|
Nu esti logat.
Machiata sau naturala?#1 2011-12-27 00:15:19Machiata sau naturala?Ce votati fetelor si de ce? Offline #2 2011-12-27 00:23:15
Re: Machiata sau naturala?nemachiata sau cand e cazul machiata exact cum ai spus tu aratand de milioane fara ca barbatii sa-si dea seama ce arsenal ai folosit si cate ore ti-a luat si cate straturi ai pe tine Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-27 00:24:56) Offline #4 2011-12-27 00:53:30
Re: Machiata sau naturala?e ca si cum ai alege intre imbracata si dezbracata. ce treaba are una cu alta? in pat stai nemachiata, in oras/ servici/ afara machiata Offline #5 2011-12-27 00:57:09Re: Machiata sau naturala?evident ma refeream la servici, oras nu in pat. credeam ca se subantelege. si crede-ma jeniffer, nu toata lumea merge machiata la servici sau in oras. cunosc multe persoane care prefera sa ramana 100% naturale. parerea mea, ar trebui sa aleaga macar putin machiaj Offline Publicitateloading...
#6 2011-12-27 00:59:19
Re: Machiata sau naturala?baniuesc ca frankie a vrut sa spuna pro machiat cat mai natural sa nu fie o diferenta exagerata intre fata machiata si ce-a nemachiata. Cel putin la asta am vrut eu sa spun "subscriu" Offline #7 2011-12-27 01:05:17
Re: Machiata sau naturala?eu prefer sa fiu cat mai aproape de natural pentru ca imi place sa imi las tenul sa "respire", de obicei imi conturez sprancenele, dau un strat de rimel sau o linie fina de tus si cam asta e machiajul meu de zi cu zi. Offline #8 2011-12-27 01:09:02
Re: Machiata sau naturala?
e bine sa stiu ca nu sunt singura care face asa. eu sunt cam frustrata ca tb sa imi dau cu o tona de machiaj doar ca sa am un aspect normal, "natural". ma gandesc ca sunt tanara si, in loc sa ma machiez propriu-zis (sa-mi conturez ceva), pierd timp sa acopar cosuri, paloare si cearcane Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-12-27 01:17:20) Offline #9 2011-12-27 01:16:17Re: Machiata sau naturala?mie mi se pare ca foarte foarte foarte putine femei arata cine fara nimic. Adica nah, evident arata bine, dar in locul lor de ex nu as merge la servici aratand asa. Offline #10 2011-12-27 10:35:32
Re: Machiata sau naturala?eu fara un amarat de anticearcan nu ies nici pana la ghena, deci din pacate fac parte din categoria "machiatelor"; al meu imi cunoaste ambele fete, si in preajma lui ma simt bine oricum; dar pe langa el, sunt alte sute/mii de oameni care imi vad zilnic moaca pe strada daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2011-12-27 10:50:23
Re: Machiata sau naturala?eu ies din casa si machiata si nemachiata. nu ma consider chiar muma padurii cand nu ma machiez Offline #12 2011-12-27 11:05:55
Re: Machiata sau naturala?din pacate definetly machiata! Nemachiata arat total stearsa si palidaa "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #13 2011-12-27 11:26:41
Re: Machiata sau naturala?100% naturala Offline #14 2011-12-27 11:40:59
Re: Machiata sau naturala?Si cu machiaj si fara. Offline #15 2011-12-27 12:05:36
Re: Machiata sau naturala?Si cu machiaj si fara. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #16 2011-12-27 12:43:22
Re: Machiata sau naturala?La fel si eu, ma prefer si cu machiaj si fara. Bine, este normal sa ne placa mai mult cum aratam cu machiaj pentru ca machiajul ne arata odihnite, un ten frumos ne scoate ochii in evidenta, buzele . Fara sa fiu rautacioasa, spun ca a ne acoperi micile imperfectiuni tine de respectul nostru fata de ceilalti. Ei nu sunt obligati sa ne vada cosurile, cearcanele si asa mai departe. Offline #17 2011-12-27 12:56:29
Re: Machiata sau naturala?si eu sunt pro machiaj in 99% din situatii. am avut si o perioada (destul de lunga) prin liceu in care foloseam doar pudra si nici aia tot timpul. acum ies nemachiata din casa doar daca e seara si trebuie sa merg pana la magazinul care e la 3 minute de mine. uneori si in casa stau cu "tencuiala" (a se citi fond de ten) pe fata. si asta pt ca am ramas cu semne de la cosuri + mici pete maronii care ma enerveaza la culme. deci fondul de ten si pudra sunt nelipsite. tot nelipsit este si balsamul transparent. in rest, mai folosesc creion negru, dar ma dau foarte putin, tocmai pt ca nu vreau sa se observe. fard mai folosesc din cand in cand si ruj peste balsam. V., soarele si luna Offline #18 2011-12-27 13:27:44
Re: Machiata sau naturala?super amuzant ce a scris jeniffer deci eu umblu dezbracata most of the times genial. lasand gluma la o parte, exact asta e ideea, a exprimat-o foarte potrivit: pentru unele persoane chiar si barbati, machiajul, oja sau parfumul sunt ca si haine sau accesorii, de accea si prefera machiajul mai tot timpul in situatii sociale evident. ceea ce nu-i rau, dar pentru mine e ca si cum nu as putea sa ies din casa fara rochie, tocuri, ceas, bijuterii si nu sunt genul asta. daca as avea un job care sa-mi ceara impetuos asa tinuta, ok, as adopta-o exculsiv acolo. in rest as spune multumesc ca pot sa fiu EU in restul orelor din zi (unii se simt ei cu machiaj, nu contest, dar sa depinzi de ceva... nu-mi place ideea). Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-27 13:42:16) Offline #19 2011-12-27 13:28:15
Re: Machiata sau naturala?clar machiata. nu ca n-as iesi din casa nemachiata, ies, dar numai noaptea si numai pana la ABC-ul de jos Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-12-27 13:31:26) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|