|
Nu esti logat.
Relatii and stuff-6#96 2013-09-03 23:41:16
Re: relatii and stuffstiu ca ma evita de la o vreme, dar nu inteleg de ce, pt ca nu avea nimic cu mine. si dintr-o data a decis sa nu imi mai raspunda Offline #97 2013-09-04 02:05:59
Re: relatii and stuffDaca nu este o persoana importanta vietii tale atunci ar trebui sa aplici acelasi tratament. Offline #98 2013-09-04 09:25:35
Re: relatii and stuffam si eu o situatie asemanatoare cu o amica din liceu. am plecat la facultate in orase diferite si daca pana atunci ma suna si la 2 noaptea daca avea ceva pe suflet, a inceput sa rareasca telefoanele si o jumatate de an mai tarziu sa nu ma mai sune deloc. am incercat sa vorbesc cu ea sa-mi spuna daca se intampla ceva si nu primeam decat niste motive aiurea. eu am renuntat sa o mai caut. nici nu m-am mai intalnit cu ea si chiar daca s-ar intampla m-as purta firesc fara sa-i dau o importanta pea mare sau sa o ignor. pur si simplu m-as purta cu ea la fel cum ma port cu orice cunoscut. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #99 2013-09-04 17:32:23
Re: relatii and stuffmeli, poate ca ea intre timp si-a facut alte prietene cu care sa vorbeasca si pe care sa le sune la 2 noaptea. sau poate pur si simplu a suparat-o ceva ce ai zis/facut si uite asa s-a sfarsit o prietenie frumoasa... Offline #100 2013-09-04 20:57:11
Re: relatii and stuffnu cred ca avea un motiv sa se poarte asa. am intrebat-o in nenumarate randuri daca s-a intamplat ceva si nu mi-a zis nimic. daca imi era prietena cu adevarat imi spunea cu ce am suparat-o (eu asa consider). sincer, numai bat capul... I-am prezentat celei care a redeschis topicul sa-si dea seama ca mai sunt si altii lasati in pom si ca nu trebuie sa se gandeasca prea mult la asta pt ca pur si simplu oamenii se schimba... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|