homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii si relatia. Am o relatie de un an cu

#1 2011-12-11 18:49:37

buburuzza90
Full member
De la: Din burtica
Inregistrat: 2011-05-13

Parintii si relatia. Am o relatie de un an cu

....

Ultima oara a fost editat de buburuzza90 (2011-12-21 09:21:50)

I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger.

#2 2011-12-11 18:56:13

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Parintii si relatia. Am o relatie de un an cu

nu aveti posibilitatea sa va mutati doar voi doi?

#3 2011-12-11 18:58:53

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

ma mananca degetele sa scriu mai multe dar zic doar atat: va veni o zi in care el va trebui sa aleaga intre relatia voastra si faptul ca se da maica-sa cu fundul de pamant. Esti sigura ca nu o va alege pe ea?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#4 2011-12-11 19:11:13

Emilya
Platinum member
Site

atunci asteapta pana la vara, spune-le si la a tai asta si gata
pana la urma daca ramai peste noapte la el presupun ca ai o varsta asa ca nu stiu de ce le permiti alor tai sa iti dea ultimatumuri de genul asta

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#5 2011-12-11 19:15:34

Emilya
Platinum member
Site

pai nu e o rusine ca te-ai angajat, dimpotriva, ar trebui sa fie mandri ca vrei sa fii independenta financiar

Publicitate

loading...

#6 2011-12-11 20:01:54

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

da,nu ai mai deschis un topic acum cateva luni?cu aceeasi problema? hmm

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#7 2011-12-11 20:05:10

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Dar daca nu ramai la el noaptea tongue?Nu muriti pana la vara daca dormiti fiecare la casa lui.

#8 2011-12-11 21:00:43

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

buburuzza.. din ce motiv s-au scimbat parintii tai in legatura cu subiectul asta? au fost mereu asa, sau de la o vreme incoace?

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#9 2011-12-11 21:40:28

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

de ce trebuie sa va ganditi sau sa luati decizii cu privire la ceva improtant in relatia voastra (mutatul impreuna) ca au parintii idei? trebuie sa va dea voua prin cap si sa vreti nu sa va preseze ei... ntz ntz

#10 2011-12-11 22:09:15

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

Dar, poate si parintii ei au de ce sa se ingrijoreze. Zic si eu. Nici mie nu mi-ar conveni sa o vad pe fica-mea ca sta cu unul si ba la unul ba la altul. Ori va hotarati ori... Dar de asemenea, daca tot isi dau cu parerea sa va si ajute. Si daca nu au posibilitatea, sa isi mentina parerile la statutul de sfaturi nu obligatii.
Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare (oarecum) , eu sunt si mai mica, dar la fel, ai nostrii ne tot  bateau la cap ca ce facem, ca sa ne hotaram, si pana la urma ai mei mi-au luat apartament ca sa nu mai zic ca nu avem unde sa ne ducem. Ma rog ca pana la urma tot acasa am ramas.
Daca spui ca esti mai timida de fel, poate i-ai obisnuit asa... sa se implice in viata ta mai mult decat e necesar, sau decat crezi tu ca e necesar. Si din pacate, mai ales daca esti la psihologie, stii si tu ca deja la varsta lor, comportamentul se schimba foarte greu, iar mentalitatea deloc... Poti sa incerci sa te menajezi pe tine, sa te detasezi putin de situatie, sa te gandesti ce vrei, sa vezi ce posibilitati exista si din partea prietenului tau si sa iti pui la punct un plan realist, bazat pe fapte, nu pe asteptari ca poate cine stie ce se intampla, vin sfantul duh si ne salveaza.

Succes si capul sus!  big_smile

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#11 2011-12-11 22:30:41

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Vx2 dar tu nu faci sex? unde faci asta? nu la el sau la tine? o data pe saptamana ti se pare anormal? de ce nu e ok ba la unul ba la altul o data pe saptamana? si nici nu e vorba doar de sex, eu faceam asta virgina fiind, pt ca ne iubeam si voiam sa mai dormim din cand in cand impreuna sa ne tinem in brate, sa nu se termine seara si sa ne trezim zambind impreuna. care-i baiul? trebuia sa ma mut cu el ca sa fac sex o data pe saptamana sau sa dormim impreuna? (nu te atac dar ai spus ba la unul ba la altul ca nu ti-ar conveni si nu inteleg)

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-17 22:14:07)

#12 2011-12-11 23:24:54

Madalina85
Addicted member

frankie a scris:

de ce trebuie sa va ganditi sau sa luati decizii cu privire la ceva improtant in relatia voastra (mutatul impreuna) ca au parintii idei? trebuie sa va dea voua prin cap si sa vreti nu sa va preseze ei... ntz ntz

Pentru ca parintii ei o intretin pana una alta

#13 2011-12-11 23:40:40

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

@initiatoare,da` ce ti se pare asa deplasat in gandirea parintilor tai? Pana la urma nu iti interzic sa fii cu el,vor sa luati o decizie,nu sa va mai plimbati de colo-colo,vor sa aveti o stabilitate in relatia asta,pentru ca ei nu au varsta ta si au o alta conceptie despre relatii.
De ce e atat de greu sa intelegem uneori ca parintii vad diferit lucrurile?

