|
Nu esti logat.
Relatii and stuff#1 2012-01-10 20:23:18
relatii and stuffce parere aveti despre o relatie in care partenerul nu vrea sa te prezinte parintilor lui,desi aveti in spate 2 ani si de zile,pe motivul,ca ii este rusine cu ei....pe mine ma depaseste subiectul asta...am incercat sa discut de o suta de mii de ori cu el,si nu ajung la nici un consens,bine voi o sa spuneti ca atat timp cat relatia e ok,parintii nu conteaza si totusi,este un lucuru deranjant din pct meu de vedere. You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #2 2012-01-10 20:30:06
Re: relatii and stuffparintii pot sa conteze. daca vreti sa va casatoriti sau ma rog concubinaj sa zicem, si sa faceti un copil, si ca mai toti oamenii nu aveti cum sa stati non-stop cu copilul veti avea nevoie de 'bunici'. ai mei ne-au crescut 100% singuri, muncind amandoi, ai idee macar cat de imposibil de greu le-a fost? ne incuiau in camera noastra de frica sa nu ne ardem, sau nu ne taiem cu eu stiu ce, sa nu inundam etc, cat erau ei la servici... nici la baie nu aveam cum sa ne ducem cateva ore bune... poate sa fie o scuza, si de fapt nu vrea sa te prezinte, poate sa fie asa de important pentru el pasul asta incat inca nu este pregatit si din nou isi cauta scuze, sau chiar ii este asa de rusine. tu ce stii despre familia lui? ce e asa de rusinos? eu zic ca trebuie sa-i cunosti oricum ar fi ei. la un moment dat, daca relatia este atat de serioasa. Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-10 20:31:17) Offline #3 2012-01-10 20:30:45
Re: relatii and stuffpai daca stii deja ce o sa spunem.. Offline #4 2012-01-10 20:37:50
Re: relatii and stuffStiu cat de greu se cresc copii.mama mea m-a crescut singura.Frankie ii e rusine ca na tatal lui nu face nimic toata ziua si mama lui practic tine casa,iar el nu vb deloc cu tatal lui desi stau in aceeasi casa.acuma na,eu ii dau lui crezare pana la proba contrarie si totusi am un semn de intrebare pt ca nu mai avem varsta la care sa ne jucam de a relatia....si m am saturat de faze de genul ca el poate veni la mine la orice ora din zi si din noapte dc are o problema iar eu nu ajung la el acasa...decat cand ai lui sunt plecati la tara.Crede-ma ca e frustrant,mai ales cand esti intr-o relatie cu un om de 2 ani s...i,Love degeaba... ne am si despartit pe tema asta si am vazut ca el mai degraba prefera sa dea cu piciorul in relatie decat sa ii cunosc pe ai lui.Iar ai mei imi zic,ca pana la urma nu am sa traiesc cu ai lui,si totusi mi se pare ciudat si al naibi de enervant.ca dc ma iubeste asa cum zice el si alte alea.sa nu faca macar lucrul asta pt mine,ca nu ii cer soarele dupa cer.Am mai avut relatii inainte si nu am avut genul asta de probleme... :supa:Nu stiu uite de ex de Sarbatori toata lumea din jurul meu le au petrecut cu iubiti/iubitele la ei acasa..eu nici macar nu am parte de asa ceva....este cumva problema la mine? Ultima oara a fost editat de eva_an (2012-01-10 20:41:54) You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #5 2012-01-10 20:41:02
Re: relatii and stuffexplica-i ce ne-ai spus noua ca pentru tine ca relatia sa mearga e necesar sa ii cunosti. atat. nu sa stai pe capul lor toata ziua si sincer, daca nu pricepe sau tot refuza, eu zic ca se joaca de-a relatia, din pacate. spune-i ca nu o sa-i judeci. Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-10 20:41:53) Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-10 20:44:02
Re: relatii and stuff
frankie vb cu peretii, You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #7 2012-01-10 20:48:13
Re: relatii and stuffparerea mea e ca daca ai ajuns la concluzia ca nu ai cu cine sa vorbesti, poti sa alegi sa pleci din relatia asta cu aspectul asta important nerezolvat, daca decizi ca este atat de important, sau poti sa alegi sa accepti ca nu ii vei cunoaste parintii, poate nici nu este asa de important pentru tine, dar tot mi se pare problematic ca va certati pe tema asta, in loc sa aiba o conversatie normala cu tine pentru ca tu ai cerut-o. mai aveti probleme de comunicare si pe alte teme? vezi poate ii mai gasesti subiecte super-sensibile ca acesta, si sa nu te trezesti peste ani si ani ca nu ai cu cine sa vorbesti pe ce capitole nu vrea el... Offline #8 2012-01-10 21:07:19
