Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60-102
- Onutza23
- Insomniac member
- De la: Neamt
- Inregistrat: 2007-07-09
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60
Onu trebuie sa ma relaxez si sa nu-mi mai pese de nimic dar nu pot asa... Si stresul licentei ma termina...
Merg sa spal niste vase...
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
a venit frate-miu,a plecat.a sunat si mama ca trece dupa 6 . eu nu stiu ce naiba am,m-a luat dintrodata o durere in piept,fix intre sani.si parca as tusi,dar ma doare daca tusesc.plus ca am inghitit un fir de par(cred,oricum ceva imi era pe beregata si ma deranja) .am trecut prin niste chinuri eu fac atatc de panica cand simt ca mi-a ramas ceva in gat.noroc ca a venit frate-miu si m-=am potolit.
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
ramo te simti bine?
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Buna fetele, pentru ca am primit azi un mail de la sonia m-am hotarat sa intru putin sa va salut, desi incerc sa ma tin departe de forumuri si internet intrucat ma simt mai linistita cand nu ma gandesc non stop la faptul ca de aproape 5 ani tot incerc sa fac un bebe. mika si almi multa bafta la FIV si IA, sa va dea Dumnezeu bebele mult asteptat!! onutza ti-am spus eu candva ca in maxim 3 luni ramai gravi? acum deja iti urez nastere usoara si sanatate tie si bebelinei!! sonia multumesc ca te-ai gandit la mine, te pup dulce si fii optimista, cat timp exista inca solutii nu e totul pierdut
acum despre mine: am avut o perioada extrem de dificila dupa cea de-a doua inseminare nereusita, de aceea am iesit de pe forum, tot anul 2011 a fost extrem de greu pt mine, insa in final am reusit sa revin cu picioarele pe pamant. In continuare incerc sa stau departe de internet si de forumuri, sa fac mereu ceva ce ma relaxeaza (de exemplu mergem la dansuri ). Nu am mai facut nimic deosebit pt a ramane insarcinata, nu am mai fost la niciun doctor. Nu fac inca FIV, dar intentionam sa facem anul asta. Am intrat pe forumul SOS infertilitatea pt a ma documenta in legatura cu subprogramul FIV sustinut de Ministerul Sanatatii, acolo a vazut almi un post de-al meu in care spuneam ca imi voi depune dosarul pt FIV la Promed. O sa mergem la sfarsitul lunii la medicul meu de acolo sa discutam despre FIV. Apoi va incepe nebunia: analize (deoarece toate au expirat), dosar depus pt aprobare la Minister, asteptam raspunsul si abia apoi probabil schema de tratament si in final FIV. Mai devreme de mai - iunie nu cred ca am vreo sansa sa facem fiv-ul, asa ca suntem inarmati cu rabdare...important este ca ne mobilizam incet si sigur. Nu stiu in ce masura voi mai intra pe forum, incerc sa raman cat mai linistita si sa ma gandesc cat mai putin la ceea ce se intampla, dar va urmaresc din cand in cand si sunt alaturi de voi, va doresc din suflet tuturor sa traiti minunea de a fi parinti. Va pup pe toate, si pe fetele vechi care stiu mai multe despre mine, si pe fetele noi care nu ma cunosc deloc. :-)
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- sonia30
- Moderator
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- cris8
- Insomniac member
sonia , pana la sfarsitul anului este valabil subprogramul asa ca este inca destul timp, si vedeti voi...si eu zic ca e bine totusi sa incercati intai cu tratament. Pt mine fiv e ultima solutie pt ca nici inseminarile nu au reusit... E posibil ca si anul viitor sa se mai finanteze fiv-ul de catre stat, si oricum pana la urma si eu o sa fac fiv indiferent daca voi avea sau nu dosarul aprobat...gasim noi bani cumva, sanatosi sa fim si sa se lase cu bebe. pupici
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
