homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii si relatia. Am o relatie de un an cu-3

#39 2011-12-15 21:54:16

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cu

ah, ce te-am ghicit big_smile puss iubesc accentul tau si se simte si din scris big_smile

#40 2011-12-15 22:26:39

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Chiar nu am vrut sa insinuez ca e analfabeta, doar i-am atras atentia ca stiu c la psihologie scriu multe proiecte si sa fie cu ochii pe chestiile astea. smile Mi s-a parut mie ciudat dar in nici un caz nu as fi ghicit zona de unde vine lol

Frankie, cred ca multi parinti incearca sa isi convina copiii sa nu lucreze si sa se concentreze pe invatat. Si ai mei au incercat, si iti spun sincer ca desi am lucrat si am avut multe practici, prima zi de lucru, la un job care chiar mi-l doream in domeniul meu a venit cu o groaza de emotii. lol Ma rog, eu ma emotionez usor asa ca mdah.

Si eu iti recomand acelasi lucru buburuza, baga-te la somn repede (acum sper ca deja dormi) si ai grija sa ai totul pregatit pentru maine dimineata.

#41 2011-12-15 23:10:24

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Vis-a-vis de munca, asa sunt si ai mei. E adevarat ca nu avem bani sa ne scoata afara din casa, dar niciodata nu mi-a lipsit nimic si am primit bani de buzunar suficienti. Nu stiu de ce ai mei au impresia ca vreau sa ma angajez pt bani, mereu imi zic -mai bine iti dau eu 5 mil in plus si stai acasa si mai inveti ceva pt scoala- si daca le spun ca vreau sa am si eu cat de cat experineta la un loc de munca, sa stiu cum sa ma comport imi zic -lasa ca ai timp destul sa te obisnuiesti si sa vezi cum merge treaba-  lol Deci bubu, dupa cum vezi, nu este numai la tine problema asta. Si eu am 20 de ani.
Si am uitat sa spun ca mai nou si al meu imi zice -daca nu te angajezi in domeniu mai bine faci voluntariat pe la o clinica si-ti dau eu bani decat sa lucrezi ca ospatarita sau vanzatoare- Deci nu stiu cum sa o mai dau lol

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-12-15 23:25:48)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#42 2011-12-16 12:33:55

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Inteleg sa nu lucrezi cand esti in liceu, dar cand ajungi la facultate e mai mult decat recomandat sa iti gasesti loc de munca. Parintii vostri ar trebui sa stie ca nu e de ajuns sa termini o facultate. Nu o sa va angajeze nimeni doar pentru ca aveti facultate, conteaza mai mult experienta. Asta e pe principul, ca tot zicea o fata de pe forum de o conversatie pe care a auzit-o "Am facultate, da-mi salariu mare"  lol
Succes, Buburuza! Sper sa fie ok la locul de munca.

Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-12-16 12:34:55)

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#43 2011-12-16 14:44:33

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

Sunt de acord cu tine Toriana..eu m-am angajat la o luna dupa ce am dat bac-ul ,si inainte sa ma angajeze s-au gandit 2 saptamani daca sa ma ia sau nu,dat fiind ca nu am experienta..si mai era si pt un job la care era suficient sa ai 10 clase...

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

Publicitate

loading...

#44 2011-12-16 16:55:16

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

ca ce lucrezi tu acum?

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#45 2011-12-16 19:00:03

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

E foarte bine ca vrei sa lucrezi, sa castigi un ban. Ii inteleg si pe parinti, care se opun, ptr ca probabil inca te vad ca pe un copil si isi doresc ptr tine ce e mai bun...iar din punctul lor de vedere acum cel mai ok li se pare sa inveti..

Pe de alta parte, e foarte important sa ai experienta, altfel fiind greu sa gasesti job. Perfect de acord. Daaarrr  conteaza foarte mult in ce anume faci experienta.
A nu se intelege ca am vreo problema cu vreo munca. Nu. Dar vrand nevrand am contact cu Resursele umane de la firma la care lucrez si mentalitatea e ceva de genul: X a terminat /e studenta la facultatea cutare,  zice ca are cunostine avansate de ( franceza, IT, germana, etc etc) dar in ultimul an/ani a lucrat ospatarita ( sper sa se inteleaga ca e doar un exemplu, nu ca as fi de parere ca e nu stiu cum sa lucrezi in domeniul asta). Si e o mentalitate destul de des intalnita intre cei ce recruteaza. Chiar daca persoana in cauza poate e chiar competenta.

#46 2011-12-16 22:34:45

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

de acord in mare cu Vx2 cu exceptia inceputului I mean eu una cred ca nu as avea nici o problema cu fiimea daca la 22 ani ar avea mai mult de un gagic p atata timp cat as
sti ca e bine sanatoasa.

I love you. Remember. They cannot take it

#47 2011-12-17 00:41:10

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

k?reste a scris:

si-ti dau eu bani decat sa lucrezi ca ospatarita sau vanzatoare-

offtopic dar care ar fi problema sa ai o astfel de slujba?
e un serviciu oarecare si sa muncesti nu-i o rusine

sa nu credeti ca daca faceti o facultate/un master e 100% sigur ca veti avea un loc de munca in domeniu si foarte bine platit..

si ontopic: ai mei m-au incurajat sa ma angajez inca de cand am intrat la facultate, asta ca sa fiu cat mai responsabila cu viata mea, sa invat valoarea banului muncit de mine etc

#48 2011-12-17 09:29:50

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

camysh a scris:

k?reste a scris:

si-ti dau eu bani decat sa lucrezi ca ospatarita sau vanzatoare-

offtopic dar care ar fi problema sa ai o astfel de slujba?

