homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60-104

#1958 2012-01-07 17:12:19

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60

am revenit putin ca am vazut ca mi-a urat succes hell si nu am apucat sa-i raspund... smile

deci, hell multumesc puss

gata, acum chiar am fugit smile
pupici tuturor puss wave

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1959 2012-01-07 17:17:08

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Cris kram bine ai revenit si sper sa ai succes la FIV! nu stiu daca iti mai amintesti de mine..

Onu, ca sa nu mai mai gandesc la asta ar trebui sa nu mai imi iau temperatura, sa nu mai fac teste de ovulatie, sa nu mai intru pe forum, sa nu mai fac nici un calcul legat de ciclu....

Happy puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1960 2012-01-07 17:17:30

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Am mai zis eu odata...meseria de parinte nu se invata.

Sonia..nu stiu situatia voastra...si ce spun nu e referitor la tine sau la socrii tai. Am spus asta ca sa nu ma intelegi gresit.

Eu nu pot niciodata sa ma supar pe nimeni pentru ca si-a rasfatat copilul sau nu. Pentru ca e dreptul fiecarui om sa isi creasca copiii asa cum crede el mai bine. Daca unii cred ca copilul trebuie "ocrotit" la 30 de ani...traba lor. De suferit are tot fiul/fiica lor. Cel care munceste si e om de familie e mult mai castigat si a invatat mai mult din educatia primita. Financiar are Sonia dreptate, va reusi singur. Insa de celalat mi-e mila de ce va ajunge cand mama si tata nu il vor mai putea sustine. Eu zic ca asta e exces de ocrotire parinteasca.

Cris puss esti o draguta..chiar iti doresc din suflet sa reusesti in ceea ce ti-ai propus si sa ai la anul un urlatel in casa.

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-01-07 17:19:19)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1961 2012-01-07 17:18:58

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

storm,sa-l resfete cat vor.da uita ca mai au unu.si tot la fraieru asta apeleaza cand au nevoie.clar o sa le-o zic.va veni si timpu meu!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1962 2012-01-07 17:21:43

Lothraine
Insomniac member

Sonia..poate char ar trebui sa le spui...pentru ca nu constientizeaza. Dar incearca sa o faci cu calm. Daca refuza o discutie civilizata de la om la om...nu merita nici sa iti dstrugi nervii prin cearta.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

Publicitate

loading...

#1963 2012-01-07 17:22:15

elena.plahatca
Addicted member

Sonia, stiu cum e cu diferentele...numai ca in cazul cumnatei mele nu inteleg daca e bolnava psihic sau alintata la modul extrem... are 25 de ani si ii face mereu in toate felurile si are un comportament foarte deplasat

acu vreo 2 ani era ziua ei si m-a alungat cu tot cu cadou din camera ei pt ca era suparata pe parinti ca nu i-au luat catelus si nu vroia sa vada pe nimeni

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-01-07 17:23:48)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1964 2012-01-07 17:23:21

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

storm,nu se invata cum sa fi parinte. dar nu cred ca daca tie ti-a lipsit ceva sau ai avut un anume fel de copilarie(vorbesc la modul general) nu o sa inveti din asta si vei aplica pe viitor in cazul copilului.
si apropo de ocrotirea asta excesiva,mai rau fac parintii in cazurile astea.nu stiu cum se vor descurca copiii respectivi atunci cand vor da de greu si nu vor mai avea parintii alaturi.

cris,o seara buna puss acum am vazut ca nici nu te-am salutat,scuzele mele,eram prea prinsa in discutie chicot

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2012-01-07 17:24:00)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1965 2012-01-07 17:23:48

sonia30
Moderator

storm,ei stiu.da se prefac.va veni si timpu meu!

elena,cumnata ta nu are parte de  sexinpat ?poate de-asta se poarta asa.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1966 2012-01-07 17:23:57

Lothraine
Insomniac member

tot din rasfat vine..si mama inghite tot...complexe...etc...mai complicat....si cumnata mea a fost asa....s-a tratat...la Psiholog...

#1967 2012-01-07 17:24:09

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

storm esti tu propriul laudator tongue. frumos ca ati integrato-o si pe sotia prietenului

ramo poate totusi nu revine asa in forta. nu poti face nimic preventiv?

happy de acord cu ce ai spus. un om nu-l ajuti dandu-i mura in gura, ci invatandu-l sa obtina singur

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1968 2012-01-07 17:24:23

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Dupa parerea mea Sonia, si sper sa nu te superi, ca sa uite de sotul tau, ar trebui sa vrea el asta. Degeaba esti tu nemultumita, daca el  accepta asa...Normal e ca sotul sa isi vada de familia nou formata.- de sotie.

Eu nu mi-as permite sa ii zic alui meu sa nu isi mai viziteze parintii, desi acum nu merge niciodata fara mine...In primul rand ptr ca stiu ca ar suferi si nu ii doresc asta, in al doilea rand ptr ca e o decizie pe care trebuie sa o ia el, daca fereasca dumnezeu simte asta.