onu perfect de acord cu ce ai spus.. socrii mei nu ne-au spus chestii de genul ?să vă dea cuscra? (adică mama) și nu ar ?ndrăzni vreodată.. cel puțin așa cred eu.. ar fi mult prea josnic un astfel de gest at?t timp c?t noi locuim cu ai mei, ai mei nu ne lasă să contribuim cu nimic la cheltuielile casei (utilități plus m?ncare), plus că ne ajută cu bani c?nd suntem ?n impas.. la socrii nu m-am dus să cer nimic.. o singură dată i-am zis soacrei că am nevoie de 10 mil vechi și mi-a dat fără să știe socru-meu.. și de atunci am zis că nu le mai cer pentru că eu nu sunt de acord cu chestiile astea (să ne ?mprumute pe ascuns).. ne-au dat acum de Crăciunul 100 de euro cadou și c?rnați și tobă (asta ?n condițiile ?n care cumnatului meu i-a trimis ?n Italia un pachet de 14 kilograme plin cu de toate, dar nu mai contează ).. C le-a luat că fusese singur dar dacă mergeam eu cu el nu le luam.. ?n primul r?nd că nu avem unde să le mai băgăm și-n al doilea r?nd pentru motive personale.. dar am zis să las de la mine.. la noi problemele sunt de altă natură: au ?nceput să facă diferențe mari ?ntre băieți.. și asta ?n dezavantajul nostru (?n condițiile ?n care cumnatul meu fiind ?n Italia și vine o dată pe an sau o dată la 2 ani și atunci c?nd vine se relaxează că doar e ?n concediu, iar ?mămăliga? de C stă după fundul lor oridec?teori au nevoie tot timpul anului, și tot cumnatul meu e ridicat ?n slăvi) lucru care mie nu-mi convine.. am avut discuții cu C pe tema asta.. chiar cu nașii am vb aseară despre asta, și cu acest prilej am aflat că și cumnatul meu se pl?ngea (tot nașilor noștri, că deh, le sunt unchi și mătușă) că soacră-mea ?l ridică-n slăvi pe C ?n fața lui și că nu-i zi ?n care să nu-l menționeze pe C de c?te ori face ceva (?ntre noi fie vorba are și de ce).. și dat fiind faptul că ea vorbește cu unul despre celălalt și invers, ce le zice nu știu (dec?t să situația ?ntre noi și cumnat este destul de tensionată) tot mie mi-a reproșat că ?cineva din familia voastră vrea să bage r?că ?ntre frați? (am citat-o, asta i-a zis mamei mele la telefon și am auzit-o c?nd a spus asta.. și iar repet, asta ?n condițiile ?n care cu 3 zile ?nainte eu, mama și C am alergat p?nă la epuizare pentru nunta cumnatului).. ?n fine, m-am lungit cam mult și consider că am acordat prea multă atenție unui subiect care chiar nu merită.. important este că am un soț care vede toate lucrurile astea, care a deschis ochii la timp și care ușor ușor se dă la o parte..
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
almi,ce aiurea si la tine cu socrii...asta cu diferenta intre copii se intalneste destul de des,din pacate.mereu e unul mai bun ca altul
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- sonia30
- Moderator
almisor,cam asa e si la noi.de-asta am cam taiat-o pe soacra mea de pe lista si implicit pe socru meu.acum ma suna.neinteresant.tarziu.
cris,eu as vrea sa avem sanse de IA,desi sansele sunt mai mici.acum cum o vrea Dumnezeu.
- Almi Ingerash
- Addicted member
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- cris8
- Insomniac member
almi multumesc am facut profilul de trombofilie inainte de a doua inseminare, mi-au iesit bune analizele... din pacate inseminarea are o rata de reusita de 15 - 20 % ...depinde de norocul fiecaruia...sunt fete care nu raman nici cu 8 inseminari dar raman imediat cu fiv (stiu un astfel de caz) si fete care raman imediat la prima inseminare... eu insa am zis ca nu mai am putere sa fac a treia inseminare (si ma si costau destul de mult, pe 2 inseminari am dat 5000 ron cu tot cu tratament) mai bine trec la fiv daca tot mi-am adunat putin fortele..
- Almi Ingerash
- Addicted member
cris am ?nțeles.. ar fi putut fi unul din motive pentru nereușită de-aia am ?ntrebat.. e bine că sunt ok acele analize și nu ai nicio mutație și eu am auzit de cazuri cu multe inseminări și sarcină pe cale naturală ?ntr-un final deci.. știu caz cu 7 inseminări nereușite și a 8-a cu final de sarcină cu tripleți .. dar cum ai zis și tu fiecare cu norocul lui..
