun ca vreau sa am si eu cat de cat experineta la un loc de munca, sa stiu cum sa ma comport imi zic -lasa ca ai timp destul sa te obisnuiesti si sa vezi cum merge treaba- Deci bubu, dupa cum vezi, nu este numai la tine problema asta. Si eu am 20 de ani. Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-12-15 23:25:48) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #42 2011-12-16 12:33:55
Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cuInteleg sa nu lucrezi cand esti in liceu, dar cand ajungi la facultate e mai mult decat recomandat sa iti gasesti loc de munca. Parintii vostri ar trebui sa stie ca nu e de ajuns sa termini o facultate. Nu o sa va angajeze nimeni doar pentru ca aveti facultate, conteaza mai mult experienta. Asta e pe principul, ca tot zicea o fata de pe forum de o conversatie pe care a auzit-o "Am facultate, da-mi salariu mare" Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-12-16 12:34:55) Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #43 2011-12-16 14:44:33
Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cuSunt de acord cu tine Toriana..eu m-am angajat la o luna dupa ce am dat bac-ul ,si inainte sa ma angajeze s-au gandit 2 saptamani daca sa ma ia sau nu,dat fiind ca nu am experienta..si mai era si pt un job la care era suficient sa ai 10 clase... Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline Publicitateloading...
#44 2011-12-16 16:55:16
Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cuca ce lucrezi tu acum? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #45 2011-12-16 19:00:03
Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cuE foarte bine ca vrei sa lucrezi, sa castigi un ban. Ii inteleg si pe parinti, care se opun, ptr ca probabil inca te vad ca pe un copil si isi doresc ptr tine ce e mai bun...iar din punctul lor de vedere acum cel mai ok li se pare sa inveti.. Offline #46 2011-12-16 22:34:45
Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cude acord in mare cu Vx2 cu exceptia inceputului I mean eu una cred ca nu as avea nici o problema cu fiimea daca la 22 ani ar avea mai mult de un gagic p atata timp cat as I love you. Remember. They cannot take it Offline #47 2011-12-17 00:41:10
Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cu
dar care ar fi problema sa ai o astfel de slujba? Offline #48 2011-12-17 09:29:50
"problema" e legata de faptul ca, la o slujba in domeniul in care ai terminat facultatea, nu va conta deloc daca ai mai lucrat ca vanzator/ospatar. V., soarele si luna Offline #49 2011-12-17 13:18:25
Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cuba da, experienta ca ai lucrat indiferent in ce domeniu in unele cazuri conteaza. exemplu primul meu iubit care a lucrat intentionat ca sa aiba la cv 6 luni muncite ca 'scrib' cum zice el la sanador si-a dat demisia dupa exact 6 luni si de atunci (cativa ani) lucreaza in marketing (domeniul terminat de el la facutate). fara cele 6 luni i-au zis clar ca nu-l angajau (desi 'scrib' intr-o clinica de fite nu avea nici o legatura). si de la salariu de 8-9 mil initial (nu la sanador) acum are un salariu decent (20 mil). depinde de firma anagajatoare foarte mult. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-17 23:03:42) Offline #50 2011-12-17 14:25:42Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cuSubscriu si eu la ce a spus Frankie, si eu cred ca, mai mult sau mai putin, dar conteaza ca angajatorul sa vada ca ai mai lucrat undeva inainte, eventual nu doua saptamani sau o luna. Arata ca ai fost capabil sa respecti un program, niste reguli etc., plus ca un job care inseamna sa lucrezi cu oamenii poate fi un factor de departajare intre tine si altcineva care n-a lucrat deloc daca tintesti spre un post la Relatii cu Clientii, spre exemplu. Adica, da, ok, am lucrat ca si secretara sau ospatarita, dar asta a insemnat sa fiu mereu in contact cu oamenii, sa rezolv situatiile problematice, sa lucrez sub stres etc. Si cred ca va avea intaietate o persoana cu ceva experienta care se mai si "pupa" cu functia respectiva decat cineva care are 5 diplome, dar experienta 0. Offline #51 2011-12-17 14:35:33
Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cuFrankie,la sanador a lucrat la receptie? #52 2011-12-17 14:51:52
exact Offline #53 2011-12-17 14:59:00
Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cubineinteles ca fata de unu care doar s-a dus la cursuri, cel care a si lucrat are intaietate la un eventual post. dar eu nu de situatia asta vorbeam, ci de cea in care X si Y au terminat aceeasi facultate. X a fost vanzator, Y a lucrat ceva pe domeniu in timpul facultatii. cred ca e destul de clar cine va fi angajat dintre cei 2 V., soarele si luna Offline #54 2011-12-17 15:00:07
Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cueu zic ca ne indepartam nitel de la subiect #55 2011-12-17 15:55:26
Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cuApril, ai inteles f bine la ce se referea. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #56 2011-12-17 16:08:28
Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cudaenarys, nu la receptie, ci la ecografie daca nu ma insel. trebuia sa stea in cabinetul medicului si sa scrie tot ce dicta medicul pe pc bineinteles ce vede, dimensiuni, ce e in neregula, diagnostice, retete... de aia zicea ca era 'scrib' Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-17 16:08:54) Offline #57 2011-12-17 16:09:54
Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cuinteresant Frankie,eu aveam impresia ca doar daca esti asistent medical poti face pe scribul. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|