"problema" e legata de faptul ca, la o slujba in domeniul in care ai terminat facultatea, nu va conta deloc daca ai mai lucrat ca vanzator/ospatar.
altfel, normal ca e foarte bine sa te angajezi, din orice poti dobandi experieanta. dar o slujba ca cele de mai sus nu-ti asigura experienta de care ai nevoie, decat daca vrei in continuare sa lucrezi pe posturi similare

bebe V., soarele si luna

#49 2011-12-17 13:18:25

eph
Hero member

ba da, experienta ca ai lucrat indiferent in ce domeniu in unele cazuri conteaza. exemplu primul meu iubit care a lucrat intentionat ca sa aiba la cv 6 luni muncite ca 'scrib' cum zice el lol la sanador si-a dat demisia dupa exact 6 luni si de atunci (cativa ani) lucreaza in marketing (domeniul terminat de el la facutate). fara cele 6 luni i-au zis clar ca nu-l angajau (desi 'scrib' intr-o clinica de fite nu avea nici o legatura). si de la salariu de 8-9 mil initial (nu la sanador) acum are un salariu decent (20 mil). depinde de firma anagajatoare foarte mult.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-17 23:03:42)

#50 2011-12-17 14:25:42

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Subscriu si eu la ce a spus Frankie, si eu cred ca, mai mult sau mai putin, dar conteaza ca angajatorul sa vada ca ai mai lucrat undeva inainte, eventual nu doua saptamani sau o luna. Arata ca ai fost capabil sa respecti un program, niste reguli etc., plus ca un job care inseamna sa lucrezi cu oamenii poate fi un factor de departajare intre tine si altcineva care n-a lucrat deloc daca tintesti spre un post la Relatii cu Clientii, spre exemplu. Adica, da, ok, am lucrat ca si secretara sau ospatarita, dar asta a insemnat sa fiu mereu in contact cu oamenii, sa rezolv situatiile problematice, sa lucrez sub stres etc. Si cred ca va avea intaietate o persoana cu ceva experienta care se mai si "pupa" cu functia respectiva decat cineva care are 5 diplome, dar experienta 0.

#51 2011-12-17 14:35:33

daenarys
Vizitator

Frankie,la sanador a lucrat la receptie?
asta usor offtopic

#52 2011-12-17 14:51:52

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

LadyPink a scris:

Subscriu si eu la ce a spus Frankie, si eu cred ca, mai mult sau mai putin, dar conteaza ca angajatorul sa vada ca ai mai lucrat undeva inainte, eventual nu doua saptamani sau o luna. Arata ca ai fost capabil sa respecti un program, niste reguli etc., plus ca un job care inseamna sa lucrezi cu oamenii poate fi un factor de departajare intre tine si altcineva care n-a lucrat deloc daca tintesti spre un post la Relatii cu Clientii, spre exemplu. Adica, da, ok, am lucrat ca si secretara sau ospatarita, dar asta a insemnat sa fiu mereu in contact cu oamenii, sa rezolv situatiile problematice, sa lucrez sub stres etc. Si cred ca va avea intaietate o persoana cu ceva experienta care se mai si "pupa" cu functia respectiva decat cineva care are 5 diplome, dar experienta 0.

exact

clar vei avea prioritate, la 27 de ani sa zic, daca tu ai lucrat ca si ospatar/vanzatoare/casierita sau orice altceva fata de unul care pana la 27 de ani a mers doar la scoala si atat

si repet, facultatea nu va asigura un loc de munca in domeniu, nu toti ajung sa profeseze exact pt ce s-au pregatit

#53 2011-12-17 14:59:00

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

bineinteles ca fata de unu care doar s-a dus la cursuri, cel care a si lucrat are intaietate la un eventual post. dar eu nu de situatia asta vorbeam, ci de cea in care X si Y au terminat aceeasi facultate. X a fost vanzator, Y a lucrat ceva pe domeniu in timpul facultatii. cred ca e destul de clar cine va fi angajat dintre cei 2

bebe V., soarele si luna

#54 2011-12-17 15:00:07

daenarys
Vizitator

eu zic ca ne indepartam nitel de la subiect smile

#55 2011-12-17 15:55:26

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

April, ai inteles f bine la ce se referea.

Chiar ne-am indepartat de la subiect...

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#56 2011-12-17 16:08:28

eph
Hero member

daenarys, nu la receptie, ci la ecografie daca nu ma insel. trebuia sa stea in cabinetul medicului si sa scrie tot ce dicta medicul pe pc bineinteles lol ce vede, dimensiuni, ce e in neregula, diagnostice, retete... de aia zicea ca era 'scrib' tongue

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-17 16:08:54)

#57 2011-12-17 16:09:54

daenarys
Vizitator

interesant Frankie,eu aveam impresia ca doar daca esti asistent medical poti face pe scribul.
ms de info puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.