|
Nu esti logat.
Bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astaPagini: 1 2
#1 2011-12-21 16:36:59
bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astabuna..am si eu o nelamurire,sper sa primesc un raspuns,am luat 3 luni anticonceptionale,dupa prima fasie mia venit menstruatia normal.dupa a doua mia venit foarte putin,iar acum 4 zile am terminat a 3,si inca nu mia venit menstruatia,ce pot face,daca termin perioada de pauza de 7 zile,si nu imi vine menstruatia.pot incepe alta fasie de anticonceptionale,sau le intrerup pana imi vine menstruatia,si e normal sa nu imi vina,ce pot face?.. Offline #2 2011-12-21 16:45:43
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astadaca ai luat corect pastilele nu e normal sa nu iti vina deloc. macar un spotting ceva. eu te sfatuiesc sa nu intrerupi aiurea, nu se face ca risti sa te dereglezi si sa ramai insarcinata daca faci neprotejat. raspunde-mi sincer: ai fost la medicul de planning sau macar la ginecolog sa ti le dea, sau le iei de capul tau? daca le iei de capul tau e mai mult decat foarte probabil sa nu ti se potriveasca si de aici scaderea asa de mare a fluxului menstrual. e normal sa scada cand iei pastile, dar nu chiar pana la aproape deloc. daca ti le-a dat medicul, atunci vorbeste cu el, poate iti trebuie altceva sau in aceste prime 3 luni s-a reglat fluxul si cum iti va venii acum iti va venii mereu (la cantitate ma refer). daca iti vine. corect = fara antibiotice, antidepresive/barbiturice, fara suc de gref sua grefe, fara ceai de sunatoare, fara sa omiti pastile, incepandu-le dupa 7 zile de pauza niciodata mai mult, fara sa versi sau sa ai diaree in primele 4 ore imediat dupa inghitirea unei pastile. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-21 16:53:56) Offline #3 2011-12-21 17:49:25
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astami lea recomandat medicul ginecolog,anticonceptionalele Yasmin.pentru ca am probleme cu chisturile,si mia spus ca am dereglari hormonale,..eu nu sunt in tara,si de aceea am vrut sa stiu..si chiar daca nu imi vine le reiau dupa cele 7 zile de pauza?..sau poate sa imi vina menstruatia in ziua 5 sau 6?..nu mi sa mai intamplat,si nu stiu cum sa procedez,ce sa fac,de la ce e...am facut si un test de sarcina si a iesit negativ... Offline #4 2011-12-21 17:53:43
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astarepet daca le-ai luat corect nu esti insarcinata. testul e valabil la 3 saptamani de la contactul cu risc, daca exista asa ceva la tine (numai daca nu le-ai luat corect). deci este perfect ok si posibil sa-ti vina chiar si in ziua a 5-a, a 6-a sau a 7-a de pauza daca sa zicem ca nu vine nu intrerupe, mergi la medic luandu-le in continuare. ti-au fost prescrise aici sau in stainatate? eu cred ca o sa vina. Offline #5 2011-12-21 18:24:48
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astami lea prescris in tara..am fost la 2 medici ginecologi,si miau dat aceleasi anticonceptionale,nu am mai avut contact sexual de o luna si o saptamana,..au fost 2 zile in care am uitat sa le iau la aceeasi ora.le luam la 10 seara.si in acele 2 zile,leam luat a 2 zi dimineata..dar in rest leam luat aproximativ la aceeasi ora...sunt putin ingrijorata..de aceea am apelat la dumneavoastra...sa fiu sigura ca nu e ceva grav.sau de rau Offline Publicitateloading...