#14 2011-12-11 23:51:56

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Vx2 a scris:

Daca spui ca esti mai timida de fel, poate i-ai obisnuit asa... sa se implice in viata ta mai mult decat e necesar, sau decat crezi tu ca e necesar

bubu, esti sigura ca sunteti sortiti sa fiti impreuna si peste 10,20,30 ani? ca sa nu fie inutil sa faci sacrificii, nu alta..

parintii tai pur si simplu ar trebui sa stie mai putine despre relatia voastra si sa incerci sa impaci si capra si varza. ai tai ar trebui sa se obisnuiasca, cu ideea ca ai un iubit si e normal sa va vedeti, ca si ei au fost de varsta ta. poate la 22 de ani ai lor, tu deja erai nascuta

stiu ca la inceput si parintii iubitului meu faceau la fel ca ai tai, ca suntem ca tiganii cu cortul, cand stam la ei, cand la mine, sa aleaga daca ramane cu mine sau cu ei, iar el a facut pasul si s-a mutat cu mine. insa noi suntem si logoditi si sacrificiul asta isi are rostul.

incearca sa te calmezi, sa discuti si cu iubitul tau sa il intrebi intai pe el cum vede lucrurile astea. mama lui ar trebui sa se intretina, nu sa astepte de la el. daca asculti de mama si de tata, uneori nu ajungi decat un ratat, pentru ca multi parinti nu stiu cum sa te aiba mai mult langa fusta lor. nu e bine asa si daca e sa fiti impreuna, veti lupta si veti fi impreuna. nu cred ca parintii tai ar fi absurzi sa ai o relatie (normala) cu cineva. ar trebui sa te sustina, nu sa faca pe comunistii (scuze ca zic asta).

daca la vara e sa te muti cu el, ai sa vezi ca ai tai o sa faca urat orice le-ai zice, dar cu timpul o sa se obisnuiasca si o sa te roage sa mergeti amandoi pe la ei etc. vorbesc din experienta. sper doar ca intre voi doi sa nu apara certuri si sa fii nevoita sa te muti iar la aia tai, ca atunci o sa isi scoata ochii dupa cum vad eu situatia.

intr-un fine, ca vrei ca nu vrei, cand o sa te mariti tot te desparti de parinti. e scris ca puiul sa plece de langa ei. smile

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-12-12 00:00:04)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#15 2011-12-11 23:58:15

Madalina85
Addicted member

Biannca a scris:

@initiatoare,da` ce ti se pare asa deplasat in gandirea parintilor tai? Pana la urma nu iti interzic sa fii cu el,vor sa luati o decizie,nu sa va mai plimbati de colo-colo,vor sa aveti o stabilitate in relatia asta,pentru ca ei nu au varsta ta si au o alta conceptie despre relatii.
De ce e atat de greu sa intelegem uneori ca parintii vad diferit lucrurile?

tummenupp

#16 2011-12-12 10:56:35

hai_faiv
Hero member

zi-le parintilor ca mama lui iubi e bolnava sau ca are nevoie de ajutor si el nu poate sa se mute la tine acasa. zi-le ca ar fi mai ok o perioada pana vine tatal sau acasa tu sa mergi sa stai cu el, iar apoi poate va mutati la tine acasa. poate ar fi mai convenabil pentru amandoi.

si eu eram o persoana timida, mereu ascultatoare de parinti. vroiam sa ma mut cu al meu, insa cum "naiba" puteam sa le zic? mi se parea asa deplasata ideea, incat il si vedeam pe tata ca scoate flacari pe nas. lol aveam de gand sa ma mut pe ascuns cu el...

insa dimpotriva, la un moment dat ai mei au zis "daca tot va intelegeti asa bine, de ce nu va mutati impreuna? daca si el vrea sa se mute de la ai lui ca nu se inteleg, stati impreuna, sa nu ii fie nici lui greu si asa ai si tu cu cine sta. cheltuieli mai putine...si macar nu o sa ne mai facem noi grija ca patesti ceva cand esti singura"

Normal ca am bagat un ranjet imens si am acceptat oferta. poate o sa isi dea si ai tai seama ca esti libera sa alegi si ca relatia e destul de serioasa daca tu tot te-ai angajat ca sa iti fie mai bine.

Apropo, esti singura la parinti? Pe iubi tau cat de bine il stiu ai tai?

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#17 2011-12-12 11:55:56

hai_faiv
Hero member

stabileste comunicare buna si cu tatal tau, ai sa vezi ca desi iti pare cel mai negru om, poate cu el ai sa te intelegi cel mai bine. asa a fost si la mine smile

doar una e fata lui tata lol

#18 2011-12-12 14:02:06

Madalina85
Addicted member

Dar tu ai facultate, de nu le convine ca iubi nu are?

#19 2011-12-12 14:12:17

hai_faiv
Hero member

zicea ca e studenta la psihologie...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.