Storm, asa e...pana la urma fiecare isi creste copilul asa cum considera

#1969 2012-01-07 17:24:27

elena.plahatca
Addicted member

Sonia, nu a avut niciodata prieten cumnata
..e anorexica in adevaratul sens al cuvantului

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-01-07 17:25:57)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1970 2012-01-07 17:26:47

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

onu,ba revine,imi iese iar matreata si coji si am iar mancarimi sad .am luat azi seleniu,mi-am dat iar comanda de vitaminele pe care le-am mai luat ,si vitamina c.mai mult de atat nu am ce face.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1971 2012-01-07 17:27:23

sonia30
Moderator

happy,al meu n-are legaturi cu parintii.la 19 anii a fugit in buc sa munceasca.nu e baiatu lu mamica.fff rar merge la ta so sa ii repare ceva la calculator.la bar bea cafeaua dim.asa s-a obisnuit.da nu e cu parintii.pur si simplu nu vrea sa se certe.si nu i-aminterzis nimic.da simte si el

elena,pai din lipsa sexului face asa.cautati-i gagic

#1972 2012-01-07 17:28:19

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

cris puss seară frumoasă și baftă la FIV goodluck

sonia puss la noi nu e vb de vreun copil-parazit.. și cumnatul meu are un loc de muncă ?n Italia, c?știgă bine, soția lui la fel (noroc cu ea că altfel nu ajungea să aibă tot ce are acum), C are munca lui etc.. DAR tot e ceva ce lor nu le convine ba la unul, ba la altul.. și sinceră să fiu de la discuțiile care au avut loc ?n vară sc?rț?ie relația dintre noi.. mă rezum la a le acorda respectul cuvenit doar pentru simplul fapt că sunt părinții omului pe care-l iubesc și cu care-mi trăiesc viața (așa cu bune și cu rele) și at?t.. le-am zis cu mult timp ?nainte și eu și nașii, să aibă mare grijă să nu ne calce pe coadă și să ne aducă la stadiul de a nu ne mai dori o relație apropiată cu ei.. eu le-am zis-o preventiv.. și cu toate astea se pare că s-a ajuns aici.. nu mai zic că socru-meu (care după ce s-a ?mbolnăvit nu se abține și-și dă drumul la gură fără să g?ndească) l-a făcut pe C fix cum i-a venit la gură că nu vrea C să-i ducă cu mașina lor nu-știu-unde (noi nu ne-am mai urcat ?n mașina lor de c?nd cumnatul meu ne-a spus că ba nu merge schimbătorul de viteze, ba are ceva la servo, ba sc?rț?ie plăcuțele de fr?nă etc.. m-am simțit prost și i-am zis lui C că eu la ei ?n mașină nu mai urc nici ca pasager, că apropos-urile erau la adresa mea din moment ce numai eu am condus mașina aia roll ).. a ?nceput cu jigniri, cu reproșuri că niciodată C nu-l ajută c?nd are nevoie (asta ?n condițiile ?n care C a stat l?ngă el c?t a fost ?n spital, i-a schimbat pampers-ul, i-a suportat ieșirile din timpul sevrajului ?n care intrase, apoi după ce a venit acasă a stat la cheremul lui etc.) și să nu se mai ducă C la el nici c?nd o lua casa foc și alte și alte chestii cesafac ce noroc a avut că nu am fost acolo.. ?l luam pe C de m?nă și plecam și nici la telefon nu-l lăsam să le mai răspundă.. dar am zis că hai că e tatăl lui și e bolnav.. oricum, a ajuns aproape de limită.. oric?t de bolnav ai fi, nu-ți permit să mă joci așa cum vrea #$%^ ta.. nah că m-am enervat lol
și acum ?nchei subiectul socrilor că deja le-am acordat mult prea multă importanță/atenție..

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1973 2012-01-07 17:28:36

Lothraine
Insomniac member

Ramo nu am spus ca e ok ce fac ei... Si nici ca lui ii va fi bine...chiar am zis ca imi e mila de el cand ei nu vor mai putea ajuta. Si clar inveti ceva. Insa sunt convinsa ca voi face si eu la randul meu greseli. Sper ca nu asa mari. Insa spun si eu ca un mare om :
"Cel far'de pacat sa arunce primul.."

#1974 2012-01-07 17:30:05

sonia30
Moderator

almi par gata,hai sa incheim,ca ne enervaram amandoua lol

eu daca as avea 2 copii,desi nu mai am timp,nu l-as ajuta niciodata doar pe unu.asta chiar e pacat.ce-o fi,ce n-o fi.e nasol.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-01-07 17:32:37)

#1975 2012-01-07 17:32:34

Lothraine
Insomniac member

Oricum eu sunt pacifista aici...eu mereu acord scuze oricarui om...
Almi..cred ca socrul tau are depreise...sincer...e o boala foarte grava

Sonia tu gandesti mai mul;t ca ei...si sunt convinsa ca nu le vei repeta greseala puss

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-01-07 17:33:44)

#1976 2012-01-07 17:32:43

elena.plahatca
Addicted member

Sonia, daca gasesti tu pe cineva caruia sa-i placa anorexicele... 

Almi, imi pare rau ca nici la voi nu stau lucrurile prea stralucit cu socrii.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.