|
Nu esti logat.
PROBLEMA DUPA CHIURETAJ#1 2012-01-16 12:20:12
PROBLEMA DUPA CHIURETAJBUNA ZIUA...am si eu o problema,am facut un chiuretaj pe data de 8.11.2011,totul a decurs normal,la control mi-a spus ca sunt bine(mai aveam un mm de sange neeliminat ,ceea ce dupa spusele d-nei doctor nu era o problema),in data de 10.12.2012 am avut prima menstruatie,deci la 32 de zile...pare ok....ingrijorarea mea este ca de atunci nu am mai avut ciclu,deja sunt 37 de zile,trebuia sa-mi vina pana acum,(exclud o sarcina),nu am simptome de ciclu....oare a intervenit o complicatie...va rog sa-mi raspundeti...a mai trecut cineva prin ceva asemanator...multumesc... Offline #2 2012-01-16 12:59:47
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJdar iti vine la fix 30 de zile sau ce? Offline #3 2012-01-16 13:21:49
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJ
Intrebarea e, exact asa cum zice si frankie, daca ciclul tau era regulat la 30 zile inainte de intreruperea de sarcina... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2012-01-16 13:21:49
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJpana la chiuretaj venea la 25-26 de zile,dupa mi-a venit in prima luna la 32 de zile,oarecum normal,acum,a doua luna fiind,nu mi-a venit deloc din 10 decembrie,ma ingrozeste gandul ca am facut o complicatie gen sinechie uterina.... Offline #5 2012-01-16 13:23:37
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJmihaela, citeste mai sus, am apucat sa raspund in timp ce tu scriai Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-16 13:24:12
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJnu am avut contact sexual din 24 noiembrie,deci excul sarcina,oricum am avut ciclu pe 10 decembrie....nu am simptome de vreun fel...sani mariti,durerosi...nimic...de asta ma gandesc la ce e mai rau... Offline #7 2012-01-16 14:11:21
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJpai mihaela, fa un control ginecologic. dupa chiuretaj, esti mai sensibila; poti sa racesti usor, de exemplu. dar cum nu te doare nimic, inclin sa cred ca e o dereglare hormonala de la sarcina si intreruperea ei. totusi, e bine sa faci un control. Offline #8 2012-01-16 15:38:01
Taman avind in vedere faptul ca risc de sarcina nu e si nici nu te doare nimic, nu ai motive sa te gindesti la ce e mai rau, ba dimpotriva Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2012-01-16 16:12:15
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJam si eu o problema asemanatoare. am avut un chuiretaj in data de 16.12.2011, dupa acesta am avut sangerari si scurgeri cca 3 saptamani, iar ieri trebuia sa imi vina menstruatia si nu a venit, doar am avut cate o picatura pe zi, si ieri si azi. sunt foarte speriata. E posibil sa nu imi mai vina deloc menstruatia? nici azi nu da semne ca ar veni... la controlul de 3 sapt dupa chiuretaj mi-a gasit o infectie cu streptococ agalactiae tip B si de o saptamana iau tratament, mai am patru zile. De ce nu imi vine menstruatia? E posibil sa devin infertila? Offline #10 2012-01-17 07:38:07
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJnu stie nimeni ? Offline #11 2012-01-17 08:37:14
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJAdelina, ai singerat 3 saptamini incontinuu, cit singe vrei sa pierzi? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2012-01-17 08:51:43
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJstiu ca 3 saptamani a fost foarte mult, dar doctorul la care am fost la control a zis ca se pot datora faptului ca sarcina era mai avansata, de 10 sapt. totusi, de ce nu imi vine menstruatia normal? acum trei zile trebuia sa vina, si de atunci am in fiecare zi cate 2 picaturi de sange, de ieri parca au capatat culoare mai inchisa, iar dureri de burta nu am deloc ca si cand ar trebui sa imi vina. se poate sa se fi lipit colul si nu se poate elimina? sau care ar fi cauza? sunt atat de stresata incat nu mai rezist.... Offline #13 2012-01-17 08:54:19
Cred ca nu m-am exprimat eu foarte clar, mai incerc odata: nu iti vine menstruatia normal pentru ca ai singerat 3 saptamini intruna si asta inseamna ca nu mai ai de ce si cum sa singerezi acum din nou. Nu s-a lipit nici un col ca nu exista asa ceva. Linisteste-te deci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2012-01-17 09:02:59
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJmutumesc foarte mult d-na doctor . sa inteleg ca picaturile astea sunt menstruatia, dar mai redusa? Offline #15 2012-01-17 17:02:34
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJmultumesc pt raspunsuri....cu toate ca nu am avut CM din 10 decembrie ,parca dupa ce am citit cele spuse de dvs m-am mai linistit....probabil este decat o dereglare hormonala....mai astept apoi merg la medic, daca nu vine.... Offline #16 2012-01-17 17:59:20
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJMihaela, dar tie prima menstruatie de dupa chiuretaj ti-a fost una normala? si eu am avut chiuretaj acum o luna, si acum ar trebui sa-mi vina prima data Ultima oara a fost editat de adelina10 (2012-01-17 17:59:42) Offline #17 2012-01-17 18:12:28
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJadelina,la mine prima menstruatie a fost relativ normala(la 32 de zile,cantitativ putin mai scazuta decat de obicei,dar totusi in parametrii normali,cred eu),acum nu-mi mai vine,deci am probleme la cea de a 2-a menstruatie,prima mi-a venit pe 10.12.2011 si de atunci pauza....habar nu am ce sa mai cred.... Offline #18 2012-01-17 19:17:34
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJinteleg. eu sunt la prima, si de doua zile mi-a venit doar cate 2 picaturi pe zi, iar azi a inceput mai serios. dar parca si la mine e totusi mai scazuta decat aveam de obicei.... de asta te-am intrebat.... Offline #19 2012-01-25 16:06:09
......DOCTORESSA....nici pana azi nu mi-a venit menstra....ce sa mai cred?va rag sa-mi spuneti o parere....la medic nu pot sa ajung decat peste vreo saptamana.....ce sa fac?....multumesc... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|