#6 2011-12-21 18:49:47
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astadeci insarcinata nu esti daca ultimul contact a fost asa de demult, plus ca intre timp ai avut menstra si ai facut si test. acum, daca le ai luat inainte de 10 dimineata nu ai stricat protectia, ai voie maxim 12 ore sa intarzii cu luarea unei pastile, dar oricum neavand contacte nu conteaza in momentul de fata. dar pe viitor sa stii ca daca au trecut mai mult de 12 ore trebuie sa astepti 7 zile, 7 pastile luate corect dupa ca sa se reinstaleze protectia. ai spotting? daca ai intarziat mai mult de 12 ore poate aparea spottingul, sau poate mesntra e asa de scazuta ca zici ca e spotting. oricum mai ai de asteptat cateva zile. dupa aceea, daca nu vine, neintrerupand, mergi la un medic ginecolog sau de planning familial acolo sa vezi care-i problema. desi nu vad de ce nu ar aparea menstra. poate vezi ca vine maine Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-21 18:50:52) Offline #7 2011-12-21 19:27:09
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astada..sper sa vina,ca sunt ingrijorata...dar problema e ca nu pot merge la doctor,pentru ca nu stiu limba,si nu stiu ce sa ii zic,cum sa ii explic,si in tara vin doar peste 4 luni...as putea face alt ceva?... Offline #8 2011-12-21 19:32:22
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astanu ai ce sa faci Offline #9 2011-12-21 19:43:34
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astaleam luat si in urma cu 3 ani,leam luat cam 6 luni...si nu am avut probleme,de aceea mi lea prescris tot pe acestea...dar daca vreau sa le intrerup.ar fi vreo problema..mi lea prescris sa le iau mai mult ppentru ca am dereglari hormonale,si mia aparut pe fata cosuri urate..am fost si la dermatolog.si mia zis sa fac acelas lucru,mia dat 2 creme,dar tot nu isi face efectul..a zis ca dupa 3 luni de Yasmin o sa vad ca imi dispar de pe fata.si sa continui cu ele inca 2 luni..sa imi revin,dar nu vad nici o schimbare.... Offline #10 2011-12-21 19:49:32
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astadeocamdata nu vad motiv sa le intrerupi daca in rest ti-e bine cu ele, cum ziceam eu as astepta inca o luna macar Offline #11 2011-12-21 20:08:43
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astaok..si daca nu pot merge la un doctor..ar avea ceva? Offline #12 2011-12-22 00:59:14
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astadaca le iei pt dereglari hormonale nu intrerupe ca te vei deregla iar. si menstra cel mai porbabil iar o vei astepta cu sufletul la gura. dereglari hormonale presupun ca = ca ai in primul rand cilcul neregulat si vine cand vrea el heim a zis ca e ok, dar cand poti sa mergi ca sa le schimbi. Offline #13 2011-12-22 18:07:10
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astabine..multumesc pentru raspunsuri...se pare ca miam facut griji..si a venit ,putin mai tarziu,eram putin speriata,pentru ca nu folosesc prea mult anticonceptionalele,si nu stiam,credeam ca trebuie sa vina neaparat in primele 2 3 zile...va multumesc ca miati raspuns atat de repede..seara frumoasa in continuare...craciun linistit si un an nou mai bun... . Offline #14 2011-12-23 01:30:00
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astace ma bucur! sarbatori fericite si linistite! Offline #15 2011-12-29 18:54:12
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astabuna..am o mica nelamurire..mia venit menstruatia in a 5 a zi de pauza.dar ma tinut atunci si urmatoarea zi,a 3a zi nu am mai avut nimic,de ce? Offline #16 2011-12-29 18:56:08
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astae normal cand iei AC sa se scurteze durata menstruatiei, nimic ingrijorator Offline #17 2011-12-29 19:01:58
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astadar e prea scurta ,in a 2 zi a curs putin,de pe la vreo 4 nu am mai avut nimik,,si de duminica am inceput sa iau iar anticonceptionalele,ma ingrijoreaza,...si acum ma mai doare ovarul stang,din cand in cand,stiu ca mia zis ginecologul acum vreo 2 luni ca am un chist mai mare pe ovarul stang,si ma doare cand imi vine menstruatia,dar nu am avut probleme atunci..ma mai ia acum,dar ma lasa,si incepe iar..:-( Offline #18 2011-12-29 20:24:31
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astanu ai de unde sa stii daca 2 zile = prea scurta sau nu. doar un medic de planning zic eu ca-si poate da cu parerea asupra acestui fapt. pana si medicul meu ginecolog, fostul de fapt mi-a spus sa o intreb pe doctoressa daca este normal ca fluxul meu este identic cu cel de cand nu luam ac si le iau de ceva vreme buuna. poate fii perfect normal, sau poate ac-urile pe care le iei nu ti se potrivesc asa de bine, medicul de planning va decide acest lucru. dar nu este nimic grav. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-29 20:25:08) Offline #19 2011-12-29 20:40:49
Re: bunanale,luna trecuta mia venit menstruatia foarte putin,iar luna astadar e normal sa ma tina 2 zile in 2 luni la rand?...nu mi sa mai intamplat..nu sunt in tara sa pot merge la un medic,si aici ink nu stiu bine limba,sa ii pot explica ... Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|