- Onutza23
- Insomniac member
- De la: Neamt
- Inregistrat: 2007-07-09
elena sunt de acord, esti prea stresata acum, se aduna multe. incearca sa nu te mai gandesti atat de des la asta, stiu ca e greu, dar poate are efect
ramo ai respirat aer rece si s-ar putea sa te pasca o raceala, cum ai spus si tu. baga un ceai cald cu lamaie si miere, asa a inceput si la mine, parca tuseam si ma durea in piept...
cris ma bucur ca ai intrat putin si la noi. mie chiar imi lipsesti, mi-as dori sa intri mai des. m-ai incurajat acum ceva vreme si bine mi-a prins, ca ai avut gura aurita, am reusit repede. iti multumesc si pt atunci si pt urarile de acum si sper in curand sa ti le intorc! mult succes cu dosarul, sa va ajute DD sa fie aprobat si sa se lase cu burtica in curand. sa intri sa ne dai vestea cea buna! eu chiar am povestit pe forum acum o saptamana cazul unei prietene de-a mea care a facut numeroase IA si FIV si niciunul cu reusita. si a ramas natural cand, spune ea, nici nu se mai gandea la a face copii, spera sa adopte. minuni exista si oricare din noi o poate trai
sonia a inceput filmul
almi ce de probleme si la voi. e bine ca le poti da la spate, conteaza mult sa nu te agiti tu, dar si ca sotul si-a dat seama la timp de toate. poate totusi se mai schimba lucrurile... nu-mi plac chestiie astea cu facutul diferentei intre copii. nici ai mei, nici socrii n-au facut niciodata asta. sora mea mai avea pasarele cum ca ai mei ma iubesc mai mult ca sunt mai buna decat ea si i-am facut mandri de mine, in conditiile in care ea e mai mica si mereu e cea mai alintata si i se fac toate poftele. cata bataie am mancat cand eram mica din cauza ei, dar cateodata o ia razna si zice ca ma iubesc mai mult pe mine
Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-07 16:49:36)
Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
- Lothraine
- Insomniac member
- De la: Resitza
- Inregistrat: 2011-02-27
am revenit si eu. N-am spalat vasele, bineinteles, dar am desfacut bagajele si am trantit o salata de vinete. mai avem ciorba de varza de la socrul meu ... sa-i dea Dumnezeu sanatate ca ma scuteste de multe ori si deseara facem o pizza la prietenii nostrii la care am fost joi ca ne-a facut cumnatul meu trei blaturi la brutaria unde lucreaza...sanatate si lui.
Almi..diferentele astea intre copiii vor exista mereu mereu mereu....foarte rar parinti care reusesc sa nu o faca. Si mama face. Mereu eu sunt a buna si sor'mea cea mai putin buna, insa eu i-am spus clar si raspicat ca nu-s de vina si nici nu am vreun merit ca am iesit mai descurcareata ca sora mea. Si mi-a zis ca nu o face intentionat dar ca e normal sa ma laude. I-am zis doar sa o laude pe sora-mea mai mult pentru alte aptitudini. Si socrii fac diferenta...dar intr-o alta masura. Cumnata mea e mai mica decat sotul cu 7 ani si cu mai mult "tupeu" si asta a facut-o sa iasa undeva in fata. Insa si sotul meu inca o alinta pe sora lui...a ramas tot a mica..desi e casatorita si are copil. Insa cand ne ajuta, ne ajuta pe fiecare dupa nevoi si dupa posibilitatile lor. Pe noi ne ajuta parintii lui financiar si mama mereu cu sfaturi. Stam in garsoniera socrilor, insa eu sunt cea care o ajuta financiar pe mama. Si socrii mereu cand merg la mama ma intreaba ce are nevoie, cu ce o pot ajuta si ma indeamna mereu sa ii ajut atunci cat pot. Spun ca ei nu au nevoie dar sunt convinsi ca daca situatia ar fi fost inversata si ei ar fi primit acelasi ajutor.
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- sonia30
- Moderator
da,onu
da nu e normal cand ai 2 copii,unu din ei lepra,fara serviciu la 30 ani sa il tii cu mancare,casa,ii platesti toate datoriile pe care le are la banci,inainte sa renunte la serviciu.si celalalt copil sa se zbata ca de unde face rost de bani.pt asta nu o sa ii iert niciodata.absolut niciodata.orice ar mai face acum.ca isi da seama ca ramane singura.s-a despartit si gagica sa de cumnatu meu dupa 6 ani cand toata lumea credea ca fac nunta.pai cu asemenea parazit....si mananca banii lu socru meu si ai lui soacra mea.si fraieru asta e bun.ma doare undeva de ei.cu mine au terminat-o.asta ca sa vorbesc frumos!
Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-01-07 16:54:44)
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
stampilez si eu fetele , sa nu treaca ziua Crisule te pup dulce , m-am bucurat cand ti-am vazut numele iar pe aici
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|