Nu frankie..in rest relatia noastra e ok,insa capitolul asta e stressant si ma intreb tu ca mama de baiat in caz ca stii ca fiul tau are o relatie de peste 2 ani si.de ce nu vrei sa o cunosti,Ma simt depasita.si da pt mine e un aspect important mai ales intr o relatie de lunga durata... You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #9 2012-01-10 21:12:47
Re: relatii and stuffaaa, nu stiu daca ma intrebi pe mine daca as avea un baiat, sau ai inteles ca eu sunt mamica pentru ca nu sunt, am 23 de ani abia impliniti dar normal ca daca as fii mama as vrea sa o cunosc, si as vrea sa ma placa si sa se simta fata ca la ea acasa la el/ noi. cred ca o sa fiu cea mai buna mama de baiat mai daca totul e ok si doar aici va blocati, cred ca se poate sa aiba el un stress maxim pe tema asta, si sa fie mai mult decat cum sunt sau nu sunt parintii. ii este teama ca poate nu te accepta, eu stiu... sau problemele lui cu parintii, nu vrea sa intri si tu acolo, sau ii detesta asa de mult (ma rog, pe tatal lui). ti-am spus poti sa accepti ca nu se poate sau nu acum cel putin (nu vreau totusi sa speri degeaba). dar eu as face o ultima incercare sa vorbesc. atat. sa-i explic ca nu tin sa-i cunosc, am inteles ca nu vrea, dar sa inteleg si eu exact ce-i asa de stresat. cred ca trebuie sa puteti sa discutati fara sa va certati si sa hotarati impreuna, nu sa stabileasca el singur ceva si tu sa accepti ca un catelus. plus ca mie mi-ar fii rusine sa vin 'pe ascuns' la el, cand nu sunt ai lui acasa... mereu. Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-10 21:14:59) Offline #10 2012-01-10 21:26:53
Re: relatii and stuffpoate ca totusi ascunde ceva? indiferent de intentie? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #11 2012-01-10 21:34:06
iti dai seama,ca nici eu nu ma simt confortabil sa vin asa la el...dar ce sa fac totusi avem doi ani si.... sincer nu sj ce ce nu m-ar accepta nici nu mi a dat sansa sa ii cunosc,sa imi spuna macar"eu nu vreau sa o mai vad pe fata asta"nu stiu dc cer prea mult....si pur si simplu lucrul asta nu imi da pace.ca doar nu e insurat sau alte lucruri Ultima oara a fost editat de eva_an (2012-01-10 21:37:58) You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #12 2012-01-10 21:35:39
ce sa ascunda? |nici eu nu am familia perfecta insa nu m-am ferit sa ii prezint pe ai mei...am nevoie de certitudinea asta pur si simplu nu cred ca este un moft ci un lucru care mie mi se pare f normal .... You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #13 2012-01-10 21:35:51
Re: relatii and stuffnoi la inceput eram intr-o relatie la distanta si tot el venea la mine si eu il intrebam cand pot sa ma duc la el. doar ca eu nu eram neaparat curioasa de ai lui, ci doar asa per ansamblu ca sa vad cum e la el acasa. si ulterior am aflat ca nu se simtea in largul lui sa ma duc la el pt ca nu avea o situatia materiala asa buna fata de ai mei si s-a gandit ca nu o sa-mi placa (ceea ce nu-i adevarat, ca nu sunt genul sa faca mofturi de astea). Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #14 2012-01-10 21:36:36
o sotie si un copil? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #15 2012-01-10 21:41:56
E ok cum gandesti tu.insa toti prieteni mei isi pun semne de intrebare la fel ca si mine,Nici eu nu vreau sa imi petrec timpul cu ai lui.ci pur si simplu sa ii cunosc si sa stiu ca usa casei lui poate fi deschisa la orice ora pt mine,asa cum reciproca este valabila in cazul meu.Cand nu vrei o relatie serioasa.sau cand e vb de o aventura sau na unul din membri unui cuplu sta singur e altceva si poate nici atunci...pur si simplu nu ma simt confortabila cu ideea asta You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #16 2012-01-10 21:42:21
macar atunci as fi avut o explicatie You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #17 2012-01-10 21:50:40
Re: relatii and stuffDe ce tii cu dintii de obsesia asta de a-i cunoaste parintii? Fara raspunsuri de genu': asa fac toate cuplurile ( ai si zis cu regret in suflet ca mai toti si-au petrecut Sarbatorile acasa, la parintii lor) , asa trebuie intr-o relatie, asa nu stiu ce. Gandindu-te bine, bine, poti sa spui ca vrei sa-i cunosti cu atata ardoare, c-altfel relatia ta e incompleta? Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #18 2012-01-10 21:52:26
Re: relatii and stuffda stii macar teoretic unde locuieste? adica ai adresa? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #19 2012-01-10 21:54:33
da stiu You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|